- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Halay başı geldi bi göründü gitti,mybaby de öyle şimdi sen geldin göbek başı olarak bakalım kaç dakika kalcan
Çok sağol canım topik anasından bebeklerimin analığına terfi ettim sanırım...
Sımsıkı sarıldım sana farzet
oyyyyy sende mi geldinnnn....
Egunal'cım Kutlama varmış bende katılayım dedim
Havai Fişekler atılıyor
Hayırlı olsunRabbim sağlıkla Kucağına almayı nasip etsin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Dondurulmuşlarda değer yüksek çıkıyor zaten, içini ferah tut, anormal bir değer değil, ikiz bile olabilir. hayırlı olsun arkadaşım.Kusura bakmayin bsy sormak istiyorum transferin onuncu gunu kan degerim 928 cikti.dondurulmus besinci gun transferi oldum.bu deger cokmu yuksrk yarin yeniden ysptirmam lazimmis.nolur biri cvp versin.yoksa dis gebelikmi oldu
Halay başı geldi bi göründü gitti,mybaby de öyle şimdi sen geldin göbek başı olarak bakalım kaç dakika kalcan
Çok sağol canım topik anasından bebeklerimin analığına terfi ettim sanırım...
Sımsıkı sarıldım sana farzet
Gelmezmiyimoyyyyy sende mi geldinnnn....
sağolsun kızlar bugünü şahane geçirmeme sebep oldular..
alıntı yapmaya yetiştiremedim
çooook ama çooook teşekkür ediyorum canım...
tüm güzel dileklerine kocaman AMİN
Gözüm seni aradı bugün sonunda geldiinnnn..
Nerdeyse doğurcaktım ama
Şaka gibi benimde bir değerim var artık
Canım benim ne mutlu bana sizlere böyle duygular geçirebilmişim..Gülden cim ben KK uyeliginde yeniyim kasim ayindaki tup bebek maceramla basladi burdaki uyeligim ama hrr seferinde destek oldun abla oldun kardes oldun ışık oldun simdide umut oldun. Bende deli belirtileri takip ediyorum ve test yapmak istiyorum. Cok fena gaza geldim.Tekrar tebrik ederim darisi bizlerin basina
GelmezmiyimHatta ara ara konuyu takip ettim Bugün bayram hepimiz kutlayalım
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Güzel kızlarımın annesi..güldennn ayy ben hamile haberini görmek için abartısız 30 sayfa geri gittim hepsini okudum,,tabi şuanda salon halıları ortaya toplanmış halde :) canımmm cok ama cok sevindim inan,,rabbim bugünleride gösterdi sana,,cok zorluk yaşadın ama pes etmedin,,rabbim de ol dedi cok şükür ) inş. hamileliğin kolay geçer,bulantın olurs ayandın benim gibi 4 kilo verirsin ilk 4 ayda :) hiç unutmuyorum şimdi hamile haberini okuduğumda aklıma geldi yıllar önce ilk denemenmiydi hatırkamıyorum ve bir sabah kalkıp olmadı,kızlar tutmadı sonucum negatif olcak demiştin ve biz sana erken karar verdiğini yazmıştık hep ama sen haklı çıktın..ama kac sene sonra mucizelerin göbüşünde ne güzel..ve bu sefer oldu diyebiliyorsun :) dogumam girerken ilk haber verdiğim teyzemizsin abartısız yazıyorum :) inş.bende senin minnakların doğum ve sonrasındaki süreci görcem,, :) ama değerin ikiz gibi hatta bence ikiz benim 10.gün değerim 220 ydi,,Allahım bi de üçüz oluyormu :) tekrardan tebrik ederim inş. sağlıkla doğar bebişlerin canım...
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
söz vermiştim sen bi hamileyim yaz tüm smileylerden 10 ar tane koyacam diye işte sözümü tutuyorum
pinti editör ! sen bi hamileyim yaz bak ben bütün smileylerden 10 ar 10ar nasıl koyacam israfı gör bakalım
Canım gözün aydın, gerçekten çok sevindim adına. Rabbim sağlıkla devam ettirsin inş.HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?