2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım bende öyle birşeye birebir şahit oldum.. bu yaz kadın doğumcuya gitmiştim yanımda bekleyen kadın bana 6 aylık hamile olduğunu ve doktorunda kendisininde bu duruma şokta olduğunu söyledi.. çünkü kadın 40 lı yaşlarda ve tam 14 sene önce erken menapoza girmiş hiç tedavi olmamış zaten çocuğuda varmış bunu hiç takmamış ve bunca yıl hiç korunmamışta... 14 senede 1 damla bile hiç regly olmamış ama işte nasıl olduysa karnı çok şişince urmu var diye hastaneye koşuyorki hamile:))

ayyy allahım yaaa :)

aaaaaaaaaaaaa mucize bebiş mi geldi kuzum
nasıl sevindim anlatamam
tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Aynen eğer sağlıkla devam ederse gerçekten mucize bebiş

Aynen eğer sağlıkla devam ederse gerçekten mucize bebiş

Bi yazamadım sana...
O mucize bebeğini yerimmm maşallahhh...
Rabbimm nasip etmişse gerisi gelir elbet..En güzeli en özeli başına gelmiş çok şükür olsun canım...,

Bi yazamadım sana...
O mucize bebeğini yerimmm maşallahhh...
Rabbimm nasip etmişse gerisi gelir elbet..En güzeli en özeli başına gelmiş çok şükür olsun canım...,
Binlerce kez şükür ediyoruz zaten canım... Allah hepimizin kucağını boş bırakmasın inş.......

Gittim bugün tedaviye başlıcam diye düşünüyordum ,canım çok sıkkın ,adetin 2.günü muayenede bir kıstım var ve hiç yumurta görmedi Dr.estrodoil ve progesteron du galiba testi yapıldı estradiol <5 çıktı ,çok kötü bu ay başlamanın anlamı yok dedi Güvenç bey,çok yüksek doz tedavide yapsak sonuç alamayız diye cyclo-progynova verdi bugün itibariyle içicem 21 gün sonra ilaç bitire adet olunca gitcem ,ama şuan adetim zaten adetliyken içilirmi bu ilaç,kullanan varmı,2,3 ay bakıcaz yumurta olursa tedaviye başlıcaz,hiç başlayamayabilirizde :-((

canım lütfen kırılma...
karşılaştıgın şey sadece uzun bi süreç o kdar.. Eminim su gibi akıp geçecek ve güzel haberler alacağız..
hiç şüphen ve endişen olmasın.. rabbim çok büyük ve üstesinden geleceksin..
bence ilaçlara hemen başla ve doktor ne öneriyorsa onu yap. onun dışında umudunu kaybetme. stresten uzak dur bu süreci sevgilinle birbirinizi daha çok severek ve hayatınıza daha çok renk katarak zaman geçirirn.. mutluluk sevgi gülümseme evinixi bereketlendirip şifalandırır buna emin ol canım...
Eminim 1 tane bile olsa o yumurta oluşacak ve sonunda hamile kalacaksın..

çok sağol canım ya,içimi açtın resmen,inşallah dediğin gibi olur,panik atakta var zaten bende elimde olmadan takılıp kalıyorum.Allah büyük ,inşllah tedavi sürecine bende başlayabilirim...

çok sağol canım ya,içimi açtın resmen,inşallah dediğin gibi olur,panik atakta var zaten bende elimde olmadan takılıp kalıyorum.Allah büyük ,inşllah tedavi sürecine bende başlayabilirim...

Canım sen iyi ve sağlıklı ol. Eşin iyi ve sağlıklı olsun. İlişkiniz iyi ve sağlıklı olsun gerisi kolay.. Tedavi sürecin senin aynı zamanda arınma sürecin olsun.. Ruhun ve anın güzelleşsin bereketlensin şifalansın... Sen o kadar güzel ol ki o anne anne diye peşinden koşup gelmek istesin inşallahh....

Kizlar merhaba bende subatta tedavime basliyorum Allahin izniyle bahceci kliniginde doktorum mustafa bahceci ilk denemem olcak insallah Allah hepimize nasip eder mucizemizi

İyi bir doktorla yola çıkıyorsun canım.. Dilerim yolun açık olur hayırlısyla beklediğine kavuşursun..

insallah canim Allah isteyen herkese versin subatta baslicam diye stres yaptim simdi adet olamiyorum 2 gün gecikti

olursun elbet..
ilk tedavin mi canım bilmiyorum ama sana tek tavsiiyem ve en önemlisi bence stresli olma..
Çok iyi bi doktorla çalışaxaksın bırak o ne diyorsa onu yap.. Akışına bırak kalan zamanında kendınle ılgılen ve guzel seylere odaklan... Dİlerim güzel olacaktır..

ilk canim ve sirf bu tedavi icin almanyadan istanbula gelcem insallah hayirlisi olur stres yapmamaya caliscam

Amin,çok teşekkürler terapi gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…