2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

şimdi gördüm canım aminn...
İYiyim çok şükür işteyim çalışıyorum size bakıyorum :)
Sen nasılsın?
bende iiim ya ara sıra karnım kasıklarım ağrımaya başladı...adet yaklaşıyor ya onu bekliyorum ne olsun ...bide c vitamini almaya başladım çünki grip olucam sanki elma portakal mandalin yiyorum..

bende iiim ya ara sıra karnım kasıklarım ağrımaya başladı...adet yaklaşıyor ya onu bekliyorum ne olsun ...bide c vitamini almaya başladım çünki grip olucam sanki elma portakal mandalin yiyorum..

ohhh afiyet olsun en güzelleriini yiyorsun canım:)
Şifa olsunn... Belki de relg olmazsın bellü mü olar hihihihi

Amin canım..
Karşılıklı oturmuyoruz araba ile 5 dk lık mesafede olduğundan sabah eşimle geçiyorum hemen..
ne güzeeeeeeel kıskanıyorum seniiiii :) dün iki görümcem kayınvalidem toplaşmışlar :) onları da kıskandım :) annem bi yerde kızkardeşler biyerde :)

Amin canım..
Karşılıklı oturmuyoruz araba ile 5 dk lık mesafede olduğundan sabah eşimle geçiyorum hemen..

Süper ben 2 sene once yaklasık 2 sene kadar annemle yan dairelerde oturdukk.. Bizim kuçu sabah gözünü açtı mı kapıda karşı daireye gitmek için ağlardı...
Ne güzeldi o günlerr....

bayadır gelemiyorum yaa 2015e tasınmısız bzde olamadk 2014anası umutlar 2015e inşallaaaahh herkese günaaydıın tatiller ardndan okula uyanmak zor gelse de yarn haftasonu olması sahane

Yerimmmm valllaaa:)
Yarın tontikler toplanıyor teyzesiii sormaa çok büyüdülerr artık bagırsaklarıma baskı uyguluyorlarr bir gazz bir şişlik maşallah:)
ayyy hadi maşallah canm demek opu geldi çattı he hadi güzelce toplansın bebe olsunlar snra hooop gobuse:))

ayyy hadi maşallah canm demek opu geldi çattı he hadi güzelce toplansın bebe olsunlar snra hooop gobuse:))

Evett tatlımm inşallahh :)) Rabbime emanet olsunlar artık bizden bu kadar gerisi rabbime kalmış :)

Canım benimde otururken özellikle bayağı bir ağrı yapıyorlar artık.

Evet canım ama az kaldı yarın gidecekler bu sefer özleyeceğiz.. Benim transfer 5.gün olacak senin ki ne zaman olacak acaba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…