- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Canim cok tesekkur ederim, hepimize hayirli evlatlarimiz olur insallah. Bana 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Sizin tekmi cift mi?Hadi gozun aydin Rabbim kucagina almayida nasip etsin benimde 9. Gunum 336 lardaydi simdi gormek icin gun sayiyorum
Oh maaşallah demek ikizSelam kızlar bugün ilk ultrason muayenemiz vardı keselerimizi gördük çok sukur. Allahim hayırlısıyla tamamina erdirsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cumlemize
Benimde iki tane blast transfer olmustuCanim cok tesekkur ederim, hepimize hayirli evlatlarimiz olur insallah. Bana 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Sizin tekmi cift mi?
Benim tup bebek denememde bu doz verilmisti ve ohss olmustum, ölüyorum sandimben aşılamada 112,5 doz kullanmıştım
tüp bebekte dozaj daha çok veriliyor ki, daha çok yumurta olsun ve ona göre embriyo oluşsun
Ayy ne güzel haberler geliyo buğun maşallah. Hayırlı ugurlu olsun inşaaallahSelam kızlar bugün ilk ultrason muayenemiz vardı keselerimizi gördük çok sukur. Allahim hayırlısıyla tamamina erdirsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cumlemize
5. Gün embryosu ne oluyor. Ben yeniyim de hiç bilmiyorumCanim cok tesekkur ederim, hepimize hayirli evlatlarimiz olur insallah. Bana 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Sizin tekmi cift mi?
Allah kucaginada aldirsin darisi basimiza degerlerin kacti senin canimSelam kızlar bugün ilk ultrason muayenemiz vardı keselerimizi gördük çok sukur. Allahim hayırlısıyla tamamina erdirsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cumlemize
Yumurta toplanip briyo olusturulduktan sonra transfer ya 3. Gun yada 5. Gun yapiliyor, 5. Gun embriyolarina da blastokist deniyor,5. Gün embryosu ne oluyor. Ben yeniyim de hiç bilmiyorum
Canımm hayırlı olsun tedavin bende yeni basladım o yumişler bize sıkı sıkı tutunmus bebiş olurlar inş su 3 ayların hürmetineherkese merhabalar,
şimdiye kadar sizi uzaktan uzaktan okuyordum, ben de yazmaya karar verdim
Allahım isteyen herkese bebişlerini kucağında sevdirmeye nasip etsin.
geçen ayki başarısız bir aşılama sonrası, bu ay tüp bebeğe başladık...
Bugün regl 10.günü, 7 gündür 300 doz gonalf yapıyorum, yarın da son kez yapıcam, bi de cetrotide (yumurta çatlatmama iğneleri) başladım. 4 gündür de öğlenleri onu yapıyorum.
dün kontrole gittim doktoruma 8 yumurta var, 6'sı iyi 2'si küçük dedi.
kısmetse yarın akşam ovitrelle yapıcam ve cuma yumurta toplama.
önümüzdeki hafta da transfer olur inşallah.
umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde hamileliğimizi geçirip, yavrularımizi kucaklarımıza alıp, severiz
Canım benimde gecen hafta tamda transfer günü iptal edildi çok zor gerçekten ama negatifi almaktan iyidir diyorum hep kendi kendime tedavimizde aynı baslamıs rabbim hayırlısını nasip eder insallah ben bugün basladım iğneye gonal f 187.5 yaptım pkoluyum ondan sanırım benim düşük baslıyo iğneler rabbimden hayırlısımerhaba kader arkadaşlarım.benim durumumu bazılarınız biliyorsunuz.3 iptal tedavim var.henüz toplamaya gidemedim bile.dün yeniden başladım 4. tedaviye.sizden ricam dua eder misiniz bu sefer herşeyin olumlu olması için.bugün veya kandilde ederseniz çok sevinirim.Rabbim hepimize kolaylık versin...
sağlıklı uzun ömrü olsun ALLAH hep iyi insanlarla karşılaştırsın inş hep birbirnizin hayatında olun inş
40 ıda çıkmış maşallah canım çok güzell bi süürece girmişsin:) darısı başımızaa
bende yine tedaviye başladım cnm bakalım kısmet:)
çok öptüm hayatım
kızlaaaaaar hep size bakıyorum :) inşallah buradan sizlerin de pozitif haberlerinizi okuyacağım ve bebkleriniz için gün sayacağız :) allahım yardımcınız olsun :)Canım merhaba, seni çok çok tebrik ediyorum ve yanaklarından öpüyorum.
Amin canim hepimize nasip olur insallahHayirlisi olsun Rabbim kucagina almayida nasip etsin
gözün aydın canım sağlıkla sıhatle kucağına al inşSelam kızlar bugün ilk ultrason muayenemiz vardı keselerimizi gördük çok sukur. Allahim hayırlısıyla tamamina erdirsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cumlemize
aminnn amin canımkızlaaaaaar hep size bakıyorum :) inşallah buradan sizlerin de pozitif haberlerinizi okuyacağım ve bebkleriniz için gün sayacağız :) allahım yardımcınız olsun :)
ensucum çok sevindim tedavine :) allahım pozitifleri göstersinnnnnn :) herseyyy çok iyi gitsin inşallah :)
phalacım sen ne yaptın :) tedavi var mı yakında :)
yetercim inşallah rabbim kardeşin gibi sana da mucizeni nasip etsin :)
hepiniz dualarımdasınız :)
allah yüzünü güldürüsün inşşmerhaba kader arkadaşlarım.benim durumumu bazılarınız biliyorsunuz.3 iptal tedavim var.henüz toplamaya gidemedim bile.dün yeniden başladım 4. tedaviye.sizden ricam dua eder misiniz bu sefer herşeyin olumlu olması için.bugün veya kandilde ederseniz çok sevinirim.Rabbim hepimize kolaylık versin...
gözün aydın canımkızlar degerlerim toparlamış kendini çok şükür rabbime 349 çıktı bugün
Canımm hayırlı olsun tedavin bende yeni basladım o yumişler bize sıkı sıkı tutunmus bebiş olurlar inş su 3 ayların hürmetine
çok saol canım, senin de hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?