2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

te
tedavin hayırlı olsun canım allahım yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahhh

yumurta toplamaya 3 gün var, bu süreçte yeme, içme olarak bana ne önerirsiniz

Çook sewindim canım Allahım kucagına almanı da nasip etsin saglıkla. Böyle hamile haberlerini alınca moralim yükseliyo benim de 9 gün kaldı testime.acaba benimki de tutunmuş mudur
Nazz Allahtan herseyin hayirlisi canim, gonlunu ferah tut, olumlu dusun.

bir şey soracağım, bu iğnelerin dozu aşılamada verilenlerden daha mı yüksek oluyor? Benim her iki aşılamada da bir yumurtam 19 olmuştu, diğeri 17 olabilmişti. Tüp bebekte de bir tane olursa az mı demek oluyor?

ben aşılamada 112,5 doz kullanmıştım
tüp bebekte dozaj daha çok veriliyor ki, daha çok yumurta olsun ve ona göre embriyo oluşsun

canım hayırlısı olsun inşallah yumurtalarının hepsi sağlıklı bir şekilde döllenir ve bebişlerin sana sımsıkı tutunur

Keisnlikle çok haklısın. Tedavi olup da negatif sonuç alman bu durumdan daha çok üzerdi.
aynen öyle canm daha öncekı ay seın gıbı kafamda türlü sorunlar vardı maddı manevı ya olmazsa dıye ama bınde bır olasılık benı buldu bu ay daha pozıtıf baslıcem allah ızın verırse sende oyle kafanı rahatlar hersey cok guzel olacak ben ınanıyorm

İnşallah ya.... Sizde sorun neydi? Aşılama kaç kere denedin?

merhaba kader arkadaşlarım.benim durumumu bazılarınız biliyorsunuz.3 iptal tedavim var.henüz toplamaya gidemedim bile.dün yeniden başladım 4. tedaviye.sizden ricam dua eder misiniz bu sefer herşeyin olumlu olması için.bugün veya kandilde ederseniz çok sevinirim.Rabbim hepimize kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…