2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

sağol canım inşallah benim kadar beklemezsin sen...
rapor geçmiyor zaten acıbadem de.
5750 tl tüp bebek ücreti.Muayene ve rutin kan tahlilleri içinde..

Bana "AKIL" nimetini verip, SENi bulmamı nasip ettiğin için şükürler olsun

Müslüma n bir ülkede doğmamı ve Efendimize sav ümmet olmamı nasip ettiğin için şükürler olsun

Kulağımı ezana, gönlümü namaza aşina kıldığın için şükürler olsun

Baktığım her çiçekte, böcekte vs de SENi görmemi nasip ettiğin için şükürler olsun

Ağzımın tadı, gözümün ışığı, evimin huzuru olduğu için şükürler olsun

Tek bir kez bile olsa da ; ADIN anıldığında, gözüm aşkından yaşardığı için binlerce kez şükürler olsun

Alnım secdeye değdiği için şükürler olsun

Ellerimi açıp dua etmemi nasip ettiğin için şükürler olsun

Aşk ve cinayet romanları yerine SENin kelamını okuyabildiğim için şükürler olsun

Verdiğin her nimete şükretmek zaten görevim. Bunu idrak edip Şükredebildiğim için şükürler olsun

Gülümsememi bile sadaka saymışsın Rabbim!! SEN ne büyüksün!! Şükürler olsun

Benim şer gördüğüm şeyler hayrım olur. Hayır gördüklerim de şerrim. Ben bilemem SEN bilirsin. Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun.

İnsanlara ettiğimiz teşekkürü bile şükür saydığın için şükürler olsun

Ne kadar günahkar olsam da affına ve SANA sığınabildiğim için sonsuz şükürler olsun

Beni sıkıntıda bırakmayıp, feraha erdirdiğin için şükürler olsun
Ayağıma batan dikeni bile günahlarıma kefaret sayarsın. Hamdü senalar olsun

Bana, SENin yolunda yoldaş olan dostlar nasib ettiğin için şükürler olsun

Adını anabildiğim ve anlatabildiğim için şükürler olsun

Çok Şükür...
Bin Şükür...
Sonsuz Şükür Olsun

Beni; SANA "kul" kıldığın için şükürler olsun. Beni şeytana, makama, paraya ve zamane putlarına kul etme RABBİM!!

Şükürsüz geçen her anıma tövbe ettim. Eski-yeni, geçmiş-gelecek, gizli-açık tüm günahlarım için tövbe ettim. Af dilerim RABBİM!!

Bu tövbeyi nasip ettiğin için de ŞÜKÜRLER OLSUN...

Şükrümüz bol...
İdrakımiz çok...
olsun...

Rabbim!! Efendimize olan salat ve selamlarımız; SENin razı olacağın kadar çok olsun...

E egunal cnm hadi haber bekliyoruz. Ayyyy minnaklarin tip tip tiplarini duyariz insallah.
Kizlar dun ben orgarutral (iins. Dogru yazmisimdir) vurduydum gonal f le birlikte. Orgarutrali vurdugum yer 1 saate yakin hafif şiş ve kizariklik olustu ve baya da kaşındı. Yan etkilerini okuyunca orda yaziyordu. Ama az once ayıptır soylemesi lavaboda hani yumurtlama gününde gelen yapiskanimsi sivi ama daha fazlası geldigini gördüm. Boyle bi yan etki yazmiyordu. Sizce bu normal mi dün akşam 6. Gün ignesini yapmıştım?

sonucu ne zaman alacaksın canım

amin inşallah abla :) ilaçlar hariç tabi dimi 1000 lıra flan da ılaclar tutar heralde taksıt yapıolar mı peşin mi istıyorlar parayı cok soru sordum kusura bakmayın ama son bısey sormak ıstıorum ben calısıorum ve cok falz aızın kullanamıorum yumurta takıbınıılla orda mı yapmak geekıoyor bulundugum yerde yapıp sonucları onlara soylme gobo bosey oluyor mu yoksa ıllla gıtmem mı gerekıoyr.

ben şu an tedavi aşamasındayım.12. gün iğnelere devam ediyorum.Allahtan bir mani çıkmazsa haftaya toplanacağını umut ediyorum.sadece 1 yumurtam var. buna da şükür.iki kere hiç gelişmediği için iptal olmuştu.ben nisan ayında doğmuşum.inşallah bu ay bana uğurlu gelir de pozitifi görebilirim.dualarınızı bekliyorum...

evet canım ilaçlar hariç...kullanacağın ilaçlar 1000 tl yi geçer sanırım sadece iğneler yok içinde vitamin vs.. derken aşıyor 1000 tl yi...
Hastanenin misafirhanesi var orada kalıp yumurta takiplerini yaptırabiliyorsun..
Bulunduğun ilde takipleri yapmaya ne der doktor onu bilemiyorum canım..

kredi kartına taksıt yapıyorlar mı

Guldennnnnnnnn ikizler geliyoooooooo....Tebriklerrrrrr guzel yurekli guzel anne..Saglicajla gelsunlerrrr

gözün aydın canım darısı daha güzel günlere inş

Günaydın kizlar..masallah güldenim ikizler geliyo allahin izniyle...kiz sen dogur hele ikizleri biz sana atlar atlar yatdima geliriz teyzoslari olarak...

Yerim ben sizi yaaaa...
Çok teşekkür ediyorum cancağızlarım..
Hep diyorum siz benim kadar beklemeden bu duyguları yaşayın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…