Bende seviyorum canım yemeyi bide kilo almasam dünyaları yicemcanım bende de boy var 175 im ben herkes amma kilo saklıyormussun diyor banaben beden eğitimi öğretmeniyim ayrıca yemeyi sevdiğim için bugüne kadar hiç böyle kilo almamıştım evlenince 30 kilo aldım amaann veririm dedim
en sonunda diyetisyene gittim ve werdim çok şükür
kilo vermek insanı herşeyi yapabileceğine inandıryorrr
offf offf yeterim ben inşallah diyorum sen inşa et mevlamHayırlı Cumalar...
Nasip deyip kabullenmek, kısmet deyip avunabilmek, sonradan hayırlısını dilemek en güzeli. Hz Yusuf a.s mirasıdır sabır. -Başı zindan sonu hükümdarlık olan. Kanayan yaram çok. Her kanayan yarama Elhamdülillah melhemini sürüyorum şimdi. Canıma can kalbime ferman ver. Ellerimi uzattım sana nolur bırakma beni bana. Bana sen yetersin. Ben kendi kendime yetemem. Ellerimi bırakma. Kalabalıklar içinde yalnızım. Sen hem imtihan eder hem yardım edersin. Dert verdiğinde dermanı içinde bulmama yardım et. Kabul edeceğin duaları kalbime ilham et. Ömrümün kalan kısmını geçen kısmından hayırlı et. Eyy suskunluğumun mimarı. Onar ucu açık yaralarımı. Gecelerin örtemediği, baharın gelmediği şu içime selamet ver. İstikamet ver. Ben inşAllah diyorum sen İnşa et Mevlam..
artık dünyaları yemiyorum çünkü yemiyorum demekten mutluyumBende seviyorum canım yemeyi bide kilo almasam dünyaları yicemyiyip yiyip kilo alamıyorum diyenlere hastayım zaten bide bende troid var yüksek o da etkiliyo
evet canm Rabbime emanetler bizim yapabilecegmz bişe kalmıyo inşallah kaliteli bebe olurlar smsıkı tutunurlar sana canm ayyyy bnde başlamak istiyoruuuummmmm neyse şimdi adetim bi snraki adetle başlarm inşallah bi aksilik çkmazsaEvett tatlımm inşallahh :)) Rabbime emanet olsunlar artık bizden bu kadar gerisi rabbime kalmış :)
Evet canım ama az kaldı yarın gidecekler bu sefer özleyeceğiz.. Benim transfer 5.gün olacak senin ki ne zaman olacak acaba:))
Cnm benim ihtiyacim var bana yazarsan diyet listeni telden girdigim.icin cok dolasamiyorum topiklerde burdan.yazarsan sevinirimartık dünyaları yemiyorum çünkü yemiyorum demekten mutluyum
diyet topiklerinde günlük açmanı tavsiye ederim canım
iyi motivasyon oluyor bu arada sabah yeşil çay akşam da kiraz sapı iç
istersen diyet listemi yazarım canım gerçi günlüğümde var
Diyet günlüğünün linkini koyarsan buraya bakarım canımartık dünyaları yemiyorum çünkü yemiyorum demekten mutluyum
diyet topiklerinde günlük açmanı tavsiye ederim canım
iyi motivasyon oluyor bu arada sabah yeşil çay akşam da kiraz sapı iç
istersen diyet listemi yazarım canım gerçi günlüğümde var
sen Fatih Hocayı tanıyo musun Eskişehirde misin yoksa aaa çok şaşırdım,evet canım yükseldi çok şükür 27 le başladık şuan 279 yani dün bakıldı en son,Fatih Hoca herşey iyi gidiyor iki katı yükseliyor normal dedi inşallah haftaya perşembe gel keseyi görmek için bakalım dedi..:))inşallah Allah izin verirse görcez bakalım bekliyorum...önce Allah sonra Fatih Hoca sayesinde oldu herşey onun hakkını eşimle ben ödeyemeyiz o ve ekibi çok başarılı çok şeker canım o benim yaaaa...:)canımmmmm değerin yükselmiş :) fatih hoca ne dedi :)
