2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm bnm üzülme rabbim hepimizin yüzünü güldürur en kisa zamanda inşallah. Kendini toparladiktan sonra belki mucizen kendiliginden geliverir.

.

. Arkadaşım bu stresle hamile kalsanız bile bunu 9 ay devam ettirmek zor olur.Biraz rahat olmaya çalışın biliyorum zor ama bunun için gayret sarfedin.Sizin kilonuz varmış birde hamile kalınca bunun üzerine en az bir 10 kilo daha ilave olacak hem sizin hemde bebeğin sağlığı tehlikede olacaktır.Fazla kilo bebeğin tutunmasınıda zorlaştırıyor.Dr.hanım gerçekten sizin başkalarından duyduğunuz gibi parayı düşünseydi sadece size şimdi tedavinizi yapıp transferinizide yapardı elindeki hastayı kaçırmak istemezdi ama öyle düşünmediği için nasıl olumlu sonuç alırız diye düşündüğü için size öyle demiştir.Benimde vücudda su birikseydi transferi sonraki ay yapacaktı ben konuşmuştum ozaman tüp bebek ücretinde transferde var tabiki de transfer olurda bir sonraki zamana kalırsa sizden tekrar ücret alınmıyor sizde dışarıdan duyduğunuz ne kadarı doğru belli olmayan bilgilere itibar etmeyin.Bunların hepsini gidin yüz yüze görüşün rahat olun güzel düşünün sonunda güzel olsun inş.....

aaaa evet bak çok fena kutlama istiyorum dile kolay 10 yıllık hasretim var kutlamamda ona göre olmalı herkesi topiğe bekliyorum halay başı kim olcek bakalım
Yeter bacım olsun arkadan ben ve kızlar halay kadrosu oluruz gülden...yeter havai fiseklerinden ve dansözlerindende istiyoruz...

doktora sorduk biz de.yarım saat bir saatten birşey olmaz dedi.8.30 gibi yapabilirsiniz.bugün kaçta yaptınız bilmiyorum.
Çok teşekkürler ya valla unutmusum saatin ileri alinacagini sormayi da unuttum tabi neyse sona mantiken dedim kendi kendime tam 24 saat gecsin oyle yap ama dayanamadim 9 a 5 kala felan yaptim simdi üçüncüsünu yapacam. Sizin kacinci gün acaba?

İnşallah canım az kaldı kan değerimle yüzleşmeme..
Canim heyecanla 1 nisani bekliyorum.
super bir sayi gorucez insallah.havalara ucucaz.
2 gun cabucak gecsin insallah
sonrada 9 ay.

ben de yarım saat geç vurdurdum dün.benim 8. günüm.Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin hepimize...

teste gerek kalmadı canım reglim başladı, bende kan verdim 1,68 çıkmış
nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak birşey yok...
cnm üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim ne kadar umutluyduk olsun inşlh bi daha ki sefere olucak allahın izniyle...

Merhaba kizlar 1 saat kadar önce bebislerimi aldim geldim eve bakalim hayirlisi artik. Dosyalarınızda bana da yer verin duygularim cok karmasik
dualarımdasın cnm inşlh pozitif sonucunu alırsın eline...
Amin canım kızçelerimde bir an evvel yaşasınlar bu güzellikleri..
kızz bebeler haberlerini erkenden yaydılar analarına bak helee
1 nisan da mutlulugun daim olsun şekerim....

Benimde bu gün 2. Günüm. Senin kaçıncı günü embriosu? Test tarihin ne canım?
Benim donmus 3. Gun embriyosu
Dayanabilirsem 9 nisan :)
Ama muhtemelen yine kendimi tutamayip 7. Gunden itibaren evde test yapmaya baslarim keske bekleyebilsek

geçmiş olsun yavrucuum...
topik anası dediler bana teyze dediler sonunda minnaklarımın anası oliciim inşallah
İnş kuzum sonuna kadar hak ettin sen bunu çok şanslı olcak bebişlerin senin gbi bi anişi var eşine dedinmi canım bu güzel haberi yoksa kan vermeden demyckmisin yuksa mirak ettim de azcık ay bu güzel haber herkse bilsin sevnelim hep böle inş hem yazıyorum hem uykluyorum ne alemim ben ya malum dün ateşim çıkmıştı yine uyuyamamıştım şimdi uyklayrak yaxıyorum çok sağol kuzum inş iyi oluyorum yavştan

İyi geceler 2015 in anne adayları anne aday aday adayları... Bi anne aday adayının da adayı olarak uzun bi aradan sonra uğramak istedim...ilk ve son tüp bebek denemesini 2012 de yapmış bi hatun olarak kendimi başka uğraşlara vere vere bi günüe geldim...yeniden bi ateş düştü içime ..son zamanda...Egunalim canım arkadaşım da inşaallah tescilli anne olacak birkaç gün içinde...özlemişim burayı

Ben de çok sevindim engunal adına. Allah kucagına almayı nasip etsin. yokhe canım ben sana sürekli özelden msj yazıyorum ama cvp yazmıyorsun ya

Herkese iyi geceler... Cuma günü iki farklı hastanede kanda negatif i gördüm maalesef geçen ay 25 inde regl olmuştum ve benim genellikle öne gelir e ayın 30 uydu bugün. Sinirlerim 5 kat geriliyorrr. Bu kadar geciken oluyor mudur acaba????

Ben de çok sevindim engunal adına. Allah kucagına almayı nasip etsin. yokhe canım ben sana sürekli özelden msj yazıyorum ama cvp yazmıyorsun ya
Canım cevap yazdım özelden sana mesajın gelmemiş canım yoksa yazrım ayarlarımdamı bişey var anlamadım ama bakrım bi nasılsın

Gunaydınn güzel insanlar.
Guzel haberler var sanirimm.
Guldenn guzel haberlerini okudum cok sevindimm.
Herkese selamlarr.arada girip bakiyorum yazamasamdaa.
Opuyorum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…