2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

mersin 78 arkadaşım bende transferden sonra odada biraz yattım sonra yürüyerek çıktım,,birisinin bizleri taşıdığını da hiç bir hastanede duymadım..hatta taksi butonuna basmak için eşimle yürüdük biraz,sonra ayakta taksi bekledim..takside yarı uzandım tabi..hatta transferin 4. günü antalyadan afyona otobüs yolculuğu yaptım..anlatmak isteidgim onunla alakası yok canım..tabi tedavi sürecin ne bilmiyorum,,tabi ki önce drlar sonra rabbim ol diycek..inş.rabbim sizede en kısa zamanda nasip eder anneliği...sevgiler..

E egunal en taze anniş canım gözün aydın inanıyorumki çok güzel ilerleyen bi hamileliğin olcak ve tatlı mı tatlı bebişlerin olcak maşallahhhh

Esin ne yapti duyunca.ayyyy yaninda da degil.tuhhh yaaa
Annen orda yanindami.kizkardesin annen...ne yaptilar.
Az kutlamalari anlat canim yaaa.

Herkes te tabiki mutluluk var ama temkinli bir hal hakim sebebi de daha önce dış gebelik yaşamışm olmam..
Değerim 1300 dü öğrendiğimde idrar testinde de pozitifi görmüştük kese görmeye gittiğimizde kese yoktu ve dış gebelik dediler..sanırım onun etkisi var üzerimizde...Eşim çok sevindi uzaktayız uzun yol gitmeyim diye biraz daha buradayım canım..Yüzyüze gelince öpüşüp koklaşırız artık..

Amin canım teşekkür ederim..
Kadınla Kulübü getirdi bana bebeğimi ya da bebeklerimi burası sayesinde tanıştım Bülent hocayla sonrasında onun yaptıkları maddi manevi çok değerli çok...

Acıbadem iyi bir merkez zaten bu tartışılmaz...Tekrar orada denemen bence de mantıklı inşallah İstanbul a gerek kalmaz canım...Kardeşinin nikahını beklediğini biliyorum..

E egunal 10 sene sonunda nasıl güzel bir duygudur kimbilir ben hemen duygusala bağlıyorum böyle güzel biten hikayelerde. Allah kucağına almayı nasip etsin canım sağlıkla sıhhatle inşallah..

Bekleyiş uzun olunca mutluluğu şaşkınlığıda daha fazla oluyor bence...
Şu an sürekli tebrik alıyorum tam duygusallaşamadan gülümsemeler alıyor yüzümü...

egunal çok sevindim nezamndır takipteydim seni..allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebişlerini (inşalah hayırlısıyla ikizdir)

Böyle gizli takip eden dualarında olduğum o kadar çok insan varmış ki bunu test günümü beklemeye başladığımdan beri aldığım özel mesajlarla farkettim..Çok güzel insanlarsınız...

Amin

içini ferah tut bende çok korktum dış gebeliktir diye hatta sol kasığım ağrıyordu çok

çok şükür değilmiş bende 3 kere hatta 4 kere dış gebelik geçirmiştim

şimdi sabırla duayla bekleme zamanı inşallah keseleri gördüğün zamanıda böyle kutlarız

Amin canım teşekkür ederim..
Kadınla Kulübü getirdi bana bebeğimi ya da bebeklerimi burası sayesinde tanıştım Bülent hocayla sonrasında onun yaptıkları maddi manevi çok değerli çok...
Gülden cim teprikler Allah kucağına almayıda nasip etsin bu gün kadınlar kulübü bayram yerine döndü sayende çok seviliyormuşsun canım Maşallah taze gebemiz allah nazarlardan saklasın

Hikayeni biliyorum canım senin yaşadıkların benimkinin 3-4 misli dile kolay dış gebelik sayısın çok fazla endişelenmende doğaldı neyseki mutlu sona ulaştın bende de öyle olur umarım..

Gülden cim teprikler Allah kucağına almayıda nasip etsin bu gün kadınlar kulübü bayram yerine döndü sayende çok seviliyormuşsun canım Maşallah taze gebemiz allah nazarlardan saklasın

Amin canım teşekkürler..
Bugün çok mutlu etti kızlar beni bende hepinizi seviyorum..
Duygular karşılıklı hepiniz iyi ki varsınız..
Sen 2.testi ne zaman vereceksin ?

Ayy canim kiyamam o korkulari iyi bilirim ben.anliyorum seni.ama hepsi geride kaldi insallah senin icin.
Hep guzel dusunelim biz.keseyi kalp atisini testler tahliller hepsini geride birakicaz.yavrunu kucaguna alacagin gunu beklicez hayirlisi ile.
Yaa nasil sevinmistir esin.bulusunca kocaman sarilirsiniz.rabbim gonlunuze gore versin.daha guzel gunler gorun insallah...

Hikayeni biliyorum canım senin yaşadıkların benimkinin 3-4 misli dile kolay dış gebelik sayısın çok fazla endişelenmende doğaldı neyseki mutlu sona ulaştın bende de öyle olur umarım..
hepimizin imtihanı farklı tabiki rabbim imtihanını kazananlardan eylesin bizleri

bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

hamile kalmak için bekleyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin

İnşallah canım..
Hiç kolay elde etmiyoruz bu mutluluğu o kadar emek var ki içinde hepiniz biliyorsunuz..
Tedavi süreci ayrı psikolojisi ayrı..
Her aşamasında bir sorun çıkabilir...
Hepsini aşıp pozitifi görünce de tadına varamıyoruz yaşadığımız travmalardan ötürü..

hepimizin imtihanı farklı tabiki rabbim imtihanını kazananlardan eylesin bizleri

bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

hamile kalmak için bekleyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin
Amin..
Kızçelerim benim kadar beklemeden bir an evvel kavuşsunlar yavrularına..

HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
guldenimmnmnm süper bir haber gözlerim doldu mutluluktan 10 yıl sonra bu mutluluğa ulaşmak paha biçilmez senden o kadar çok şey ogremdikki her zaman yanımızda oldun bizimle güldün bizimle agladin topigin anasiydin şimdi sıra evlatlarının anası olmaya Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Veeeee göbek başı olarak başlasın kutlamalar@mybaby24 hadi kuzum çık ortaya

Halay başı geldi bi göründü gitti,mybaby de öyle şimdi sen geldin göbek başı olarak bakalım kaç dakika kalcan
Çok sağol canım topik anasından bebeklerimin analığına terfi ettim sanırım...
Sımsıkı sarıldım sana farzet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…