guldenimmnmnm süper bir haber gözlerim doldu mutluluktan 10 yıl sonra bu mutluluğa ulaşmak paha biçilmez senden o kadar çok şey ogremdikki her zaman yanımızda oldun bizimle güldün bizimle agladin topigin anasiydin şimdi sıra evlatlarının anası olmaya Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Veeeee göbek başı olarak başlasın kutlamalar@mybaby24 hadi kuzum çık ortaya
Saat 14:00 itibariyle 3 kisi oldum13 nisan test tarihim dualarinizi esirgemeyin kizlar
cevabınız için teşekkür ederim .mersin 78 arkadaşım bende transferden sonra odada biraz yattım sonra yürüyerek çıktım,,birisinin bizleri taşıdığını da hiç bir hastanede duymadım..hatta taksi butonuna basmak için eşimle yürüdük biraz,sonra ayakta taksi bekledim..takside yarı uzandım tabi..hatta transferin 4. günü antalyadan afyona otobüs yolculuğu yaptım..anlatmak isteidgim onunla alakası yok canım..tabi tedavi sürecin ne bilmiyorum,,tabi ki önce drlar sonra rabbim ol diycek..inş.rabbim sizede en kısa zamanda nasip eder anneliği...sevgiler..
Canım hayırlı akşamlar benim hikayem merak etmişsin ben dr.lar için zor bi hastayım 12 yıllık evliyim ve İki yıl korunduk daha sonra çocuk istediğimizde dr a göründük pko var denildi miyom vardı alındı daha sonra rahim filmi çekildi ve kanalın biri kapalı rahmin önünde perde var denildi ve laporoskopi ameliyatı ile tüpler açıldı rahmin önündeki perde alında 6 ay sonra çocuk olmayınca tüp bebek yaptık ve tedaviye başladık yumurtalar toplandı ve iki gün sonra yumurtalığımın biri döndü tıp dilinde torsiyon oldu o kadar kötü bir sancısı ve ağrısı vardiki anlatamam Gecenin bir yarısı ameliyata girdim 2.5 saat ameliyat sürdü çok şükür yumurtalığımı kaybetmeden dr.um düzeltti ve ilk tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif 2. Tüp bebekle hamile kaldım ve 19 haftada rahim ağzı erken açıldığı için dikiş atıldı.22 haftada kanamam başladı dikişler alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ama yaşamadı.aradan aylar geçti tekrar 3. Tüp bebeği yaptık ikiz hamileydim bir tanesi 9 haftalık kalpi durdu diğeride 14. Haftada düşürdüm.2 yıl dinlendim tekrar tüp bebek yaptım 14. Haftada rahim ağzı açıklığıyla acil dikiş atıldı bir ay hastanede yatmama rağmen 20 . Haftada kanamam başladı dikiş 2 cm açılmış ve mecburen dikişlerm alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ve yaşamadı. 3 yıl aradan sonra istanbul da memorial hast.de dr.Arda Lembet dr.Cem Demirel dr.Serkan Aydoğdu laporoskopi serkilaj abdominal serkilaj yaptırdım ve 5 ay sonra kasım ayında malatya da Dr.Fethiye Ersan da tüp bebek yapmaya başladım ohss riskinden dolayı emriyolarım donduruldu ve 19 martta pgt li bir emriyo verildi ve iki emriyo dondurduk rabbim hakkımda hayırlısını versin kızlar gerçekten uzun oldu kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum.
. İnş.yarın ki değerleriniz yükselmiş çıkar benim arkadaşlarımdan 2 kişide kanda çok aşırı düşük çıktığı halde doğum yapanlar var inş.sizinde öyle olur rahat olun stres çok etkili hamilelik boyunca önemli.Sizin 4-5 .denemenizmiydi,pgd yapıldı herhalde,dondurulmuş embroyonuz varmı?Benim pko,pıhtılaşma problemi vardı diyet ve iğne kullandım sürekli,kardeş için dondurulmus embroyolarımız var birde çok ciddi ilaç alerjilerim vardı doktorum gerçekten ilaçları titizlikle seçiyordu alerji riski için,sizinde durumunuzu merak ettim anlatabilir misiniz ,merak ettiğiniz olursa sizde sorabilirsiniz buradan tekrar Dr muz Fethiye Ersana teşekkürler zoru başardı bize her zaman destek oldu inş.sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız....
