2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bende size sarıldim

Egunal'cım Kutlama varmış bende katılayım dedim
Havai Fişekler atılıyor

Hayırlı olsunRabbim sağlıkla Kucağına almayı nasip etsin

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah
oyyyyy sende mi geldinnnn....
sağolsun kızlar bugünü şahane geçirmeme sebep oldular..
alıntı yapmaya yetiştiremedim
çooook ama çooook teşekkür ediyorum canım...
tüm güzel dileklerine kocaman AMİN

Kusura bakmayin bsy sormak istiyorum transferin onuncu gunu kan degerim 928 cikti.dondurulmus besinci gun transferi oldum.bu deger cokmu yuksrk yarin yeniden ysptirmam lazimmis.nolur biri cvp versin.yoksa dis gebelikmi oldu
Dondurulmuşlarda değer yüksek çıkıyor zaten, içini ferah tut, anormal bir değer değil, ikiz bile olabilir. hayırlı olsun arkadaşım.

Gülden cim ben KK uyeliginde yeniyim kasim ayindaki tup bebek maceramla basladi burdaki uyeligim ama hrr seferinde destek oldun abla oldun kardes oldun ışık oldun simdide umut oldun. Bende deli belirtileri takip ediyorum ve test yapmak istiyorum. Cok fena gaza geldim. Tekrar tebrik ederim darisi bizlerin basina

oyyyyy sende mi geldinnnn....
sağolsun kızlar bugünü şahane geçirmeme sebep oldular..
alıntı yapmaya yetiştiremedim
çooook ama çooook teşekkür ediyorum canım...
tüm güzel dileklerine kocaman AMİN
Gelmezmiyim Hatta ara ara konuyu takip ettimBugün bayram hepimiz kutlayalım
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin

güldennn ayy ben hamile haberini görmek için abartısız 30 sayfa geri gittim hepsini okudum,,tabi şuanda salon halıları ortaya toplanmış halde :) canımmm cok ama cok sevindim inan,,rabbim bugünleride gösterdi sana,,cok zorluk yaşadın ama pes etmedin,,rabbim de ol dedi cok şükür ) inş. hamileliğin kolay geçer,bulantın olurs ayandın benim gibi 4 kilo verirsin ilk 4 ayda :) hiç unutmuyorum şimdi hamile haberini okuduğumda aklıma geldi yıllar önce ilk denemenmiydi hatırkamıyorum ve bir sabah kalkıp olmadı,kızlar tutmadı sonucum negatif olcak demiştin ve biz sana erken karar verdiğini yazmıştık hep ama sen haklı çıktın..ama kac sene sonra mucizelerin göbüşünde ne güzel..ve bu sefer oldu diyebiliyorsun :) dogumam girerken ilk haber verdiğim teyzemizsin abartısız yazıyorum :) inş.bende senin minnakların doğum ve sonrasındaki süreci görcem,, :) ama değerin ikiz gibi hatta bence ikiz benim 10.gün değerim 220 ydi,,Allahım bi de üçüz oluyormu :) tekrardan tebrik ederim inş. sağlıkla doğar bebişlerin canım...

Gözüm seni aradı bugün sonunda geldiinnnn..
Nerdeyse doğurcaktım ama
Şaka gibi benimde bir değerim var artık

bende sırf senin için 5 dk lık zaman diliminde girdim interneti buldugum gibi
şimdi rahat rahat yazabilirimmmmmmm
öyleeee sevindim ki anlatamam canım
zaten idrar testlerinde aslında sonucu biliyorduk ama şimdi tam anlamıyla sevinmekkkkkkkk muhteşemmmmmmm
10 yıllık hasret sona erecek Allah ın izniyle
şuan hala geçmiş sayfaları okuyamadım ama tek tek okuyacagım
öğrendiğin anı sonrası detaylı yazdın mı bilmiyorum ama süreci merak ediyorummmmm
ve sana kocaman sarılıyorummmm

Yarın ikinci testimi verecem çok korkuyorum ya ilerlemese hep alverlerle yaşıyorum bu gece geçermi acaba bir yandada 5. Gün emriyosu pgt yapılıp kondu tutunduğuna göre diyom ve elimi karnıma koyup bol bol dualar okuyorum beni yanlız bırakma Allaha emanetiz

Canım benim ne mutlu bana sizlere böyle duygular geçirebilmişim..
Test için cesaretli olmak lazım çıkmadığında moralin bozulmamalı canım..
Herkesin hcg si idrara aynı zamanlarda geçmez..
Hep örnek veririm kan değeri 160 olan arkadaşım aynı gün idrarda negatifi gördü...

Güzel kızlarımın annesi..
Eski negatif dönemlerimi hatırlıyorum canım olmadığını hemen anlardım bu kez de çok inandım 2.5 günlükken başladım idrar testine Dondurulmuş embriyolarda değer yüksek çıkabiliyor bu sebeple hemen ikiz diyemiyorum önemli de değil zaten 1 olsun sağlıklı olsun...

Merhaba hanımlar bende tüp bebek yaptırmak için adetimi bekliyorum hiç gecikmeyen adetim gecikti. Artık tedaviye başlamak istiyorum gerçi bu ay başlayamıyacağım sanırım histeroskopi yapıcam önce dedi doktorum ilk defa yaptırıyorum bende çok tecrübesizim. İlkinde tutmuyor diyorlar genelde ama doktoruma güveniyorum hayırlısı bakalım belki ilkinde olur inşallah

ayy ..kızlar hamılelerı gordukce umutlanıyourm..cok sevındım hepınıze...ben 29 martta transferım...10 nısan tahlıl gunum ama 10 gun de bellı olmuyormukı...12 gun sure verdıler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…