2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bidahaki gelmemdede sen hamiş ol inş
başka bi yeremi taşındınız canımboşver panik olma gelen senin güler yüzüne gelsin
neler hazırladın bakalım,bende geliim

ayy canımmm işlere daldım pc açık unuttum öylee
hazırladım işte bişiler şimdi demiyim gebe hatunların canı çekmesin
yeni yere taşınmadım ama taşınacagım ev bakıyoruz daha bulamadık
ama komşularım anca gelyorlar kaç senedir .bizi m apt biraz kim kime dumduma birbirinden bi haber herkes
bende yeni tanışıcam bakalım
valla benm hamiş olmamı beklersen ohoooo daha var cnm bence beni bekleme sen çıkıp çıkıp gelllll

Kolay gelsin beybisi aksamdan hazır et daha rahat edersin

tşk canım benim bende snn gibi bgnden hazırlıkları bitireyim yrnda evimi derler toplarım dedim çogu şey bitti
yoksa sabah sabah gerçekten zor oluyo misafirler öğlen gelince böyle karşılıyom yrna bırakırsam
ama şimdiden hazırlayınca böyle oluyoo

Okudumda cok zor gunler yasamissin. Kac tane buyuk bebeklerin gitmis allah bu sefer yuzunu guldursun arkadasim dua edicem sana hep..

E egunal test
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Ayy çok güzel bir haber şükür ki bir anne aday adayının daha hasreti sona eriyor vee anne adayı oluyorr Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım çook sevindimm 10 yıl bu anı beklemiş biri olarak gerçekten sonuna kadar hak ediyorsun Allah tamamına erdirsin güzel sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşAllah.. darısı da bizee

Kizlar size biset anlatayimda sasirirsiniz valla..esimin baba tarafindan yegeni amca torunlari okuyolar kizla bir bucuk yasinda oglu var..sen dun gece face te yazmis yarin sezeryanle dogumum var prensimin prenses kardesi geliyo dua edin diye...ben bir nisan sakasi sandim ama degilmis...sen bu gebe kalmis uzerine adet gormus aylardir...ocak ayinda adet olmayinca gebe kaldim galiba diye doktora gidiyo..doktor da 6 aylik gebesiniz farketmediniz mi demis...ve bugun kizini dogurdu...ise bak..o kadar ay anlama adet gor..

6 ay valla şaşırdım canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
valla şuan reglim yeni bitti acaba bende hamilemiyim diye düşünmedim değil

Yaklaşık 50 sayfa okudum ama ossn Gülden hamile ayyy cok mutlu oldm gercekten ve sabirsizlikla hikayeni bekliyorum. KK ve Bülent hoca muthisler. Umut oluyorsun hepimize gulden. Ben bugun 5. Ignemi yaptm yarn sabah kontrol ve e2 var allah kolaylik versin hepimize kizlar darisi hepimize

Canımmm bebelerini almışsın hadi inş bu kez kucagında sevdirsin allhım bi ömür boyu bırakmasınlar duamdaasın kuzuuu

Canim evet aldim. Ben merkezide degistirdim. Bebislerimi Maltepe Universitesine tasidim. Transferimde orada oldu. Bakalim simdi 13 unu bekleyecegiz. Dualarini eksit etme guzelim en cok duaya ihtiyacim var cunku.

Çok sağol canım..Az kalmış bak seninde kutlamanı yapıcaz inşallah..

Hala böyle hikayaler olabiliyor demek..Tamam adet görse bile insan başka değişimlerden anlamaz mı gebe olduğunu şaka gibi cidden..Sağlıkla büyütsün inşallah..

Amin canım ne güzel dua etmişsin inşallah her şey sorunsuz ilerler ve bu arada sizleri de gebe görürüm inşallah..

ahanda kutlamaya yetiştim sanırsam..
gülden tebrik ederim çook sevindim
Allah tamamına erdirsin
Canım çok teşekkür ederim..
Seni görmek çok güzel mybaby yakalamış bol bol sitem edip trip atmış ama hep seninle olan sohbetlerini özlediğinden o da haklı bizde özlüyoruz

Canım cok ama cok sevındımm sırf senın guzel hbrlerını almak için hep bakıyorum çok şükür Rabbim tamamına erdırsın inş saglıkla

Amin canım..
Sen ikinci doğumunu yapıcan ben anca ilkini yetiştiriyorum çok açtın farkı ama

equnal çok sevindim.. umut oldun bize.. rabbim sağ salim dünyaya getirmek nasip etsin inş.. bizlere de dua et olur mu hamilelerin duaları daha çabuk kabul olurmuş:)
Amin canım..Dua etmez olurmuyum..Dün kan vermeye giderken hep aklımdaydınız idrarda pozitifi görmeme rağmen o kadar gergin gittim ki kan vermeye ''Allahım bu iş çooook zor hepimize yardımcı ol daha fazla uzamadan gebe kalsın kızçelerim'' dedim..Sürekli aklımdasınız dilimdesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…