2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

merhaba hanımlar
dün yaptırdığm kan tahlili 4. tüp maceramda negatifle sonuçlandıktan sonra araştırmlara geçtim.benim 3.gün dondurulmuş 5 adet embryom kaldı.bana ne öneririsiniz.bir takım araştırmalar yaptım CGH var PGT var.karı koca genetik tahliller var.hiçbiri bakılmadı bize şimdiye kadar.bu elimdeki donmuşlarla birkez daha denemeyi mi yoksa bu bahsettiğim testleri dondurulmuş embryolara yaptırmamız mümkün mü? E egunal siz bu konuda tecrübelisiniz bana fikir verebilirmisiz?

Canim donmuslara chg yapilmiyor benimde 3 donmusum vardi yaptiricaktim ama olmuyor diye suan onlari deniyorum tekrardan

Canm gecms olsun insallah yeni tedavinde kavusursun bebisine bebislerine☺ cgh fln dondurulmadan ornek alinip yapiliyo yani su anki donmuslarina uygulanmaz. Genetk testlerini pihtilasma testlerini yaptr once bnce. Bnde 2negatf yasadm hic tutma olmadan 2negatf dktorma ben talepte bulundm bu testleri yapmak icin ve istekte bulundu egtm arastrma hast nde yaptrcam bu testleri ondan snra yeni,tedavi dusunmeye baslicam. İnsallah guzel sonclar alrz hepimiz

Cok bilgili degilim ama 3gun ve donmus embriyoya o testler olmuyo diye biliyorum cnm 6.gun dondurulmadan aliniyo teste gidecek ornek sonrasinda emvbriyo dondurup ornekte teste yollaniyo yanlis bilmiyosam 3.gun cozunupte 5.gune kadar bekletip oyle transfer yapilsa merkezin bunu yapiyormu bi sor benxe

Canim donmuslara chg yapilmiyor benimde 3 donmusum vardi yaptiricaktim ama olmuyor diye suan onlari deniyorum tekrardan

çook teşekkür ederim sizlere.kara kara düşünüyordum.şimdi o zaman ben önce genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırayım.elimdeki donmuşlarla bir deneme daha yapalım.olmaz ise sıfırdan başlarken cgh yöntemi ile deneyelim.şimdi ialçlarımı bıraktım bakalım regl olunca yeni tedaviye yelken açabilirm herhalde. aradan bikaç ay geçmesi gerekir mi acaba daha önce arka arkaya hiç denemedim.

hayırlı olsun canım Rabbim kucağına aldırsın

merakla bekliycimmm hikayeni
7,5 günlük testinide gördümmmmm maşallah her gün koyulaşıyor canım çok şükür
yarın kan testine kaçta gidiceksin ? o saatlerde burda olayım bende

ayy ne zaman anlatcann benide haberdar etttttttt..hadi inşallahhh..

arkadaşlar bende donmuş embriyoya CGH yönteminin uygulanıp uygulanmadığını merak ediyordum ve bunu Bülent TIRAŞ hocaya sordum oda bana bunun mümkün olduğunu ancak 5.günde embriyonun ne kadar erken dondurulmuşsa başarı oranının o kadar yüksek olacağını yazdı. Yani dondurulmuş embriyoya CGH yöntemi uygulanabilir bilginiz olsun.

Simdi benim 5.gun 4tane dondurulmus embriyo var bunu cgh ye gonderebilirmiyim erken dondurmaktan.kast ne cnm anlayamadim.ben eger bunuda soylersen sevinirim

Simdi benim 5.gun 4tane dondurulmus embriyo var bunu cgh ye gonderebilirmiyim erken dondurmaktan.kast ne cnm anlayamadim.ben eger bunuda soylersen sevinirim

tatlım 5.gün embriyosunun kalitesi ve dondurulma aşamasındaki evresi çok önemli diyor Bülent hoca yani blast embriyo erken evrede dondurulmuşsa başarı şansı yüksek ama blast ileri evrede dondurulmuşsa başarı şansı düşük olurmuş bende dondurulmuş embriyolarıma uygulatmayı düşünüyorum CGH yöntemini ancak önce hastanemle konuşup dondurulma evresini öğrenmem gerek

benim embryolarım 3. günü donduruldu şimdi anladığım kadarı ile onları çözecekler 5. güne gelecek ve cgh için örnek alınacak sonra yine dondurulacak eğer sağam çıkarsa çözündürüp transfer mi edilecek.peki bu riskli değil mi sence?

Kocama kalsa test gününü bekle diyor
Doktor ne dediyse o diyor hııhhhh
Ama dinlemicem ben vericem kanımı
Akacak kan damarda durmazmış, zaten şu zamana kadar vermediğin hata, bir koşuda git ver kanını. Gani gani rakamlarını yaz buraya inşallah arkadaşım.

Soğan kürü yaptım canım. Allah kısmet ederse Mayıs gibi başlayacağım.
yanlış anlamadıysam kist için soğan kürü yaptınız galiba basit kistım var benim de acaba fayda eder mi ? nasıl yaptınız bı bardak mı ne kadar süreyle içtınız

sabah saat 10 dan buyana kesik elektriklerle boğuşuyoruz ne şahane

Kizlar dondurulmus transferinden 4 gun oncesinden beri crinone jel kullaniyorum bugun transferin 3. Gunu
Hani Jel arada geliyor ya bugun biraz pembemsi gelmeye basladi normaldir degilmi?
normal canım hatta kahve nohut fındık büyüklüğünde parçalarda gelebilir korkma endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…