2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bana transfer için hiç bir şey söylemediler canım o embriyonun gidişatına göre ayarlanmıyor mu?

Bana transfer için hiç bir şey söylemediler canım o embriyonun gidişatına göre ayarlanmıyor mu?

Evet canım ama benim doktor hemşireye özellikle söyledi 5.gün embriyosu istiyorum diye..
Oyüzden sordum.. Dilerim süper kaliteli embriyoların olur:)

AMinn cnm.insaallah..Rabbim kimseyi ne evlatsizlikla ne de evladiyla sinamasin...

Evet canım ama benim doktor hemşireye özellikle söyledi 5.gün embriyosu istiyorum diye..
Oyüzden sordum.. Dilerim süper kaliteli embriyoların olur:)

İnşallah canım ilk ve son denemem olur. Yarın ikimiz içinde çok güzel bir gün olur umarım. İyi olunca gelişmeleri yazarım.

Ben orda tedavi oldum canım bebeğim gelişmedi düştü 2.içinde orayı düşünüyorum güvenç bey doktorum senin
Benm 3.deneme olacaj bu cnm...ilk dr um mustafa beydi..ne taze ne donmus transferim tutmadi..sonra 2.deneme de yine mustafa beydi ama kendisini sadece opu dda gordum..baska bi dr bakti..ama o klinikte surekli olan bi dr deildi..guvendim ama yanlis yaptim..keske bastan orda devamli olan bi dr a devam edicem deseydim..hic ohss olmayan ben 37 yumurta toplanarak ohss oldum..elimde besinci gune giden 4 yumurta kaldi..erbil bey transferimi yapti..ve bebegim tutundu..9 haftalikken kalbi durdu..genetige gitti..cok zor gunlerdi...Allahim bir daha yasatmasin..erjek sagliksiz bebek geldi..erbil bey beni hic birakmadi..hep aradi..benimle beraber o da cok uzuldu..ve su an 6.gun donmus bi embriyom var.ama transfer etmiycem dedi..genetigine bakilcak yeni embriyolarla beraber sonra transfer olucak insaallah saglijli gelen olursa..guvenc bey de coj ii br dr..ben bebegimin melek oldugunu ogrendigim muayeneme o da geldi..baktilar birlijte bebek de kalp atisi var mi die..kisaca erbil bey ile devam ediyorum cnm...gonul bagimiz var onunla..cok ilgili ve anlayisli bi dr bence...iki gune regl olucam insaallah Allahimin izniyle basliycaz tedaviye..bi aydir vitamin kullaniyorum..Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin..Aminnn...orda ayni gunlerde olursak goruselim insaallah...

sara_28 Dahaaa önlecelri zara dan bi dua duymuştum.. Senin için iki saattir araştıyorum sonunda buldum ohh bee..
"Yüze dost, kalbe hain olanları, hayırlı olmayanları hayatımdan çıkar Ya Rab" amin diyorum canım... Not et bu duayı niyeti ezber et ve hayatına devam et...

Yaz ya da yazma ama sen hep iyi ol enerjin bol bereketin bol olsun kuzumm
Sağolasın canım benim. Hepimiz mutlu musmutlu güzel bir tedavinin ardından meleklerimize kavuşalım.

Bu arada kızlar dün doktorum oluşan yumurtaları yazdırdı aklımda kalanlar şu şekilde. Sizce nasıl?

2 tane 17 mm, 1 tane 17.5 mm, 1 tane 18 mm, 1 tane 20 mm, 1 tane 23 mm ve daha bir sürü saydı ama hatırlamıyorum hangisinden kaç tane tam...

Çok geçmiş olsun canımm... 37 yumurta aşırı cok hala bu hatayı yapıyor olmaları tuhaff... Az ama kaliteli yumurta elde etmek şart... Dİlerimm 3.sünü son ve doğru olan olur canımm...

Gayet iyi 23 biraz fazla büyük ama 17 18 20 bunlar harikaa :)

merhaba arkadaşlar .....
dün yumurta toplama işlemim oldu ... kontrollerde 4 adet yumurta gözüküyordu..... ama doktor 5 tane yumurta toplamış bir tanesi biraz ufakmış....doktoru aradım 5 taneside olgun yumurtaymış .... bakalım bu akşam tekrar arayacağım doktorumu yumurtalar ne durumda ....Allahıma çok şükür şimdilik herşey çok güzel ilerliyor.... normalde 2-3 tane yumurta anca olurdu bende .... çok merak ediyorum acaba doktor akşam ne diyecek ....

