57 mi ben en son ortaokulda gördüm galiba o rakamlarıkızlar kilo diyorsunuz yaaa 5 kiloda ben vermeliyim 57 den 52 ye insem yeter ama 1 aydır ekmeğimi azaltım yemeği azaltım tıkyok yaaa kendimi zorlamayayım diyorum ama zorlamadan olmayacak galiba
ekşın ve doğurmak bunların arasında bağ varmıydıgörende sabahlar olmasın diyen bir tipim sanır oysa ki hiç alakam yok bak bi tane bile doğuramadım o kadar ilgim yok ekşınla
benim tavan kilom 58 canım daha usünü görmedim ama boy yok işte 1.62 falanım57 mi ben en son ortaokulda gördüm galiba o rakamları65 olsam fıstık gibi hatun olurum valla
olmamış zatenama başkasının evinde olacak işmi beya
hayırlı uğurlu olsun bebiş olsun inş hepside
olmamış zaten
orda olmaz burda olmaz niye doğuramadığımız belli işte
Kıslar kocama ev işi yaptırdım bugün iyi yaptım de mi?
Gencecik yaşta sakatlanmadık yerim kalmadı ayağı havaya dikmekten beli süte oturmaktan ayaklardan olucamekşın ve doğurmak bunların arasında bağ varmıydı
hayırlı uğurlu olsun bebiş olsun inş hepside
ohhhhhh emeğine sağlık iyi yapmışsınnn baba olacak alışsın artıkKıslar kocama ev işi yaptırdım bugün iyi yaptım de mi?
Gencecik yaşta sakatlanmadık yerim kalmadı ayağı havaya dikmekten beli süte oturmaktan ayaklardan olucam
dualarımdasın her zamanAmin kuzum inşallahh...
Olsun canım idealsin yine benimde 1.70 boy memlekete gelmeden öncede 75 dim 70 den aşağıya düşemiyorum zaten napıyim kemiklerim ağır basıyobenim tavan kilom 58 canım daha usünü görmedim ama boy yok işte 1.62 falanım
canıımm merak ediyordum seni iyi oldu yazdığın..
bizim damat evi temizlemekten bıkmış (kardeşim hamile olunca )alışık değil adam tabi geçen gün oturmaya gittik baldızlarım ne olur bu hafta temizliği siz yapında ben size çay yapayım kurban olayaım kurtarın beni temizlikten diyorKıslar kocama ev işi yaptırdım bugün iyi yaptım de mi?
canıımm merak ediyordum seni iyi oldu yazdığın..
az kalmış opu ya çok sevindim..
yakındır tontik teyzesi olmam
Yazıkkkbizim damat evi temizlemekten bıkmış (kardeşim hamile olunca )alışık değil adam tabi geçen gün oturmaya gittik baldızlarım ne olur bu hafta temizliği siz yapında ben size çay yapayım kurban olayaım kurtarın beni temizlikten diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?