2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cnm benim doktorum dilek hanim senin ki kim? Nhangi asamadasin...
Benim doktorum da dilek hanım benimki Karışık biraz canım. Yarından sonra daha net yazabilirim inş. Sen hangi aşamadasın? Konya merkezde misin sen de ?

Benim doktorum da dilek hanım benimki Karışık biraz canım. Yarından sonra daha net yazabilirim inş. Sen hangi aşamadasın? Konya merkezde misin sen de ?
Ben iğnelere basladim 6. guünüm bugün kontrol um vardi. Ben afyondan gelip gidiyorum cnm...allah hayirlisini nasip etsin inşallah hepimize de...

Ben iğnelere basladim 6. guünüm bugün kontrol um vardi. Ben afyondan gelip gidiyorum cnm...allah hayirlisini nasip etsin inşallah hepimize de...
Of Afyon dan mı? Bu havalarda biraz zor oluyordur canım. Ben de eş durumundan Afyonlu sayılırım.

Bugün bi türlü gelemedim topiğe hesapta olmayan işlerim çıktı...
Dışarıdaydım..
Ama ne soğuk
Sabah evden çıkarken -15 dereceydi..

Yarın özenle büyüttüğünüz yumilerinizi hastaneye bırakıp gelecek kızçeler ruh halleriniz nasıl..
Lovley ve Portakales

Yarın özenle büyüttüğünüz yumilerinizi hastaneye bırakıp gelecek kızçeler ruh halleriniz nasıl..
Lovley ve Portakales

Duygusalllll nasıl bırakacagım bilmiyorum ama Allah'a emanet edip gelicem canım.. Bir heyecan bir heyecan sormaa hiç böyle olmamıştım..

Duygusalllll nasıl bırakacagım bilmiyorum ama Allah'a emanet edip gelicem canım.. Bir heyecan bir heyecan sormaa hiç böyle olmamıştım..

Canım şu an yumurta olarak hiç bir işe yaramıyorlar süpermenlerle aşk yaşamadan yumurtaları napıcaz ver gitsin
Heyecan her zaman olur canım normal..
O kadar tecrübeli ben ilk kez opu ya giriyormuş gibi heyecanlıydım..

iyi aksamlar kızlarrrrrrrrrrr benimde test tarihine 1 gun kaldıı pazar erkenden gıdıp kan vercem acılde 1 saate cıkıyo ordan oyle ıste ama korku bı andan heyecan bı yandan 2.kalıte olunca tedırgınım yanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…