2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Oyyyy yerim ben onu koca adam olmuştur o şimdi
Kafunder ve flyingmom da paşa doğurdular canım..
Kızlardan hamile kalanlar oldu tabii ama isimlerini aklıma geldikçe yazarım...

Gülden sultan küsük müyüzz? benden niye alıntı yapmıyon? ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü bak oğlumu uyutup gelip sana bakıyom bennn

Gülden sultan küsük müyüzz? benden niye alıntı yapmıyon? ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü bak oğlumu uyutup gelip sana bakıyom bennn
BEBİŞİM GÜZELLER GÜZELİ OĞLUNU NE ZAMAN GÖRECEĞİZ KISMETSE

Allahım tamamına erdersin çok sevindim bende kazenin beğenisinden gördüm:) tebrikler E egunal

Bugün ki testimiz..7.5 günlük minnaklarım...
Eki Görüntüle 1475555
canımmmmmmm :) harika ilerliyor :) yarın güzel bir kan sonucunu bekliyoruz hayırlısıyla :) çok şükürrrrrrrrrrrr :) darısı diğer kızların başına :)

Yusuf erenle ilgilenmekten pek bakamiyorum.
Şimdi uyuyor bi göz atayım didimm.
güzel haberlerinle cok mutlu oldummmm.
Diger kizlar ne durumda onlarida çok merak ediyorumm.
Herkese selammm.
Yarini sabirsizlikla bekliyor olicimm.
canım maşallah :) büyümüş oğlişimiz :) benim bebişin de bugün yarı kırkı çıktı 20 günlük oldu bebişimiz :)

.
. İnş.yarın ki değerleriniz yükselmiş çıkar benim arkadaşlarımdan 2 kişide kanda çok aşırı düşük çıktığı halde doğum yapanlar var inş.sizinde öyle olur rahat olun stres çok etkili hamilelik boyunca önemli.Sizin 4-5 .denemenizmiydi,pgd yapıldı herhalde,dondurulmuş embroyonuz varmı?Benim pko,pıhtılaşma problemi vardı diyet ve iğne kullandım sürekli,kardeş için dondurulmus embroyolarımız var birde çok ciddi ilaç alerjilerim vardı doktorum gerçekten ilaçları titizlikle seçiyordu alerji riski için,sizinde durumunuzu merak ettim anlatabilir misiniz ,merak ettiğiniz olursa sizde sorabilirsiniz buradan tekrar Dr muz Fethiye Ersana teşekkürler zoru başardı bize her zaman destek oldu inş.sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız....

Benim donmus 3. Gun embriyosu
Dayanabilirsem 9 nisan :)
Ama muhtemelen yine kendimi tutamayip 7. Gunden itibaren evde test yapmaya baslarim keske bekleyebilsek
canım mrb seni takip ediyodummm
rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşşş

Bugün mide bulantısıyla uyandım
İlaçlardandır dedim ama bir farklı..
Erkenden oluyor her şey
kendim hamiş kalsam bu kadar sevinmezdim sanırımmm
senin adına çokk çokk çokk mutluyum sen bunu hakettin canım rabbim gönlünden geçen tüm güzellikleri fazlasıyla versin
tüm isteyen kardeşlerime inşş

kızlar şimdi geldim hastaneden serum takıldı 2 saat sürdü dr muayne etti rahim 7.5 olmuş kalınlığı bu ay kalınlaşma oluşmuş perşenbe tekrar kontrol edicek rahimi kalınlaşma dahada olduysa haftaya salı transfer perşenbe gidince prednol kortizonun dozunuda yükselticem dedi günde 1 taneydi herhalde 2 veya 3 yapar rabbim inşallah yavrularım beni budefa hiç bırakmasın sıkı sıkı tutunsun ammmmmin

Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat Ya Rabbi...Amin.

canım inşallah yarın çok güzel değerin olucak hemde ikiz gibi geliyor bana rabbim hepimize yaşatsın anne olmayı ammmin

GÜLDENNNN NİHAYET SENİNDE HAMİŞ OLDUGUN GÜNLERİ GÖRDÜK COK ŞÜKÜR RABBİME :) İNAN COK SEVİNDİM,,Bİ ANDA TAAA ESKİLERE GİTTİM :) RABBİM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ..TEST FOTONUDA GÖRDÜM GAYET NET CANIM..KAC TRANSFER YAPILDI BİLMİYORUM AMA İKİZ SÖYLENTİLERİNİ OKUDUM..İNŞ. İKİZDİR DUBLE ANNE OLURSUN BUNCA BEKLEYİŞTEN SONRA :) AMA ÖNCE BEN SONRA EMEL İN KAFALARI YEMEMİZDEN SONRA SIRA SANA GELDİ DEMEK OLUR EGER İKİZSE :) VE SENİ İKİZ ÜÇÜZ GRUBUNA ALMAK İSTERİM HAMİLELİK VE SONRASINDA COK FAYDALANIRSIN EMİNİM :) EMEL DE ORDA İNŞ. SENDE KATILIRSIN ARAMIZA :) VE İNŞ. BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARADA RABBİM TEZ VAKİTTE NASİP ETSİN HAMİLE KALMAYI,EVLAT SAHİBİ OLMAYI...İNŞ. HERKES İKİZ ÜÇÜZ DOGURURDA HERKES GELİR GRUBUMUZA :) SEVGİLER..YARIN YİNE BURDA OLUP HİKAYENİ MERAKLA OKUYCAM :)

yaratıcı kızçelerim kimi dansöz der kimi halay şarkısı besteler
cansınız siz...
egunal size bir şey soracağım transferden sonra merkezden yürüyerekmi çıktınız yoksa sizi taşıdılarmı?ben kendim arabaya kadar yürüdüm arabada yattım acaba ondanmı tutunamadılar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…