saol canım 10 .gun transfer edildi bugün kan verdim salı yine kan vercemMasallah canim deger cok guzel kacinci gunun bugun rabbim tamamina erdirsin
amin canım rabbim yuzumuzu güldürsün ben her işi yaptım transferden sonra metrobüsler eve döndüm hic bir belirtimde olmadıHayırlı olsun canım kucagına sağ salim almayı da nasip etsin AllahımBen de beklemedeyim tawsiye edecegn bişey war mı
amin canım cık saolOh oh maşallah topigimizegözün aydın canım sağlıklı bir evlat olarak kucakladı inş
saol canım 10 .gun transfer edildi bugün kan verdim salı yine kan vercem
amin canım rabbim yuzumuzu güldürsün ben her işi yaptım transferden sonra metrobüsler eve döndüm hic bir belirtimde olmadı
canım güldenimmmmm maşallah kuzuna :) allahım tamamına erdirsin ve kucağında sevdirsin inşallah :)Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Allah razı olsun, darısı başınıza tez zamanda inşallah. devlette 473 çıktı. özelde 406. adetim 1 gün geçmişti.
Hamileyimmm degerim 309.4 cikti
Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
İnşallah canım.inşallah.dua yerine geçsin temennilerin..peki senin nasil sonuçlandı?
Ahh canım inşallah sana tutunur onlar da anne yaparlar seni. İnşallah benim de hepsi gider 5.güne ve cgh den temizce gelir hepsi..çok korkuyorum..
Histeroskopi oldun mu canım sen?
Çok zor mu?ayni gün kalkabiliyo musun?
Canım benim.o kdr ggüzel şeylerssöylüyorsun ki bana. Hep destek tam destek.Allah razi olsun.inşallah güzel haberlerimizi verelim birbirimize...
hmm neden sewemedinBiliyorum canım orayı Necip bey Dr ama hiç sevemedim ben orayı inş sen güzel sonuç alırsın
benim de ikinci testten sonra yapma artik dedi ben salí gunu tekrar yapicam ama sonucu almaktan korkuyorumKizlar ya dun beta hcg 547 cikti doktor gerek yok birdaha yapma dedi bikere daha yaptirsam mi ya korkuyorum birsey olur diye
İnan keseyi kalp atisini gormeden rahat edemiycez rabbim gostersin o gunleri ammminbenim de ikinci testten sonra yapma artik dedi ben salí gunu tekrar yapicam ama sonucu almaktan korkuyorum
Daha önce bir tartışma yaşamıştır (Necip beyden önce) ama sıcak geldi bana orası bir kaç arkadaşım da olumsuz konuşunca gitmedim bir daha zaten fiyatlarında çok yuksekhmm neden sewemedin
Dr gerek yok dedi ise yaptırma artik hamişsin tadını ÇıkartKizlar ya dun beta hcg 547 cikti doktor gerek yok birdaha yapma dedi bikere daha yaptirsam mi ya korkuyorum birsey olur diye
hmm bende dondurulmuş transferı yapacam..ohss oldumDaha önce bir tartışma yaşamıştır (Necip beyden önce) ama sıcak geldi bana orası bir kaç arkadaşım da olumsuz konuşunca gitmedim bir daha zaten fiyatlarında çok yuksek
Ne bileyim iste 6 seneden sonra kondurmak cok zor hala inanamiyorum rabbim insallah tamamina erdirirDr gerek yok dedi ise yaptırma artik hamişsin tadını Çıkart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?