Hayirlisi olsun cnm biliyorum cok zor bi surec uc kez yasamissin Ama Allahtan umut kesilmez ins mutlu sona ulasirsin bir gunmalesef 3.deneme de başarısız dün negatif sonucu aldım hayırlısı olsun napalım
Ne güzel, tebrikler. Nerede yaptırmıştın? Darısı başıma inşallah.Canim yasim 28, ilk denememiz, 3.yilimiza giriyoruz evlilikte. Bana sormadan cift transfer ettiler. Tek yapsaydiniz keske dedim, çözdük artik bidaha dondursak kalitesi bozulabilir dediler. Iyi dedim siz bilirsiniz dedim ve girdim iceri. Ikisi de tutmus cok sukur, merkezle konus oncesinde. Gerci onlar bana rica ettiler 2tane cozduk biz koyuyoruz dimi diye
Belki merkezinde isine geliyordur basari ihtimalini artiriyor sonucta, isim yapiyorlar ustumuzden dogum oranimiz %... oldu diye..
Amin cnm insallah, maslakdaydim benNe güzel, tebrikler. Nerede yaptırmıştın? Darısı başıma inşallah.
Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Masallah canim deger cok guzel kacinci gunun bugun rabbim tamamina erdirsinHamileyimmm degerim 309.4 cikti
Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Hayırlı olsun canım kucagına sağ salim almayı da nasip etsin AllahımHamileyimmm degerim 309.4 cikti
Acıbadem mi? Ben de bursa acıbademe gidiyorum. aşılamalar orada oldu.Amin cnm insallah, maslakdaydim ben
Kızlar transfer gününü de sayarak bugün 7.gun ve kırmızı akıntı geldi az önce dünde yumurta akı kıvamında gelmişti böyle birşey yaşayan duyan varmi ?
Adet başlangıcı değildir herhalde daha transferin 7.gunu
Oh oh maşallah topigimizeHamileyimmm degerim 309.4 cikti
Kuzum geçmiş olsun paşayaKızçelerim özledim sizleri... Arada bir girip bakıyorum hiç boş geçmiyor hep hamile haberi var... Allah arttırsın inşallahhh...
Ben oğluşumla uğraşıyorum keyfi ve kilosu yerinde ama kusmaları devam ettikçe yüreğim hop hopdua edin de minnakım düzelsin
Hepinize gözlerinize bakınca gülümseyen, yüreğinizi ısıtan minnaklar diliyorum en kısa zamanda
son aşılamamız tuttu cnm, sekreterler toplaşıp dua etmişti bu seferKızzz Foliiiik ne ara?Tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yerlesme kanamasi olabilir kendini yorma dinlen uzanKızlar transfer gününü de sayarak bugün 7.gun ve kırmızı akıntı geldi az önce dünde yumurta akı kıvamında gelmişti böyle birşey yaşayan duyan varmi ?
İnşallah yerleşme kanamasıdır sıkı tut bebişini ümidini kırmak istemem ama benim 8. Günümde normal adet kanamam başlafı test tarihim bile gelmeden...Kızlar transfer gününü de sayarak bugün 7.gun ve kırmızı akıntı geldi az önce dünde yumurta akı kıvamında gelmişti böyle birşey yaşayan duyan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?