2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ahhh ahhh oyle istiyom ki hepiniz hamile kalin..gobeginizden ayaklariniz goremeyin..sonra da bebeislerin arkasindan kosmaktan sacinizi bile tarayamayin...
yaaaa ne güzel olurdu canımmm saç baş darma dağın mis mis

Hiç duymadım canımm.. Yapıyor maleseff o kadar büyüyünce yumurtalar bağırıyor içerde sperm sperm diye ahahaha .
Şaka bi yana rabbim şifa versin tabii zor bi süreç.
ben aslında eş tese ye gidince kadında opuya alınıyor diye biliyordum ama

Benimkilerden de biyopsi alındı işlem aynı genetiğe hastanede bakılmıyor başka yere gidiyor embriyo başı 400 dolar yaklaşık aynı rakamlar..
Evt cnm hemen hemen ayni fiyat galiba..senden guzel haberler alicaz cnm Allahin izniyle..

canım benim çok üzüldüm,bende ilk denediğimde hüsrana uğramıştım ve sonrakinde ama yüce Allah ol dedi mi kimse önünde duramaz o kadar çok tedavi oldum öyle uzun zaman oldu ki çok şükür 3.denemede oldu 18.gündeyim değerim 279 a yükseldi bugün,hiç umudum yoktu hemde hiç benim olduysa herkesin olur diyorum zamanı var diyorum başka birşey demiyorum..

maşallahhhhhhh..
çok güzel artmış canım...

yeni topiğimizin 100.sayfasına gelmişiz
bakalım kaçıncı sayfaya hamileyim yazmak nasip olacak
hayırlı olsun 1000 leri 10. 000 leri görelim hemencecik hamişlerimiz çıksın

Rabbim hayırlı berektli bir evlat olmasını bir ömür mutlu yaşamanızı nasip etsin canımm...
Dilerim her şey yolunda gider kolay bi hamilelik ve kolay bi doğum olur:) Darısı başımıza inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…