aşk olsun dedikodu hiç yapmadık biz yapmayızda dedikodu kelimesini incelersek dedi ve kodu olmak üzere 2 eylemden oluşmakta.biz dedi kısmını gündeme getiriyoruz üzerine koymuyoruz ki kodu kısmıda tamamlansın dedikodu olsun..Litfen rici edicim bize dedikoducular demeEvet evett bende aynı fikirdeyim canım...
Hatta yeni yıl da enerji hep artsın hiç düşmesin istedigimden dedikodu yapmayalım...
Bu kızların enerjilerini arttıralım ama nasıl
Gebe kalsakta gitmeyiz kiiiÖyle video ile olmaz kimisi der video açılmıyor kimisi der telefondan bağlanıyorum video ağır çalışıyor vs... zor iş o başka bir motive şekli bulmak lazım...Bu kızları acilen gebe bırakmalıyım ki yenileri gelsin
Allah razı olsun canım benim dualarımız karşılıklı emin ol ben sizleri unutur muyum aslaaa namaz kılıyorum dualarımda hep Allahım topikteki tüm arkadaşlarıma yardım et tez zamanda onlarıda sevindir hayırlısıyla kucağımıza alalım diyorum valla tekrar teşekkür ediyorum öpüyorum seniRabbim hayırlı berektli bir evlat olmasını bir ömür mutlu yaşamanızı nasip etsin canımm...
Dilerim her şey yolunda gider kolay bi hamilelik ve kolay bi doğum olur:) Darısı başımıza inşallah:)
aşk olsun dedikodu hiç yapmadık biz yapmayızda dedikodu kelimesini incelersek dedi ve kodu olmak üzere 2 eylemden oluşmakta.biz dedi kısmını gündeme getiriyoruz üzerine koymuyoruz ki kodu kısmıda tamamlansın dedikodu olsun..Litfen rici edicim bize dedikoducular deme
ben bunadım her şeyi unutyorumsen o gün yokmuydun ben vardın diye hatırlıyorum yaparız canım..
Allah razı olsun canım benim dualarımız karşılıklı emin ol ben sizleri unutur muyum aslaaa namaz kılıyorum dualarımda hep Allahım topikteki tüm arkadaşlarıma yardım et tez zamanda onlarıda sevindir hayırlısıyla kucağımıza alalım diyorum valla tekrar teşekkür ediyorum öpüyorum seni
ben çıktım kızlar çay yapacağım isteyen varmı
Kızlar babanneme yemeğe davetliyiz sofra hazırlıcam yemekten sonra yanınızdayım çok konuşmayın sakın sonra sayfaları oku oku biteremiyorum
ondan sonra bilmem kaç kilo fazlam var derdine düşüyoruz bırak sadece çay içsinAyyyy 5 çayıı afiyet olsun canım.. Yanına da kek yapsaydın
çok iyi olurdu amaaa kafein yasak içemiyorum bir ay oldu ..ben çıktım kızlar çay yapacağım isteyen varmı
Kızlar babanneme yemeğe davetliyiz sofra hazırlıcam yemekten sonra yanınızdayım çok konuşmayın sakın sonra sayfaları oku oku biteremiyorum
sonsuz kez amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn.........Rica ederim kuzuu dualarımız hepimize her zamann ayırt etmedenn...Anne olmak hepimizin hakkı o yüzden rabbim ne çocuksuzlukla ne cocuklarımızla bızı sınasın... İzin versin onun için iyi insanlar yetistirelim..
Öperimmm bendee
ondan sonra bilmem kaç kilo fazlam var derdine düşüyoruz bırak sadece çay içsin
b12 şart diyorumben bunadım her şeyi unutyorum
topiğin BABASIIIIIII İŞ BAŞINDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?