2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bende aynısını diyorum ki
ama azcık topiği canlandırayım aktif olayım tam manasıyla sonra vur patlasın çal oynasın tadında bir toplaşma yaparız

vur patlasınnnnnn çal oynasınnnnnnnnn

ayyyyyyyyy tamam 2015 topiği bi canlansın artık yehuuuuuuuuuu

Insallah hepimizin gonlune gore olur sen ne yaptin ne durumlardasin bakalim

canımmmmm değerin yükselmiş :) fatih hoca ne dedi :)

Bu cümleyi 1225544555 kere okudum ben bu forumun sayfalarında
ben yazmasamda hergün gelip okuyorum siziiii :) merak ediyorum hepinizi:) hamile olduğunuzu okuyacağım inşallah sırayla :)
belki bebek doğduğu 10-20 gün gelemem çünkü annem ve kayınvalidem beni rahat bırakmazlar :)

bende aynısını diyorum ki
ama azcık topiği canlandırayım aktif olayım tam manasıyla sonra vur patlasın çal oynasın tadında bir toplaşma yaparız
evet evet yapalım :) geçenyıl öğleci idim katılamıyordum :) simdi sabahçıyım rahatım :) hatta karneleri verince izne çıkacağım için süper olur :)

maşalalh cnm gözünaydın ....
bol kaliteli yumoşalrın olsun...
kısmet cnm inşlh bi daha ki sefere tutunur bbeğin
Kızlar 10. Gun 157
12. Gün 281
14. Gün 758
Olmuş şükür değerim nasıl sizce dış gebelik falan korkuyorum ya
kız korkma değerlerin ii dış gebelik felan değil ....
tebrik ederim cnm seni ne güzel kilo vermişsin...
cnm hatırladım seni inişlh bu sefer bebelerin 9 ay seninle olur...

Hayırlı olsun canım yeni topiğimiz hepimizinde hamiş olduğu bebekli bi sene diliyorum
Egunal canım umarım hepside sağlıklı gelir biran önce bekliyoruz senide aramıza
arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza 2014 ün son günü transferim oldu bugün 8. Günüm idrar testi yaptım dayanamayıp ama sonuç negatif çok moralim bozuldu test günüm Pazartesi sonuç değişirmiş acaba çok sabırsızım

cnm sen idrar testtine takılma çok oldu öle idrar da çıkmayıp kanda değeri yüksek çıkanlar ii düşün inşlh kan değerin yüksek çıkar...

Tekrar ben

Kızlar bugün gazeyede bir haber okudum..ingilterede kadının biri 21 yaşında erkek menapoz olmuş ailesinde varmış..neyse aradan 15 sene geçmiş bunun karnı şişiyo kanserden şüphelenip doktora gidiyo..doktor hamilesin diyo kadına...haberi aldıktan 12 gün sonrada kız bebek doğuruyo...tanrının bize mucizesi diyo kadın bebeğiyle resmini çekmişler..çok duygulandım..allah yeter ki ol desin...

Arkadaşlar öncelikle içimi rahatlatınız sağ olun transferin beşinci günü östrojen 1593 progestron 45,5 bu sonuçlar siZce nasıl test sonucuna göre gebelik değerlerinde baz alınabilir mi offff üç günü nasıl geçircem ben

canım daha önceki gebeliğimde 11. güne dönen gece yarısı test yapmıştım negatif ağla ağla öldüm sabah dra gidelim dedim ilaç kullanmak istemiyorum artık dedim son gitmeden bi test daha yaptım çooooook silik bi çizgi görünsem mi görünmezsem mi :) kan verdik 150 çıktı :) umutsuz olma dua et allahım yardımcın olsun :)

vur patlasınnnnnn çal oynasınnnnnnnnn

ayyyyyyyyy tamam 2015 topiği bi canlansın artık yehuuuuuuuuuu

evet evet yapalım :) geçenyıl öğleci idim katılamıyordum :) simdi sabahçıyım rahatım :) hatta karneleri verince izne çıkacağım için süper olur :)

tamam kızlar ilk fırsatta enerjimiz tavan yapacak...

Ama canım sen o sitemimi üzerine alınma lütfen sürekli burdasın üstelik çalışmana rağmen bırakmadın bizi

Kafı

selam kızlar bende tüp bebek yaptıracapım. medikana international Selman Bey'de tedavi gören var mı? yardım ve yorumlarınız bekliyorum.

Hoşgeldiinnn...
Ne zaman başlıyorsun tedaviye?
hoşbulduk canımmmm. kısmetse şubat yada martta. ekimde ön görüşmeye gittik. dosyamı açtırdım. eşimin iş yoğunluğu nedeni ile bu arada yaptıramadık. bende bu arada merkez hakkında ve tüp bebek tecrübeleri hakkında bilgi toplayayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…