2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kizlar bisey sorcam 14.gun hcg 2560 idi. Icime kurt dustu acilen en yakin hastaneye gittim ve 17.Gun keseyi gorduk. Dr 10 gun sonra bidaha gel de bakalim ikiz mi degil mi ,kalp atisina bakalim dedi.(kesenin ici dolu muydu sizce?)simdi acaba bos gebelik mi diye endise ediyorum.
24.Gun kendi dr umdan randevum var. Sizce kalp atisi, kesenin dolu/boş oldugu belli olur mu?? (o zamana 5haftalik olacak)

inşlh gene keseyi de kalp atışını da duyarsın cnm merak etme dua et ve bekle sadece....

ay çok heyecanlı ya canım hiç endişe etme bence kendini boşuna strese sokma ALLAH izniyle bebiş gelicek :)

CNm bence senin gibiyim benmde aklıma gelmeyen Başıma geldi Benm duygularımaada Tercüman olmuşsun birşeylere kavuşmak için bende cok emek verdim ama Şuan iptal olan tedâvime şükrediyorm ne güzel 3aylara girdik tedavim belki daha hayırlı olucak bu mübarek aylarda isteyen herkese Allah'm versin kimsenin emeğini Boşa Çıkarmaz

Canım sen niye endişe ediyosun ki. Böyle düsünme bal gibi hamilesin işte Acaba ben de böyle görebilirmiyim degerlerimi zaman geçmiyo bi türlü ne gelmez 30 nisanmış.

Gunaydın kizlar bugün itibariyle dukan dietine başlamıs bulunuyorum..3 gün atak evrem var...inşallah dayanırim..simdilik iyiyim..

Keisnlikle çok haklısın. Tedavi olup da negatif sonuç alman bu durumdan daha çok üzerdi.

herkese merhabalar,
şimdiye kadar sizi uzaktan uzaktan okuyordum, ben de yazmaya karar verdim
Allahım isteyen herkese bebişlerini kucağında sevdirmeye nasip etsin.
geçen ayki başarısız bir aşılama sonrası, bu ay tüp bebeğe başladık...
Bugün regl 10.günü, 7 gündür 300 doz gonalf yapıyorum, yarın da son kez yapıcam, bi de cetrotide (yumurta çatlatmama iğneleri) başladım. 4 gündür de öğlenleri onu yapıyorum.
dün kontrole gittim doktoruma 8 yumurta var, 6'sı iyi 2'si küçük dedi.
kısmetse yarın akşam ovitrelle yapıcam ve cuma yumurta toplama.
önümüzdeki hafta da transfer olur inşallah.
umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde hamileliğimizi geçirip, yavrularımizi kucaklarımıza alıp, severiz

Gunaydin , dun konusmustuk karnim sismisti, doktorla konustum, hafif OHSS geciriyormusum, bulanti kusma ishal yok, sislik var, gebelikten olabilirmis, bugun transferin 9. Gubu kan verdim. Bekliyorum
inşşşşşş dir

Kizlar, kan testi sonucu cikti, 9. Gun: 396 , Allahim isteyen herkese nasip etsin.
Çook sewindim canım Allahım kucagına almanı da nasip etsin saglıkla. Böyle hamile haberlerini alınca moralim yükseliyo benim de 9 gün kaldı testime.acaba benimki de tutunmuş mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…