- 21 Ekim 2014
- 427
- 311
- 123
İnşalllahh herşey gönlümüzce olsun bol şans :)Allah büyük rabbim görüyo inş verir yavrularımızı tez zamanda netleşti yarın bülent beye baslıycam çok iyi şeyler duydum hakkında inanıyorum kısmetse
Yani ben laporoskopi olana kadar sebebsiz infertilite deniyordu laporoskopiden sonra tüplerde iltihap çıktı pcoluyumda dış gebelik riski var dedi sonra da tüp bebek asamasındayken rahim duvarımın kalınlaşmadığı ortaya çıktı operasyonda gecirdim ama kalınlaşmıyo malesef
İnşallah tşk ederm iyi dileklerin için umarım sende sorunsuz bi şekilde kavusursun bu tedavinde bebişine :)İnşalllahh herşey gönlümüzce olsun bol şans :)
Zor günler gecirdim gerçekten ama atlattım allaha şükür inanıyorum bnde bülent hocaya ve tecrübelerine güveniyorum inş iyi bir sonuç alıcam:)Baya bir süreçten geçmişsiniz ama buradaki paylaşımlardan doktorun cok önemli olduguna ve hatta istisnai durumlar haricinde sebepsiz infertilite diye birşey olmadığına şahit olduk. Bülent hoca ile iyi bir seçim yapmışsınız eminim doğru tedavi ile iyi bir sonuç alacaksınız
Canim kaç yumurtan gitti genetiğe? Kaçı sağlam geldi?[/QUOTE]QUOTE="seneyebelki, post: 40590966, member: 632448"]ben şimdilik gayet memnunum sonuç ne olur bilemem tabi.... yumurtalarım toplandı genetige gönderildi onlarında sonucu güzel geldi şükür bu hafta içi histeroskopi olacağım ....
Tesekkur ederim cevabin icin, benden 14 yumurta toplanmisti, genellikle cok yumurta toplananlarda olur diyorlar ya(20 nin ûstü yani), bende olmaz diyordum,bende sasirdim ne yapacagimi..
canım aldım şükür oğlumu kucağıma :) bugün 40 günlük oldu :) sizin desteğiniz ve yardımlarınızla bu süreci atlattım :) darısı sana ve diğer kızlara :) sen neler yapıyorsun canım ? :)canımm gebelik takvimin kalkmış bebişini kucağına aldınmı..
Allahım anneli babalı ve sağlıklı büyütsünnn.. maşallahhh
çok sevindimm senin adınaa, memedinii öpüyorum:)
Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun nerde isteyen varsa herkese nasip eylesin yarabbim yasatsin herkese annelik duygusunu
sağlıklı uzun ömrü olsun ALLAH hep iyi insanlarla karşılaştırsın inş hep birbirnizin hayatında olun inşcanım aldım şükür oğlumu kucağıma :) bugün 40 günlük oldu :) sizin desteğiniz ve yardımlarınızla bu süreci atlattım :) darısı sana ve diğer kızlara :) sen neler yapıyorsun canım ? :)
merhaba arkadaşlar bende 22 nisan da adetimin 21. günü ve tüp bebeğe başlanacak. çok heyecanlıyım. bir yandan da korkuyorum.
Hoşgeldin canım aramıza hepimiz yasıyoruz hem heyecan hem sevinç hem korkuyu içini rahat tut canım psikoloji çok önemli bu dönemde 3 aylardayız bol bol dua et rabbim inşallah tez zamanda verir canımmmerhaba arkadaşlar bende 22 nisan da adetimin 21. günü ve tüp bebeğe başlanacak. çok heyecanlıyım. bir yandan da korkuyorum.
