Gulden tebrik ederim cok guzel bi deger maşallahHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
İkizdir o ikiz oh ohTek ,ikiz bilemiyorum canım donmuşlarda hcg yüksek seyredebiliyor tek minnak ta olabilir merakla bekliyorum bende
Hoşgeldin ikramayacım neredesin kız sen
anam iki melek anneside gelmiş hoşgeldin kuzum bebeler nasıl
eveeettttt her an burnunun dibinde olacağız cadı kızımla. sen sıkılma dinlenirken kuzuları büyütürken diye bol bol ziyaretine gelecez inşallahAmin canım..
Yakınen göreceksin her şeyimi
Caniiiiimmmmm...çok çok çok mutlu oldum, duygulandim..Rabbim tamamına erdirsin..umut oldun bana..
Hamile kalırsam takvim yapmayacam demiştim ama şimdi burnuma koktu aşerdim takvimi
Gulden tebrik ederim cok guzel bi deger maşallah
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Darisi basimiza :)
Buarada benim de tahminim çogul gebelik :)
Hamile kalırsam takvim yapmayacam demiştim ama şimdi burnuma koktu aşerdim takvimi
Guldeeeeennn Allahim cok sukur.degerin kac bakamadim gecmise valla gaza geldim tup bebe yaptiricam
Çok çok çok sevindim canım allah tamamına erdirsin
EGUNAL harika bir haber oldu bu. Artık resmi olarak da sevinebiliriz.
Bu günleri de gördük ya çok şükür!
Değerin çok iyi. Sağlıklı bir gebelik olacak inşallah!
Yap canım ben özellikle yaptım. Böylece insanlara umut oluyor. Benim eski mesajlarımı okuyanlar ve gebelik takvimini görüp mesaj atanlar oluyor.
ne kaaa uzun zaman olmuş kk ya girmeyel,. ama giriş muhteşem oldu. bütüüünn tüp bebbek topiklerinin editörü gülden hatun hamilee..
ee olması gerekende buydu rabbim nasib eyledi bin şükür..
sağlıkla gelsin devamı güldencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?