Ben.genelde yariyorum xanim. Arada bir dolaniyorum evde.kabak cekirdegi bende yiyorum ama muz hic yemedim.fazla yiyince kabizlik yapiyor cunku. Aman sende dikkat et.Canim ben bu hafta isten izin aldim evde dinlenicem progestan igne olmaya gidiyorum saglik ocagina 10 dak mesafede onun haricinde evde is yapmiyorum jelden sonra 15 dak yuruyorum. Yatmaktan cok sikilirsam kalkip evin icinde azicik yürüyüp geri dinlenmeye basliyorum. Hergun muz ve kabak cekirdegi yemeye calisiyorum. Klasik seyler yani
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı, uzun ömür nasip etsin yavrunla sanacanım benim çok sağol...
çok duygulandım bugün öyle güzel mesajlar yazdınız ki
Benim mart başıydı aslında 1 ay erteledim şimdide ertelicektim ama bi anlamı olmadığını düşündüğümden hemen randevumu falan aldım vazgeçmiyim diye
Benim 2. Denemem olucak canım 2normal yolla gebeliğim var düştü tüp denememde tuttu sonradan o da düştü rabbim bu sefer boş çevirmez inş ellerimizi
Akgüvercin merhaba tatlım aynı aylarda ben de tekrar rapor çıkartmayı düşünüyorum.. Yaz sonu gibi de tedaviye girerim diye düşünüyorum...bu aradaki zamanda eşimin tedavisi var burun ameliyatı vs olacak ben de fazla kilolarımdan kurtulacağım inşaallah 5 kilo gitti kaldı 10 kilo
canım yaaaaaa kaçırdım şamatayı dünkü elektrik kesintisi telefon ve internet bağlantılarımızı yok etti yeni geldi valla nasıl merak ettim. seninle çok geçmişimiz yok ama sen minnakların değil forumun annesi olmuşun zaten öyle tanıdım inan bana her güzelliğe layık olduğunu bu kısa sürede bile anladım ki tüm kulüpte canı gönülden sevmiş seni. rabbim kucağını da doldursun inşallah neden bilmiyorum ağlıyorum şu an tebrik ederim canımmmmGeldim kızçelerim paşalarım bilgisayarıma el koyduğundan tuşlarının yarısı olmayan eski pc ye kaldım.Hızlı yazamıyorum haliyle...
Amin tatlım çok teşekkür ederimAllah kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı, uzun ömür nasip etsin yavrunla sana
Olmayanlar da bu duyguyu en kısa zamanda tadarlar umarım
valla tutamayacam kendimi ne güzel temennüler,ne güzel sözler bunlar..Çok mutlu ettiniz beni hepiniz.canım yaaaaaa kaçırdım şamatayı dünkü elektrik kesintisi telefon ve internet bağlantılarımızı yok etti yeni geldi valla nasıl merak ettim. seninle çok geçmişimiz yok ama sen minnakların değil forumun annesi olmuşun zaten öyle tanıdım inan bana her güzelliğe layık olduğunu bu kısa sürede bile anladım ki tüm kulüpte canı gönülden sevmiş seni. rabbim kucağını da doldursun inşallah neden bilmiyorum ağlıyorum şu an tebrik ederim canımmmm
Gözüm seni aradı bugün sonunda geldiinnnn..oyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıllllll sevindimmmmmmmmmmmmmmm
Maşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kelime bulamıyorum anlatacak
gönülden tebrik ediyorummmmmmmmmmmm canım arkadaşımmmmmmm
çooook çoooook sevindimmm RAbbim sağsalim kucagına almayı nasip etsinnnnn
akşam eve gelince tüm yorumlarını okuyacagım şimdi çıkmam lazım bi sana bakayım dedim
öptüm arkadaşımmayyyyyyyyyyyy nediceğimi şaşrdımmmmmm çok güzel bi haber
Ben bekledikçe gördüm ki daha çok kuruyorum kafamda daha çok üzülüyorum gittiğim merkezdeki psikologlada görüşmeye başladım inş atlatabiliriz bu korkuyuİnş cnm hayirlisiyla nasip olsun ben de ocakta gitmiştim aslında ama acele karar vermek istemiyorum beklemeye aldım kendimi benimde 2 düşüğüm var şimdilik takviyeler kullanıyorum önümüzdeki aya inş cesaret edebilirim
Mhb cnm özlemişim burda herkesi
Bende şuanda diyetteyim 4 kilo gitti inş 4 kilo daha vermek istiyorum.. sen nereye karar verdin o tedaviye... bu sefer son olur ins bizim için
Ben bekledikçe gördüm ki daha çok kuruyorum kafamda daha çok üzülüyorum gittiğim merkezdeki psikologlada görüşmeye
Bende görüşmeyi düşünüyorum pskolog la sen faydasını goruyomusun ben hiç gücüm yok gibi hissediyorum çok garip haldeyim ise yarıyor mu Psk..
Ve THE END....
Harika haberin için çok teşekkür ederim. İnan o kadar sevindim ki sen bu mutluluğu çok ama çok hakkettin. Allahım senin hep yanında olsun.
Sağol canım değerim 8.5 günlük değer akşam saatinde transfer oldum 10.gün yerine 11.gün test günüm yani cuma asıl test günüm oluyor..Canım çooook sevindim. ..değerin çok güzel maşallah. Kaçıncı gündu bugün. Maşallah ya :)
senden o kadar çok şey öğrendim ki; herşey için çok ama çoookkkkk teşekkür ederim... e artık şimdiden sonra da gebelik hallerini, doğumu, anneliğin püf noktalarını öğrenicez desene....
tebrikleeer..... Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh
bi de du du duuu.... şunu da sallıyımmmmm hemde ne salladığımı bilerekkkk
kahrolsun sütyenler memelere özgürlükkkkkkkk
Deniz paşamın bir tanecik annesi canım..Canımm Güldenimmmmm çok şükür bu günleri de gördük..Rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasib etsin.
Seni çok seviyoruz.Deniz ve ben öpüyoruz.
Cok guzel canim maşallah. Dikkat et kendine.Sağol canım değerim 8.5 günlük değer akşam saatinde transfer oldum 10.gün yerine 11.gün test günüm yani cuma asıl test günüm oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?