2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar gebelik takvimi yapmak istiyorum bilen varsa anlatabilirmi

Kızlar gebelik takvimi yapmak istiyorum bilen varsa anlatabilirmi
Profilindeki Kisisel bilgilerin kismi var ordan yapiyosun orda yaziyo hamilelik takvimi..dogum tarihini yaziyosun bebegin..tamam diyosun oluyo..

ay maşallah ikizler geliyor çoooooook sevindim ya allah tamamına erdirsin inşallah gece uykularını unutursun benlm kız unutturdu bana biz 6 aylık olduk darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza olsun

Sağol canım...
Demek 6 aylık oldu minnak prensesim
Öp onu annesi benim için...

egunalcım kazenin beğenisiyle gördüm bu mesajı,ben kadesa :)

canım hamilesin sanırım öyle çok sevindim ki çok çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah.

Amin canım çok teşekkür ederim.Henüz kan vermedim yarın inşallah kesinlik kazanacak kan değerimle...2 gün erken vericem dayanamıyorum artık 2 gün önceydi sanırım aklıma düştün nerelerde acaba dedim iyi ki nickini değiştirdiğini yazdın anlamam mümkün değildi kadesa ortalıkta yok diyorum bende

Amin canım..
Ben onların geldiğine transfer olurken Bülent hocamın ''evet arkadaşlar şimdi hep birlikte dua ediyoruz ve güldeni buradan gebe çıkarıyoruz'' diyerek transferi gerçekleştirdiği an inandım..İdrar testindeki cesaretimde bu yüzden gelişlerini her gün takip etmek istedim...Çok şükür diyorum...

yaratıcı kızçelerim kimi dansöz der kimi halay şarkısı besteler
cansınız siz...

Çok şükür canım:)) Anne olma vaktin gelmiş Bülent bey de vesile olmuş çok da güzel olmuş:)
İnsanlara umut ve ışık oldun zaten topik annesiydin ve sonunda başardın:)) Artık rabbime emanetler tık tıkk her şey yolunda gidecektir:)) Boşver miden bulansın başın dönsün:)) Ama yüzün hep gülsün artık:)

Vesile olan 2 insan var canım gebeliğimin güzel bir hikayesi var en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım..Bülent hoca sadece tedavi etmedi beni daha ötesine geçti.Aynı zamanda Kadınlar Kulubü ve Kazen diyorum detayları sonra anlatacağım inşallah...

Anlat canım hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum:)

Canim merhaba transfer sonrasi neler yapiyorsun bende dun transfer oldum simdilik dinleniyorum
Merhaba
Hayirli sonuclar olur insallah
Valla ozel birsey yapmiyorum genelde dinlenme halindeyim ilaclarimi kullaniyorum bol su iciyorum okadar
Fazla oturmak ve uzanmaktan belimin agrisi da cabasi :)

Gulden bende bülent beye gitmeyi düşünüyorum artık..ben bosuma seni takipteyim demedim..maddiyatı mı toparlamam lazım birazcık..ben bulent beyi kanal 7 de anne olmak istiyorum programinda izliyodum gecen yil ve cok basarikiydi aldigi her hasta pozitif sonucla geliyodu programda..bu cgh falan toplamda ne tuttu canim..ozelden msj atabilirsen sevinirim...birde bulent beyin adres ve telefonlarini msj atabilirmisin.

Kizlar dondurulmus transferinden 4 gun oncesinden beri crinone jel kullaniyorum bugun transferin 3. Gunu
Hani Jel arada geliyor ya bugun biraz pembemsi gelmeye basladi normaldir degilmi?

Bugün mide bulantısıyla uyandım
İlaçlardandır dedim ama bir farklı..
Erkenden oluyor her şey

Bugün ki testimiz..7.5 günlük minnaklarım...
Eki Görüntüle 1475555

ooooooo neler yazılmış öyle bak sen bebişlere teyzesi yesin onları maşallah canım benim vakti zamnı gelmişti zaten allhın izniyle darısı hepimize olsun inş cancağımız çok mutlu oldum senin adına eşinde biliyormu peki allhım sağlıkla sıhatle doğrup kucagında sevdirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…