canım güldenimmmmm maşallah kuzuna :) allahım tamamına erdirsin ve kucağında sevdirsin inşallah :)
hayırlı olsun kızlar darısı kese ve kalp atışlarını sağlıkla görmenizeeeee :)
Seni cok iyi anliyorum, biz de 3 yillik evliyiz ben de hala inanamiyorum,kimseye demiyorum falan, emanetmis bana ait degilmis gibi sanki.. dun keseyi gorduk,dedim hala bendeler mi alla alla iyice gordunuz mu dr diyorumNe bileyim iste 6 seneden sonra kondurmak cok zor hala inanamiyorum rabbim insallah tamamina erdirir
Amiiiin canim insallah bende bir gorebilsem ama tedirginligimiz bence hic bitmiycek ne zaman kucagimiza alirsak o zaman rahat nefes alabiliriz rabbim tamamina erdirsin cumlemiziSeni cok iyi anliyorum, biz de 3 yillik evliyiz ben de hala inanamiyorum,kimseye demiyorum falan, emanetmis bana ait degilmis gibi sanki.. dun keseyi gorduk,dedim hala bendeler mi alla alla iyice gordunuz mu dr diyorum
Cok sukur kive iyi gidiyoruz
Bugun 1aylik olduk sanirim. Allah hepimizi tamamina erdirsin saglikla, olmayanlara da tez vakitte hayirlisiyla versin tanrim..
Gunlerde gecmiyo ki kalp atisini duymadan kimseyede demek istemiyorum diyer sefer herkese soyledim erkendeen bu sefer oyle olsun istemiyorumİnan keseyi kalp atisini gormeden rahat edemiycez rabbim gostersin o gunleri ammmin
Hayırlı olsn. Ben de tedaviye başlamayı dört gözle bekliyorum. Olsa ben de inanamam sanırım. İnşallah güzel haberler veririm ben de.Seni cok iyi anliyorum, biz de 3 yillik evliyiz ben de hala inanamiyorum,kimseye demiyorum falan, emanetmis bana ait degilmis gibi sanki.. dun keseyi gorduk,dedim hala bendeler mi alla alla iyice gordunuz mu dr diyorum
Cok sukur kive iyi gidiyoruz
Bugun 1aylik olduk sanirim. Allah hepimizi tamamina erdirsin saglikla, olmayanlara da tez vakitte hayirlisiyla versin tanrim..
sorma maybeybim hiç ummadığım anda, hiç ummadığım ayda geldi galiba melek.. ota b*ka ağlıyorum sulu göz oldum ben debi şefkat dalgası sardı her yanımı bi de sinirliyim birazcıkkk darısı bekleyen herkesin başına inşallah Allah aratmasın gönlündekini versin dileyen herkese en hayırlısından
Kızçelerim özledim sizleri... Arada bir girip bakıyorum hiç boş geçmiyor hep hamile haberi var... Allah arttırsın inşallahhh...
Ben oğluşumla uğraşıyorum keyfi ve kilosu yerinde ama kusmaları devam ettikçe yüreğim hop hopdua edin de minnakım düzelsin
Hepinize gözlerinize bakınca gülümseyen, yüreğinizi ısıtan minnaklar diliyorum en kısa zamanda
Bende kese icin bekliyorum gecmiyor gunler bende bu defa kimseye demedim annemden baska diger denemelerimde kimyasal oldu tam hamileyim diyorsun dusuyordu bu defa demedim rabbim insallah bu defa kucagimiza almak nasip olur amminGunlerde gecmiyo ki kalp atisini duymadan kimseyede demek istemiyorum diyer sefer herkese soyledim erkendeen bu sefer oyle olsun istemiyorum
A min canim sen ne zaman gidicen gormeye ben 2 hafta sonra gidicem bide Senin kan sonuc kacBende kese icin bekliyorum gecmiyor gunler bende bu defa kimseye demedim annemden baska diger denemelerimde kimyasal oldu tam hamileyim diyorsun dusuyordu bu defa demedim rabbim insallah bu defa kucagimiza almak nasip olur ammin
hic uzulme arkadasim sonucunu merak ettim yukseldimi .İnşallah yükselir hic iyi değilim .
aminnn kuzum inşallah sıra ondahayırlı olsun kızlar darısı kese ve kalp atışlarını sağlıkla görmenizeeeee :)
deniycem cnmmm sağolcanım benim gebeş kafası işte oiçinden nasıl geliyorsa öyle davran ama sinirli olma bebişede yansımasın
rahat ol mutlu ol hamileliğinin keyfini çıkarrrrr
kafana bişey takma taam mıııı
Nasip olursa 30 nisan gitcem 9.gun 336 11 gun 547 cikti bidaha yaptirsam mi acaba yaA min canim sen ne zaman gidicen gormeye ben 2 hafta sonra gidicem bide Senin kan sonuc kac
Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Hamişsin hamiş bebisim darısı anneligine insNe bileyim iste 6 seneden sonra kondurmak cok zor hala inanamiyorum rabbim insallah tamamina erdirir
Özelden yazdım canimhmm bende dondurulmuş transferı yapacam..ohss oldum
Gunaydinnnn agzin baldan olsun insallah ammmin allah razi olsun senden darisi olmayanlarin basinaHamişsin hamiş bebisim darısı anneligine ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?