2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim donmus 3. Gun embriyosu
Dayanabilirsem 9 nisan :)
Ama muhtemelen yine kendimi tutamayip 7. Gunden itibaren evde test yapmaya baslarim keske bekleyebilsek

Canim merhaba transfer sonrasi neler yapiyorsun bende dun transfer oldum simdilik dinleniyorum

Oyyyy yerim ben onu koca adam olmuştur o şimdi
Kafunder ve flyingmom da paşa doğurdular canım..
Kızlardan hamile kalanlar oldu tabii ama isimlerini aklıma geldikçe yazarım...
Ballim sanirim hamileydi onu biliyorumm.
Dort bucuk aylik olduk teyzesii buyuyoruz cok şukurr.
Hatirliyorsundur belki 32 haftada dogdu.nasil buyutucem derken bu gunlere geldikk.
Rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursunn.

Sağol canım..
O kadar yıldan sonra bunları yaşıyor olmak çok garip henüz tam farkında değilim kan testini görürsem kendime gelicem sanırım..

çok duygulandım ağlattın beni
işdeyim millet tip tip bakıyo yaw :)

yeteeeeeer tızım şu hareketli dosya yüklemeyi ayrıntılı anlatsana ,URL kopyala diyosunda neyi kopyalacam resmi farklı keydediyorum gözükmüyor URL kopyala diye bişeyde çıkmıyor sen şunu ayrıntılı anlat hele

Hayır yaaa istemiyorum ben bulantı...Bizim ailenin kadınları hep bulantı çeker gebeliklerde onları yaşadığımdan kendimde de olmaz inşallah diye dua ediyorum
Gulden bebeler ekşin yapiyo desene...aslimda bulantı gebeligin yolunda gittigini gosteriyomuş ben olsam sevinirim..

Sağol canım..
O kadar yıldan sonra bunları yaşıyor olmak çok garip henüz tam farkında değilim kan testini görürsem kendime gelicem sanırım..

Hahahah hamileliğin acabayla geçerse şaşırmam sen inanana kadar çocuklar okula gidecek kızımm:))
Hayatımda senin kadar hızlısını görmedim ama çok şükür maşallahh rabbiim tamamına erdirsin:))
Bundan sonra yüzün hep gülsün.

Halay muzigi benden evet taze beste..gulden hamile kalıyo sira diger topik kizlarina geliyo gulden hamile kaliyo sira diger topik kizlarina geliyo eller havaya haydi havaya...nasil ama damat halayinin degisimihatta bi tane daha var gulden bizim bebeler bizim gulden bizim bebeler bizim catlasin kaynanasi catlasin kaynanasi geliyor topik halayi kizlar ceksin halayi geliyor gebis halayi kizlar ceksin halayi tey tey tey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…