inşlh gene keseyi de kalp atışını da duyarsın cnm merak etme dua et ve bekle sadece....Kizlar bisey sorcam 14.gun hcg 2560 idi. Icime kurt dustu acilen en yakin hastaneye gittim ve 17.Gun keseyi gorduk. Dr 10 gun sonra bidaha gel de bakalim ikiz mi degil mi ,kalp atisina bakalim dedi.(kesenin ici dolu muydu sizce?)simdi acaba bos gebelik mi diye endise ediyorum.
24.Gun kendi dr umdan randevum var. Sizce kalp atisi, kesenin dolu/boş oldugu belli olur mu?? (o zamana 5haftalik olacak)
Kizlar bisey sorcam 14.gun hcg 2560 idi. Icime kurt dustu acilen en yakin hastaneye gittim ve 17.Gun keseyi gorduk. Dr 10 gun sonra bidaha gel de bakalim ikiz mi degil mi ,kalp atisina bakalim dedi.(kesenin ici dolu muydu sizce?)simdi acaba bos gebelik mi diye endise ediyorum.
24.Gun kendi dr umdan randevum var. Sizce kalp atisi, kesenin dolu/boş oldugu belli olur mu?? (o zamana 5haftalik olacak)
CNm bence senin gibiyim benmde aklıma gelmeyen Başıma geldi Benm duygularımaada Tercüman olmuşsun birşeylere kavuşmak için bende cok emek verdim ama Şuan iptal olan tedâvime şükrediyorm ne güzel 3aylara girdik tedavim belki daha hayırlı olucak bu mübarek aylarda isteyen herkese Allah'm versin kimsenin emeğini Boşa ÇıkarmazSağol canım, çok doğru söylüyorsun. İnsan başka bir şey için endişelenirken, Allah farklı bir şey çıkartabiliyor karşısına. Nasip böyle bir şey işte. Yarım kalmasında bile bir hayır var mutlaka ama biz bilmiyoruz. Hikmetini göremiyoruz. Bundan iki sene önce tüp bebek yapmaya karar vereceğimi ya da bu aşamaya geleceğimi asla düşünmezdim. Çok uzak gelirdi bana tüp bebek. Kendimi hiç hayal etmemiştim böyle bir durumda. Tüm arkadaşlarım evlenir evlenmez çocuk sahibi olurken, benim onlara bakıp 'keşke' diyeceğim ve hamileliği rüya gibi göreceğim aklıma gelmezdi. Daha dün gibi hatırlıyorum, evlendiğimiz ilk sene eşimle konuşurken, bence iki sene düşünmeyelim deyişimizi... Sanki iki sene sonra olacağı garanti de, öyle kararlar veriyoruz. Benim de sınavım bu, demekki diyorum. Zaten benim hayatımın dönüm noktaları hep böyle oldu. Eşime, işime, taşınmak istediğim şehre, gitmek istediğim okula hep biraz bekleyerek kavuştum. Hepsinin kavuşmaları çok güzeldi ama hamd olsun. Beklediğime değdi hepsi. İnşallah bu da öyle olur diyorum hepimiz için. Senin içi n de arkadaşım, bu bekleme süreci inşallah bir dahaki denemen tam olur ve beklediğine değecek bir sonuç alırsın.
herkese günaydın...
günaydınnn kızlarr herkez için güzel ve bol müjdeli gün olsun İNŞALLAH
günaydın kızlar
Canım sen niye endişe ediyosun ki. Böyle düsünme bal gibi hamilesin işteKizlar bisey sorcam 14.gun hcg 2560 idi. Icime kurt dustu acilen en yakin hastaneye gittim ve 17.Gun keseyi gorduk. Dr 10 gun sonra bidaha gel de bakalim ikiz mi degil mi ,kalp atisina bakalim dedi.(kesenin ici dolu muydu sizce?)simdi acaba bos gebelik mi diye endise ediyorum.
Gunaydin , dun konusmustuk karnim sismisti, doktorla konustum, hafif OHSS geciriyormusum, bulanti kusma ishal yok, sislik var, gebelikten olabilirmis, bugun transferin 9. Gubu kan verdim. Bekliyorumgünaydın kızlar
Keisnlikle çok haklısın. Tedavi olup da negatif sonuç alman bu durumdan daha çok üzerdi.CNm bence senin gibiyim benmde aklıma gelmeyen Başıma geldi Benm duygularımaada Tercüman olmuşsun birşeylere kavuşmak için bende cok emek verdim ama Şuan iptal olan tedâvime şükrediyorm ne güzel 3aylara girdik tedavim belki daha hayırlı olucak bu mübarek aylarda isteyen herkese Allah'm versin kimsenin emeğini Boşa Çıkarmaz
inşşşşşşGunaydin , dun konusmustuk karnim sismisti, doktorla konustum, hafif OHSS geciriyormusum, bulanti kusma ishal yok, sislik var, gebelikten olabilirmis, bugun transferin 9. Gubu kan verdim. Bekliyorum
Kizlar, kan testi sonucu cikti, 9. Gun: 396 , Allahim isteyen herkese nasip etsin.
çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun... MaşallahKizlar, kan testi sonucu cikti, 9. Gun: 396 , Allahim isteyen herkese nasip etsin.
hadi hayırlı olsunnnnGunaydın kizlar bugün itibariyle dukan dietine başlamıs bulunuyorum..3 gün atak evrem var...inşallah dayanırim..simdilik iyiyim..
Çook sewindim canım Allahım kucagına almanı da nasip etsin saglıkla. Böyle hamile haberlerini alınca moralim yükseliyo benim de 9 gün kaldı testime.acaba benimki de tutunmuş mudurKizlar, kan testi sonucu cikti, 9. Gun: 396 , Allahim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?