Ahhh ahhh oyle istiyom ki hepiniz hamile kalin..gobeginizden ayaklariniz goremeyin..sonra da bebeislerin arkasindan kosmaktan sacinizi bile tarayamayin...hayırlara çıksın inş rüyannnn teşekürederim bunun için girmişsin ya çok duygulandım şimdi ben
yaaaa ne güzel olurdu canımmm saç baş darma dağın mis misAhhh ahhh oyle istiyom ki hepiniz hamile kalin..gobeginizden ayaklariniz goremeyin..sonra da bebeislerin arkasindan kosmaktan sacinizi bile tarayamayin...
ben aslında eş tese ye gidince kadında opuya alınıyor diye biliyordum amaHiç duymadım canımm.. Yapıyor maleseff o kadar büyüyünce yumurtalar bağırıyor içerde sperm sperm diye ahahaha .
Şaka bi yana rabbim şifa versin tabii zor bi süreç.
Olacak kuzummm Allahin izniyle hepsi olacak insaallahhhh...yaaaa ne güzel olurdu canımmm saç baş darma dağın mis mis
Evt cnm hemen hemen ayni fiyat galiba..senden guzel haberler alicaz cnm Allahin izniyle..Benimkilerden de biyopsi alındı işlem aynı genetiğe hastanede bakılmıyor başka yere gidiyor embriyo başı 400 dolar yaklaşık aynı rakamlar..
Evt cnm sende mi orda tedavi olucaksin.mdr un kim?Bahçeciye mi gidiyosun canım sende
inşşşş balım ne çok ihtiyacımız var allahın bize göndereceği mucizelereOlacak kuzummm Allahin izniyle hepsi olacak insaallahhhh...
Ben orda tedavi oldum canım bebeğim gelişmedi düştü 2.içinde orayı düşünüyorum güvenç bey doktorum seninEvt cnm sende mi orda tedavi olucaksin.mdr un kim?
canım benim çok üzüldüm,bende ilk denediğimde hüsrana uğramıştım ve sonrakinde ama yüce Allah ol dedi mi kimse önünde duramaz o kadar çok tedavi oldum öyle uzun zaman oldu ki çok şükür 3.denemede oldu 18.gündeyim değerim 279 a yükseldi bugün,hiç umudum yoktu hemde hiç benim olduysa herkesin olur diyorum zamanı var diyorum başka birşey demiyorum..Kızlar merhabalar, nasılsınız ? Umarım iyiinizdir. Bugün test gunumdu yaptırdım fakat maalesef sonuç negatif cikti, yapacak bisey yok ilk tüp bebek denemem hüsran oldu, Rabbim boyle uygun gördü boyle oldu nasip degilmis, umarım sizler güzel sonuclar alırsınız.
yeni topiğimizin 100.sayfasına gelmişiz
bakalım kaçıncı sayfaya hamileyim yazmak nasip olacak
maşallahhhhhhh..canım benim çok üzüldüm,bende ilk denediğimde hüsrana uğramıştım ve sonrakinde ama yüce Allah ol dedi mi kimse önünde duramaz o kadar çok tedavi oldum öyle uzun zaman oldu ki çok şükür 3.denemede oldu 18.gündeyim değerim 279 a yükseldi bugün,hiç umudum yoktu hemde hiç benim olduysa herkesin olur diyorum zamanı var diyorum başka birşey demiyorum..
hayırlı olsun 1000 leri 10. 000 leri görelim hemencecik hamişlerimiz çıksınyeni topiğimizin 100.sayfasına gelmişiz
Ahahahah bende şimdi aynı şeyi yazacaktım.. 100ç sayfa hayırlı ugurlu olsun hepimize
hayırlı olsun 1000 leri 10. 000 leri görelim hemencecik hamişlerimiz çıksın
canım benim çok üzüldüm,bende ilk denediğimde hüsrana uğramıştım ve sonrakinde ama yüce Allah ol dedi mi kimse önünde duramaz o kadar çok tedavi oldum öyle uzun zaman oldu ki çok şükür 3.denemede oldu 18.gündeyim değerim 279 a yükseldi bugün,hiç umudum yoktu hemde hiç benim olduysa herkesin olur diyorum zamanı var diyorum başka birşey demiyorum..
Eski kızlarla eski topiklerde her 50.sayfada kutlama yapardık
Ben 1000leri görürüm heralde hamile yazmak için tabi minik bi mucize yaşamazsamyeni topiğimizin 100.sayfasına gelmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?