2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

yürüyüş yapıyormusunuz siz? evde yatıyormusunuz nasıl geçiyor gunlerınız?
Canım ben 5. gün transferinin ilk 4-5 günü çoğunlukla yattım. Sonra da normal hayatıma döndüm ama işe gitmedim, izinliydim. 2-3 günde bir yürüyüş yapttım ama son günlere doğru aşırı yoruluyordum. Bence en önemlisi vücudunu dinlemek. Enerjin varsa yürü yoksa yürüme

Tamam canım..Yazıyorum özelden...

öncelikle ben kadesa diyerek başlıyorum :)

kuzum kanda da kesinleşti demek çok güzel.Maaşallah

benim de tedavimi bülent hoca yapmıştı o zaman ankarada çalışıyordu.çok tatlı çok iyi bir doktor.önce Allah'ın sonra onun sayesinde oğluşlarıma kavuşmuştum.darısı başına canım İnşallah.

ve tüm bekleyen,isteyen arkadaşlarım da en kısa en hayırlı zamanda evlatlarına kavuşurlar İnşallah.

Aynı durumdayız cnm bende nisan Mayıs gibi yaptırmayı dusunuyodum ama öyle çok korkuyorumki o tahlil zamanını düşündükçe nefes alamıyorum.. senin kaçıncı tedavin benim 4 olacak (
Akgüvercin merhaba tatlım aynı aylarda ben de tekrar rapor çıkartmayı düşünüyorum.. Yaz sonu gibi de tedaviye girerim diye düşünüyorum...bu aradaki zamanda eşimin tedavisi var burun ameliyatı vs olacak ben de fazla kilolarımdan kurtulacağım inşaallah 5 kilo gitti kaldı 10 kilo

188.8 canım küsüratıda yazıyorum kıyamıyorum yuvarlamaya
Maşallah süpenallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağın almayı nasip etsin. Bende yakında 4. tedavi için start vereceğim, darısı bizlere olsun, Rabbim bizlerede nasip etsin...

yanlış anlamadıysam kist için soğan kürü yaptınız galiba basit kistım var benim de acaba fayda eder mi ? nasıl yaptınız bı bardak mı ne kadar süreyle içtınız
İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamalarını önermektedir. Aynı zaman soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir. Soğan suyu kürünün hazırlanışı ise şöyledir: 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir. Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir.
Canım alıntı yaptım buradan okuya bilirsin

Canim ben bu hafta isten izin aldim evde dinlenicem progestan igne olmaya gidiyorum saglik ocagina 10 dak mesafede onun haricinde evde is yapmiyorum jelden sonra 15 dak yuruyorum. Yatmaktan cok sikilirsam kalkip evin icinde azicik yürüyüp geri dinlenmeye basliyorum. Hergun muz ve kabak cekirdegi yemeye calisiyorum. Klasik seyler yani

Canim telden giriyorum ama sorunu ileriki sayfalarda yanitlamis oldum. Senin de ekleyecegin varsa bekliyorum. Sende neler yaptigini anlat

HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
senden o kadar çok şey öğrendim ki; herşey için çok ama çoookkkkk teşekkür ederim... e artık şimdiden sonra da gebelik hallerini, doğumu, anneliğin püf noktalarını öğrenicez desene....

tebrikleeer..... Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

bi de du du duuu.... şunu da sallıyımmmmm hemde ne salladığımı bilerekkkk

kahrolsun sütyenler memelere özgürlükkkkkkkk

daha ne yapılabilirkii

HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Maşaallah canım, gözlerim dolu dolu okudum bu güzel haberi..

O kadar hakediyorsun ki, işte bunu görebilmek için sürekli takip ediyordum seni. Şükürler olsun, inşaallah kucağına aldığın günde bize yazıp, duygularını paylaşman nasip olur. Allah evlatlarını sana bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…