2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Masallah canim deger cok guzel kacinci gunun bugun rabbim tamamina erdirsin
saol canım 10 .gun transfer edildi bugün kan verdim salı yine kan vercem
Hayırlı olsun canım kucagına sağ salim almayı da nasip etsin Allahım Ben de beklemedeyim tawsiye edecegn bişey war mı
amin canım rabbim yuzumuzu güldürsün ben her işi yaptım transferden sonra metrobüsler eve döndüm hic bir belirtimde olmadı

Allah tamamına erdirsin canım tebrik ederim masallah arkadasim bundan sonra cok dikkat et kendine

canım güldenimmmmm maşallah kuzuna :) allahım tamamına erdirsin ve kucağında sevdirsin inşallah :)

Allah razı olsun, darısı başınıza tez zamanda inşallah. devlette 473 çıktı. özelde 406. adetim 1 gün geçmişti.

Hamileyimmm degerim 309.4 cikti

hayırlı olsun kızlar darısı kese ve kalp atışlarını sağlıkla görmenizeeeee :)

Ayy cnmm çok sevindim tesadüfen gece görmüştüm hamile olduğunu Rabim tamamına erdirsin inşallah..gözünaydın kesede görmüşsüm pıt pıtlarıda duymuşsunuz maaşallah maaşallah.

İnşallah canım.inşallah.dua yerine geçsin temennilerin..peki senin nasil sonuçlandı?

benim 12 tane döllenmişti...7 tane 5. güne gitti...5 tanesinden de örnek alıp cgh'ye yolladılar. Oradan da 3 tanesi tertemiz geri döndü çok sükür. Şimdi 3 tane donmuş bebişim var.22 nisanda donmuş tedavisi için lucrin vurulucam. Sonra da adet olmayı bekleyeceğim....son 6 ayım hep bir tedavi ve beklemeyle geçti inşallah hayırlı haberler alacağız bu sefer

Ahh canım inşallah sana tutunur onlar da anne yaparlar seni. İnşallah benim de hepsi gider 5.güne ve cgh den temizce gelir hepsi..çok korkuyorum..
Histeroskopi oldun mu canım sen?

Ahh canım inşallah sana tutunur onlar da anne yaparlar seni. İnşallah benim de hepsi gider 5.güne ve cgh den temizce gelir hepsi..çok korkuyorum..
Histeroskopi oldun mu canım sen?

Evet şubat ayında oldum ben...polip vardı bende hem o alındı hem de rahmime çizik atıldı.

Çok zor mu?ayni gün kalkabiliyo musun?

Hiç zor değil...Ben ameliyattan çıktım 1 saat sonra kendime gelip eve gittim. Ağrı kesici vermişlerdi onu bile içmedim hiç düşün. O kadar ağrısızdı..Birkaç gün kanamam oldu azar azar...1 hafta sonra da geçti zaten. Hiç korkulacak birşey yok canım merak etme

Canım benim.o kdr ggüzel şeylerssöylüyorsun ki bana. Hep destek tam destek.Allah razi olsun.inşallah güzel haberlerimizi verelim birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…