Hayirli olsun gülden Rabbim tamamina erdirsin insallah cok sevindim
Maşallah canım zamn ne cabuk geçti demi iyim canım ne olsun işte bu ara hastalndım öksürp duruyorum malum havalrdan dolayı ama gülden sultanın haberini duyunca unuttumcok sukur teyzesi kizlarla ugrasiyorum 18 aylik olduk sen nasilsin
GÖZLERİMDEEE YAŞŞŞŞŞ..KALBİMDEEE EN BÜYÜKK SEVİNÇLEEE..BİN ŞÜKÜRLEE GELDİM..CANIM ARKDASŞIM RABBİM GELİP İKİZ YA DA TEKİZLERİNİ O GÖBÜŞÜNÜ SEVMEYİ NASİPPP ETSİNNNNNNNNN ANKARADA...
Oleyyy be oleyyy geliyor ikizler bebeler çifter çifter geliyo teyzoşlarHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
oooo halay başı gelmiş geç kaldın şekerimmmmOleyyy be oleyyy geliyor ikizler bebeler çifter çifter geliyo teyzoşlar
canımm canımm ..ağla ama çok değil ttmmı bebişler sakinliği sever canım benim..Nasip edecek inşallah...
Bu kez buluşmalarımız daha anlamlı olacak
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
9 ay canım senide çok tebrik ederim Güldenimden haberini aldığımda havalara uçmuştum.Sende çok uğraştın sonuna kadar..Öpüyorummm..EGUNAL harika bir haber oldu bu. Artık resmi olarak da sevinebiliriz.
Bu günleri de gördük ya çok şükür!
Değerin çok iyi. Sağlıklı bir gebelik olacak inşallah!
Yap canım ben özellikle yaptım. Böylece insanlara umut oluyor. Benim eski mesajlarımı okuyanlar ve gebelik takvimini görüp mesaj atanlar oluyor.
canımmm kurban olurum ben kızlara yaa.. :)cok sukur teyzesi kizlarla ugrasiyorum 18 aylik olduk sen nasilsin
Hadii bakalımmm hayırlı uğurluu olsunnn:)))
İşte artık 1 Nisan şakası gerçek oldu hahaha:))
Maşallah hep artsın ikiz olsunlar inşallah:))
Şİmdi hikayeni paylaşşş tam olsunİ:)
Canimmmmmmm tebriklerrrHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
canımmm ben de aldım haberiniiii çok sevindim..RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN ÇOK ŞÜKÜR VERENE...EGUNAL harika bir haber oldu bu. Artık resmi olarak da sevinebiliriz.
Bu günleri de gördük ya çok şükür!
Değerin çok iyi. Sağlıklı bir gebelik olacak inşallah!
Yap canım ben özellikle yaptım. Böylece insanlara umut oluyor. Benim eski mesajlarımı okuyanlar ve gebelik takvimini görüp mesaj atanlar oluyor.
Canimmmmmmm tebriklerrr
Cok sevindimmmmm.gozlerim doldu inan .super sonucun masallah...
Hayirlisiyla kucagina al insallahhhh
Kocaman sarilip opuyorum seniiiii.
Canım teşekkür ederim..
Yetiştim sana koşarak geliyorum ardından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?