- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
Bu cümleyi 1225544555 kere okudum ben bu forumun sayfalarında
kaynanalarımız kk dan nick alır ve direk topiğe dalarlar diye endişe ediyorsan hiç korkma kapı gibi editörünüz var burdaAhahahha hayır ben biri gelir koyar diye korkuyorumm
Daha tedavi sürecinde sırra kadem basanlar var gebe kalınca gebelik topiklerine takılıyorlar sonrada bebek dünyaya geliyor ve kk ya giremez oluyorlar..Anlıyorum ama bir selam çok görülmemeli diyorum..Ahahahhhahaha olsunn napalım :)
kaynanalarımız kk dan nick alır ve direk topiğe dalarlar diye endişe ediyorsan hiç korkma kapı gibi editörünüz var burda
Canım lavman a neden ihtiyaç duydular ki?Kızlar bugün cetrotide vurdular hastanede yumlar çatlamasın diye. Bu akşam saat tam 21:00'da yumlar çatlasın diye bir ilaç vurulcam. Birde lavman yapıcakmışım cuma akşamı yatmadan önce. Cts 08:00'de yumlar toplanıcak. Bir de dostinexe başladım bugün.
Canım bizde hiç anlamadık. 2 . Kez tedavi görüşmesi için merkeze gitmiştim. Öylesine bi kan alalım da, ne olur ne olmaz dediler, mucize gibi gelmiş konmuş annesine. Şimdi kalp atışlarını bekliyoruz. Bugün gidecektim aslında, ama hava Şartları sebebiyle cumartesiye kaldı0hatu0 hamile mi...maşallah ne güzel bir haber çok sevindim..inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın...hiç anlamadın mı ki canım..belirti falan yokmuydu ki..
aaaaaaaaaaaaa mucize bebiş mi geldi kuzumCanım bizde hiç anlamadık. 2 . Kez tedavi görüşmesi için merkeze gitmiştim. Öylesine bi kan alalım da, ne olur ne olmaz dediler, mucize gibi gelmiş konmuş annesine. Şimdi kalp atışlarını bekliyoruz. Bugün gidecektim aslında, ama hava Şartları sebebiyle cumartesiye kaldı
Slmm gene bennnnn yazin ilk kez tup bebis denemistimde bir suru soru soruyodum a oyum ben. Neyse nasilsin . Ben bisi sorucam size gene benim yazinki tedavimde gwbelik olustu 6 haftalikken dustu malesef simdi dondurulmus bebislerimle yine hamisim zaten ven hamis olabiliyorum bu 3. Hamileligim biri dogal olmustu. Himm sorum su 10. Gun betahcg 410 12. gun 760 acaba 3. Bir test yaptirmalimiydim ki dr bisi demedi. Ikizmi kiiii bu degerler yiksek mi ne optBir süreliğine ev işlerine dönüyorum geliciimmm
topik babası
topik anasıydım babasımı oldum şimdi teknik olarak bu mümkün değil ama
Slmm gene bennnnn yazin ilk kez tup bebis denemistimde bir suru soru soruyodum a oyum ben. Neyse nasilsin . Ben bisi sorucam size gene benim yazinki tedavimde gwbelik olustu 6 haftalikken dustu malesef simdi dondurulmus bebislerimle yine hamisim zaten ven hamis olabiliyorum bu 3. Hamileligim biri dogal olmustu. Himm sorum su 10. Gun betahcg 410 12. gun 760 acaba 3. Bir test yaptirmalimiydim ki dr bisi demedi. Ikizmi kiiii bu degerler yiksek mi ne opt
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrselammmm canlarım
annecim geldi yanıma pek ugrayamadım ama sizi merak ettim
geçmişten bi kaç sayfa okudumda eski kızlarrrr eski sayfalarda kaldı gerçekten
ayyy ilk buluşma gününe soğan suyuyla katılmıştım da makara yapmıştık baya
yine yapalım söz bu sefer sogan suyu içmicem
içersem
eeeee E egunal bebişleriden haber yok mu daha
Evet böyle asılsız söylentiler var
Yaaa bende senni bildim insallah olur bu kez buda olmazsa ciddi bir psikolojik destek alicam cok yıkıldim agustos sonu dusuk oldu aslinda tam duzelemedim ama beklemekte istemedik . Iste herlesin derdi baska ben gayet rahat hamis oluyorum ama sonunu goremedik hic nasip insallah bu kez olur sevgilerayy canım bende hatırladım seniiiiiiiii
soru yagmurumuzdun sen bizimolsun sora sora bagdat bulunur derler boşuna dememişler dimi ama
öncelikle tebrik ederim çok sevindim hamile olduguna
inşallah RAbbim bu sefer sağlıkla kucagına almayıda nasip eder
bende aynısını diyorum kivalla böyle asparagas haberlerle bi yere varamayız
ben diyorum ki bi toplantı yapsak eski günlerde ki gibi
Çok sevindim canım senin adına anneciğine selamlar öpüyorum ellerinden...
Buluşma gününe soğan suyu ile katıldığını hatırlıyorum ben de kahve içmiştim sanırım hatta fotosunu koymuştum canlı canlı yanında da minnak lokumum vardı...
Özlemişim valla en kısa zamanda yapalım bir tüp günü...
Yaaa bende senni bildim insallah olur bu kez buda olmazsa ciddi bir psikolojik destek alicam cok yıkıldim agustos sonu dusuk oldu aslinda tam duzelemedim ama beklemekte istemedik . Iste herlesin derdi baska ben gayet rahat hamis oluyorum ama sonunu goremedik hic nasip insallah bu kez olur sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?