- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
nazlan şımar en doğal hakkınn.. şükürler olsunn..Amin canım inşallah sağlıkla kucağımda da görürüm kuzu ya da kuzularımı...
ohh şükürler olsunnnn kucağına almak nasip olsunn kızz seni takip edecem diye akla karayı seçtim rüyama bile girdinn sükürler olsunnnn..
Hayirli olsun cnm sayende topikte senlik var hep boyle guzel haberler olsun insallahGeldim kızçelerim paşalarım bilgisayarıma el koyduğundan tuşlarının yarısı olmayan eski pc ye kaldım.Hızlı yazamıyorum haliyle...
canım benim çok sağol...Maşaallah canım, gözlerim dolu dolu okudum bu güzel haberi..
O kadar hakediyorsun ki, işte bunu görebilmek için sürekli takip ediyordum seni. Şükürler olsun, inşaallah kucağına aldığın günde bize yazıp, duygularını paylaşman nasip olur. Allah evlatlarını sana bağışlasın..
canım çok tebrik ediyorumHer zaman ki gibi bir sabah Kadınlar Kulübüne girdim.
Özel mesajlarımdan birinde Acıbadem Maslak Hastanesi IVF sorumlusu Prof.Dr.Bülent Tıraş hocam tedavinizi biz üstlenmek istiyoruz kadınlar kulübü editörünü biz hamile bırakmak istiyoruz dedi..Ve beni İstanbul a davet etti..Acıbadem ve Bülent hocanın düşünülücek bir tarafı yoktu çok mutlu oldum bu tekliften dolayı ve soluğu İstanbul da aldım biliyorsunuz.Sitemizin sahibi sevgili KAZEN Bülent hocaya benden bahsediyor ve Bülent hoca da benimle iletişime geçiyor.10 yıl sonra hamileysem önce Allah ın sonra güzel yürekli bizleri çok iyi anlayan sitemizin kurucusu KAZEN ve sonrasında da tedavi sürecinde maddi manevi desteğini esirgemeyen ,her aşamasında Gülden sen bu hastaneden gebe çıkacaksın diyen BÜLENT TIRAŞ hocamdır...10 yıllık hasretim iki güzel insanla son buldu KAZEN ve BÜLENT TIRAŞ.Çok duyguluyum bugün.İkisinden de Allahrazı olsun Rabbim her daim başarı,sağlık ve huzur versin ikisine de...Çok teşekkürler...
Tedavi sürecinde Bülent hocamın nasıl bir yol izlediğini de uzun uzun paylaşacağım...
sağol kuzum..Hayirli olsun cnm sayende topikte senlik var hep boyle guzel haberler olsun insallah
canım çok tebrik ediyorum
Rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile kucağına aldığın günleride göreceğiz
İnsallah arkadan geliyoruz bizde mart gecti bizde ama olsunsağol kuzum..
enerjimiz hiç düşmeden böyle devam etsin inşallah...
Canim bu konuda hicbir bilgim ve deneyimim yok. Bilenler yardimci olacaktir mutlakaKusura bakmayin bsy sormak istiyorum transferin onuncu gunu kan degerim 928 cikti.dondurulmus besinci gun transferi oldum.bu deger cokmu yuksrk yarin yeniden ysptirmam lazimmis.nolur biri cvp versin.yoksa dis gebelikmi oldu
inşallah canımm inşallah ağlattın benii kız iştekiler ne oluyor diye başıma geldiler.. canım çok çok çok mutlu oldumm.. senin adınaa..çok çok güzel bir duygudur hamile olmak ve annelikk..Herkeslerin rüyasına girmişim ben
Sağol canım kucağımda da görürüm inşallah minnaklarımı..
çok mutlu oldum ya.kendim hamileymişim gibi.Allah sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.ikiz mi değil mi belli mi?en kısa zamanda hikayeni bekliyorum.umut ol inşallah bizlere...
Gülden Sultan karnim agriyor. Sanki adet olacakmisim gibi normal mi bunlar senceAmin canım benim inşallah
inşallah canımm inşallah ağlattın benii kız iştekiler ne oluyor diye başıma geldiler.. canım çok çok çok mutlu oldumm.. senin adınaa..çok çok güzel bir duygudur hamile olmak ve annelikk..
Gülden Sultan karnim agriyor. Sanki adet olacakmisim gibi normal mi bunlar sence
Zaten zor tutuyorum kendimi ağlak moda geçmemek için gaza getirme bak beni
Annelik güzel olmaz mı canım..
sana da yazıyorum canım..Ben de istiyorum lutfen
Canimmmm cok sevindimmmm allah tamamina erdirsin insallah.bizi cok mutlu ettin.telefonum bozuk sabahtan beri seni dusunuyorum internete giremedim cildirdim.simdi gordum ve cok mutluyumm teyyy teyyVeinsallah.biI..
Harika haberin için çok teşekkür ederim. İnan o kadar sevindim ki sen bu mutluluğu çok ama çok hakkettin. Allahım senin hep yanında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?