2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Hayirlisi ile inşallah güzel haberler alırız.

canım arkadaşım sonunda oldu teyze oluyorum oleeeeeeeeeeeey nasıl sevindiğimi tahmin edemezsin bugün sabahtan diş doktorundaydım şimdi geldim aklım sendeydi şimdi kutlama zamanı

Gözlerimin aradığı teyzelerden biri daha geldi...
Nasıl sevindiğimi tahmin bile edemezsin demişsin ya hayııırrrr tahmin ederim..
Benim kadar sevinmişsindir

Gülden cim teprikler Allah kucağına almayıda nasip etsin bu gün kadınlar kulübü bayram yerine döndü sayende çok seviliyormuşsun canım Maşallah taze gebemiz allah nazarlardan saklasın

Gözlerimin aradığı teyzelerden biri daha geldi...
Nasıl sevindiğimi tahmin bile edemezsin demişsin ya hayııırrrr tahmin ederim..
Benim kadar sevinmişsindir

canım benim sen benim canım arkadaşımsın nasıl sevinmem burada bir sürü insana umut oldun onların hamilelikleriyle mutlu oldun negatifleriyle üzüldün güzel yürekli arkadaşım sonunda Allah seninde yüzüne güldü darısı başıma hobaaaaa

tutmayın beni

olsun canım oynatmış kadar oldun
Esin ne yapti duyunca.ayyyy yaninda da degil.tuhhh yaaa
Annen orda yanindami.kizkardesin annen...ne yaptilar.
Az kutlamalari anlat canim yaaa.

Canimmmm cok sevindimmmm allah tamamina erdirsin insallah.bizi cok mutlu ettin.telefonum bozuk sabahtan beri seni dusunuyorum internete giremedim cildirdim.simdi gordum ve cok mutluyumm teyyy teyy
Canım yanlış yere yazdın ben phala

E egunal 10 sene sonunda nasıl güzel bir duygudur kimbilir ben hemen duygusala bağlıyorum böyle güzel biten hikayelerde. Allah kucağına almayı nasip etsin canım sağlıkla sıhhatle inşallah..

Sağol canım değerim 8.5 günlük değer akşam saatinde transfer oldum 10.gün yerine 11.gün test günüm yani cuma asıl test günüm oluyor..
egunal çok sevindim nezamndır takipteydim seni..allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebişlerini (inşalah hayırlısıyla ikizdir)

kız bu neeeee...
kocamın bile karikatürü var niye deşifre ettin bebelerimin babasını
çok güzel olmuş ama bayıldım..
Süpriiiz yaptım canım sana bebelernin babasıda hak etti gari sahi naptınız evdeki durumlar ne eşinde pek sevinmiştir idarar testlerini boşver kanda bakalım demiş ya işte kanda tamam gari sevinme zamnı

Bende Allah izin verirse mayıs gibi tedaviye başlayacağım. Gene Bursa Acıbadem Şahin hocada. Kendisine çok güveniyorum. Bursa bana yakın olduğu ve kalma sorunu olmadığı içinde bir nevi tercih ettim. Çünkü biliyorsun ilk tedavimi İstanbul Brüksel Tüp Bebek Merkezinde yaptık ve çok zorlandık. Fakat Yaz sonu İstanbul'a yerleşiyoruz. Burada ki denemem gene olumsuz sonuçlanırsa bende İstanbul'a geldiğimde Bülent Bey'e giderim.

canımm kan sonucun çok iyi çıkmış maşallahh çok sevindimm
kat kat artmasınıı dilerimm..
Bülent hoca harika bir şeye vesile olduuu, ne güzell sana böyle bi konuda teklif getirmeleri ve üstlenmeleri..
bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…