Canim donmuslara chg yapilmiyor benimde 3 donmusum vardi yaptiricaktim ama olmuyor diye suan onlari deniyorum tekrardanmerhaba hanımlar
dün yaptırdığm kan tahlili 4. tüp maceramda negatifle sonuçlandıktan sonra araştırmlara geçtim.benim 3.gün dondurulmuş 5 adet embryom kaldı.bana ne öneririsiniz.bir takım araştırmalar yaptım CGH var PGT var.karı koca genetik tahliller var.hiçbiri bakılmadı bize şimdiye kadar.bu elimdeki donmuşlarla birkez daha denemeyi mi yoksa bu bahsettiğim testleri dondurulmuş embryolara yaptırmamız mümkün mü? E egunal siz bu konuda tecrübelisiniz bana fikir verebilirmisiz?
Canm gecms olsun insallah yeni tedavinde kavusursun bebisine bebislerine☺ cgh fln dondurulmadan ornek alinip yapiliyo yani su anki donmuslarina uygulanmaz. Genetk testlerini pihtilasma testlerini yaptr once bnce. Bnde 2negatf yasadm hic tutma olmadan 2negatf dktorma ben talepte bulundm bu testleri yapmak icin ve istekte bulundu egtm arastrma hast nde yaptrcam bu testleri ondan snra yeni,tedavi dusunmeye baslicam. İnsallah guzel sonclar alrz hepimizmerhaba hanımlar
dün yaptırdığm kan tahlili 4. tüp maceramda negatifle sonuçlandıktan sonra araştırmlara geçtim.benim 3.gün dondurulmuş 5 adet embryom kaldı.bana ne öneririsiniz.bir takım araştırmalar yaptım CGH var PGT var.karı koca genetik tahliller var.hiçbiri bakılmadı bize şimdiye kadar.bu elimdeki donmuşlarla birkez daha denemeyi mi yoksa bu bahsettiğim testleri dondurulmuş embryolara yaptırmamız mümkün mü? E egunal siz bu konuda tecrübelisiniz bana fikir verebilirmisiz?
Cok bilgili degilim ama 3gun ve donmus embriyoya o testler olmuyo diye biliyorum cnm 6.gun dondurulmadan aliniyo teste gidecek ornek sonrasinda emvbriyo dondurup ornekte teste yollaniyo yanlis bilmiyosam 3.gun cozunupte 5.gune kadar bekletip oyle transfer yapilsa merkezin bunu yapiyormu bi sor benxemerhaba hanımlar
Canim donmuslara chg yapilmiyor benimde 3 donmusum vardi yaptiricaktim ama olmuyor diye suan onlari deniyorum tekrardan
Canm gecms olsun insallah yeni tedavinde kavusursun bebisine bebislerine☺ cgh fln dondurulmadan ornek alinip yapiliyo yani su anki donmuslarina uygulanmaz. Genetk testlerini pihtilasma testlerini yaptr once bnce. Bnde 2negatf yasadm hic tutma olmadan 2negatf dktorma ben talepte bulundm bu testleri yapmak icin ve istekte bulundu egtm arastrma hast nde yaptrcam bu testleri ondan snra yeni,tedavi dusunmeye baslicam. İnsallah guzel sonclar alrz hepimiz
Cok bilgili degilim ama 3gun ve donmus embriyoya o testler olmuyo diye biliyorum cnm 6.gun dondurulmadan aliniyo teste gidecek ornek sonrasinda emvbriyo dondurup ornekte teste yollaniyo yanlis bilmiyosam 3.gun cozunupte 5.gune kadar bekletip oyle transfer yapilsa merkezin bunu yapiyormu bi sor benxe
hayırlı olsun canım Rabbim kucağına aldırsın. Canım kan tahlili yaptırdım transferin 11. Günü ve tahlili 33. 18 çıktı gebelik var ama değerim düşük çıkmış tam anlamıyla sevinemedim böyle olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim iki gün sonra tahlil yenilenecek kısmet bakalım hayırlısını nasip eyle rabbim
Asıl yarın bekliyorum kan vericem ve 10 yıllık hasretimin son bulmasına sebep olan insanı açıklayacam.O güzel yürekli özel insanı herkes öğrenmeli zamanı gelmiştir.Kasım ayından beri saklıyorum zaten şiştim
Asıl yarın bekliyorum kan vericem ve 10 yıllık hasretimin son bulmasına sebep olan insanı açıklayacam.O güzel yürekli özel insanı herkes öğrenmeli zamanı gelmiştir.Kasım ayından beri saklıyorum zaten şiştim
ayy ne zaman anlatcann benide haberdar etttttttt..hadi inşallahhh..Vesile olan 2 insan var canım gebeliğimin güzel bir hikayesi var en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım..Bülent hoca sadece tedavi etmedi beni daha ötesine geçti.Aynı zamanda Kadınlar Kulubü ve Kazen diyorum detayları sonra anlatacağım inşallah...
