2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Evet evett bende aynı fikirdeyim canım...
Hatta yeni yıl da enerji hep artsın hiç düşmesin istedigimden dedikodu yapmayalım...
Bu kızların enerjilerini arttıralım ama nasıl
aşk olsun dedikodu hiç yapmadık biz yapmayızda dedikodu kelimesini incelersek dedi ve kodu olmak üzere 2 eylemden oluşmakta.biz dedi kısmını gündeme getiriyoruz üzerine koymuyoruz ki kodu kısmıda tamamlansın dedikodu olsun..Litfen rici edicim bize dedikoducular deme

Gebe kalsakta gitmeyiz kiii

Rabbim hayırlı berektli bir evlat olmasını bir ömür mutlu yaşamanızı nasip etsin canımm...
Dilerim her şey yolunda gider kolay bi hamilelik ve kolay bi doğum olur:) Darısı başımıza inşallah:)
Allah razı olsun canım benim dualarımız karşılıklı emin ol ben sizleri unutur muyum aslaaa namaz kılıyorum dualarımda hep Allahım topikteki tüm arkadaşlarıma yardım et tez zamanda onlarıda sevindir hayırlısıyla kucağımıza alalım diyorum valla tekrar teşekkür ediyorum öpüyorum seni

Ahahahha hayır ben biri gelir koyar diye korkuyorumm

Rica ederim kuzuu dualarımız hepimize her zamann ayırt etmedenn...Anne olmak hepimizin hakkı o yüzden rabbim ne çocuksuzlukla ne cocuklarımızla bızı sınasın... İzin versin onun için iyi insanlar yetistirelim..
Öperimmm bendee

Kızlar babanneme yemeğe davetliyiz sofra hazırlıcam yemekten sonra yanınızdayım çok konuşmayın sakın sonra sayfaları oku oku biteremiyorum

Kızlar babanneme yemeğe davetliyiz sofra hazırlıcam yemekten sonra yanınızdayım çok konuşmayın sakın sonra sayfaları oku oku biteremiyorum

Ahahahha aynen yaa bende bırazdan işten çıkıcam aksam bı giricemm oku oku bitmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…