Amin canımCok sükür insallah sagsalim kucagimiza aldigimiz günleride kutlariz
güldenim canımm cok sevindim hatta ailecek çok sevindık ağladım cok ağladım ..(( 10 yılın sonunda oldu işte hepimize umut oldun canım arkadasım sonuna kadar inşallah herşey cok güzel gider inşallahh..
SORMA CANIM NELER ÇEKTİMM BİLİYONMUU...ESKİ ŞİFREMİ HATIRLAYAMADIM..YENİ AD ŞİFRE ALAYIM DEDİM SONRADA ONU KIRK KERE GİR HER İSİMDE SORUN ÇIKTI EN SONDA ESKİ POSTA OLMAZ YENİ POSTAYLA ALDIM ONUNDA ŞİFRESNİ AÇAMADIMKİİ..SONUNDA İKİZLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ESKİ ŞİFREM DANK ETTİArtık en son ne zaman girdiysen foruma her şey şok etkisi yaratıyor sende
Evet artık tescillendi cancağızım...
1 nisan a dek gelmeside tamamen tesadüf oldu
Amin portakalım AminValla harika oldu canımm:))
Ayrıca umut oldun, ışık oldun bunada emin ol...
Güzel günlerin çok olsun inşallah:))
AAA evet bende annemi arayım iyice kesinleşti kanla diye :) fundamm rabbim bizede nasip edecekk inş..birgünnngüldenim canımm cok sevindim hatta ailecek çok sevindık ağladım cok ağladım ..(( 10 yılın sonunda oldu işte hepimize umut oldun canım arkadasım sonuna kadar inşallah herşey cok güzel gider inşallahh..
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Yılların üyesisin tabii ama öğrenci olmaya merak salınca ilim irfan sahibi olurken bizi unuttun
Ayy canim insallah.inan kendim kadar sevindim.is yerindeyim ama napiyim oturdum agladim sevincimden.canıımmm bak hayalimizin bir kısmını gerçekleştirdik sıra sende...
ben hamile kaldım sen de hemen kalıcan ve birlikte gebelik takiplerimizi yaptırcaz...
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah benimde salı günü transferim var bende size mutluluk haberi verebilmek nasip olur 5.denememde bende kavuşurum amiiiiin ecmainHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
MaşallahHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
kız daha aramadınmı :))) Aminn kuzumm allahım hepimize nasip etsinn.AAA evet bende annemi arayım iyice kesinleşti kanla diye :) fundamm rabbim bizede nasip edecekk inş..birgünnn
Bebegim halay basi yeterimdi..ben besteciyim...evet basliyorum gulden bizim ikizler bizim gulden bizim ikizler bizim catlasin kaynanasi catlasin kaynanasi geliyor topik halayi teyzoslar ceksin halayi geliyor bebek halayi teyzoslar ceksin halayi hadi bakalim darisi oynayanlarin basina...teyzoslardan caba teyzoslardan bebelere caba...oooo halay başı gelmiş geç kaldın şekerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?