- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Dilerim mevladan güzel haberler alırsınız..Rabbim elinizden tutsunn...Erkenden oluyor her şeyleri hayırdır inşallah
Benim donmus 3. Gun embriyosu
Dayanabilirsem 9 nisan :)
Ama muhtemelen yine kendimi tutamayip 7. Gunden itibaren evde test yapmaya baslarim keske bekleyebilsek
Amin tatlım..Dilerim mevladan güzel haberler alırsınız..Rabbim elinizden tutsunn...
Hayırlısıyla bebişlerin sımsıkı tutunur inşAllah canım iki embriyo transferi mii ?
İnşallah canımm inşallahh dua edeceğim senin için.Hamile kalasın ve bir gün şunu diyesin ayyy ufaklıklar yordunuz beniii..uyutmuyorsunuz anneyiii.Amin tatlım..
Yarın kan verince hemşerinin gebeliği kesinleşmiş olacak inşallah...
İnşallah canımm inşallahh dua edeceğim senin için.Hamile kalasın ve bir gün şunu diyesin ayyy ufaklıklar yordunuz beniii..uyutmuyorsunuz anneyiii.
Ballim sanirim hamileydi onu biliyorumm.Oyyyy yerim ben onu koca adam olmuştur o şimdi
Kafunder ve flyingmom da paşa doğurdular canım..
Kızlardan hamile kalanlar oldu tabii ama isimlerini aklıma geldikçe yazarım...
Sağol canım..
O kadar yıldan sonra bunları yaşıyor olmak çok garip henüz tam farkında değilim kan testini görürsem kendime gelicem sanırım..
Gulden bebeler ekşin yapiyo desene...aslimda bulantı gebeligin yolunda gittigini gosteriyomuş ben olsam sevinirim..Hayır yaaa istemiyorum ben bulantı...Bizim ailenin kadınları hep bulantı çeker gebeliklerde onları yaşadığımdan kendimde de olmaz inşallah diye dua ediyorum
Masallah subhanallahBugün ki testimiz..7.5 günlük minnaklarım...
Eki Görüntüle 1475555
Bugün ki testimiz..7.5 günlük minnaklarım...
Eki Görüntüle 1475555
Sağol canım..
O kadar yıldan sonra bunları yaşıyor olmak çok garip henüz tam farkında değilim kan testini görürsem kendime gelicem sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?