- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
Amin,çok teşekkürler terapi gibi geldi
ilk canim ve sirf bu tedavi icin almanyadan istanbula gelcem insallah hayirlisi olur stres yapmamaya caliscam
Hiç bilmiyorum canım ya.Canım lavman a neden ihtiyaç duydular ki?
Ucunun yamulmasıyla bişey olmaz canım bence hepsini yapmışsın sonuçta doktorun ayarlamıştır canım onun saatini sen telaş yapma banada 22.00 vurul sabah 8 de burda ol dediler 10 muydu neydi beni aldıklarında hemşireler bağırmıştım hatta bu zamana kadar çatlatmadan getirdim buraya alın artık beni çatlıcak diyeKızlar birşey sorucam bu arada ben bugün saat 21:00de çatlatma iğnemi vurdum. Fakat nazar mıdır nedir bilmem iğne elime batıp ucu yamuldu. Zaten kıl gibi bir iğne çok ince. Elimde bayağı kanadı hatta. Ucunu elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım ve o şekilde göbeğime komple sokup ilacı bastım. İğne çok ince olduğu için sanırım şırıngayı çok zor bastım ama hepsini bastım biraz zor olsada hiç dışarı akmadı yani ucu yamuldu diye bir şey olmaz dimi? Sonuçta hepsini vuruldum. Bu arada doktor bana 21:00de yap dedi zamanında oldum fakat cts saat 08:00'de hastanede ol dedi. 35 saat olucak. Yumlar çatlamaz dimi? Sonuçta benim hazırlanıp ameliyathaneye alınmam bence 09:00'u bulur.
Eşimde birşey olmaz dedi ama içim rahat etmedi size sorayım dedim buraya kadar harika geldim tam son iğne, iğne ucu elime batıp yamuldu ya böyle birşey var mı kıl gibi iğne koymuşlar. Basıyorsun basılmıyor bile diyorum eşime aşkım iktiremiyorum ilacı yamuldu diye herhalde. Zar zor bastırdım. O iğneyi yapacak olanlar benim gibi şaşırmasın çok ince bir iğne olduğu için ilaç içinden damla damla enjekte ediliyor sanırım. Bana verdiği saatte orda olursam 35 saat yapıyor tam 36 saatte toplamaya başlayacaklar sanırım. İçimi rahatlattığın için sağol canım.Ucunun yamulmasıyla bişey olmaz canım bence hepsini yapmışsın sonuçta doktorun ayarlamıştır canım onun saatini sen telaş yapma banada 22.00 vurul sabah 8 de burda ol dediler 10 muydu neydi beni aldıklarında hemşireler bağırmıştım hatta bu zamana kadar çatlatmadan getirdim buraya alın artık beni çatlıcak diyemeğer onlar biliyomuş zamanını tecrübesizlik işte
kısmet canım be denk gliştir vesile olmustur.
Koca karı işleri biraz canım10 sene benimde kardeşim olmamış anneme söylemişler süt buharını oturduğu ay annem hamile kalmış rabbim vesile kılmış o yüzden banada yaptırdı annem
Normalde bende yapmam canım kürleri ters tepicek diye korktuğumdankısmet canım be denk gliştir vesile olmustur.
bende bır macun tarifi ulup denedim.hamıle kalmak bır yana ıde onu yatıgımdan berı regl olmadım doktora gıttım korkumdan
yok canım süt buharının bır zararı olabileceğini düşünmüyorum ama macun mus karışımmıs ılk ve son defaydı 7 yıl hıc denemedim ikinci cocukta deneyesim tuttu epey tırsıdım amaNormalde bende yapmam canım kürleri ters tepicek diye korktuğumdanannem her geldiğimde söylüyo bide almış sütü bişey diyemedim
bende çatlatma iğnemde aksilik yaşamiştim olmuyor batmıyordu diğerleri gibi rahatEşimde birşey olmaz dedi ama içim rahat etmedi size sorayım dedim buraya kadar harika geldim tam son iğne, iğne ucu elime batıp yamuldu ya böyle birşey var mı kıl gibi iğne koymuşlar. Basıyorsun basılmıyor bile diyorum eşime aşkım iktiremiyorum ilacı yamuldu diye herhalde. Zar zor bastırdım. O iğneyi yapacak olanlar benim gibi şaşırmasın çok ince bir iğne olduğu için ilaç içinden damla damla enjekte ediliyor sanırım. Bana verdiği saatte orda olursam 35 saat yapıyor tam 36 saatte toplamaya başlayacaklar sanırım. İçimi rahatlattığın için sağol canım.
