bende aynısını diyorum ki
ama azcık topiği canlandırayım aktif olayım tam manasıyla sonra vur patlasın çal oynasın tadında bir toplaşma yaparız
Insallah hepimizin gonlune gore olur sen ne yaptin ne durumlardasin bakalimhaklısın canım hamile kalıpta kaybetmek eminim negatif sonuc almaktan daha üzücü bi durumdur
ama herşeyde bi hayır vardır diyoruz bi şekilde toparlanıyoruz
bu bizim sınavımız her defasında yeniden dimdik ayakta durmak zorundayız
inşallah bu sefer Rabbim hayırlısıyla evladını kucagına almayı nasip eder bunu yürekten istiyorum
canımmmmm değerin yükselmiş :) fatih hoca ne dedi :)canım benim çok üzüldüm,bende ilk denediğimde hüsrana uğramıştım ve sonrakinde ama yüce Allah ol dedi mi kimse önünde duramaz o kadar çok tedavi oldum öyle uzun zaman oldu ki çok şükür 3.denemede oldu 18.gündeyim değerim 279 a yükseldi bugün,hiç umudum yoktu hemde hiç benim olduysa herkesin olur diyorum zamanı var diyorum başka birşey demiyorum..
ben yazmasamda hergün gelip okuyorum siziiii :) merak ediyorum hepinizi:) hamile olduğunuzu okuyacağım inşallah sırayla :)Bu cümleyi 1225544555 kere okudum ben bu forumun sayfalarında
allahın ıznıyle ınsallah reglım baslar baslamaz tedavıye baslıycam hıc gecıkmeyen reglımın tedavıye baslıycagım ay gecıkesı tuttu allah hepımızın yuzunu gukdursun ınsallah tedavıler ıyı gecsın ısteyen herkez hepımız anne olalım
evet evet yapalım :) geçenyıl öğleci idim katılamıyordum :) simdi sabahçıyım rahatım :) hatta karneleri verince izne çıkacağım için süper olur :)bende aynısını diyorum ki
ama azcık topiği canlandırayım aktif olayım tam manasıyla sonra vur patlasın çal oynasın tadında bir toplaşma yaparız
maşalalh cnm gözünaydın ....kızlaaaarrrr hastaneden aradılar 49.6 dan 279 yükselmiş,şükürler olsun ALLAHIM sağlıkla devam etsin inş,burda bulunan tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda aynı duyguları yaşatmasını diliyorum yüce ALLAH tan sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
bol kaliteli yumoşalrın olsun...Kızlar bugün cetrotide vurdular hastanede yumlar çatlamasın diye. Bu akşam saat tam 21:00'da yumlar çatlasın diye bir ilaç vurulcam. Birde lavman yapıcakmışım cuma akşamı yatmadan önce. Cts 08:00'de yumlar toplanıcak. Bir de dostinexe başladım bugün.
kısmet cnm inşlh bi daha ki sefere tutunur bbeğinKızlar merhabalar, nasılsınız ? Umarım iyiinizdir. Bugün test gunumdu yaptırdım fakat maalesef sonuç negatif cikti, yapacak bisey yok ilk tüp bebek denemem hüsran oldu, Rabbim boyle uygun gördü boyle oldu nasip degilmis, umarım sizler güzel sonuclar alırsınız.
kız korkma değerlerin ii dış gebelik felan değil ....Kızlar 10. Gun 157
12. Gün 281
14. Gün 758
Olmuş şükür değerim nasıl sizce dış gebelik falan korkuyorum ya
tebrik ederim cnm seni ne güzel kilo vermişsin...
ÇOK ÖZLEDİM sizi şuan okulldayım akşam a görüşürüz
merak ediyorum yumoşların donduruldu genetiğe gönderdin peki ne zaman kavuşacaklar annesine
Allah yolumuzu açık etsin
ben kilo verdim 14 kilo gitti :kk49: inşallah bende 2015 yazında yaptıracam canım
cnm hatırladım seni inişlh bu sefer bebelerin 9 ay seninle olur...Kizlarrr hepinizi cok ama cok ozlwdim...biliosunuz cok zor gunler gecirdim..uzgun ve kirginim hayata...atlatmaya calistik esimle..coj sukur nefes aliyoruz ve aallah bize tekrar umit etme duygusu veriyo...iki uc gune gelmesini bekledigim regl ile tedaviye basliycam..bir aydir vitamin kullandurdi sevgili dr um..embriyolarim sevgili egunal gibi acgh ye gitcek.taaa amerikalaraa...sonra saglam cikarsa insaallah transfet olucam...ahh bu ay bi muciZe olsa da hamile kalsam saglikli bi bebegim olsa..ama regl belirtilerim saolsun bastirmaya basladi..sizleri cok seviyorum..kiz kardesim yok benim..ama dertlerimi paylastigim sizler varsinuz..iyi ki varsiniz...
