cnm bnm üzülme rabbim hepimizin yüzünü güldürur en kisa zamanda inşallah. Kendini toparladiktan sonra belki mucizen kendiliginden geliverir.olurmu hiç tatlım...lütfen özür dileme...vakti zamanı değilse olmuyor...boynumuzu eğip beklicez...şimdilik yapacak birşey yok.
aynı şekilde dualarımdasınız.Allah razı olsun canım benim..amin inşallahhh
Çok sağol canım içimi birazda olsun rahatlattınızkızlar inş hayırlı haberle gelirisiniz
10. gün değeri 12 olup ikiz gebelik yaşayan arkadaş oldu 2.testi görmeden hiç bir şey belli olmaz
inş ikinci testin rahatlatacak için canımÇok sağol canım içimi birazda olsun rahatlattınız
benım derdım ucret degılkı konustum zaten aklımdakı ve duydugum herseyıde soyledım ınsanız ve sızde cok ıyı bılıyorsunuzkı cok streslı bır donem maddıyatı gectım manevıyat cokuntuden korkuyorum sadece
. Arkadaşım bu stresle hamile kalsanız bile bunu 9 ay devam ettirmek zor olur.Biraz rahat olmaya çalışın biliyorum zor ama bunun için gayret sarfedin.Sizin kilonuz varmış birde hamile kalınca bunun üzerine en az bir 10 kilo daha ilave olacak hem sizin hemde bebeğin sağlığı tehlikede olacaktır.Fazla kilo bebeğin tutunmasınıda zorlaştırıyor.Dr.hanım gerçekten sizin başkalarından duyduğunuz gibi parayı düşünseydi sadece size şimdi tedavinizi yapıp transferinizide yapardı elindeki hastayı kaçırmak istemezdi ama öyle düşünmediği için nasıl olumlu sonuç alırız diye düşündüğü için size öyle demiştir.Benimde vücudda su birikseydi transferi sonraki ay yapacaktı ben konuşmuştum ozaman tüp bebek ücretinde transferde var tabiki de transfer olurda bir sonraki zamana kalırsa sizden tekrar ücret alınmıyor sizde dışarıdan duyduğunuz ne kadarı doğru belli olmayan bilgilere itibar etmeyin.Bunların hepsini gidin yüz yüze görüşün rahat olun güzel düşünün sonunda güzel olsun inş.....haklısın canım tabıkı herkese gore değişiyor benımde oyle olacak fazla kılomu atınca transferı yapacagız ıste ınsanlar soyleyınce kafam karısıyor uzuluyorum maddıyatın dısında manevıyat olarak yoruluyorum rabbım ınsallah bekletmez kımseyıde benıde
Yeter bacım olsun arkadan ben ve kızlar halay kadrosu oluruz gülden...yeter havai fiseklerinden ve dansözlerindende istiyoruz...aaaa evet bak çok fena kutlama istiyorum dile kolay 10 yıllık hasretim var kutlamamda ona göre olmalı herkesi topiğe bekliyorum halay başı kim olcek bakalım
Çok teşekkürler ya valla unutmusum saatin ileri alinacagini sormayi da unuttum tabi neyse sona mantiken dedim kendi kendime tam 24 saat gecsin oyle yap ama dayanamadim 9 a 5 kala felan yaptim simdi üçüncüsünu yapacam. Sizin kacinci gün acaba?doktora sorduk biz de.yarım saat bir saatten birşey olmaz dedi.8.30 gibi yapabilirsiniz.bugün kaçta yaptınız bilmiyorum.
Canim heyecanla 1 nisani bekliyorum.İnşallah canım az kaldı kan değerimle yüzleşmeme..
ben de yarım saat geç vurdurdum dün.benim 8. günüm.Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin hepimize...Çok teşekkürler ya valla unutmusum saatin ileri alinacagini sormayi da unuttum tabi neyse sona mantiken dedim kendi kendime tam 24 saat gecsin oyle yap ama dayanamadim 9 a 5 kala felan yaptim simdi üçüncüsünu yapacam. Sizin kacinci gün acaba?
cnm üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim ne kadar umutluyduk olsun inşlh bi daha ki sefere olucak allahın izniyle...teste gerek kalmadı canım reglim başladı, bende kan verdim 1,68 çıkmış
nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak birşey yok...
dualarımdasın cnm inşlh pozitif sonucunu alırsın eline...Merhaba kizlar 1 saat kadar önce bebislerimi aldim geldim eve bakalim hayirlisi artik. Dosyalarınızda bana da yer verin duygularim cok karmasik
kızz bebeler haberlerini erkenden yaydılar analarına bak heleeAmin canım kızçelerimde bir an evvel yaşasınlar bu güzellikleri..
Benim donmus 3. Gun embriyosuBenimde bu gün 2. Günüm. Senin kaçıncı günü embriosu? Test tarihin ne canım?
İnş kuzum sonuna kadar hak ettin sen bunu çok şanslı olcak bebişlerin senin gbi bi anişi vargeçmiş olsun yavrucuum...
topik anası dediler bana teyze dediler sonunda minnaklarımın anası oliciim inşallah
Ben de çok sevindim engunal adına. Allah kucagına almayı nasip etsin. yokhe canım ben sana sürekli özelden msj yazıyorum ama cvp yazmıyorsun yaİnş kuzum sonuna kadar hak ettin sen bunu çok şanslı olcak bebişlerin senin gbi bi anişi vareşine dedinmi canım bu güzel haberi yoksa kan vermeden demyckmisin yuksa mirak ettim de azcık ay bu güzel haber herkse bilsin sevnelim hep böle inş hem yazıyorum hem uykluyorum ne alemim ben ya malum dün ateşim çıkmıştı yine uyuyamamıştım şimdi uyklayrak yaxıyorum çok sağol kuzum inş iyi oluyorum yavştan
Canım cevap yazdım özelden sana mesajın gelmemiş canım yoksa yazrım ayarlarımdamı bişey var anlamadım ama bakrım bi nasılsınBen de çok sevindim engunal adına. Allah kucagına almayı nasip etsin. yokhe canım ben sana sürekli özelden msj yazıyorum ama cvp yazmıyorsun ya
Hayırlısıyla bebişlerin sımsıkı tutunur inşAllah canım iki embriyo transferi mii ?Merhaba kizlar 1 saat kadar önce bebislerimi aldim geldim eve bakalim hayirlisi artik. Dosyalarınızda bana da yer verin duygularim cok karmasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?