ay maşallah ikizler geliyor çoooooook sevindim ya allah tamamına erdirsin inşallah gece uykularını unutursun benlm kız unutturdu bana biz 6 aylık olduk darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza olsunBugün ki testimiz..7.5 günlük minnaklarım...
Eki Görüntüle 1475555
Profilindeki Kisisel bilgilerin kismi var ordan yapiyosun orda yaziyo hamilelik takvimi..dogum tarihini yaziyosun bebegin..tamam diyosun oluyo..Kızlar gebelik takvimi yapmak istiyorum bilen varsa anlatabilirmi
İnşallah pozitifi kana Dada görür heyecanlandım bak şimdirabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
egunal idrar testinde gördü canım bebişlerinikan testiyle taçlanmasını bekliyoruz 1 nisanda
ay maşallah ikizler geliyor çoooooook sevindim ya allah tamamına erdirsin inşallah gece uykularını unutursun benlm kız unutturdu bana biz 6 aylık olduk darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza olsun
ehem kem küm destur erkek var ...
egunalcım kazenin beğenisiyle gördüm bu mesajı,ben kadesa :)
canım hamilesin sanırım öyle çok sevindim ki çok çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah.
çok duygulandım ağlattın beni
işdeyim millet tip tip bakıyo yaw :)
Gulden bebeler ekşin yapiyo desene...aslimda bulantı gebeligin yolunda gittigini gosteriyomuş ben olsam sevinirim..
Hahahah hamileliğin acabayla geçerse şaşırmam sen inanana kadar çocuklar okula gidecek kızımm:))
Hayatımda senin kadar hızlısını görmedim ama çok şükür maşallahh rabbiim tamamına erdirsin:))
Bundan sonra yüzün hep gülsün.
Halay muzigi benden evet taze beste..gulden hamile kalıyo sira diger topik kizlarina geliyo gulden hamile kaliyo sira diger topik kizlarina geliyo eller havaya haydi havaya...nasil ama damat halayinin degisimihatta bi tane daha var gulden bizim bebeler bizim gulden bizim bebeler bizim catlasin kaynanasi catlasin kaynanasi geliyor topik halayi kizlar ceksin halayi geliyor gebis halayi kizlar ceksin halayi tey tey tey
Amin canım..
Ben onların geldiğine transfer olurken Bülent hocamın ''evet arkadaşlar şimdi hep birlikte dua ediyoruz ve güldeni buradan gebe çıkarıyoruz'' diyerek transferi gerçekleştirdiği an inandım..İdrar testindeki cesaretimde bu yüzden gelişlerini her gün takip etmek istedim...Çok şükür diyorum...
Çok şükür canım:)) Anne olma vaktin gelmiş Bülent bey de vesile olmuş çok da güzel olmuş:)
İnsanlara umut ve ışık oldun zaten topik annesiydin ve sonunda başardın:)) Artık rabbime emanetler tık tıkk her şey yolunda gidecektir:)) Boşver miden bulansın başın dönsün:)) Ama yüzün hep gülsün artık:)
Vesile olan 2 insan var canım gebeliğimin güzel bir hikayesi var en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım..Bülent hoca sadece tedavi etmedi beni daha ötesine geçti.Aynı zamanda Kadınlar Kulubü ve Kazen diyorum detayları sonra anlatacağım inşallah...
MerhabaCanim merhaba transfer sonrasi neler yapiyorsun bende dun transfer oldum simdilik dinleniyorum
canım benim çok çok sevindim Allah kucağına almayı nasip eder inşallahAmin inşallah 12 yıllık hasretim bu bebişle sona ersin.Rabbim isteyen herkezede hayırlı evlatlar nasip eylesin.
Bugün mide bulantısıyla uyandım
İlaçlardandır dedim ama bir farklı..
Erkenden oluyor her şey
Bugün ki testimiz..7.5 günlük minnaklarım...
Eki Görüntüle 1475555
ooooooo neler yazılmış öyle bak senAsıl yarın bekliyorum kan vericem ve 10 yıllık hasretimin son bulmasına sebep olan insanı açıklayacam.O güzel yürekli özel insanı herkes öğrenmeli zamanı gelmiştir.Kasım ayından beri saklıyorum zaten şiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?