sağol canım inşallah benim kadar beklemezsin sen...çoook tebrik ederim sevındım senın adına rabbım saglıkla kucagına lamayı nasıp etsın ınsallah vatana mıllete hayırlı bır evlet olsun inşallah istanbulda kı hastanenene kadara yaptırdın ben rapordan yararlanamıcam muhtemelen 2 yıllık evliyım cunkı
tmm cnmTatlım şu an listeyi güncelleme fırsatım olmadığından sen bu bilgileri liste topiğine yaz burada kaynar gider unuturum..
Hadi inş çok güzel bir değer bekliyor inş hepimiziHayırlı cumalar canım...Verdim kanı bakalım ne çıkacak..
Kız bi gittin pir gittin nerdesin anacım senEvett yazmasi cok kolay olmus hakkaten ama eskiden kimler suan aktif filan onu goruyorduk
E egunal cnm hadi haber bekliyoruz. Ayyyy minnaklarin tip tip tiplarini duyariz insallah.
Kizlar dun ben orgarutral (iins. Dogru yazmisimdir) vurduydum gonal f le birlikte. Orgarutrali vurdugum yer 1 saate yakin hafif şiş ve kizariklik olustu ve baya da kaşındı. Yan etkilerini okuyunca orda yaziyordu. Ama az once ayıptır soylemesi lavaboda hani yumurtlama gününde gelen yapiskanimsi sivi ama daha fazlası geldigini gördüm. Boyle bi yan etki yazmiyordu. Sizce bu normal mi dün akşam 6. Gün ignesini yapmıştım?
sonucu ne zaman alacaksın canımsağol canım inşallah benim kadar beklemezsin sen...
rapor geçmiyor zaten acıbadem de.
5750 tl tüp bebek ücreti.Muayene ve rutin kan tahlilleri içinde..
amin inşallah abla :) ilaçlar hariç tabi dimi 1000 lıra flan da ılaclar tutar heralde taksıt yapıolar mı peşin mi istıyorlar parayı cok soru sordum kusura bakmayın ama son bısey sormak ıstıorum ben calısıorum ve cok falz aızın kullanamıorum yumurta takıbınıılla orda mı yapmak geekıoyor bulundugum yerde yapıp sonucları onlara soylme gobo bosey oluyor mu yoksa ıllla gıtmem mı gerekıoyr.sağol canım inşallah benim kadar beklemezsin sen...
rapor geçmiyor zaten acıbadem de.
5750 tl tüp bebek ücreti.Muayene ve rutin kan tahlilleri içinde..
evet canım ilaçlar hariç...kullanacağın ilaçlar 1000 tl yi geçer sanırım sadece iğneler yok içinde vitamin vs.. derken aşıyor 1000 tl yi...amin inşallah abla :) ilaçlar hariç tabi dimi 1000 lıra flan da ılaclar tutar heralde taksıt yapıolar mı peşin mi istıyorlar parayı cok soru sordum kusura bakmayın ama son bısey sormak ıstıorum ben calısıorum ve cok falz aızın kullanamıorum yumurta takıbınıılla orda mı yapmak geekıoyor bulundugum yerde yapıp sonucları onlara soylme gobo bosey oluyor mu yoksa ıllla gıtmem mı gerekıoyr.
kredi kartına taksıt yapıyorlar mıevet canım ilaçlar hariç...kullanacağın ilaçlar 1000 tl yi geçer sanırım sadece iğneler yok içinde vitamin vs.. derken aşıyor 1000 tl yi...
Hastanenin misafirhanesi var orada kalıp yumurta takiplerini yaptırabiliyorsun..
Bulunduğun ilde takipleri yapmaya ne der doktor onu bilemiyorum canım..
Guldennnnnnnnn ikizler geliyoooooooo....Tebriklerrrrrr guzel yurekli guzel anne..Saglicajla gelsunlerrrrSonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Günaydın kizlar..masallah güldenim ikizler geliyo allahin izniyle...kiz sen dogur hele ikizleri biz sana atlar atlar yatdima geliriz teyzoslari olarak...Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
kredi kartına taksıt yapıyorlar mı
Guldennnnnnnnn ikizler geliyoooooooo....Tebriklerrrrrr guzel yurekli guzel anne..Saglicajla gelsunlerrrr
maşalahhhhh
gözün aydın canım darısı daha güzel günlere inş
Günaydın kizlar..masallah güldenim ikizler geliyo allahin izniyle...kiz sen dogur hele ikizleri biz sana atlar atlar yatdima geliriz teyzoslari olarak...
Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?