2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Her zaman ki gibi bir sabah Kadınlar Kulübüne girdim.
Özel mesajlarımdan birinde Acıbadem Maslak Hastanesi IVF sorumlusu Prof.Dr.Bülent Tıraş hocam tedavinizi biz üstlenmek istiyoruz kadınlar kulübü editörünü biz hamile bırakmak istiyoruz dedi..Ve beni İstanbul a davet etti..Acıbadem ve Bülent hocanın düşünülücek bir tarafı yoktu çok mutlu oldum bu tekliften dolayı ve soluğu İstanbul da aldım biliyorsunuz.Sitemizin sahibi sevgili KAZEN Bülent hocaya benden bahsediyor ve Bülent hoca da benimle iletişime geçiyor.10 yıl sonra hamileysem önce Allah ın sonra güzel yürekli bizleri çok iyi anlayan sitemizin kurucusu KAZEN ve sonrasında da tedavi sürecinde maddi manevi desteğini esirgemeyen ,her aşamasında Gülden sen bu hastaneden gebe çıkacaksın diyen BÜLENT TIRAŞ hocamdır...10 yıllık hasretim iki güzel insanla son buldu KAZEN ve BÜLENT TIRAŞ.Çok duyguluyum bugün.İkisinden de Allahrazı olsun Rabbim her daim başarı,sağlık ve huzur versin ikisine de...Çok teşekkürler...
Tedavi sürecinde Bülent hocamın nasıl bir yol izlediğini de uzun uzun paylaşacağım...

Gulden bulent beyin adresi ve numaralarini msj atabilirmisin...ilk firsatta gidip gorüsucem bende...

HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Tanimadan .gormeden dua ettim sana.telefonu her elime alisimda Allahim nolur guzel haberler okuyayim diye umutla baktim sayfalara.burdaki diger arkadaslarin sevgisine guvenip sevdim ablam seni
Cok sukurki en guzel haberi bugun verdin. Insallaj bebelerini kucagina aldiginda dahada guzel bir haber gelecek.
Bende pazar gunu transferimi olup.bebislerimi alip geldim allahin izniyle.cok cok erken olmasina ragmen bende test yapmaya heveslendim resmen

tebrikler gülden hanimcok mutlu oldum umarım bende 8 nisanda guzel haberler alırımsiz yuruyus yaptınızmı transferden sonraki gunler..nasıl gecırdınız bilgi verirmisiniz?

Hepsinin yüreğine insanlığına sağlık:))
Bizim güzel arkadaşımızın hamile kalmasına vesile oldular rabbim muratlarını versin:))

ne olmuış bu siteye topiklere yavvvv birtürlü çözemiyorum

canım sıkma canını bebişlerde sitres yaşamasın inşallah çokk güzel bir sonuç çıkcak güzel haberlerini bekliyoruz :)

E egunal ayyyy ben bugün biraz geç girdim sana cevap yazarken güzel haberi kaçırmışım gözünaydınnnnnnn allhım sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin

Gözün aydın. 10 yıllık yoldan gelen yavrunu ya da yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. Herkese umut olacaksın. Tebrik ediyorum.

Ayni durumdayim canim bende pazartesi transfer oldum vee deli gibi test yapmak istiyorum. Sabirsizlaniyorum bende ama bi yandan da korkuyorum. Sen neler yapiyorsun bu surecte belirtilerin var mi

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim senin adına.

Ayy canim insallah.inan kendim kadar sevindim.is yerindeyim ama napiyim oturdum agladim sevincimden.
Evet ilk asamayi gectik.sukur sen gebesin.3 gun kaldi regli olmama geliyorum bekle beni.
Pespese dogurcaz insallahhhhh
Hadi canım inşallah sende adet olup yavruna biran önce kavuşursun... senin için dua edeceğim

Güldenim kuzum kaç gündür giremiyodum yeni okudum yazılanları gözünaydın canım anne olmayı bekleyen hepimiz gibi sende bu mutluluğu fazlasıyla hakediyodun rabbim sonuna kadar sürdürür inş bebişlerinin fotoğraflarını paylaşırsın burda
Bebişlerinin dedim Allah söyletmiştir inş ikiside seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…