Canim donmuslara chg yapilmiyor benimde 3 donmusum vardi yaptiricaktim ama olmuyor diye suan onlari deniyorum tekrardan
Canm gecms olsun insallah yeni tedavinde kavusursun bebisine bebislerine☺ cgh fln dondurulmadan ornek alinip yapiliyo yani su anki donmuslarina uygulanmaz. Genetk testlerini pihtilasma testlerini yaptr once bnce. Bnde 2negatf yasadm hic tutma olmadan 2negatf dktorma ben talepte bulundm bu testleri yapmak icin ve istekte bulundu egtm arastrma hast nde yaptrcam bu testleri ondan snra yeni,tedavi dusunmeye baslicam. İnsallah guzel sonclar alrz hepimiz
Cok bilgili degilim ama 3gun ve donmus embriyoya o testler olmuyo diye biliyorum cnm 6.gun dondurulmadan aliniyo teste gidecek ornek sonrasinda emvbriyo dondurup ornekte teste yollaniyo yanlis bilmiyosam 3.gun cozunupte 5.gune kadar bekletip oyle transfer yapilsa merkezin bunu yapiyormu bi sor benxe
Simdi benim 5.gun 4tane dondurulmus embriyo var bunu cgh ye gonderebilirmiyim erken dondurmaktan.kast ne cnm anlayamadim.ben eger bunuda soylersen sevinirimarkadaşlar bende donmuş embriyoya CGH yönteminin uygulanıp uygulanmadığını merak ediyordum ve bunu Bülent TIRAŞ hocaya sordum oda bana bunun mümkün olduğunu ancak 5.günde embriyonun ne kadar erken dondurulmuşsa başarı oranının o kadar yüksek olacağını yazdı. Yani dondurulmuş embriyoya CGH yöntemi uygulanabilir bilginiz olsun.
Simdi benim 5.gun 4tane dondurulmus embriyo var bunu cgh ye gonderebilirmiyim erken dondurmaktan.kast ne cnm anlayamadim.ben eger bunuda soylersen sevinirim
benim embryolarım 3. günü donduruldu şimdi anladığım kadarı ile onları çözecekler 5. güne gelecek ve cgh için örnek alınacak sonra yine dondurulacak eğer sağam çıkarsa çözündürüp transfer mi edilecek.peki bu riskli değil mi sence?tatlım 5.gün embriyosunun kalitesi ve dondurulma aşamasındaki evresi çok önemli diyor Bülent hoca yani blast embriyo erken evrede dondurulmuşsa başarı şansı yüksek ama blast ileri evrede dondurulmuşsa başarı şansı düşük olurmuş bende dondurulmuş embriyolarıma uygulatmayı düşünüyorum CGH yöntemini ancak önce hastanemle konuşup dondurulma evresini öğrenmem gerek
Soğan kürü yaptım canım. Allah kısmet ederse Mayıs gibi başlayacağım.nasıl gitti canım tedavimi gördün ki
Akacak kan damarda durmazmış, zaten şu zamana kadar vermediğin hata, bir koşuda git ver kanını. Gani gani rakamlarını yaz buraya inşallah arkadaşım.Kocama kalsa test gününü bekle diyor
Doktor ne dediyse o diyor hııhhhh
Ama dinlemicem ben vericem kanımı
Sağol canım inşallah bende gebelik takvimi yapmak istiyorum beceremedim anlatırmısınhayırlı olsun canım Rabbim kucağına aldırsın
yanlış anlamadıysam kist için soğan kürü yaptınız galiba basit kistım var benim de acaba fayda eder mi ? nasıl yaptınız bı bardak mı ne kadar süreyle içtınızSoğan kürü yaptım canım. Allah kısmet ederse Mayıs gibi başlayacağım.
normal canım hatta kahve nohut fındık büyüklüğünde parçalarda gelebilir korkma endişelenmeKizlar dondurulmus transferinden 4 gun oncesinden beri crinone jel kullaniyorum bugun transferin 3. Gunu
Hani Jel arada geliyor ya bugun biraz pembemsi gelmeye basladi normaldir degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?