- 30 Ekim 2013
- 20.609
- 57.199
- 798
Hayirli olsun rrabbim hepimizin emeklerini bisa vermesin insallah hayirli saglikli evlatlarimiz olsunTek ,ikiz bilemiyorum canım donmuşlarda hcg yüksek seyredebiliyor tek minnak ta olabilir merakla bekliyorum bende
fundam idrar teslerini biliyordu kanda aramadım hala burda şifreyle falan uğraşmaktan aklımamı geldii :)))kız daha aramadınmı :))) Aminn kuzumm allahım hepimize nasip etsinn.
Inşallah canım inşallahSağol canım benim...
Seninkiler gibi güzel ve yakışıklı minnaklarım olur inşallah..
Gulden bulent beyin adresi ve numaralarini msj atabilirmisin...ilk firsatta gidip gorüsucem bende...Her zaman ki gibi bir sabah Kadınlar Kulübüne girdim.
Özel mesajlarımdan birinde Acıbadem Maslak Hastanesi IVF sorumlusu Prof.Dr.Bülent Tıraş hocam tedavinizi biz üstlenmek istiyoruz kadınlar kulübü editörünü biz hamile bırakmak istiyoruz dedi..Ve beni İstanbul a davet etti..Acıbadem ve Bülent hocanın düşünülücek bir tarafı yoktu çok mutlu oldum bu tekliften dolayı ve soluğu İstanbul da aldım biliyorsunuz.Sitemizin sahibi sevgili KAZEN Bülent hocaya benden bahsediyor ve Bülent hoca da benimle iletişime geçiyor.10 yıl sonra hamileysem önce Allah ın sonra güzel yürekli bizleri çok iyi anlayan sitemizin kurucusu KAZEN ve sonrasında da tedavi sürecinde maddi manevi desteğini esirgemeyen ,her aşamasında Gülden sen bu hastaneden gebe çıkacaksın diyen BÜLENT TIRAŞ hocamdır...10 yıllık hasretim iki güzel insanla son buldu KAZEN ve BÜLENT TIRAŞ.Çok duyguluyum bugün.İkisinden de Allahrazı olsun Rabbim her daim başarı,sağlık ve huzur versin ikisine de...Çok teşekkürler...
Tedavi sürecinde Bülent hocamın nasıl bir yol izlediğini de uzun uzun paylaşacağım...
Tanimadan .gormeden dua ettim sana.telefonu her elime alisimda Allahim nolur guzel haberler okuyayim diye umutla baktim sayfalara.burdaki diger arkadaslarin sevgisine guvenip sevdim ablam seniHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
tebrikler gülden hanimcok mutlu oldum umarım bende 8 nisanda guzel haberler alırımKızlar olaylı bir şekilde kan verdim gerildim sabah sabah..Ankara da değilim biliyorsunuz şu an bulunduğum ilde de devlet hastanesi ve sağlık ocağı dışında tek tıp merkezi var özel...Ertesi güne kalmasın sonuç diye oraya gittim bir kanı bile becerip alamadılar kaç kez deldiler kolumu..Sonuçta verdik ama bize 1 saatte sonuç çıkar demişlerdi sonra makine bakımdaymış mış mış 11.30 da çıkar dediler en erken ama 14.00 e de kalabilir dediler şaka gibi nasıl bir sonuç çıkacak ondan bile endişeliyim sinir oldum...Bekleyip görücez..Test tekrarı için büyük bir hastaneye gidecem asıl test günümde
Her zaman ki gibi bir sabah Kadınlar Kulübüne girdim.
Özel mesajlarımdan birinde Acıbadem Maslak Hastanesi IVF sorumlusu Prof.Dr.Bülent Tıraş hocam tedavinizi biz üstlenmek istiyoruz kadınlar kulübü editörünü biz hamile bırakmak istiyoruz dedi..Ve beni İstanbul a davet etti..Acıbadem ve Bülent hocanın düşünülücek bir tarafı yoktu çok mutlu oldum bu tekliften dolayı ve soluğu İstanbul da aldım biliyorsunuz.Sitemizin sahibi sevgili KAZEN Bülent hocaya benden bahsediyor ve Bülent hoca da benimle iletişime geçiyor.10 yıl sonra hamileysem önce Allah ın sonra güzel yürekli bizleri çok iyi anlayan sitemizin kurucusu KAZEN ve sonrasında da tedavi sürecinde maddi manevi desteğini esirgemeyen ,her aşamasında Gülden sen bu hastaneden gebe çıkacaksın diyen BÜLENT TIRAŞ hocamdır...10 yıllık hasretim iki güzel insanla son buldu KAZEN ve BÜLENT TIRAŞ.Çok duyguluyum bugün.İkisinden de Allahrazı olsun Rabbim her daim başarı,sağlık ve huzur versin ikisine de...Çok teşekkürler...
Tedavi sürecinde Bülent hocamın nasıl bir yol izlediğini de uzun uzun paylaşacağım...
MAŞALLAHHHHH MAŞALAHHHHHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
canım sıkma canını bebişlerde sitres yaşamasın inşallah çokk güzel bir sonuç çıkcak güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar olaylı bir şekilde kan verdim gerildim sabah sabah..Ankara da değilim biliyorsunuz şu an bulunduğum ilde de devlet hastanesi ve sağlık ocağı dışında tek tıp merkezi var özel...Ertesi güne kalmasın sonuç diye oraya gittim bir kanı bile becerip alamadılar kaç kez deldiler kolumu..Sonuçta verdik ama bize 1 saatte sonuç çıkar demişlerdi sonra makine bakımdaymış mış mış 11.30 da çıkar dediler en erken ama 14.00 e de kalabilir dediler şaka gibi nasıl bir sonuç çıkacak ondan bile endişeliyim sinir oldum...Bekleyip görücez..Test tekrarı için büyük bir hastaneye gidecem asıl test günümde
Gözün aydın. 10 yıllık yoldan gelen yavrunu ya da yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. Herkese umut olacaksın. Tebrik ediyorum.Her zaman ki gibi bir sabah Kadınlar Kulübüne girdim.
Gulden bulent beyin adresi ve numaralarini msj atabilirmisin...ilk firsatta gidip gorüsucem bende...
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Tanimadan .gormeden dua ettim sana.telefonu her elime alisimda Allahim nolur guzel haberler okuyayim diye umutla baktim sayfalara.burdaki diger arkadaslarin sevgisine guvenip sevdim ablam seni
Cok sukurki en guzel haberi bugun verdin. Insallaj bebelerini kucagina aldiginda dahada guzel bir haber gelecek.
Bende pazar gunu transferimi olup.bebislerimi alip geldim allahin izniyle.cok cok erken olmasina ragmen bende test yapmaya heveslendim resmen
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim senin adına.Her zaman ki gibi bir sabah Kadınlar Kulübüne girdim.
Hadi canım inşallah sende adet olup yavruna biran önce kavuşursun... senin için dua edeceğimAyy canim insallah.inan kendim kadar sevindim.is yerindeyim ama napiyim oturdum agladim sevincimden.
Evet ilk asamayi gectik.sukur sen gebesin.3 gun kaldi regli olmama geliyorum bekle beni.
Pespese dogurcaz insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?