2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Eğlenmek motive olmak için yapmadığımız şey yoktu şimdiki kızlar pek ağırdan alıyor içleri geçmiş

ahahahah e yapalım ne önerirsin canım aşk olsun:) Aslında grupça meditasyon filan yapabiliriz güzel olur hahaha...
Bi video paylasır aynı anda dıler sonra yorumlar yaparız mesela...

Nasıl canım ben o zamanlara yetişememişim

Bir kaç gün önceden gün ve saat belirliyorduk aynı saatte herkes topikte oluyordu muhabbet ediyorduk günün konusunu daha önceden belirliyorduk mesela birgün kayınvalidelerdi konu epey bi çekiştirmiştik içimizi dökmüştük

Kızlar katılmak isterse beni en başa yazabilirsin canım severim ben böyle şeyleri

Sen bul bi konu gene yapalımm şekerim

ahahahah e yapalım ne önerirsin canım aşk olsun:) Aslında grupça meditasyon filan yapabiliriz güzel olur hahaha...
Bi video paylasır aynı anda dıler sonra yorumlar yaparız mesela...

Öyle video ile olmaz kimisi der video açılmıyor kimisi der telefondan bağlanıyorum video ağır çalışıyor vs... zor iş o başka bir motive şekli bulmak lazım...Bu kızları acilen gebe bırakmalıyım ki yenileri gelsin

kayınvalide ve çekiştirmekkkkkkkkkkkkk aboooooooooooooooooooooo süper fikirrrrrrrrrrrhemen çekiştirelim kayınvalideleri

topiğin BABASIIIIIII İŞ BAŞINDA

Evet evett bende aynı fikirdeyim canım...
Hatta yeni yıl da enerji hep artsın hiç düşmesin istedigimden dedikodu yapmayalım...
Bu kızların enerjilerini arttıralım ama nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…