Aminn canimmm insallahhhh9 ay boyunca 3 kişi kalman dileğiyle canım
Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah sennde pozitif haberini alırız
Allah yardımcın olsun canim,çok zorlu bir süreç geçirmişsin,inşallah bu son olur ve yavrunu kucağina alirsinCanım hayırlı akşamlar benim hikayem merak etmişsin ben dr.lar için zor bi hastayım 12 yıllık evliyim ve İki yıl korunduk daha sonra çocuk istediğimizde dr a göründük pko var denildi miyom vardı alındı daha sonra rahim filmi çekildi ve kanalın biri kapalı rahmin önünde perde var denildi ve laporoskopi ameliyatı ile tüpler açıldı rahmin önündeki perde alında 6 ay sonra çocuk olmayınca tüp bebek yaptık ve tedaviye başladık yumurtalar toplandı ve iki gün sonra yumurtalığımın biri döndü tıp dilinde torsiyon oldu o kadar kötü bir sancısı ve ağrısı vardiki anlatamam Gecenin bir yarısı ameliyata girdim 2.5 saat ameliyat sürdü çok şükür yumurtalığımı kaybetmeden dr.um düzeltti ve ilk tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif 2. Tüp bebekle hamile kaldım ve 19 haftada rahim ağzı erken açıldığı için dikiş atıldı.22 haftada kanamam başladı dikişler alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ama yaşamadı.aradan aylar geçti tekrar 3. Tüp bebeği yaptık ikiz hamileydim bir tanesi 9 haftalık kalpi durdu diğeride 14. Haftada düşürdüm.2 yıl dinlendim tekrar tüp bebek yaptım 14. Haftada rahim ağzı açıklığıyla acil dikiş atıldı bir ay hastanede yatmama rağmen 20 . Haftada kanamam başladı dikiş 2 cm açılmış ve mecburen dikişlerm alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ve yaşamadı. 3 yıl aradan sonra istanbul da memorial hast.de dr.Arda Lembet dr.Cem Demirel dr.Serkan Aydoğdu laporoskopi serkilaj abdominal serkilaj yaptırdım ve 5 ay sonra kasım ayında malatya da Dr.Fethiye Ersan da tüp bebek yapmaya başladım ohss riskinden dolayı emriyolarım donduruldu ve 19 martta pgt li bir emriyo verildi ve iki emriyo dondurduk rabbim hakkımda hayırlısını versin kızlar gerçekten uzun oldu kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum
Canım cok ama cok sevındımm sırf senın guzel hbrlerını almak için hep bakıyorum çok şükür Rabbim tamamına erdırsın inş saglıklaHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Ahahhaha evet yaaaaaa kusura bakmaa cnmCanım yanlış yere yazdın ben phala
Sağol canım amin inşallah yıllardır yılmadım bi kez daha bi kez daha diye diye 12 yıl geçti bebek hasretiyle yaşıyorum karnımdakini sağ salim kucağıma almaya nasip etAllah yardımcın olsun canim,çok zorlu bir süreç geçirmişsin,inşallah bu son olur ve yavrunu kucağina alirsin
Çok çok çok çokkkkkkl sevindim allah kucagına almayı nasip etainnn darısı biz bekleyenlerin basınaHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Sağol canım amin inşallah yıllardır yılmadım bi kez daha bi kez daha diye diye 12 yıl geçti bebek hasretiyle yaşıyorum karnımdakini sağ salim kucağıma almaya nasip et
. Gerçekten uzun,zorlu,sıkıntılı zamanlar geçirmişsin arkadaşım okuyunca yaşadıklarınızı üzüldüm inş.bu sefer zorlanmadan sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Yarın tekrarlıycaksın tahlili herhalde.Bu gece güzel dileklerimiz senin için.Zor ama rahat olmaya çalış güzel düşün inş.sonuda güzel olsun.Gerçekten de zor bir hastaymışsın doktorlar için.Merkezde 15-20 yıl sonra bebeğini kucağına alan birçok hasta vardı. Eminim doktorumuz transferden sonra güzel dileklerde bulunmuştur beni çok şaşırmıştı bir doktordan o yakınlığı insan beklemiyor .İnş.yarın güzel haberlerini bekliyoruz....Canım hayırlı akşamlar benim hikayem merak etmişsin ben dr.lar için zor bi hastayım 12 yıllık evliyim ve İki yıl korunduk daha sonra çocuk istediğimizde dr a göründük pko var denildi miyom vardı alındı daha sonra rahim filmi çekildi ve kanalın biri kapalı rahmin önünde perde var denildi ve laporoskopi ameliyatı ile tüpler açıldı rahmin önündeki perde alında 6 ay sonra çocuk olmayınca tüp bebek yaptık ve tedaviye başladık yumurtalar toplandı ve iki gün sonra yumurtalığımın biri döndü tıp dilinde torsiyon oldu o kadar kötü bir sancısı ve ağrısı vardiki anlatamam Gecenin bir yarısı ameliyata girdim 2.5 saat ameliyat sürdü çok şükür yumurtalığımı kaybetmeden dr.um düzeltti ve ilk tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif 2. Tüp bebekle hamile kaldım ve 19 haftada rahim ağzı erken açıldığı için dikiş atıldı.22 haftada kanamam başladı dikişler alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ama yaşamadı.aradan aylar geçti tekrar 3. Tüp bebeği yaptık ikiz hamileydim bir tanesi 9 haftalık kalpi durdu diğeride 14. Haftada düşürdüm.2 yıl dinlendim tekrar tüp bebek yaptım 14. Haftada rahim ağzı açıklığıyla acil dikiş atıldı bir ay hastanede yatmama rağmen 20 . Haftada kanamam başladı dikiş 2 cm açılmış ve mecburen dikişlerm alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ve yaşamadı. 3 yıl aradan sonra istanbul da memorial hast.de dr.Arda Lembet dr.Cem Demirel dr.Serkan Aydoğdu laporoskopi serkilaj abdominal serkilaj yaptırdım ve 5 ay sonra kasım ayında malatya da Dr.Fethiye Ersan da tüp bebek yapmaya başladım ohss riskinden dolayı emriyolarım donduruldu ve 19 martta pgt li bir emriyo verildi ve iki emriyo dondurduk rabbim hakkımda hayırlısını versin kızlar gerçekten uzun oldu kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?