2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım güldenimmmmm maşallah kuzuna :) allahım tamamına erdirsin ve kucağında sevdirsin inşallah :)
hayırlı olsun kızlar darısı kese ve kalp atışlarını sağlıkla görmenizeeeee :)

canımm gebelik takvimin kalkmış bebişini kucağına aldınmı..
Allahım anneli babalı ve sağlıklı büyütsünnn.. maşallahhh
çok sevindimm senin adınaa, memedinii öpüyorum:)

E egunal canım bebişinin pıt pıtlarını duymuş, kesesini görmüşsün çok sevindim senin adına.. maşallahh
sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerim hayatım..
darısı başımızaa...

Ne bileyim iste 6 seneden sonra kondurmak cok zor hala inanamiyorum rabbim insallah tamamina erdirir
Seni cok iyi anliyorum, biz de 3 yillik evliyiz ben de hala inanamiyorum,kimseye demiyorum falan, emanetmis bana ait degilmis gibi sanki.. dun keseyi gorduk,dedim hala bendeler mi alla alla iyice gordunuz mu dr diyorum
Cok sukur ki ve iyi gidiyoruz
Bugun 1aylik olduk sanirim. Allah hepimizi tamamina erdirsin saglikla, olmayanlara da tez vakitte hayirlisiyla versin tanrim..

Amiiiin canim insallah bende bir gorebilsem ama tedirginligimiz bence hic bitmiycek ne zaman kucagimiza alirsak o zaman rahat nefes alabiliriz rabbim tamamina erdirsin cumlemizi

Hayırlı olsn. Ben de tedaviye başlamayı dört gözle bekliyorum. Olsa ben de inanamam sanırım. İnşallah güzel haberler veririm ben de.

canım benim gebeş kafası işte o içinden nasıl geliyorsa öyle davran ama sinirli olma bebişede yansımasın
rahat ol mutlu ol hamileliğinin keyfini çıkarrrrr
kafana bişey takma taam mıııı

canım benimmmm geçmiş olsun kuzucuguna inşallah hemencik iyileşsin
Amin diyorum dualarına AMİNNNNN

Amin . bende heyecanla test gunumu bekliyorum :)) .hangi asamada oldugunu yazarmisin arkadasim

Gunlerde gecmiyo ki kalp atisini duymadan kimseyede demek istemiyorum diyer sefer herkese soyledim erkendeen bu sefer oyle olsun istemiyorum
Bende kese icin bekliyorum gecmiyor gunler bende bu defa kimseye demedim annemden baska diger denemelerimde kimyasal oldu tam hamileyim diyorsun dusuyordu bu defa demedim rabbim insallah bu defa kucagimiza almak nasip olur ammin

Bende kese icin bekliyorum gecmiyor gunler bende bu defa kimseye demedim annemden baska diger denemelerimde kimyasal oldu tam hamileyim diyorsun dusuyordu bu defa demedim rabbim insallah bu defa kucagimiza almak nasip olur ammin
A min canim sen ne zaman gidicen gormeye ben 2 hafta sonra gidicem bide Senin kan sonuc kac

canım benim gebeş kafası işte o içinden nasıl geliyorsa öyle davran ama sinirli olma bebişede yansımasın
rahat ol mutlu ol hamileliğinin keyfini çıkarrrrr
kafana bişey takma taam mıııı
deniycem cnmmm sağol

maşallah canım sağlıklı olsun tek olsun bizim olsun dimi inşallah yeğenimi kucağına aldığınıda okuyup sevinecez hep beraber canım arkadaşım hatta kızkardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…