2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Olsun canım idealsin yine benimde 1.70 boy memlekete gelmeden öncede 75 dim 70 den aşağıya düşemiyorum zaten napıyim kemiklerim ağır basıyo
canım benim kardeşim öyleydi pko vardı 6 düşük yaptı hepsinde kilo aldı veremedi diyet yaptı olmadı en son geçen yıl bir diyetisyene gitti hoppp 15 20 kilo verdi sonrada hamile kaldı şubatta İLKER i doğuracak inşş

Cumartesi tekrar yaptır dedi canım esra hemşire diğer hafta ici kese görünür dedi sukurler olsun

Cumartesi tekrar yaptır dedi canım esra hemşire diğer hafta ici kese görünür dedi sukurler olsun

keseyi 3 gün sonra görürsün canım değer 1500 olunca kese görülebiliyor ama randevuyu daha sonraya veriyorlar genelde..

BİZ çok eğleniyoruz kardeşimle (cimcimemin anesi le )baba olacaksın 10 yıldır bekliyorsun diyoruz garibim susuyor sonra hadi hadi biz yapalım diyoruz

Ben evlenirkende böyleydim ama hamileliklerde benimde dengem şaştı 2 normal bide tüp al ver al ver iyice sapıttı kilom
Kardeşinde sağ salim kucağına alır inş bebeğini

Ben evlenirkende böyleydim ama hamileliklerde benimde dengem şaştı 2 normal bide tüp al ver al ver iyice sapıttı kilom
Kardeşinde sağ salim kucağına alır inş bebeğini
amin inş darısıda sana canım kardeşim tüp bebek tedavileirndede aldı ben hiç almadım tedavilerde

Dün akşam yazdım da yoktunuz muhtemel görmedin sonra da:)
Evett sanırım tontik oalcaklar bi tanesi 20mm olmuştu bile ahahah:)
dün akşam yoktum canım annemden eve döndük yemek vs..derken pc yi açamadım sonra erkenden uyumuşum..
yerim o tontikleri ben çift sarılı olsunlar inşallah..

Kızlar bende son 4yılda 15 kılo aldım...
Suan 1.58 e 68 dim ama muhtemel şuan memelerim bana ait değilmiş gibi oldu...Yani 70 olmuşumdur..
Amannn napalım yaa canımız sag olsun veririk:)

Kızlar bende son 4yılda 15 kılo aldım...
Suan 1.58 e 68 dim ama muhtemel şuan memelerim bana ait değilmiş gibi oldu...Yani 70 olmuşumdur..
Amannn napalım yaa canımız sag olsun veririk:)
İğne sürecimde ben de 2 kilo aldım ama şişkinlik şeklindeydi bir yandan da yedim tabii ama kilo alacak kadar değildi opudan sonra toparladım o kilo dediğin daha çok şişkinlik oluyor ödem gibi kalmaz bence..

İğne sürecimde ben de 2 kilo aldım ama şişkinlik şeklindeydi bir yandan da yedim tabii ama kilo alacak kadar değildi opudan sonra toparladım o kilo dediğin daha çok şişkinlik oluyor ödem gibi kalmaz bence..

memelerim çok şişti ama dediğin gibi muhtemel yumurtalar toplanında düzene girer..
Yoksa çekilir gibi degil ahahah

memelerim çok şişti ama dediğin gibi muhtemel yumurtalar toplanında düzene girer..
Yoksa çekilir gibi degil ahahah
geçenlerde bir kız vardı (face de ) eşi azolu imiş tese olmuş ama kızı opuya almamışlar sperm bulunamamış eve göndermişler çok kötüydü sürekli şikinlik ve ağrıları olduğundan söz ediyordu

Hiç duymadım canımm.. Yapıyor maleseff o kadar büyüyünce yumurtalar bağırıyor içerde sperm sperm diye ahahaha .
Şaka bi yana rabbim şifa versin tabii zor bi süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…