tedavin hayırlı olsun canım allahım yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahhhherkese merhabalar,
şimdiye kadar sizi uzaktan uzaktan okuyordum, ben de yazmaya karar verdim
Allahım isteyen herkese bebişlerini kucağında sevdirmeye nasip etsin.
geçen ayki başarısız bir aşılama sonrası, bu ay tüp bebeğe başladık...
Bugün regl 10.günü, 7 gündür 300 doz gonalf yapıyorum, yarın da son kez yapıcam, bi de cetrotide (yumurta çatlatmama iğneleri) başladım. 4 gündür de öğlenleri onu yapıyorum.
dün kontrole gittim doktoruma 8 yumurta var, 6'sı iyi 2'si küçük dedi.
kısmetse yarın akşam ovitrelle yapıcam ve cuma yumurta toplama.
önümüzdeki hafta da transfer olur inşallah.
umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde hamileliğimizi geçirip, yavrularımizi kucaklarımıza alıp, severiz
ohhhhh süper canım allahım sağlıcakla kucakta görmeyi nasip etsinKizlar, kan testi sonucu cikti, 9. Gun: 396 , Allahim isteyen herkese nasip etsin.
Nazz Allahtan herseyin hayirlisi canim, gonlunu ferah tut, olumlu dusun.Çook sewindim canım Allahım kucagına almanı da nasip etsin saglıkla. Böyle hamile haberlerini alınca moralim yükseliyo benim de 9 gün kaldı testime.acaba benimki de tutunmuş mudur
Allaha sukur canim cok sevindim.kızlar degerlerim toparlamış kendini çok şükür rabbime 349 çıktı bugün
bir şey soracağım, bu iğnelerin dozu aşılamada verilenlerden daha mı yüksek oluyor? Benim her iki aşılamada da bir yumurtam 19 olmuştu, diğeri 17 olabilmişti. Tüp bebekte de bir tane olursa az mı demek oluyor?herkese merhabalar,
Bugün regl 10.günü, 7 gündür 300 doz gonalf yapıyorum, yarın da son kez yapıcam, bi de cetrotide (yumurta çatlatmama iğneleri) başladım. 4 gündür de öğlenleri onu yapıyorum.
umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde hamileliğimizi geçirip, yavrularımizi kucaklarımıza alıp, severiz
sağol canım şükürler olsun rabbimeAllaha sukur canim cok sevindim.
ben aşılamada 112,5 doz kullanmıştımbir şey soracağım, bu iğnelerin dozu aşılamada verilenlerden daha mı yüksek oluyor? Benim her iki aşılamada da bir yumurtam 19 olmuştu, diğeri 17 olabilmişti. Tüp bebekte de bir tane olursa az mı demek oluyor?
teşekkürler cevap verdiğin için. inşallah güzel haberler alırsın.ben aşılamada 112,5 doz kullanmıştım
tüp bebekte dozaj daha çok veriliyor ki, daha çok yumurta olsun ve ona göre embriyo oluşsun
canım hayırlısı olsun gözün aydın :)Kizlar, kan testi sonucu cikti, 9. Gun: 396 , Allahim isteyen herkese nasip etsin.
canım hayırlısı olsun inşallah yumurtalarının hepsi sağlıklı bir şekilde döllenir ve bebişlerin sana sımsıkı tutunurherkese merhabalar,
canım hayırlısı olsun inşallah yumurtalarının hepsi sağlıklı bir şekilde döllenir ve bebişlerin sana sımsıkı tutunur
inşallah, çok teşekkürlerteşekkürler cevap verdiğin için. inşallah güzel haberler alırsın.
aynen öyle canm daha öncekı ay seın gıbı kafamda türlü sorunlar vardı maddı manevı ya olmazsa dıye ama bınde bır olasılık benı buldu bu ay daha pozıtıf baslıcem allah ızın verırse sende oyle kafanı rahatlar hersey cok guzel olacak ben ınanıyormKeisnlikle çok haklısın. Tedavi olup da negatif sonuç alman bu durumdan daha çok üzerdi.
İnşallah ya.... Sizde sorun neydi? Aşılama kaç kere denedin?aynen öyle canm daha öncekı ay seın gıbı kafamda türlü sorunlar vardı maddı manevı ya olmazsa dıye ama bınde bır olasılık benı buldu bu ay daha pozıtıf baslıcem allah ızın verırse sende oyle kafanı rahatlar hersey cok guzel olacak ben ınanıyorm
Hadi gozun aydin Rabbim kucagina almayida nasip etsin benimde 9. Gunum 336 lardaydi simdi gormek icin gun sayiyorumKizlar, kan testi sonucu cikti, 9. Gun: 396 , Allahim isteyen herkese nasip etsin.
Hayirlisi olsun Rabbim kucagina almayida nasip etsinkızlar degerlerim toparlamış kendini çok şükür rabbime 349 çıktı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?