2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ne güzel, tebrikler. Nerede yaptırmıştın? Darısı başıma inşallah.

Günaydın iyi pazarlar herkese çok güzel haberler alıp musmutlu olduğumuz bigün olur inş

Cnm tebrik ederim ne zamandır takipteyim seni maşallah Rabbim esirgesinnnnnnnnnnn. İkizlerde biri sonra görünür diyorlar bende de öyle olmuştu ama tek çift hiç fark etmez ikizin güzelliği kadar zorluğu da var hangisi hakkında hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin inşallahhhhhhh

Oyyy canım yaaa öperim o minnakı beeen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Güldenim

E egunal @mybaby24
sıkı duruuun
nihayet gebeyiiiiiimmmm
ve seni de tebrik ederim egocum yakınız

Kızzz Foliiiik ne ara? Tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızçelerim özledim sizleri... Arada bir girip bakıyorum hiç boş geçmiyor hep hamile haberi var... Allah arttırsın inşallahhh...
Ben oğluşumla uğraşıyorum keyfi ve kilosu yerinde ama kusmaları devam ettikçe yüreğim hop hop dua edin de minnakım düzelsin
Hepinize gözlerinize bakınca gülümseyen, yüreğinizi ısıtan minnaklar diliyorum en kısa zamanda

Kızlar transfer gününü de sayarak bugün 7.gun ve kırmızı akıntı geldi az önce dünde yumurta akı kıvamında gelmişti böyle birşey yaşayan duyan varmi ?
Adet başlangıcı değildir herhalde daha transferin 7.gunu

Kızlaaar inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız. Aşılamalarda çok beklentim yoktu ama tüp bebek oluncaa haliyle beklentisi de büyük oluyordur insanın değil mi?

Adet başlangıcı da olabilir canm kendini hazırla... Normalde olmaman gerekir ama olanlar var o yüzden adet değil dyemeyiz. Umarım hamilesindir iyi şanslar :)

Kuzum geçmiş olsun paşaya dualarina amin diyorum inş kuzum birde cem paşayı öp ve benim için o muhteşem kokusunu icine çek

Kızzz Foliiiik ne ara? Tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
son aşılamamız tuttu cnm, sekreterler toplaşıp dua etmişti bu sefer kvdeler de umreye gitmişti geçen ay. artık kimin duasını duydu rabbim verdi dileğimizi şükürler olsun. Allah razı olsun senden, darısı bekleyenlere

Yerlesme kanamasi olabilir kendini yorma dinlen uzan
Devam etmezse umutlan oldu demektir :)
İnsallah devam etmez

İnşallah yerleşme kanamasıdır sıkı tut bebişini ümidini kırmak istemem ama benim 8. Günümde normal adet kanamam başlafı test tarihim bile gelmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…