2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Sa transferden sonra olumlu sonuc alan arkadaslar hicbir gebelik belirtisi yasamismiydiniz bugün 3. Günüm karnim patlayacak gibi hicbirsey anlamadim

of canm of bende aynı seylerle yola cıktım ya olmazsa ya tutmazsa ya param yanarsa cok param olsa dusunmıcem bu olmaz dıerı dıcem ama yok ıste ama buna sukur çok şükür bin şükür . . kafamda okadar soruyla ya olmazsa ıle basladıgım tedavım yrm kaldı allahtan sadece ılac parası gıttı buna suku yanı sana derım kı rahat ol ya tutmazsa ya olmazsayı bırak ben mesela tutmazsa normal yolla denerım dıyrm allahım vermek ısterse verır bırde tup bbek tedavısınden sonra hamıle kalan cok var yanı allah etmesın transfer yapıldı tutmadı dıer aylar normal dede sansımız var cok var etrafımda tup bebek tutmayıp normal hamıle kalan ha dekı ben dusunmuyormuyum ınan senden farkısızm ama yapacak bırsey yok bu ara dızılerde bıle konu bu yıllarca tup bebek sahıbı olmak ıcın ugrasmıs tedavı gormus kısıler normal yolla hamıle neden olmasn UMUDUMU KAYBETMEYELIM bende 15.20GUN SON adet olunca yenı tedavıme baslayacagım Allahın ızınyle

Kızlar gün gün sonuçlarım 2 blast transferi yapildi bugün 14 gunum
7 gün 43
9 gün 103
11 gün 135
13 gün 189
Yarin yine yaptiricam bakalim ona gore belli olur dedi doktorun .siz ne diyorsunuz nasıl sizce

negatif sonuç aldım tutmadı bu seferde olmadı baya kötü zmn geçirdim o yüzden giremedim nete ... herkez iyidir umarım

Kızlar gün gün sonuçlarım 2 blast transferi yapildi bugün 14 gunum
7 gün 43
9 gün 103
11 gün 135
13 gün 189
Yarin yine yaptiricam bakalim ona gore belli olur dedi doktorun .siz ne diyorsunuz nasıl sizce
gözün aydın canım inşllh daha daha çok yükselirr ):

Sevinemedimki daha sadece ilk dört gün sonrası anlatamam sevincim kursağımda kaldı doktor yarınki sonucun saglikliysa eger %75 geçmesi gerekiyordu dedi

negatif sonuç aldım tutmadı bu seferde olmadı baya kötü zmn geçirdim o yüzden giremedim nete ... herkez iyidir umarım
cnm üzüldüm ya olsun ne diyelim kısmetten ötesi olmuyor ki....bundan sonası ii olsun i,nşlh..

Amin canim.bende is yapmiyorum oyle cok dikkat ediyorumda diyemem ama.mide bulantimdan dolayi zaten bisi yapamiyorum
kızkardesımle sen aynı merkezde aynı hafta tedavı oldunuz ıkınızınde kan degerıne göre ıkız gıbıydı kız kardesımde cuma gunu tek keseyı gördu sende ıkınızınde degerlerının ıkız gıbı gorunup yuksek cıkması transfer sonrası vuulan ıgnelerden olabılır kardesıme oyle demısler ama o cok ıgne vuruyor progestan kan sulandırıcı vs vs kanda degerın yuksek cıkmasını hastane buna baglamıs bır tane keseyde şükür verenede şükür gözün aydın cnm darısı bizlere

Sevinemedimki daha sadece ilk dört gün sonrası anlatamam sevincim kursağımda kaldı doktor yarınki sonucun saglikliysa eger %75 geçmesi gerekiyordu dedi
rabbim sevincini yarıda bırakmasın cnm inşlh değerin dr.un dediği gibi yükselir...

Arkadaslar bir sey soracagim size, OHSS sendromu sonradan cikabilir mi ? Transferin 8. Gunundeyim.dunden beri karnim baya sisti.gazdan da olabilir ama ..gece yatarken bile cok rahatsiz oldum. Sirtima agri girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…