bi resim paylaştım olmadı sonra başka resim koydum ya.. nasılsın cnm.
günaydın cnm evet ben uykucu oldum sınavlarımın ardından keyif yapıyorum biraz sen nasıslın...Günaydın hayırlı cumalar uykucu güzeller
bende iiim ya ara sıra karnım kasıklarım ağrımaya başladı...adet yaklaşıyor ya onu bekliyorum ne olsun ...şimdi gördüm canım aminn...
İYiyim çok şükür işteyim çalışıyorum size bakıyorum :)
Sen nasılsın?
Anneme geçtim canım kahvaltı yapcez birazdan...günaydın cnm evet ben uykucu oldum sınavlarımın ardından keyif yapıyorum biraz sen nasıslın...
bende iiim ya ara sıra karnım kasıklarım ağrımaya başladı...adet yaklaşıyor ya onu bekliyorum ne olsun ...bide c vitamini almaya başladım çünki grip olucam sanki elma portakal mandalin yiyorum..
Anneme geçtim canım kahvaltı yapcez birazdan...
Soğuk havalarda erkenden de kalkmak istemiyor insan..
Amin canım..Sen annenle karsılıklı mı oturuyorsun bakimmm..
Maşallahh allah ayırmasın.
ne güzeeeeeeel kıskanıyorum seniiiii :) dün iki görümcem kayınvalidem toplaşmışlar :) onları da kıskandım :) annem bi yerde kızkardeşler biyerde :)Amin canım..
Karşılıklı oturmuyoruz araba ile 5 dk lık mesafede olduğundan sabah eşimle geçiyorum hemen..
Amin canım..
Karşılıklı oturmuyoruz araba ile 5 dk lık mesafede olduğundan sabah eşimle geçiyorum hemen..
günaydın kızlar :) hayırlı cumalar :)
önce karnımızı doyurduk şimdi de teyzelere bakalım dedik neler yapıyorlarmış :)
canım ye totoşunu :) darısı sana inşallah :) ne zaman yumi toplanacak ?Teyzesi yesin onun totosunuuu :)
cnm ya az kalmış doğuma maşalalh sağlıkla kucağında olacak oğlusun ...canım ye totoşunu :) darısı sana inşallah :) ne zaman yumi toplanacak ?
canım ye totoşunu :) darısı sana inşallah :) ne zaman yumi toplanacak ?
ayyy hadi maşallah canm demek opu geldi çattı he hadi güzelce toplansın bebe olsunlar snra hooop gobuse:))Yerimmmm valllaaa:)
Yarın tontikler toplanıyor teyzesiii sormaa çok büyüdülerr artık bagırsaklarıma baskı uyguluyorlarr bir gazz bir şişlik maşallah:)
Yerimmmm valllaaa:)
Yarın tontikler toplanıyor teyzesiii sormaa çok büyüdülerr artık bagırsaklarıma baskı uyguluyorlarr bir gazz bir şişlik maşallah:)
ayyy hadi maşallah canm demek opu geldi çattı he hadi güzelce toplansın bebe olsunlar snra hooop gobuse:))
Canım benimde otururken özellikle bayağı bir ağrı yapıyorlar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?