ne güzel,memlekete ayak bastiğindaki heycan ve mutlulukla git merkezine hiç stres yapma.bende türkiyeye gelince mutluluktan ağlardımilk canim ve sirf bu tedavi icin almanyadan istanbula gelcem insallah hayirlisi olur stres yapmamaya caliscam
Evet canım iğne ucu çok ince olduğundan kolay yamuluyor ama mecburdum yamuk ucuna rağmen zorda olsa batırıp ilacı verdim. İğneyi elimden bıraktığımda stresten ellerim titriyordu. İlk defa böyle birşey başıma geldi. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip en sonda böyle bir şey olmasına canım çok sıkıldı.bende çatlatma iğnemde aksilik yaşamiştim olmuyor batmıyordu diğerleri gibi rahat
canım hamilesin sanırım hemde mucize bebişe :) allahım bebişine ve sana sağlık versin :) inşallah sağlıkla devam eder ve bebişini kucağında seversin inşallah :)Aynen eğer sağlıkla devam ederse gerçekten mucize bebiş
canım ben 2 kere kullandım tedavi öncesi :) adetli iken kullanmaya başlıyorsun tatlım :)Gittim bugün tedaviye başlıcam diye düşünüyordum ,canım çok sıkkın ,adetin 2.günü muayenede bir kıstım var ve hiç yumurta görmedi Dr.estrodoil ve progesteron du galiba testi yapıldı estradiol <5 çıktı ,çok kötü bu ay başlamanın anlamı yok dedi Güvenç bey,çok yüksek doz tedavide yapsak sonuç alamayız diye cyclo-progynova verdi bugün itibariyle içicem 21 gün sonra ilaç bitire adet olunca gitcem ,ama şuan adetim zaten adetliyken içilirmi bu ilaç,kullanan varmı,2,3 ay bakıcaz yumurta olursa tedaviye başlıcaz,hiç başlayamayabilirizde :-((
oda nazar boncugu olsun canım.bende yapamıycam galıa olmıycak dıyerek başardim sonunda.inşallah u seferde bı aksılık cıkmadan yaparım iğnelerimiEvet canım iğne ucu çok ince olduğundan kolay yamuluyor ama mecburdum yamuk ucuna rağmen zorda olsa batırıp ilacı verdim. İğneyi elimden bıraktığımda stresten ellerim titriyordu. İlk defa böyle birşey başıma geldi. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip en sonda böyle bir şey olmasına canım çok sıkıldı.
Eşimde birşey olmaz dedi ama içim rahat etmedi size sorayım dedim buraya kadar harika geldim tam son iğne, iğne ucu elime batıp yamuldu ya böyle birşey var mı kıl gibi iğne koymuşlar. Basıyorsun basılmıyor bile diyorum eşime aşkım iktiremiyorum ilacı yamuldu diye herhalde. Zar zor bastırdım. O iğneyi yapacak olanlar benim gibi şaşırmasın çok ince bir iğne olduğu için ilaç içinden damla damla enjekte ediliyor sanırım. Bana verdiği saatte orda olursam 35 saat yapıyor tam 36 saatte toplamaya başlayacaklar sanırım. İçimi rahatlattığın için sağol canım.
herkese hayırlı cumalar
bi resim paylaştım olmadı sonra başka resim koydum ya.. nasılsın cnm.Günaydın kuzu ne paylaştın gözükmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?