2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende seviyorum canım yemeyi bide kilo almasam dünyaları yicem yiyip yiyip kilo alamıyorum diyenlere hastayım zaten bide bende troid var yüksek o da etkiliyo

hava soğuk adet oldum sancım var

offf offf yeterim ben inşallah diyorum sen inşa et mevlam
harika harika bir sööözzzz AMİİN tüm kalbimleee

Bende seviyorum canım yemeyi bide kilo almasam dünyaları yicem yiyip yiyip kilo alamıyorum diyenlere hastayım zaten bide bende troid var yüksek o da etkiliyo
artık dünyaları yemiyorum çünkü yemiyorum demekten mutluyum
diyet topiklerinde günlük açmanı tavsiye ederim canım
iyi motivasyon oluyor bu arada sabah yeşil çay akşam da kiraz sapı iç
istersen diyet listemi yazarım canım gerçi günlüğümde var

evet canm Rabbime emanetler bizim yapabilecegmz bişe kalmıyo inşallah kaliteli bebe olurlar smsıkı tutunurlar sana canm ayyyy bnde başlamak istiyoruuuummmmm neyse şimdi adetim bi snraki adetle başlarm inşallah bi aksilik çkmazsa

Cnm benim ihtiyacim var bana yazarsan diyet listeni telden girdigim.icin cok dolasamiyorum topiklerde burdan.yazarsan sevinirim

Diyet günlüğünün linkini koyarsan buraya bakarım canım

sen Fatih Hocayı tanıyo musun Eskişehirde misin yoksa aaa çok şaşırdım,evet canım yükseldi çok şükür 27 le başladık şuan 279 yani dün bakıldı en son,Fatih Hoca herşey iyi gidiyor iki katı yükseliyor normal dedi inşallah haftaya perşembe gel keseyi görmek için bakalım dedi..:))inşallah Allah izin verirse görcez bakalım bekliyorum...önce Allah sonra Fatih Hoca sayesinde oldu herşey onun hakkını eşimle ben ödeyemeyiz o ve ekibi çok başarılı çok şeker canım o benim yaaaa...:)

kızlar nasılsın durumlar nasıl heyacan dorukta yarın kontrolum var bakalım buyumusmu yumurtalar mıydem bulanıyo ıgnelerden sanırım bı tuafım ıgne yaperken bugun kanadı bıraz ılac cıkmamıstır dısarı ınsallah hepımız pozıtıf sonuclar alalım ınsallah kafamı oylaıyorum mutfaga verdım kendımı ve ınanın tub bebek tedavısınde oldugumu bıle unutuyorum arada oyalanırken

canım senle konuşmuştuk ya fatih hoca hakkında :) hatırlamadın herhalde :) çok kişi ile konusunca insan karıştırıyor :) eskişehirdeyim :) biz 4 kere tüp bebek yaptık fatih hocayla :) 2si burada yoktu istanbulda yaptık fatih hoca bülent hoca ortak yapım :) 2.de kızım tuttu 31. haftada erken doğdu maalesef kaybettik onun desteği olmasa ayağa kalkamazdım neyse :) uğraştık yeniden oldu şükür :) senin adına sevindim :) keseyi görür ve kalp atışlarını sağlıkla duyarsın inşallah :)

Başlayacaksın inşallahh allahın izniyle canımmm:) bu yıl bizim yılımız inşallah

Terk etmedim ama oyle deme portakalim canim sık girmiyorum ondan girdigimde de uzun uzun takip edemiyorum burayi. Arada bakiyorum iste ancak her zamanki gibi Nasilsin nasil gidiyor

İyiyim canım yarın tontıklerım toplanacak saat sayıyorm :))
Sen nasılsın asıll her şey yolunda mı kaç hafta oldu!

13 hafta oldu bebislerden biri yedinci haftada birakti bizi malesef yazdim mi hatirlamiyorum. Kanamalarim bitti cok sukur onlem amacli bir kac ilaca devam ediyorum. Demek yarin buyuk gun insaallah hepsi de cok kaliteli yumik ve cok kaliteli embriyo olur. Cok heyecanli oluyor insan her asamsinda sonuna kadar guzelliklerle devam etsin ins

Canımmm üzüldüm ama ikiz hamilelik zor oluyor sonunda zorluk yasayacagına belki basında yasamakla bi tık sanslı olabılırsınn... Dilerim rabbım kolay bır hamılelık sonrası kolay dogumla kucagına hayırlı saglıklı bı evlat almanı nasip eder... Miss gibi portakal koksunn ooo oyyy kuzucukk
AMin canım çok heyecanlıyım gerçektenn dilerim su akar yolunu bulur :)

Hayırlısı inşallah hepsi güzel güzel döllenir annelerinin göbüşünde büyür 9 ay sonrada meyaba anneciim der tabi bunu ıngalayarak dicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…