Esin ne yapti duyunca.ayyyy yaninda da degil.tuhhh yaaa
Annen orda yanindami.kizkardesin annen...ne yaptilar.
Az kutlamalari anlat canim yaaa.
canımm kan sonucun çok iyi çıkmış maşallahh çok sevindimm
kat kat artmasınıı dilerimm..
Bülent hoca harika bir şeye vesile olduuu, ne güzell sana böyle bi konuda teklif getirmeleri ve üstlenmeleri..
bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim..
Bende Allah izin verirse mayıs gibi tedaviye başlayacağım. Gene Bursa Acıbadem Şahin hocada. Kendisine çok güveniyorum. Bursa bana yakın olduğu ve kalma sorunu olmadığı içinde bir nevi tercih ettim. Çünkü biliyorsun ilk tedavimi İstanbul Brüksel Tüp Bebek Merkezinde yaptık ve çok zorlandık. Fakat Yaz sonu İstanbul'a yerleşiyoruz. Burada ki denemem gene olumsuz sonuçlanırsa bende İstanbul'a geldiğimde Bülent Bey'e giderim.
egunal çok sevindim nezamndır takipteydim seni..allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebişlerini (inşalah hayırlısıyla ikizdir)
AminEhem kem küm, destur erkek var !
Nefes alıyorsan umut var demektir; ama nokta koyulduktan sonra, 'belki' demek umut değil, çaresizliktir. Belkilere kalmamanız umudu ile.
Herşey gönlünüzce olsun, Allah'ım kucağınıza sağlıklı almayı nasip etsin.
içini ferah tut bende çok korktum dış gebeliktir diye hatta sol kasığım ağrıyordu çokHerkes te tabiki mutluluk var ama temkinli bir hal hakim sebebi de daha önce dış gebelik yaşamışm olmam..
Değerim 1300 dü öğrendiğimde idrar testinde de pozitifi görmüştük kese görmeye gittiğimizde kese yoktu ve dış gebelik dediler..sanırım onun etkisi var üzerimizde...Eşim çok sevindi uzaktayız uzun yol gitmeyim diye biraz daha buradayım canım..Yüzyüze gelince öpüşüp koklaşırız artık..
Gülden cim tepriklerAmin canım teşekkür ederim..
Kadınla Kulübü getirdi bana bebeğimi ya da bebeklerimi burası sayesinde tanıştım Bülent hocayla sonrasında onun yaptıkları maddi manevi çok değerli çok...
Hikayeni biliyorum canım senin yaşadıkların benimkinin 3-4 misli dile kolay dış gebelik sayısın çok fazla endişelenmende doğaldı neyseki mutlu sona ulaştın bende de öyle olur umarım..içini ferah tut bende çok korktum dış gebeliktir diye hatta sol kasığım ağrıyordu çok
çok şükür değilmiş bende 3 kere hatta 4 kere dış gebelik geçirmiştim
şimdi sabırla duayla bekleme zamanı inşallah keseleri gördüğün zamanıda böyle kutlarız
Gülden cim tepriklerAllah kucağına almayıda nasip etsin bu gün kadınlar kulübü bayram yerine döndü sayende çok seviliyormuşsun canım Maşallah taze gebemiz allah nazarlardan saklasın
Ayy canim kiyamam o korkulari iyi bilirim ben.anliyorum seni.ama hepsi geride kaldi insallah senin icin.Herkes te tabiki mutluluk var ama temkinli bir hal hakim sebebi de daha önce dış gebelik yaşamışm olmam..
Değerim 1300 dü öğrendiğimde idrar testinde de pozitifi görmüştük kese görmeye gittiğimizde kese yoktu ve dış gebelik dediler..sanırım onun etkisi var üzerimizde...Eşim çok sevindi uzaktayız uzun yol gitmeyim diye biraz daha buradayım canım..Yüzyüze gelince öpüşüp koklaşırız artık..
hepimizin imtihanı farklı tabiki rabbim imtihanını kazananlardan eylesin bizleriHikayeni biliyorum canım senin yaşadıkların benimkinin 3-4 misli dile kolay dış gebelik sayısın çok fazla endişelenmende doğaldı neyseki mutlu sona ulaştın bende de öyle olur umarım..
İnşallah canım..Ayy canim kiyamam o korkulari iyi bilirim ben.anliyorum seni.ama hepsi geride kaldi insallah senin icin.
Hep guzel dusunelim biz.keseyi kalp atisini testler tahliller hepsini geride birakicaz.yavrunu kucaguna alacagin gunu beklicez hayirlisi ile.
Yaa nasil sevinmistir esin.bulusunca kocaman sarilirsiniz.rabbim gonlunuze gore versin.daha guzel gunler gorun insallah...
Amin..hepimizin imtihanı farklı tabiki rabbim imtihanını kazananlardan eylesin bizleri
bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
hamile kalmak için bekleyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin
guldenimmnmnm süper bir haber gözlerim doldu mutluluktan 10 yıl sonra bu mutluluğa ulaşmak paha biçilmez senden o kadar çok şey ogremdikki her zaman yanımızda oldun bizimle güldün bizimle agladin topigin anasiydin şimdi sıra evlatlarının anası olmaya Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
guldenimmnmnm süper bir haber gözlerim doldu mutluluktan 10 yıl sonra bu mutluluğa ulaşmak paha biçilmez senden o kadar çok şey ogremdikki her zaman yanımızda oldun bizimle güldün bizimle agladin topigin anasiydin şimdi sıra evlatlarının anası olmaya Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Veeeee göbek başı olarak başlasın kutlamalar@mybaby24 hadi kuzum çık ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?