2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

çıktım canımmm çıktımmmmm

teyyyyyyyy teyyyyy teyyyyyyyyyyy teyyyyyyy tey liliiiiiiiiiiiiiii liiiiiiiiiiim liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cevabınız için teşekkür ederim .

Canım hayırlı akşamlar benim hikayem merak etmişsin ben dr.lar için zor bi hastayım 12 yıllık evliyim ve İki yıl korunduk daha sonra çocuk istediğimizde dr a göründük pko var denildi miyom vardı alındı daha sonra rahim filmi çekildi ve kanalın biri kapalı rahmin önünde perde var denildi ve laporoskopi ameliyatı ile tüpler açıldı rahmin önündeki perde alında 6 ay sonra çocuk olmayınca tüp bebek yaptık ve tedaviye başladık yumurtalar toplandı ve iki gün sonra yumurtalığımın biri döndü tıp dilinde torsiyon oldu o kadar kötü bir sancısı ve ağrısı vardiki anlatamam Gecenin bir yarısı ameliyata girdim 2.5 saat ameliyat sürdü çok şükür yumurtalığımı kaybetmeden dr.um düzeltti ve ilk tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif 2. Tüp bebekle hamile kaldım ve 19 haftada rahim ağzı erken açıldığı için dikiş atıldı.22 haftada kanamam başladı dikişler alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ama yaşamadı.aradan aylar geçti tekrar 3. Tüp bebeği yaptık ikiz hamileydim bir tanesi 9 haftalık kalpi durdu diğeride 14. Haftada düşürdüm.2 yıl dinlendim tekrar tüp bebek yaptım 14. Haftada rahim ağzı açıklığıyla acil dikiş atıldı bir ay hastanede yatmama rağmen 20 . Haftada kanamam başladı dikiş 2 cm açılmış ve mecburen dikişlerm alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ve yaşamadı. 3 yıl aradan sonra istanbul da memorial hast.de dr.Arda Lembet dr.Cem Demirel dr.Serkan Aydoğdu laporoskopi serkilaj abdominal serkilaj yaptırdım ve 5 ay sonra kasım ayında malatya da Dr.Fethiye Ersan da tüp bebek yapmaya başladım ohss riskinden dolayı emriyolarım donduruldu ve 19 martta pgt li bir emriyo verildi ve iki emriyo dondurduk rabbim hakkımda hayırlısını versin kızlar gerçekten uzun oldu kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum

Allah yardımcın olsun canim,çok zorlu bir süreç geçirmişsin,inşallah bu son olur ve yavrunu kucağina alirsin

equnal çok sevindim.. umut oldun bize.. rabbim sağ salim dünyaya getirmek nasip etsin inş.. bizlere de dua et olur mu hamilelerin duaları daha çabuk kabul olurmuş:)

Allah yardımcın olsun canim,çok zorlu bir süreç geçirmişsin,inşallah bu son olur ve yavrunu kucağina alirsin
Sağol canım amin inşallah yıllardır yılmadım bi kez daha bi kez daha diye diye 12 yıl geçti bebek hasretiyle yaşıyorum karnımdakini sağ salim kucağıma almaya nasip et

Canım,bundan sonra güldürsün Rabbim yüzünü inşallah.. E="nurgulu, post: 40266350, member: 171596"]Canım hayırlı akşamlar benim hikayem merak etmişsin ben dr.lar için zor bi hastayım 12 yıllık evliyim ve İki yıl korunduk daha sonra çocuk istediğimizde dr a göründük pko var denildi miyom vardı alındı daha sonra rahim filmi çekildi ve kanalın biri kapalı rahmin önünde perde var denildi ve laporoskopi ameliyatı ile tüpler açıldı rahmin önündeki perde alında 6 ay sonra çocuk olmayınca tüp bebek yaptık ve tedaviye başladık yumurtalar toplandı ve iki gün sonra yumurtalığımın biri döndü tıp dilinde torsiyon oldu o kadar kötü bir sancısı ve ağrısı vardiki anlatamam Gecenin bir yarısı ameliyata girdim 2.5 saat ameliyat sürdü çok şükür yumurtalığımı kaybetmeden dr.um düzeltti ve ilk tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif 2. Tüp bebekle hamile kaldım ve 19 haftada rahim ağzı erken açıldığı için dikiş atıldı.22 haftada kanamam başladı dikişler alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ama yaşamadı.aradan aylar geçti tekrar 3. Tüp bebeği yaptık ikiz hamileydim bir tanesi 9 haftalık kalpi durdu diğeride 14. Haftada düşürdüm.2 yıl dinlendim tekrar tüp bebek yaptım 14. Haftada rahim ağzı açıklığıyla acil dikiş atıldı bir ay hastanede yatmama rağmen 20 . Haftada kanamam başladı dikiş 2 cm açılmış ve mecburen dikişlerm alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ve yaşamadı. 3 yıl aradan sonra istanbul da memorial hast.de dr.Arda Lembet dr.Cem Demirel dr.Serkan Aydoğdu laporoskopi serkilaj abdominal serkilaj yaptırdım ve 5 ay sonra kasım ayında malatya da Dr.Fethiye Ersan da tüp bebek yapmaya başladım ohss riskinden dolayı emriyolarım donduruldu ve 19 martta pgt li bir emriyo verildi ve iki emriyo dondurduk rabbim hakkımda hayırlısını versin kızlar gerçekten uzun oldu kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum[/QUOTE]

Sağol canım amin inşallah yıllardır yılmadım bi kez daha bi kez daha diye diye 12 yıl geçti bebek hasretiyle yaşıyorum karnımdakini sağ salim kucağıma almaya nasip et

nurgulu canım sende çok şey yaşamışsın.
ama son olsun inş.sende bebişini sağlıkla kucağına al

. Gerçekten uzun,zorlu,sıkıntılı zamanlar geçirmişsin arkadaşım okuyunca yaşadıklarınızı üzüldüm inş.bu sefer zorlanmadan sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Yarın tekrarlıycaksın tahlili herhalde.Bu gece güzel dileklerimiz senin için.Zor ama rahat olmaya çalış güzel düşün inş.sonuda güzel olsun.Gerçekten de zor bir hastaymışsın doktorlar için.Merkezde 15-20 yıl sonra bebeğini kucağına alan birçok hasta vardı. Eminim doktorumuz transferden sonra güzel dileklerde bulunmuştur beni çok şaşırmıştı bir doktordan o yakınlığı insan beklemiyor .İnş.yarın güzel haberlerini bekliyoruz....

"parsen, post: 40267040, member: 549073"]sende mi yenisE]
Sayilir..telefondan yazmak zor oluyor.yazarken birden kendimi yukardaki alıntının içinde buluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…