bidahaki gelmemdede sen hamiş ol inş
başka bi yeremi taşındınız canımboşver panik olma gelen senin güler yüzüne gelsin
neler hazırladın bakalım,bende geliim
Kolay gelsin beybisi aksamdan hazır et daha rahat edersin
Okudumda cok zor gunler yasamissin. Kac tane buyuk bebeklerin gitmis allah bu sefer yuzunu guldursun arkadasim dua edicem sana hep..Canım hayırlı akşamlar benim hikayem merak etmişsin ben dr.lar için zor bi hastayım 12 yıllık evliyim ve İki yıl korunduk daha sonra çocuk istediğimizde dr a göründük pko var denildi miyom vardı alındı daha sonra rahim filmi çekildi ve kanalın biri kapalı rahmin önünde perde var denildi ve laporoskopi ameliyatı ile tüpler açıldı rahmin önündeki perde alında 6 ay sonra çocuk olmayınca tüp bebek yaptık ve tedaviye başladık yumurtalar toplandı ve iki gün sonra yumurtalığımın biri döndü tıp dilinde torsiyon oldu o kadar kötü bir sancısı ve ağrısı vardiki anlatamam Gecenin bir yarısı ameliyata girdim 2.5 saat ameliyat sürdü çok şükür yumurtalığımı kaybetmeden dr.um düzeltti ve ilk tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif 2. Tüp bebekle hamile kaldım ve 19 haftada rahim ağzı erken açıldığı için dikiş atıldı.22 haftada kanamam başladı dikişler alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ama yaşamadı.aradan aylar geçti tekrar 3. Tüp bebeği yaptık ikiz hamileydim bir tanesi 9 haftalık kalpi durdu diğeride 14. Haftada düşürdüm.2 yıl dinlendim tekrar tüp bebek yaptım 14. Haftada rahim ağzı açıklığıyla acil dikiş atıldı bir ay hastanede yatmama rağmen 20 . Haftada kanamam başladı dikiş 2 cm açılmış ve mecburen dikişlerm alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ve yaşamadı. 3 yıl aradan sonra istanbul da memorial hast.de dr.Arda Lembet dr.Cem Demirel dr.Serkan Aydoğdu laporoskopi serkilaj abdominal serkilaj yaptırdım ve 5 ay sonra kasım ayında malatya da Dr.Fethiye Ersan da tüp bebek yapmaya başladım ohss riskinden dolayı emriyolarım donduruldu ve 19 martta pgt li bir emriyo verildi ve iki emriyo dondurduk rabbim hakkımda hayırlısını versin kızlar gerçekten uzun oldu kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Egunal çok sevindim bu habere.HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
6 ayKizlar size biset anlatayimda sasirirsiniz valla..esimin baba tarafindan yegeni amca torunlari okuyolar kizla bir bucuk yasinda oglu var..sen dun gece face te yazmis yarin sezeryanle dogumum var prensimin prenses kardesi geliyo dua edin diye...ben bir nisan sakasi sandim ama degilmis...sen bu gebe kalmis uzerine adet gormus aylardir...ocak ayinda adet olmayinca gebe kaldim galiba diye doktora gidiyo..doktor da 6 aylik gebesiniz farketmediniz mi demis...ve bugun kizini dogurdu...ise bak..o kadar ay anlama adet gor..
Canımmm bebelerini almışsın hadi inş bu kez kucagında sevdirsin allhım bi ömür boyu bırakmasınlar duamdaasın kuzuuu
yuh yaaa6 ayvalla şaşırdım canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
valla şuan reglim yeni bitti acaba bende hamilemiyim diye düşünmedim değil
Yaklaşık 50 sayfa okudum ama ossn Gülden hamile ayyy cok mutlu oldm gercekten ve sabirsizlikla hikayeni bekliyorum. KK ve Bülent hoca muthisler. Umut oluyorsun hepimize gulden. Ben bugun 5. Ignemi yaptm yarn sabah kontrol ve e2 var allah kolaylik versin hepimize kizlar darisi hepimize
Hala böyle hikayaler olabiliyor demek..Tamam adet görse bile insan başka değişimlerden anlamaz mı gebe olduğunu şaka gibi cidden..Sağlıkla büyütsün inşallah..Kizlar size biset anlatayimda sasirirsiniz valla..esimin baba tarafindan yegeni amca torunlari okuyolar kizla bir bucuk yasinda oglu var..sen dun gece face te yazmis yarin sezeryanle dogumum var prensimin prenses kardesi geliyo dua edin diye...ben bir nisan sakasi sandim ama degilmis...sen bu gebe kalmis uzerine adet gormus aylardir...ocak ayinda adet olmayinca gebe kaldim galiba diye doktora gidiyo..doktor da 6 aylik gebesiniz farketmediniz mi demis...ve bugun kizini dogurdu...ise bak..o kadar ay anlama adet gor..
Amin canım ne güzel dua etmişsin inşallah her şey sorunsuz ilerler ve bu arada sizleri de gebe görürüm inşallah..E egunal test
Ayy çok güzel bir haber şükür ki bir anne aday adayının daha hasreti sona eriyor vee anne adayı oluyorr Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım çook sevindimm 10 yıl bu anı beklemiş biri olarak gerçekten sonuna kadar hak ediyorsun Allah tamamına erdirsin güzel sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşAllah.. darısı da bizee
Canım çok teşekkür ederim..ahanda kutlamaya yetiştim sanırsam..
gülden tebrik ederim çook sevindim
Allah tamamına erdirsin
Canım cok ama cok sevındımm sırf senın guzel hbrlerını almak için hep bakıyorum çok şükür Rabbim tamamına erdırsın inş saglıkla
Amin canım..Dua etmez olurmuyum..Dün kan vermeye giderken hep aklımdaydınız idrarda pozitifi görmeme rağmen o kadar gergin gittim ki kan vermeye ''Allahım bu iş çooook zor hepimize yardımcı ol daha fazla uzamadan gebe kalsın kızçelerim'' dedim..Sürekli aklımdasınız dilimdesiniz..equnal çok sevindim.. umut oldun bize.. rabbim sağ salim dünyaya getirmek nasip etsin inş.. bizlere de dua et olur mu hamilelerin duaları daha çabuk kabul olurmuş:)
Hep israf iştesöz vermiştim sen bi hamileyim yaz tüm smileylerden 10 ar tane koyacam diye işte sözümü tutuyorum
10 günde de belli olabilir canım..ayy ..kızlar hamılelerı gordukce umutlanıyourm..cok sevındım hepınıze...ben 29 martta transferım...10 nısan tahlıl gunum ama 10 gun de bellı olmuyormukı...12 gun sure verdıler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?