2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar kilo diyorsunuz yaaa 5 kiloda ben vermeliyim 57 den 52 ye insem yeter ama 1 aydır ekmeğimi azaltım yemeği azaltım tıkyok yaaa kendimi zorlamayayım diyorum ama zorlamadan olmayacak galiba
57 mi ben en son ortaokulda gördüm galiba o rakamları 65 olsam fıstık gibi hatun olurum valla

görende sabahlar olmasın diyen bir tipim sanır oysa ki hiç alakam yok bak bi tane bile doğuramadım o kadar ilgim yok ekşınla
ekşın ve doğurmak bunların arasında bağ varmıydı

57 mi ben en son ortaokulda gördüm galiba o rakamları 65 olsam fıstık gibi hatun olurum valla
benim tavan kilom 58 canım daha usünü görmedim ama boy yok işte 1.62 falanım

benim tavan kilom 58 canım daha usünü görmedim ama boy yok işte 1.62 falanım
Olsun canım idealsin yine benimde 1.70 boy memlekete gelmeden öncede 75 dim 70 den aşağıya düşemiyorum zaten napıyim kemiklerim ağır basıyo

Kıslar kocama ev işi yaptırdım bugün iyi yaptım de mi?
bizim damat evi temizlemekten bıkmış (kardeşim hamile olunca )alışık değil adam tabi geçen gün oturmaya gittik baldızlarım ne olur bu hafta temizliği siz yapında ben size çay yapayım kurban olayaım kurtarın beni temizlikten diyor

canıımm merak ediyordum seni iyi oldu yazdığın..
az kalmış opu ya çok sevindim..
yakındır tontik teyzesi olmam

Dün akşam yazdım da yoktunuz muhtemel görmedin sonra da:)
Evett sanırım tontik oalcaklar bi tanesi 20mm olmuştu bile ahahah:)

Yazıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…