2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İyi aksamlar kızlarrr aslında herdaim takipteyim ama bi arkadasında bahsettiği gibii hamile kalan grubu terk ediyo konu sahibide dahil nereye yazsam başıma geldi bu yüzden konuya pek dahil olamıyorum sonra kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum Pazar günü test günüm inşAllah olumlu haberi paylaşırım sizlerlee

Canım lavman a neden ihtiyaç duydular ki?

0hatu0 hamile mi...maşallah ne güzel bir haber çok sevindim..inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın...hiç anlamadın mı ki canım..belirti falan yokmuydu ki..
Canım bizde hiç anlamadık. 2 . Kez tedavi görüşmesi için merkeze gitmiştim. Öylesine bi kan alalım da, ne olur ne olmaz dediler, mucize gibi gelmiş konmuş annesine. Şimdi kalp atışlarını bekliyoruz. Bugün gidecektim aslında, ama hava Şartları sebebiyle cumartesiye kaldı

aaaaaaaaaaaaa mucize bebiş mi geldi kuzum
nasıl sevindim anlatamam
tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Bir süreliğine ev işlerine dönüyorum geliciimmm
Slmm gene bennnnn yazin ilk kez tup bebis denemistimde bir suru soru soruyodum a oyum ben. Neyse nasilsin . Ben bisi sorucam size gene benim yazinki tedavimde gwbelik olustu 6 haftalikken dustu malesef simdi dondurulmus bebislerimle yine hamisim zaten ven hamis olabiliyorum bu 3. Hamileligim biri dogal olmustu. Himm sorum su 10. Gun betahcg 410 12. gun 760 acaba 3. Bir test yaptirmalimiydim ki dr bisi demedi. Ikizmi kiiii bu degerler yiksek mi ne opt

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmm canlarım
annecim geldi yanıma pek ugrayamadım ama sizi merak ettim
geçmişten bi kaç sayfa okudumda eski kızlarrrr eski sayfalarda kaldı gerçekten
ayyy ilk buluşma gününe soğan suyuyla katılmıştım da makara yapmıştık baya
yine yapalım söz bu sefer sogan suyu içmicem
içersem
eeeee E egunal bebişleriden haber yok mu daha

ayy canım bende hatırladım seniiiiiiiii
soru yagmurumuzdun sen bizim olsun sora sora bagdat bulunur derler boşuna dememişler dimi ama
öncelikle tebrik ederim çok sevindim hamile olduguna
inşallah RAbbim bu sefer sağlıkla kucagına almayıda nasip eder

Çok sevindim canım senin adına anneciğine selamlar öpüyorum ellerinden...
Buluşma gününe soğan suyu ile katıldığını hatırlıyorum ben de kahve içmiştim sanırım hatta fotosunu koymuştum canlı canlı yanında da minnak lokumum vardı...
Özlemişim valla en kısa zamanda yapalım bir tüp günü...

Yaaa bende senni bildim insallah olur bu kez buda olmazsa ciddi bir psikolojik destek alicam cok yıkıldim agustos sonu dusuk oldu aslinda tam duzelemedim ama beklemekte istemedik . Iste herlesin derdi baska ben gayet rahat hamis oluyorum ama sonunu goremedik hic nasip insallah bu kez olur sevgiler

valla böyle asparagas haberlerle bi yere varamayız
ben diyorum ki bi toplantı yapsak eski günlerde ki gibi
bende aynısını diyorum ki
ama azcık topiği canlandırayım aktif olayım tam manasıyla sonra vur patlasın çal oynasın tadında bir toplaşma yaparız

söyledim canım dedim editörümün sana selamı var
bi kimin selamı var diye düşündü önce bi
dedim internetten tüp bebiş arkadaşım onun selamı var
hıııı sağolsun sende selam söyle dedi

evett bende senin kahvenin fotografını hatırlıorum kiiiiiiiiiii

haklısın canım hamile kalıpta kaybetmek eminim negatif sonuc almaktan daha üzücü bi durumdur
ama herşeyde bi hayır vardır diyoruz bi şekilde toparlanıyoruz
bu bizim sınavımız her defasında yeniden dimdik ayakta durmak zorundayız
inşallah bu sefer Rabbim hayırlısıyla evladını kucagına almayı nasip eder bunu yürekten istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…