2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ben.genelde yariyorum xanim. Arada bir dolaniyorum evde.kabak cekirdegi bende yiyorum ama muz hic yemedim.fazla yiyince kabizlik yapiyor cunku. Aman sende dikkat et.
Ona ilaveten ananas veya suyunu tuketmeye calisiyorum. Ve kayisili hosaf yapti annemm .sivi biseler tuketmeye calisiyorum

HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8

oyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıllllll sevindimmmmmmmmmmmmmmm
Maşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kelime bulamıyorum anlatacak
gönülden tebrik ediyorummmmmmmmmmmm canım arkadaşımmmmmmm
çooook çoooook sevindimmm RAbbim sağsalim kucagına almayı nasip etsinnnnn
akşam eve gelince tüm yorumlarını okuyacagım şimdi çıkmam lazım bi sana bakayım dedim
öptüm arkadaşımm ayyyyyyyyyyyy nediceğimi şaşrdımmmmmm çok güzel bi haber

İnş cnm hayirlisiyla nasip olsun ben de ocakta gitmiştim aslında ama acele karar vermek istemiyorum beklemeye aldım kendimi benimde 2 düşüğüm var şimdilik takviyeler kullanıyorum önümüzdeki aya inş cesaret edebilirim

Mhb cnm özlemişim burda herkesi
Bende şuanda diyetteyim 4 kilo gitti inş 4 kilo daha vermek istiyorum.. sen nereye karar verdin o tedaviye... bu sefer son olur ins bizim için

Geldim kızçelerim paşalarım bilgisayarıma el koyduğundan tuşlarının yarısı olmayan eski pc ye kaldım.Hızlı yazamıyorum haliyle...
canım yaaaaaa kaçırdım şamatayı dünkü elektrik kesintisi telefon ve internet bağlantılarımızı yok etti yeni geldi valla nasıl merak ettim. seninle çok geçmişimiz yok ama sen minnakların değil forumun annesi olmuşun zaten öyle tanıdım inan bana her güzelliğe layık olduğunu bu kısa sürede bile anladım ki tüm kulüpte canı gönülden sevmiş seni. rabbim kucağını da doldursun inşallah neden bilmiyorum ağlıyorum şu an tebrik ederim canımmmm

valla tutamayacam kendimi ne güzel temennüler,ne güzel sözler bunlar..Çok mutlu ettiniz beni hepiniz.
beni çok iyi biliyorsunuz artık ne zaman hepinizin gebe kaldığını görürüm o zaman tam manasıyla mutlu olurum ben..

Gözüm seni aradı bugün sonunda geldiinnnn..
Nerdeyse doğurcaktım ama
Şaka gibi benimde bir değerim var artık

Ben bekledikçe gördüm ki daha çok kuruyorum kafamda daha çok üzülüyorum gittiğim merkezdeki psikologlada görüşmeye başladım inş atlatabiliriz bu korkuyu

Ve THE END....
Harika haberin için çok teşekkür ederim. İnan o kadar sevindim ki sen bu mutluluğu çok ama çok hakkettin. Allahım senin hep yanında olsun.

Canım benim çok sağol...
Nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım bugün hepinize öyle güzel şeyler yazdınız ki..

Canımm Güldenimmmmm çok şükür bu günleri de gördük..Rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasib etsin.
Seni çok seviyoruz.Deniz ve ben öpüyoruz.

Canıımmmm...
Ne güzel bir mesaj bu böyle...
Ben de sizlerden güç aldım kafamı dağıttım birbirimize destekle aşıyoruz engellerimizi..
İnşallah hepinizin güzel haberlerinide alıcam..

Canımm Güldenimmmmm çok şükür bu günleri de gördük..Rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasib etsin.
Seni çok seviyoruz.Deniz ve ben öpüyoruz.
Deniz paşamın bir tanecik annesi canım..
Evet şükürler olsun bugünleri de yaşıyoruz paha biçilemez duygular..
Sizlerle paylaştıkça da daha anlam kazanıyor...
Ben de sizi çoooook seviyorum minnak balımıda koklayarak öp..

Ben daha 1 kere gittim canım bundan sonra haftada 1 görüşücez ben faydası olucağını düşünüyorum en azından denemekten zarar gelmez bence sende dene en önemlisi kafamızın rahat olması zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…