ben yazmasamda hergün gelip okuyorum siziiii :) merak ediyorum hepinizi:) hamile olduğunuzu okuyacağım inşallah sırayla :)
belki bebek doğduğu 10-20 gün gelemem çünkü annem ve kayınvalidem beni rahat bırakmazlar :)
canım senle konuşmuştuk ya fatih hoca hakkında :) hatırlamadın herhalde :) çok kişi ile konusunca insan karıştırıyor :) eskişehirdeyim :) biz 4 kere tüp bebek yaptık fatih hocayla :) 2si burada yoktu istanbulda yaptık fatih hoca bülent hoca ortak yapım :) 2.de kızım tuttu 31. haftada erken doğdu maalesef kaybettiksen Fatih Hocayı tanıyo musun Eskişehirde misin yoksa aaa çok şaşırdım,evet canım yükseldi çok şükür 27 le başladık şuan 279 yani dün bakıldı en son,Fatih Hoca herşey iyi gidiyor iki katı yükseliyor normal dedi inşallah haftaya perşembe gel keseyi görmek için bakalım dedi..:))inşallah Allah izin verirse görcez bakalım bekliyorum...önce Allah sonra Fatih Hoca sayesinde oldu herşey onun hakkını eşimle ben ödeyemeyiz o ve ekibi çok başarılı çok şeker canım o benim yaaaa...:)
2015 te tup bebek yaptirmayacagim ama hala pesinizdeyim gozum ustunuzde ona gore
evet canm Rabbime emanetler bizim yapabilecegmz bişe kalmıyo inşallah kaliteli bebe olurlar smsıkı tutunurlar sana canm ayyyy bnde başlamak istiyoruuuummmmm neyse şimdi adetim bi snraki adetle başlarm inşallah bi aksilik çkmazsa
Terk etmedim ama oyle deme portakalim canimVayyy vayyyy portakallı gofretimm nerelerdesinnn yaa çektün gittin.. Terk ettin bizi
Terk etmedim ama oyle deme portakalim canimsık girmiyorum ondan girdigimde de uzun uzun takip edemiyorum burayi. Arada bakiyorum iste ancak her zamanki gibi Nasilsin nasil gidiyor
13 hafta oldu bebislerden biri yedinci haftada birakti bizi malesef yazdim mi hatirlamiyorum. Kanamalarim bitti cok sukur onlem amacli bir kac ilaca devam ediyorum. Demek yarin buyuk gun insaallah hepsi de cok kaliteli yumik ve cok kaliteli embriyo olur. Cok heyecanli oluyor insan her asamsinda sonuna kadar guzelliklerle devam etsin insİyiyim canım yarın tontıklerım toplanacak saat sayıyorm :))
Sen nasılsın asıll her şey yolunda mı kaç hafta oldu!
13 hafta oldu bebislerden biri yedinci haftada birakti bizi malesef yazdim mi hatirlamiyorum. Kanamalarim bitti cok sukur onlem amacli bir kac ilaca devam ediyorum. Demek yarin buyuk gun insaallah hepsi de cok kaliteli yumik ve cok kaliteli embriyo olur. Cok heyecanli oluyor insan her asamsinda sonuna kadar guzelliklerle devam etsin ins
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Ben de novafertil in hastasıyım. Doktorun kim?
İkizler nasıl annesi...büyümüştür bebişler..2015 te tup bebek yaptirmayacagim ama hala pesinizdeyim gozum ustunuzde ona gore
Hayırlısı inşallah hepsi güzel güzel döllenir annelerinin göbüşünde büyür 9 ay sonrada meyaba anneciim der tabi bunu ıngalayarak dicek...İyiyim canım yarın tontıklerım toplanacak saat sayıyorm :))
Sen nasılsın asıll her şey yolunda mı kaç hafta oldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?