Çok geçmiş olsun canımm... 37 yumurta aşırı cok hala bu hatayı yapıyor olmaları tuhaff... Az ama kaliteli yumurta elde etmek şart... Dİlerimm 3.sünü son ve doğru olan olur canımm...
Saol cnm..hata ne demek buyuk bi kaos bu..
Saol cnm Allah razi olsun..erbil bey kabul etti yanlis protokol uygulanmis senin rezervine bu kadar ilac gereksizmis dedi..ben tercihimi yanlis yaptim bastan..normalde 1000 lira tutan ilaclar 2000 lira tuttu..bakalim hayirlisi..insaallah bu sfer Rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder...

cnm ya az kalmış doğuma maşalalh sağlıkla kucağında olacak oğlusun ...
canım inşallah zamanında ve sağlıkla doğar oğlum :) darısı sizeeeeeee :) seninde az kaldıtedaviye değil mi? unutabiliyorum kusura bakma :)
Günaydın bayanlar, herkese hayırlı cumalar. Yarın opu var çok çok çok mutluyum inşallah herşey yolunda gider.

Yerimmmm valllaaa:)
Yarın tontikler toplanıyor teyzesiii sormaa çok büyüdülerr artık bagırsaklarıma baskı uyguluyorlarr bir gazz bir şişlik maşallah:)
oooooh inşallah kızlarrrrrr kaliteli kaliteli yumiler toplanır ve sağlıklı embriyolar olur inşallahhhhh :) sonrada 9 ay sağlıkla o göbüşte büyürler anneleriiiii :)

canım inşallah yeni tedavinde bebişin sağlıkla tuttunur ve 9 ay seni bırakmaz :) hayırlı olsun şimdiden tedavin :) allahım yardımcın olsun canımmmmm :)

akşama güzel haberlerin gelir inşallah :) hepsi sağlıkla döllenir ve güzel bir şekilde ilerler canımmmm :)

Dediğin gibi mustafa bey pek merkezde olmuyo insan baştan sona aynı doktorla devam etmek istiyo benimde bebeğimin gelişmediğini öğrendiğimde güvenç bey emin olmak için erbil beyi çağırmıştı bidahaki tedavinde sorunsuz bebeğini kucağına alırsın inş canım

Benimde vermem lazım 75 kiloyum bende tabi memlekete gelmeden önce buraya geldim mi 2-3kilo alıyorum hemen 65-70 düşmem lazım en az Allahtan biraz boy varda kurtarıyorum
canım bende de boy var 175 im ben herkes amma kilo saklıyormussun diyor bana ben beden eğitimi öğretmeniyim ayrıca yemeyi sevdiğim için bugüne kadar hiç böyle kilo almamıştım evlenince 30 kilo aldım amaann veririm dedim
en sonunda diyetisyene gittim ve werdim çok şükür
kilo vermek insanı herşeyi yapabileceğine inandıryorrr

Hayırlı Cumalar...
Nasip deyip kabullenmek, kısmet deyip avunabilmek, sonradan hayırlısını dilemek en güzeli. Hz Yusuf a.s mirasıdır sabır. -Başı zindan sonu hükümdarlık olan. Kanayan yaram çok. Her kanayan yarama Elhamdülillah melhemini sürüyorum şimdi. Canıma can kalbime ferman ver. Ellerimi uzattım sana nolur bırakma beni bana. Bana sen yetersin. Ben kendi kendime yetemem. Ellerimi bırakma. Kalabalıklar içinde yalnızım. Sen hem imtihan eder hem yardım edersin. Dert verdiğinde dermanı içinde bulmama yardım et. Kabul edeceğin duaları kalbime ilham et. Ömrümün kalan kısmını geçen kısmından hayırlı et. Eyy suskunluğumun mimarı. Onar ucu açık yaralarımı. Gecelerin örtemediği, baharın gelmediği şu içime selamet ver. İstikamet ver. Ben inşAllah diyorum sen İnşa et Mevlam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…