allahın ıznıyle ınsallah reglım baslar baslamaz tedavıye baslıycam hıc gecıkmeyen reglımın tedavıye baslıycagım ay gecıkesı tuttu allah hepımızın yuzunu gukdursun ınsallah tedavıler ıyı gecsın ısteyen herkez hepımız anne olalım
arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza 2014 ün son günü transferim oldu bugün 8. Günüm idrar testi yaptım dayanamayıp ama sonuç negatif çok moralim bozuldu test günüm Pazartesi sonuç değişirmiş acaba çok sabırsızımHayırlı olsun canım yeni topiğimiz hepimizinde hamiş olduğu bebekli bi sene diliyorum
Egunal canım umarım hepside sağlıklı gelir biran önce bekliyoruz senide aramıza
cnm sen idrar testtine takılma çok oldu öle idrar da çıkmayıp kanda değeri yüksek çıkanlar ii düşün inşlh kan değerin yüksek çıkar...arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza 2014 ün son günü transferim oldu bugün 8. Günüm idrar testi yaptım dayanamayıp ama sonuç negatif çok moralim bozuldu test günüm Pazartesi sonuç değişirmiş acaba çok sabırsızım
arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza 2014 ün son günü transferim oldu bugün 8. Günüm idrar testi yaptım dayanamayıp ama sonuç negatif çok moralim bozuldu test günüm Pazartesi sonuç değişirmiş acaba çok sabırsızım[/QUOTEtekrar ben transferden sonra bir ili gün dinlendim daha sonra sadece yemek işi için kaktım yanlız bu yolla bebel sahibi olan arkadaşım sürekli yatmam gerektiğini söylüyor sizce yanlış mı yaptım ben Allah'ı m içim içine sığmıyor inşşş hepimiz bir an önce hayırlı haber alırız
Arkadaşlar öncelikle içimi rahatlatınız sağ olun transferin beşinci günü östrojen 1593 progestron 45,5 bu sonuçlar siZce nasıl test sonucuna göre gebelik değerlerinde baz alınabilir mi offff üç günü nasıl geçircem benTekrar ben
Ne olur banada cevap verin çok heyecanlıyım arkadaşlarTekrar ben
canım daha önceki gebeliğimde 11. güne dönen gece yarısı test yapmıştım negatif ağla ağla öldümArkadaşlar öncelikle içimi rahatlatınız sağ olun transferin beşinci günü östrojen 1593 progestron 45,5 bu sonuçlar siZce nasıl test sonucuna göre gebelik değerlerinde baz alınabilir mi offff üç günü nasıl geçircem ben
vur patlasınnnnnn çal oynasınnnnnnnnn
ayyyyyyyyy tamam2015 topiği bi canlansın artık yehuuuuuuuuuu
evet evet yapalım :) geçenyıl öğleci idim katılamıyordum :) simdi sabahçıyım rahatım :) hatta karneleri verince izne çıkacağım için süper olur :)
canımmmmm değerin yükselmiş :) fatih hoca ne dedi :)
ben yazmasamda hergün gelip okuyorum siziiii :) merak ediyorum hepinizi:) hamile olduğunuzu okuyacağım inşallah sırayla :)
belki bebek doğduğu 10-20 gün gelemem çünkü annem ve kayınvalidem beni rahat bırakmazlar :)
canım daha önceki gebeliğimde 11. güne dönen gece yarısı test yapmıştım negatif ağla ağla öldümsabah dra gidelim dedim ilaç kullanmak istemiyorum artık dedim son gitmeden bi test daha yaptım çooooook silik bi çizgi görünsem mi görünmezsem mi :) kan verdik 150 çıktı :) umutsuz olma dua et allahım yardımcın olsun :)[/QUOTE kafunder canım çok teşekkürler Yorumun için inşşş bende senin gibi olur olumsuz sonuca hiç açık değilim çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun
Hoşgeldiinnn...selam kızlar bende tüp bebek yaptıracapım. medikana international Selman Bey'de tedavi gören var mı? yardım ve yorumlarınız bekliyorum.
Bilgisi olanlar yardım edicektir canımselam kızlar bende tüp bebek yaptıracapım. medikana international Selman Bey'de tedavi gören var mı? yardım ve yorumlarınız bekliyorum.
hoşbulduk canımmmm. kısmetse şubat yada martta. ekimde ön görüşmeye gittik. dosyamı açtırdım. eşimin iş yoğunluğu nedeni ile bu arada yaptıramadık. bende bu arada merkez hakkında ve tüp bebek tecrübeleri hakkında bilgi toplayayım dedimHoşgeldiinnn...
Ne zaman başlıyorsun tedaviye?
çok sağol tatlım :)Bilgisi olanlar yardım edicektir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?