2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hadi gozun aydin Rabbim kucagina almayida nasip etsin benimde 9. Gunum 336 lardaydi simdi gormek icin gun sayiyorum
Canim cok tesekkur ederim, hepimize hayirli evlatlarimiz olur insallah. Bana 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Sizin tekmi cift mi?

Selam kızlar bugün ilk ultrason muayenemiz vardı keselerimizi gördük çok sukur. Allahim hayırlısıyla tamamina erdirsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cumlemize
Oh maaşallah demek ikiz gözün Aydın canım, sağlıkla devam etsin inş

Selam kızlar bugün ilk ultrason muayenemiz vardı keselerimizi gördük çok sukur. Allahim hayırlısıyla tamamina erdirsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cumlemize
Ayy ne güzel haberler geliyo buğun maşallah. Hayırlı ugurlu olsun inşaaallah yaa bende istiyorumm

Canımm hayırlı olsun tedavin bende yeni basladım o yumişler bize sıkı sıkı tutunmus bebiş olurlar inş su 3 ayların hürmetine
Canım benimde gecen hafta tamda transfer günü iptal edildi çok zor gerçekten ama negatifi almaktan iyidir diyorum hep kendi kendime tedavimizde aynı baslamıs rabbim hayırlısını nasip eder insallah ben bugün basladım iğneye gonal f 187.5 yaptım pkoluyum ondan sanırım benim düşük baslıyo iğneler rabbimden hayırlısı
Sevgili ismini sayamadığım hamişlerimiz hepinize hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza alıp öpüp koklamayı nasip etsin darısıda bşze inşallah

sağlıklı uzun ömrü olsun ALLAH hep iyi insanlarla karşılaştırsın inş hep birbirnizin hayatında olun inş

40 ıda çıkmış maşallah canım çok güzell bi süürece girmişsin:) darısı başımızaa
bende yine tedaviye başladım cnm bakalım kısmet:)
çok öptüm hayatım

Canım merhaba, seni çok çok tebrik ediyorum ve yanaklarından öpüyorum.
kızlaaaaaar hep size bakıyorum :) inşallah buradan sizlerin de pozitif haberlerinizi okuyacağım ve bebkleriniz için gün sayacağız :) allahım yardımcınız olsun :)
ensucum çok sevindim tedavine :) allahım pozitifleri göstersinnnnnn :) herseyyy çok iyi gitsin inşallah :)
phalacım sen ne yaptın :) tedavi var mı yakında :)
yetercim inşallah rabbim kardeşin gibi sana da mucizeni nasip etsin :)
hepiniz dualarımdasınız :)

gözün aydın canım sağlıkla sıhatle kucağına al inş

aminnn amin canım

allah yüzünü güldürüsün inşş

Ergunal hamilesin oylemiii ayyy coookk sevindim yaa... hatta tanidigim bir cok kisi hamile ayyy nasil mutlu oldum anlatamam.. rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.. ben benim biciriklardan firsat bulup giremiyorum ama aklim bi tarafi hep sizlerlee tedavi goren arkadaslar rabbim en kisa zamanda cifter cifter sizlerede nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…