2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kusura bakmayin bsy sormak istiyorum transferin onuncu gunu kan degerim 928 cikti.dondurulmus besinci gun transferi oldum.bu deger cokmu yuksrk yarin yeniden ysptirmam lazimmis.nolur biri cvp versin.yoksa dis gebelikmi oldu

Geldim kızçelerim paşalarım bilgisayarıma el koyduğundan tuşlarının yarısı olmayan eski pc ye kaldım.Hızlı yazamıyorum haliyle...

ohh şükürler olsunnnn kucağına almak nasip olsunn kızz seni takip edecem diye akla karayı seçtim rüyama bile girdinn sükürler olsunnnn..

Herkeslerin rüyasına girmişim ben
Sağol canım kucağımda da görürüm inşallah minnaklarımı..

canım benim çok sağol...
çok duygulandım bugün öyle güzel mesajlar yazdınız ki

canım çok tebrik ediyorum
Rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile kucağına aldığın günleride göreceğiz

Kusura bakmayin bsy sormak istiyorum transferin onuncu gunu kan degerim 928 cikti.dondurulmus besinci gun transferi oldum.bu deger cokmu yuksrk yarin yeniden ysptirmam lazimmis.nolur biri cvp versin.yoksa dis gebelikmi oldu
Canim bu konuda hicbir bilgim ve deneyimim yok. Bilenler yardimci olacaktir mutlaka

Herkeslerin rüyasına girmişim ben
Sağol canım kucağımda da görürüm inşallah minnaklarımı..
inşallah canımm inşallah ağlattın benii kız iştekiler ne oluyor diye başıma geldiler.. canım çok çok çok mutlu oldumm.. senin adınaa..çok çok güzel bir duygudur hamile olmak ve annelikk..

çok mutlu oldum ya.kendim hamileymişim gibi.Allah sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.ikiz mi değil mi belli mi?en kısa zamanda hikayeni bekliyorum.umut ol inşallah bizlere...

Sağol canım...
Değerime göre ikiz gibi ama belli olmaz tabii...

inşallah canımm inşallah ağlattın benii kız iştekiler ne oluyor diye başıma geldiler.. canım çok çok çok mutlu oldumm.. senin adınaa..çok çok güzel bir duygudur hamile olmak ve annelikk..

Zaten zor tutuyorum kendimi ağlak moda geçmemek için gaza getirme bak beni
Annelik güzel olmaz mı canım..

Veinsallah.biI..
Harika haberin için çok teşekkür ederim. İnan o kadar sevindim ki sen bu mutluluğu çok ama çok hakkettin. Allahım senin hep yanında olsun.
Canimmmm cok sevindimmmm allah tamamina erdirsin insallah.bizi cok mutlu ettin.telefonum bozuk sabahtan beri seni dusunuyorum internete giremedim cildirdim.simdi gordum ve cok mutluyumm teyyy teyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…