Maşallah canım kalitelide olurlar inşDün akşam yazdım da yoktunuz muhtemel görmedin sonra da:)
Evett sanırım tontik oalcaklar bi tanesi 20mm olmuştu bile ahahah:)
canım benim kardeşim öyleydi pko vardı 6 düşük yaptı hepsinde kilo aldı veremedi diyet yaptı olmadı en son geçen yıl bir diyetisyene gitti hoppp 15 20 kilo verdi sonrada hamile kaldı şubatta İLKER i doğuracak inşşOlsun canım idealsin yine benimde 1.70 boy memlekete gelmeden öncede 75 dim 70 den aşağıya düşemiyorum zaten napıyim kemiklerim ağır basıyo
dualarımdasın her zaman
Cumartesi tekrar yaptır dedi canım esra hemşire diğer hafta ici kese görünür dedi sukurler olsuncanım maşallahhh ilk aşama için bir ohhh diyebilirsin.
artık kötü şeyler düşünüp üzme bebeğini yada bebişleri...
eşinle keyfini çıkarın.
eeee bebişle ilk buluşma ne zaman.keseyi bebişi görmeye gitmeye az kaldı.
şahsım adına hiç olmadıekşın ve doğurmak bunların arasında bağ varmıydı
Maşallah canım kalitelide olurlar inş
Cumartesi tekrar yaptır dedi canım esra hemşire diğer hafta ici kese görünür dedi sukurler olsun
BİZ çok eğleniyoruz kardeşimle (cimcimemin anesi le )Yazıkkk
Ben evlenirkende böyleydim ama hamileliklerde benimde dengem şaştı 2 normal bide tüp al ver al ver iyice sapıttı kilomcanım benim kardeşim öyleydi pko vardı 6 düşük yaptı hepsinde kilo aldı veremedi diyet yaptı olmadı en son geçen yıl bir diyetisyene gitti hoppp 15 20 kilo verdi sonrada hamile kaldı şubatta İLKER i doğuracak inşş
amin inş darısıda sana canım kardeşim tüp bebek tedavileirndede aldı ben hiç almadım tedavilerdeBen evlenirkende böyleydim ama hamileliklerde benimde dengem şaştı 2 normal bide tüp al ver al ver iyice sapıttı kilom
Kardeşinde sağ salim kucağına alır inş bebeğini
dün akşam yoktum canım annemden eve döndük yemek vs..derken pc yi açamadım sonra erkenden uyumuşum..Dün akşam yazdım da yoktunuz muhtemel görmedin sonra da:)
Evett sanırım tontik oalcaklar bi tanesi 20mm olmuştu bile ahahah:)
inşşşşşşşşşşşşşşCanımm sen de benim inşallah rabbim seni de bir an önce bereketlendirip şifalandıracak buna eminim...
Ama sen doğal yoldan hamile kalırsın inşallahh
dün akşam yoktum canım annemden eve döndük yemek vs..derken pc yi açamadım sonra erkenden uyumuşum..
yerim o tontikleri ben çift sarılı olsunlar inşallah..
Bende aldım 72 başladım 75 le düşük yaptım fazla değil 3 kilocuk aldımamin inş darısıda sana canım kardeşim tüp bebek tedavileirndede aldı ben hiç almadım tedavilerde
İğne sürecimde ben de 2 kilo aldım ama şişkinlik şeklindeydi bir yandan da yedim tabii ama kilo alacak kadar değildi opudan sonra toparladım o kilo dediğin daha çok şişkinlik oluyor ödem gibi kalmaz bence..Kızlar bende son 4yılda 15 kılo aldım...
Suan 1.58 e 68 dim ama muhtemel şuan memelerim bana ait değilmiş gibi oldu...Yani 70 olmuşumdur..
Amannn napalım yaa canımız sag olsun veririk:)
İğne sürecimde ben de 2 kilo aldım ama şişkinlik şeklindeydi bir yandan da yedim tabii ama kilo alacak kadar değildi opudan sonra toparladım o kilo dediğin daha çok şişkinlik oluyor ödem gibi kalmaz bence..
geçenlerde bir kız vardı (face de ) eşi azolu imiş tese olmuş ama kızı opuya almamışlar sperm bulunamamış eve göndermişler çok kötüydü sürekli şikinlik ve ağrıları olduğundan söz ediyordumemelerim çok şişti ama dediğin gibi muhtemel yumurtalar toplanında düzene girer..
Yoksa çekilir gibi degil ahahah
geçenlerde bir kız vardı (face de ) eşi azolu imiş tese olmuş ama kızı opuya almamışlar sperm bulunamamış eve göndermişler çok kötüydü sürekli şikinlik ve ağrıları olduğundan söz ediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?