2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tek ,ikiz bilemiyorum canım donmuşlarda hcg yüksek seyredebiliyor tek minnak ta olabilir merakla bekliyorum bende
İkizdir o ikiz oh oh biri tepende gezsin biride kolundan çekiştirsin oh oh ne güzel anne olcaksın çok şükür eşine dedinmi yoksa süprizmi yapcaksın

Guldeeeeennn Allahim cok sukur.degerin kac bakamadim gecmise valla gaza geldim tup bebe yaptiricam

Gulden tebrik ederim cok guzel bi deger maşallah
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Darisi basimiza :)
Buarada benim de tahminim çogul gebelik :)

Canım çok teşekkür ederim..
Az kaldı senin de test gününe güzel haberini kutlayacaz inşallah..

EGUNAL harika bir haber oldu bu. Artık resmi olarak da sevinebiliriz.

Bu günleri de gördük ya çok şükür!

Değerin çok iyi. Sağlıklı bir gebelik olacak inşallah!

Hamile kalırsam takvim yapmayacam demiştim ama şimdi burnuma koktu aşerdim takvimi

Yap canım ben özellikle yaptım. Böylece insanlara umut oluyor. Benim eski mesajlarımı okuyanlar ve gebelik takvimini görüp mesaj atanlar oluyor.

ne kaaa uzun zaman olmuş kk ya girmeyel,. ama giriş muhteşem oldu. bütüüünn tüp bebbek topiklerinin editörü gülden hatun hamilee..
ee olması gerekende buydu rabbim nasib eyledi bin şükür..
sağlıkla gelsin devamı güldencim

Evet canım şükürler olsun...
İlerleyen zamanlarda yapabilirim takvimi ama şimdi değil canım...
Senin hikayen de ciddi dolu dolu bir hikaye ama

O kadar topik ve bir sürü gebe hatundan sonra sıra bana geldi...Ne kutlamalar yaptık benim nasibimde de varmış çok şükür..

Hamile kalırsam takvim yapmayacam demiştim ama şimdi burnuma koktu aşerdim takvimi

yap tabi ki canım ya.... herkese umut olacak.... bilenler okuyanlar aaa od hamile kalmiş sonunda pes etmeyelim dicekler canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…