canım aldım şükür oğlumu kucağıma :) bugün 40 günlük oldu :) sizin desteğiniz ve yardımlarınızla bu süreci atlattım :) darısı sana ve diğer kızlara :) sen neler yapıyorsun canım ? :)
Canım merhaba, seni çok çok tebrik ediyorum ve yanaklarından öpüyorum.canım aldım şükür oğlumu kucağıma :) bugün 40 günlük oldu :) sizin desteğiniz ve yardımlarınızla bu süreci atlattım :) darısı sana ve diğer kızlara :) sen neler yapıyorsun canım ? :)
Sağol canım, çok doğru söylüyorsun. İnsan başka bir şey için endişelenirken, Allah farklı bir şey çıkartabiliyor karşısına. Nasip böyle bir şey işte. Yarım kalmasında bile bir hayır var mutlaka ama biz bilmiyoruz. Hikmetini göremiyoruz. Bundan iki sene önce tüp bebek yapmaya karar vereceğimi ya da bu aşamaya geleceğimi asla düşünmezdim. Çok uzak gelirdi bana tüp bebek. Kendimi hiç hayal etmemiştim böyle bir durumda. Tüm arkadaşlarım evlenir evlenmez çocuk sahibi olurken, benim onlara bakıp 'keşke' diyeceğim ve hamileliği rüya gibi göreceğim aklıma gelmezdi. Daha dün gibi hatırlıyorum, evlendiğimiz ilk sene eşimle konuşurken, bence iki sene düşünmeyelim deyişimizi... Sanki iki sene sonra olacağı garanti de, öyle kararlar veriyoruz. Benim de sınavım bu, demekki diyorum. Zaten benim hayatımın dönüm noktaları hep böyle oldu. Eşime, işime, taşınmak istediğim şehre, gitmek istediğim okula hep biraz bekleyerek kavuştum. Hepsinin kavuşmaları çok güzeldi ama hamd olsun. Beklediğime değdi hepsi. İnşallah bu da öyle olur diyorum hepimiz için. Senin içi n de arkadaşım, bu bekleme süreci inşallah bir dahaki denemen tam olur ve beklediğine değecek bir sonuç alırsın.of canm of bende aynı seylerle yola cıktım ya olmazsa ya tutmazsa ya param yanarsa cok param olsa dusunmıcem bu olmaz dıerı dıcem ama yok ıste ama buna sukur çok şükür bin şükür . . kafamda okadar soruyla ya olmazsa ıle basladıgım tedavım yrm kaldı allahtan sadece ılac parası gıttı buna suku yanı sana derım kı rahat ol ya tutmazsa ya olmazsayı bırak ben mesela tutmazsa normal yolla denerım dıyrm allahım vermek ısterse verır bırde tup bbek tedavısınden sonra hamıle kalan cok var yanı allah etmesın transfer yapıldı tutmadı dıer aylar normal dede sansımız var cok var etrafımda tup bebek tutmayıp normal hamıle kalan ha dekı ben dusunmuyormuyum ınan senden farkısızm ama yapacak bırsey yok bu ara dızılerde bıle konu bu yıllarca tup bebek sahıbı olmak ıcın ugrasmıs tedavı gormus kısıler normal yolla hamıle neden olmasn UMUDUMU KAYBETMEYELIM bende 15.20GUN SON adet olunca yenı tedavıme baslayacagım Allahın ızınyle
Ayyy inşallah heycanini cok iyi anliyorum canım sabah zor olur :) . sabah benimde sonucumu netlestiricek son testim varHerkese iyi aksamlar kizlar yarin erkenden muayenem var kese görülür inşallah cok heyecanlıyım ilk defa yaşıyorum hala inanmakta zorlanıyorum
Canim hadi hayirlisi bende haftaya gondermeye gidicem gunler gecmiyo gormeden de kendimi hamile olarak hissetmiyorum Rabbim kucagina da almayi da nasip etsinHerkese iyi aksamlar kizlar yarin erkenden muayenem var kese görülür inşallah cok heyecanlıyım ilk defa yaşıyorum hala inanmakta zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?