2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ilk canim ve sirf bu tedavi icin almanyadan istanbula gelcem insallah hayirlisi olur stres yapmamaya caliscam

hoş geldin canım güzel ülkemize:)
Bol bol rahatlamaya çalış... Madem bu kadar uzun bir yola çıktın hakkını ver.. Ne gerekiyorsa yap mutlu olman için... Kocaman öpücükler bol şanslar sana canım

Kızlar birşey sorucam bu arada ben bugün saat 21:00de çatlatma iğnemi vurdum. Fakat nazar mıdır nedir bilmem iğne elime batıp ucu yamuldu. Zaten kıl gibi bir iğne çok ince. Elimde bayağı kanadı hatta. Ucunu elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım ve o şekilde göbeğime komple sokup ilacı bastım. İğne çok ince olduğu için sanırım şırıngayı çok zor bastım ama hepsini bastım biraz zor olsada hiç dışarı akmadı yani ucu yamuldu diye bir şey olmaz dimi? Sonuçta hepsini vuruldum. Bu arada doktor bana 21:00de yap dedi zamanında oldum fakat cts saat 08:00'de hastanede ol dedi. 35 saat olucak. Yumlar çatlamaz dimi? Sonuçta benim hazırlanıp ameliyathaneye alınmam bence 09:00'u bulur.

Ucunun yamulmasıyla bişey olmaz canım bence hepsini yapmışsın sonuçta doktorun ayarlamıştır canım onun saatini sen telaş yapma banada 22.00 vurul sabah 8 de burda ol dediler 10 muydu neydi beni aldıklarında hemşireler bağırmıştım hatta bu zamana kadar çatlatmadan getirdim buraya alın artık beni çatlıcak diye meğer onlar biliyomuş zamanını tecrübesizlik işte

Eşimde birşey olmaz dedi ama içim rahat etmedi size sorayım dedim buraya kadar harika geldim tam son iğne, iğne ucu elime batıp yamuldu ya böyle birşey var mı kıl gibi iğne koymuşlar. Basıyorsun basılmıyor bile diyorum eşime aşkım iktiremiyorum ilacı yamuldu diye herhalde. Zar zor bastırdım. O iğneyi yapacak olanlar benim gibi şaşırmasın çok ince bir iğne olduğu için ilaç içinden damla damla enjekte ediliyor sanırım. Bana verdiği saatte orda olursam 35 saat yapıyor tam 36 saatte toplamaya başlayacaklar sanırım. İçimi rahatlattığın için sağol canım.

Koca karı işleri biraz canım 10 sene benimde kardeşim olmamış anneme söylemişler süt buharını oturduğu ay annem hamile kalmış rabbim vesile kılmış o yüzden banada yaptırdı annem
kısmet canım be denk gliştir vesile olmustur.
bende bır macun tarifi ulup denedim.hamıle kalmak bır yana ıde onu yatıgımdan berı regl olmadım doktora gıttım korkumdan

kısmet canım be denk gliştir vesile olmustur.
bende bır macun tarifi ulup denedim.hamıle kalmak bır yana ıde onu yatıgımdan berı regl olmadım doktora gıttım korkumdan
Normalde bende yapmam canım kürleri ters tepicek diye korktuğumdan annem her geldiğimde söylüyo bide almış sütü bişey diyemedim

merhaba kızlar cumartesı günü daha önce gittiğim hastanede pazartesi günüde başka bir merkezde ön görüşmem var..inşallah bi karara varıp başlarız

Normalde bende yapmam canım kürleri ters tepicek diye korktuğumdan annem her geldiğimde söylüyo bide almış sütü bişey diyemedim
yok canım süt buharının bır zararı olabileceğini düşünmüyorum ama macun mus karışımmıs ılk ve son defaydı 7 yıl hıc denemedim ikinci cocukta deneyesim tuttu epey tırsıdım ama

bende çatlatma iğnemde aksilik yaşamiştim olmuyor batmıyordu diğerleri gibi rahat

bende çatlatma iğnemde aksilik yaşamiştim olmuyor batmıyordu diğerleri gibi rahat
Evet canım iğne ucu çok ince olduğundan kolay yamuluyor ama mecburdum yamuk ucuna rağmen zorda olsa batırıp ilacı verdim. İğneyi elimden bıraktığımda stresten ellerim titriyordu. İlk defa böyle birşey başıma geldi. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip en sonda böyle bir şey olmasına canım çok sıkıldı.

Aynen eğer sağlıkla devam ederse gerçekten mucize bebiş
canım hamilesin sanırım hemde mucize bebişe :) allahım bebişine ve sana sağlık versin :) inşallah sağlıkla devam eder ve bebişini kucağında seversin inşallah :)

canım ben 2 kere kullandım tedavi öncesi :) adetli iken kullanmaya başlıyorsun tatlım :)

oda nazar boncugu olsun canım.bende yapamıycam galıa olmıycak dıyerek başardim sonunda.inşallah u seferde bı aksılık cıkmadan yaparım iğnelerimi

Canim iletini yeni gordum dun bilgisyar basinda koltukta uyumusum
Gelelim endisene.. çok yersizz heyecanini endiseyw cevirme her sey yolunda gidiyor daha ne olsun... igne yamulmasi muhim degil sonucta gerekeni yapmissin.. bu çatlatma ignesi zaten canim 36 saat once yapiliyor. Bende dun aksam 22:30 da yaptim. C.tesi ayni vakitlerde toplanacak tontiklerimiz canim insallah hep yuzumuz gulsun her sey yolunda su gibi akip bizi bebegimize gotursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…