Canım ben 5. gün transferinin ilk 4-5 günü çoğunlukla yattım. Sonra da normal hayatıma döndüm ama işe gitmedim, izinliydim. 2-3 günde bir yürüyüş yapttım ama son günlere doğru aşırı yoruluyordum. Bence en önemlisi vücudunu dinlemek. Enerjin varsa yürü yoksa yürümeyürüyüş yapıyormusunuz siz? evde yatıyormusunuz nasıl geçiyor gunlerınız?
süpeeeeeeerHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Tamam canım..Yazıyorum özelden...
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Akgüvercin merhaba tatlım aynı aylarda ben de tekrar rapor çıkartmayı düşünüyorum.. Yaz sonu gibi de tedaviye girerim diye düşünüyorum...bu aradaki zamanda eşimin tedavisi var burun ameliyatı vs olacak ben de fazla kilolarımdan kurtulacağım inşaallah 5 kilo gitti kaldı 10 kiloAynı durumdayız cnm bende nisan Mayıs gibi yaptırmayı dusunuyodum ama öyle çok korkuyorumki o tahlil zamanını düşündükçe nefes alamıyorum.. senin kaçıncı tedavin benim 4 olacak(
Canimmm cok tesekkur ederim.aminnn insallahhhh.hayirlisi ile gebe kalip bende kavusurum insallah yavruma.Hadi canım inşallah sende adet olup yavruna biran önce kavuşursun... senin için dua edeceğim
Maşallah süpenallah188.8 canım küsüratıda yazıyorum kıyamıyorum yuvarlamaya
İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamalarını önermektedir. Aynı zaman soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir. Soğan suyu kürünün hazırlanışı ise şöyledir: 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir. Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir.yanlış anlamadıysam kist için soğan kürü yaptınız galiba basit kistım var benim de acaba fayda eder mi ? nasıl yaptınız bı bardak mı ne kadar süreyle içtınız
Ve THE END....HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
senden o kadar çok şey öğrendim ki; herşey için çok ama çoookkkkk teşekkür ederim... e artık şimdiden sonra da gebelik hallerini, doğumu, anneliğin püf noktalarını öğrenicez desene....HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
çooookk sevindim güldenim harika bir haber buHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
cnm gözünaydın maşalah ohhhhhhhhhhh tebrikler ya süper bir haber buuuuuuuuuuuHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Her zaman ki gibi bir sabah Kadınlar Kulübüne girdim.
Özel mesajlarımdan birinde Acıbadem Maslak Hastanesi IVF sorumlusu Prof.Dr.Bülent Tıraş hocam tedavinizi biz üstlenmek istiyoruz kadınlar kulübü editörünü biz hamile bırakmak istiyoruz dedi..Ve beni İstanbul a davet etti..Acıbadem ve Bülent hocanın düşünülücek bir tarafı yoktu çok mutlu oldum bu tekliften dolayı ve soluğu İstanbul da aldım biliyorsunuz.Sitemizin sahibi sevgili KAZEN Bülent hocaya benden bahsediyor ve Bülent hoca da benimle iletişime geçiyor.10 yıl sonra hamileysem önce Allah ın sonra güzel yürekli bizleri çok iyi anlayan sitemizin kurucusu KAZEN ve sonrasında da tedavi sürecinde maddi manevi desteğini esirgemeyen ,her aşamasında Gülden sen bu hastaneden gebe çıkacaksın diyen BÜLENT TIRAŞ hocamdır...10 yıllık hasretim iki güzel insanla son buldu KAZEN ve BÜLENT TIRAŞ.Çok duyguluyum bugün.İkisinden de Allahrazı olsun Rabbim her daim başarı,sağlık ve huzur versin ikisine de...Çok teşekkürler...
Tedavi sürecinde Bülent hocamın nasıl bir yol izlediğini de uzun uzun paylaşacağım...
Maşaallah canım, gözlerim dolu dolu okudum bu güzel haberi..HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?