Ben.genelde yariyorum xanim. Arada bir dolaniyorum evde.kabak cekirdegi bende yiyorum ama muz hic yemedim.fazla yiyince kabizlik yapiyor cunku. Aman sende dikkat et.
Ona ilaveten ananas veya suyunu tuketmeye calisiyorum. Ve kayisili hosaf yapti annemm .sivi biseler tuketmeye calisiyorum
çooookk sevindim güldenim harika bir haber bu
ohh rahatladım gerçekten
bence ikizzzzz
benimde karın agrım var regl gibi bende merak ediyorumGülden Sultan karnim agriyor. Sanki adet olacakmisim gibi normal mi bunlar sence
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
cnm gözünaydın maşalah ohhhhhhhhhhh tebrikler ya süper bir haber buuuuuuuuuuu
belliydi ama tescillemek daha bi güzel oldu....
Gözlerimin aradığı teyzelerden biri daha geldi...
canım arkadaşım sonunda oldu teyze oluyorum oleeeeeeeeeeeey nasıl sevindiğimi tahmin edemezsin bugün sabahtan diş doktorundaydım şimdi geldim aklım sendeydi şimdi kutlama zamanı
Gözlerimin aradığı teyzelerden biri daha geldi...
Nasıl sevindiğimi tahmin bile edemezsin demişsin ya hayııırrrr tahmin ederim..
Benim kadar sevinmişsindir
olsun canım oynatmış kadar oldundansöz oynatamıyorum yaaaaa url midir nedir o çıkmıyor benim pcde
Esin ne yapti duyunca.ayyyy yaninda da degil.tuhhh yaaaolsun canım oynatmış kadar oldun
Canım yanlış yere yazdın ben phalaCanimmmm cok sevindimmmm allah tamamina erdirsin insallah.bizi cok mutlu ettin.telefonum bozuk sabahtan beri seni dusunuyorum internete giremedim cildirdim.simdi gordum ve cok mutluyumm teyyy teyy
egunal çok sevindim nezamndır takipteydim seni..allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebişlerini (inşalah hayırlısıyla ikizdir)Sağol canım değerim 8.5 günlük değer akşam saatinde transfer oldum 10.gün yerine 11.gün test günüm yani cuma asıl test günüm oluyor..
kız bu neeeee...
kocamın bile karikatürü var niye deşifre ettin bebelerimin babasını
çok güzel olmuş ama bayıldım..
Bende Allah izin verirse mayıs gibi tedaviye başlayacağım. Gene Bursa Acıbadem Şahin hocada. Kendisine çok güveniyorum. Bursa bana yakın olduğu ve kalma sorunu olmadığı içinde bir nevi tercih ettim. Çünkü biliyorsun ilk tedavimi İstanbul Brüksel Tüp Bebek Merkezinde yaptık ve çok zorlandık. Fakat Yaz sonu İstanbul'a yerleşiyoruz. Burada ki denemem gene olumsuz sonuçlanırsa bende İstanbul'a geldiğimde Bülent Bey'e giderim.Her zaman ki gibi bir sabah Kadınlar Kulübüne girdim.
Özel mesajlarımdan birinde Acıbadem Maslak Hastanesi IVF sorumlusu Prof.Dr.Bülent Tıraş hocam tedavinizi biz üstlenmek istiyoruz kadınlar kulübü editörünü biz hamile bırakmak istiyoruz dedi..Ve beni İstanbul a davet etti..Acıbadem ve Bülent hocanın düşünülücek bir tarafı yoktu çok mutlu oldum bu tekliften dolayı ve soluğu İstanbul da aldım biliyorsunuz.Sitemizin sahibi sevgili KAZEN Bülent hocaya benden bahsediyor ve Bülent hoca da benimle iletişime geçiyor.10 yıl sonra hamileysem önce Allah ın sonra güzel yürekli bizleri çok iyi anlayan sitemizin kurucusu KAZEN ve sonrasında da tedavi sürecinde maddi manevi desteğini esirgemeyen ,her aşamasında Gülden sen bu hastaneden gebe çıkacaksın diyen BÜLENT TIRAŞ hocamdır...10 yıllık hasretim iki güzel insanla son buldu KAZEN ve BÜLENT TIRAŞ.Çok duyguluyum bugün.İkisinden de Allahrazı olsun Rabbim her daim başarı,sağlık ve huzur versin ikisine de...Çok teşekkürler...
Tedavi sürecinde Bülent hocamın nasıl bir yol izlediğini de uzun uzun paylaşacağım...
Her zaman ki gibi bir sabah Kadınlar Kulübüne girdim.
Özel mesajlarımdan birinde Acıbadem Maslak Hastanesi IVF sorumlusu Prof.Dr.Bülent Tıraş hocam tedavinizi biz üstlenmek istiyoruz kadınlar kulübü editörünü biz hamile bırakmak istiyoruz dedi..Ve beni İstanbul a davet etti..Acıbadem ve Bülent hocanın düşünülücek bir tarafı yoktu çok mutlu oldum bu tekliften dolayı ve soluğu İstanbul da aldım biliyorsunuz.Sitemizin sahibi sevgili KAZEN Bülent hocaya benden bahsediyor ve Bülent hoca da benimle iletişime geçiyor.10 yıl sonra hamileysem önce Allah ın sonra güzel yürekli bizleri çok iyi anlayan sitemizin kurucusu KAZEN ve sonrasında da tedavi sürecinde maddi manevi desteğini esirgemeyen ,her aşamasında Gülden sen bu hastaneden gebe çıkacaksın diyen BÜLENT TIRAŞ hocamdır...10 yıllık hasretim iki güzel insanla son buldu KAZEN ve BÜLENT TIRAŞ.Çok duyguluyum bugün.İkisinden de Allahrazı olsun Rabbim her daim başarı,sağlık ve huzur versin ikisine de...Çok teşekkürler...
Tedavi sürecinde Bülent hocamın nasıl bir yol izlediğini de uzun uzun paylaşacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?