2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

güldenim canımm cok sevindim hatta ailecek çok sevindık ağladım cok ağladım ..(( 10 yılın sonunda oldu işte hepimize umut oldun canım arkadasım sonuna kadar inşallah herşey cok güzel gider inşallahh..

Canım benim biliyorum benim kadar sevindiniz hepiniz kaç yıldır sizlerle yaşıyorum bu zor süreci sizinkileride öyle..Bende olduysa sizde de olacak sen de biliyorsunuz bunu...

Artık en son ne zaman girdiysen foruma her şey şok etkisi yaratıyor sende
SORMA CANIM NELER ÇEKTİMM BİLİYONMUU...ESKİ ŞİFREMİ HATIRLAYAMADIM..YENİ AD ŞİFRE ALAYIM DEDİM SONRADA ONU KIRK KERE GİR HER İSİMDE SORUN ÇIKTI EN SONDA ESKİ POSTA OLMAZ YENİ POSTAYLA ALDIM ONUNDA ŞİFRESNİ AÇAMADIMKİİ..SONUNDA İKİZLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ESKİ ŞİFREM DANK ETTİ
KÜRKLÜ TEYZESİ VAR BAK KUZULARININ

Reactions: 9ay
AAA evet bende annemi arayım iyice kesinleşti kanla diye :) fundamm rabbim bizede nasip edecekk inş..birgünnn

inşallah güldenim Allahın izniyle inşallah son tedavilerimiz olur...buraya ilk geldigim günü hatırlıyorum bıkmadan usanmadan her soruma cvp verdin iyiki varsınız hepinizi cok seviyorumm..

Reactions: 9ay
Güldennn hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Bize de umut oldun... E egunal duyunca gözümden yaşlar süzÜldü..

HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.Bana da umut oldun bende 10 yıldır bekliyorum bu güzel haberi.Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Tabi sürecinle ilgili mera ettiğim çok ama çok şey var.Sen şimdi keyfini sür sonra sorularımla sıkarım seni

Yılların üyesisin tabii ama öğrenci olmaya merak salınca ilim irfan sahibi olurken bizi unuttun
başladığımız iş bitsin dedik canım benim burası başkaydı unutulmaz ama şifre unutulur
hakkaten son iki yıldır ağır derslerim şimdi son dönem formasyon bitiyor inş. mezunda olucam bide kpss var..
yazın mezun teyze ziyaret gelicekk siziiinşaallahh..
kutlarız hem mezunıyet hem bebişleriiii hayalii çok güzell..
günlerdir bebeler yüüznden derslere takılamadım canları sağolsunn yerimm onlarıı bennn

canıımmm bak hayalimizin bir kısmını gerçekleştirdik sıra sende...
ben hamile kaldım sen de hemen kalıcan ve birlikte gebelik takiplerimizi yaptırcaz...
Ayy canim insallah.inan kendim kadar sevindim.is yerindeyim ama napiyim oturdum agladim sevincimden.
Evet ilk asamayi gectik.sukur sen gebesin.3 gun kaldi regli olmama geliyorum bekle beni.
Pespese dogurcaz insallahhhhh

Güldennn hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Bize de umut oldun... E egunal duyunca gözümden yaşlar süzÜldü..

Evet gulden in haberi alinca gozleri dolmayan yok heralde. Bizlere umut oldun Gülden cim iyiki varsin bugün sayende topik bayram ediyor iyi yürekli insan

oooo halay başı gelmiş geç kaldın şekerimmmm
Bebegim halay basi yeterimdi..ben besteciyim...evet basliyorum gulden bizim ikizler bizim gulden bizim ikizler bizim catlasin kaynanasi catlasin kaynanasi geliyor topik halayi teyzoslar ceksin halayi geliyor bebek halayi teyzoslar ceksin halayi hadi bakalim darisi oynayanlarin basina...teyzoslardan caba teyzoslardan bebelere caba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…