sendemi trip kızım yaaaaaa
oturup etrafımı sarcanıza trip atıyonuz gelmicem bi daa ha
Beni değil seni olacaktıtrippp atmaaaaaaaa gel koklaşalımmmmm
Toplastik Iyi oldu ozlemisim sizi gelin bi sarilayim sizekızımmmmmmm nerlerdesin sen yaaaaaaaaa
kankeytalar toplandıııııı
tutuldummmm ya laaaa
uyyyyyyyy korkayrumm ondannnn
iilik cnm takılıyom nette ne olsunSitttt naber
Kızlar bu ay transferim olucak doktorum ayın 10 da tarlusala basla dedi ama ben pazartesi günü yanı ayın 6 sında baslıyım diyorum.olur mu sizce?
tamam gell gellllama sen bi kayboldun tam kayboldun yani trip atmayımmı
napıyosunnn bakalımmm keyifler nasılll
Beni değil seni olacaktıakıllı telefon güya yanlış yazdı hıh
iyidir canım aynı.sen nasılsın
aynı bende
yrn misafirim gelecek bi yandan hazırlık yapıorum şuan bi yandan sizinle yazışıyorumm
onun dışında hayat devam ediyor işte canımmm
seni burda görmek ne güzel hep gel taam mı artık
Canımmm bebelerini almışsın hadi inş bu kez kucagında sevdirsin allhım bi ömür boyu bırakmasınlar duamdaasın kuzuuuAminn canimmm insallahhhh
arada uğrarım,güldeni tebriğe geldim.
bende aynı valla şükür
iilik cnm takılıyom nette ne olsunsen nasılsın bakem....
ee sen diyon ki illa bida gelmem için hamiş olman lazım heee
güldenimiz hamile darısı bize olsun inşallah canım
geç cvp oldu kusura bakma fırınla ilgileniyordum
ilk defa geleceklerde aptdan panik oldum yaa
elim ayagıma dolandı şmdiden ikramları hazır edeyim dedim
Canım hayırlı akşamlar benim hikayem merak etmişsin ben dr.lar için zor bi hastayım 12 yıllık evliyim ve İki yıl korunduk daha sonra çocuk istediğimizde dr a göründük pko var denildi miyom vardı alındı daha sonra rahim filmi çekildi ve kanalın biri kapalı rahmin önünde perde var denildi ve laporoskopi ameliyatı ile tüpler açıldı rahmin önündeki perde alında 6 ay sonra çocuk olmayınca tüp bebek yaptık ve tedaviye başladık yumurtalar toplandı ve iki gün sonra yumurtalığımın biri döndü tıp dilinde torsiyon oldu o kadar kötü bir sancısı ve ağrısı vardiki anlatamam Gecenin bir yarısı ameliyata girdim 2.5 saat ameliyat sürdü çok şükür yumurtalığımı kaybetmeden dr.um düzeltti ve ilk tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif 2. Tüp bebekle hamile kaldım ve 19 haftada rahim ağzı erken açıldığı için dikiş atıldı.22 haftada kanamam başladı dikişler alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ama yaşamadı.aradan aylar geçti tekrar 3. Tüp bebeği yaptık ikiz hamileydim bir tanesi 9 haftalık kalpi durdu diğeride 14. Haftada düşürdüm.2 yıl dinlendim tekrar tüp bebek yaptım 14. Haftada rahim ağzı açıklığıyla acil dikiş atıldı bir ay hastanede yatmama rağmen 20 . Haftada kanamam başladı dikiş 2 cm açılmış ve mecburen dikişlerm alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ve yaşamadı. 3 yıl aradan sonra istanbul da memorial hast.de dr.Arda Lembet dr.Cem Demirel dr.Serkan Aydoğdu laporoskopi serkilaj abdominal serkilaj yaptırdım ve 5 ay sonra kasım ayında malatya da Dr.Fethiye Ersan da tüp bebek yapmaya başladım ohss riskinden dolayı emriyolarım donduruldu ve 19 martta pgt li bir emriyo verildi ve iki emriyo dondurduk rabbim hakkımda hayırlısını versin kızlar gerçekten uzun oldu kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum
Hafta bası diyeinan canım benimde bi fikrim yok,neden erken başlamak istiyosun
Kolay gelsin beybisi aksamdan hazır et daha rahat edersinee sen diyon ki illa bida gelmem için hamiş olman lazım heee
güldenimiz hamile darısı bize olsun inşallah canım
geç cvp oldu kusura bakma fırınla ilgileniyordum
ilk defa geleceklerde aptdan panik oldum yaa
elim ayagıma dolandı şmdiden ikramları hazır edeyim dedim
Bende aynı tas aynı hamam cemrelimiilik cnm takılıyom nette ne olsunsen nasılsın bakem....
Aaaaaâaaaaaaaa cok sevindim canim bugun cok yogundum ama hep aklimdaydi napti acaba diye aayyyyyy valla cok sevindim. Kutlamayi kacirdim ama ossn bundan sonakilere inşallah ayyyyyHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?