Benim doktorum da dilek hanımCnm benim doktorum dilek hanim senin ki kim? Nhangi asamadasin...
Hayırlısı inşallah hepsi güzel güzel döllenir annelerinin göbüşünde büyür 9 ay sonrada meyaba anneciim der tabi bunu ıngalayarak dicek...
canım bişey soracağım kıbrıst da bi sürü tüp bebek merkezleri varmış diye duymuştum hatta yumurta donasyonu sperm sonasyonu yapan merkezler oralarda neden denemiyorsun ????[/QUOTE
Canım burda tüp bebek merkezlerinin fiyatı Türkiyeye göre pahalı burada ki dr umda donasyon olmayacağı için burda yaptırmanıza gerek yok dedi ki işlem aynı sonuçta burada artı bişey yapmıyorlar yani
Ben iğnelere basladim 6. guünüm bugün kontrol um vardi. Ben afyondan gelip gidiyorum cnm...allah hayirlisini nasip etsin inşallah hepimize de...Benim doktorum da dilek hanımbenimki Karışık biraz canım. Yarından sonra daha net yazabilirim inş. Sen hangi aşamadasın? Konya merkezde misin sen de ?
Of Afyon dan mı? Bu havalarda biraz zor oluyordur canım. Ben de eş durumundan Afyonlu sayılırım.Ben iğnelere basladim 6. guünüm bugün kontrol um vardi. Ben afyondan gelip gidiyorum cnm...allah hayirlisini nasip etsin inşallah hepimize de...
Bende eş durumundan afyonluyum :)Of Afyon dan mı? Bu havalarda biraz zor oluyordur canım. Ben de eş durumundan Afyonlu sayılırım.
Tatlım ben yanlış anlamadım dimi sen hamile mi kaldın kendiliğindenOf Afyon dan mı? Bu havalarda biraz zor oluyordur canım. Ben de eş durumundan Afyonlu sayılırım.
Cmm bizim is icin ordayiz...biraz zor ama inşallah rabbim kolaylaştırır...Of Afyon dan mı? Bu havalarda biraz zor oluyordur canım. Ben de eş durumundan Afyonlu sayılırım.
Tatlım ben yanlış anlamadım dimi sen hamile mi kaldın kendiliğinden
Hemşerimsin yanI:)Bende eş durumundan afyonluyum :)
Evet canımTatlım ben yanlış anlamadım dimi sen hamile mi kaldın kendiliğinden
Yarın özenle büyüttüğünüz yumilerinizi hastaneye bırakıp gelecek kızçeler ruh halleriniz nasıl..
Lovley ve Portakales
Harika bir haber bu çok sevindim..Evet canımbiz de hala inanamıyoruz
Duygusalllll nasıl bırakacagım bilmiyorum ama Allah'a emanet edip gelicem canım.. Bir heyecan bir heyecan sormaa hiç böyle olmamıştım..
Aaaaaaa ama sen en son öğrenip bizi ihmal ediyorsunnnn
Evettt arkadaşımız dogalll hamileee :) ORganikk bebeğimiz olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?