Ahhhhh ahhhhh nerdeeeeNerde şimdi eski kızlar
Nerde şimdi eski kızlar
Ben 1000leri görürüm heralde hamile yazmak için tabi minik bi mucize yaşamazsam
Nasıl canım ben o zamanlara yetişememişimBir ara topikte gün yapıyorduk organize olsakta yine yapsak
Senin süt çocuu olcak yakında 1000 e kalmadan uygun ortamda bi yakalarsanız birbirinizi tamamdırBen 1000leri görürüm heralde hamile yazmak için tabi minik bi mucize yaşamazsam
İnş canımöyle deme yarın ne oalcağı belli mi olurr.. Biz güzeli bekleyelim gerisi rabbimin işi..
TEz vakit olacak inşallah..
Eğlenmek motive olmak için yapmadığımız şey yoktu şimdiki kızlar pek ağırdan alıyor içleri geçmiş
Süt çocuğu mu güldürdün gülden beniSenin süt çocuu olcak yakında 1000 ne kalmadan uygun ortamda bi yakalarsanız birbirinizi tamamdır
Nasıl canım ben o zamanlara yetişememişim
inşşş çok çok ikiz çıksın bu topiktenAmin canım bol hamişli bir yıl ve topik olsun...
Kızlar katılmak isterse beni en başa yazabilirsin canım severim ben böyle şeyleriBir kaç gün önceden gün ve saat belirliyorduk aynı saatte herkes topikte oluyordu muhabbet ediyorduk günün konusunu daha önceden belirliyorduk mesela birgün kayınvalidelerdi konu epey bi çekiştirmiştik içimizi dökmüştük
Bir kaç gün önceden gün ve saat belirliyorduk aynı saatte herkes topikte oluyordu muhabbet ediyorduk günün konusunu daha önceden belirliyorduk mesela birgün kayınvalidelerdi konu epey bi çekiştirmiştik içimizi dökmüştük
ahahahah e yapalım ne önerirsin canım aşk olsun:) Aslında grupça meditasyon filan yapabiliriz güzel olur hahaha...
Bi video paylasır aynı anda dıler sonra yorumlar yaparız mesela...
kayınvalide ve çekiştirmekkkkkkkkkkkkk aboooooooooooooooooooooo süper fikirrrrrrrrrrrBir kaç gün önceden gün ve saat belirliyorduk aynı saatte herkes topikte oluyordu muhabbet ediyorduk günün konusunu daha önceden belirliyorduk mesela birgün kayınvalidelerdi konu epey bi çekiştirmiştik içimizi dökmüştük
Kızlar katılmak isterse beni en başa yazabilirsin canım severim ben böyle şeyleri
Sen bul bi konu gene yapalımm şekerim
topiğin BABASIIIIIII İŞ BAŞINDAÖyle video ile olmaz kimisi der video açılmıyor kimisi der telefondan bağlanıyorum video ağır çalışıyor vs... zor iş o başka bir motive şekli bulmak lazım...Bu kızları acilen gebe bırakmalıyım ki yenileri gelsin
Öyle video ile olmaz kimisi der video açılmıyor kimisi der telefondan bağlanıyorum video ağır çalışıyor vs... zor iş o başka bir motive şekli bulmak lazım...Bu kızları acilen gebe bırakmalıyım ki yenileri gelsin
EEEEEEEE KIZLARI hamile bırakacakmışsın yaaa daha ne isteriz sendenTopiği azcık daha canlandıralım neler neler yapcaz
neler neler kısmını bende henüz bilmiyorum
kayınvalide ve çekiştirmekkkkkkkkkkkkk aboooooooooooooooooooooo süper fikirrrrrrrrrrrhemen çekiştirelim kayınvalideleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?