iyi aksamlar kızlarrrrrrrrrrr benimde test tarihine 1 gun kaldıı pazar erkenden gıdıp kan vercem acılde 1 saate cıkıyo ordan oyle ıste ama korku bı andan heyecan bı yandan 2.kalıte olunca tedırgınım yanııı
tatlımmmmm yarın güzel haberlerle gel inşallahkızlar ben çıkıyorummm hepinizii öpüyorummmmm
portakallımı portakallı gofretmi gofretimmmm2015 te tup bebek yaptirmayacagim ama hala pesinizdeyim gozum ustunuzde ona gore
Bugün bi türlü gelemedim topiğe hesapta olmayan işlerim çıktı...
Dışarıdaydım..
Ama ne soğuk
Sabah evden çıkarken -15 dereceydi..
Dün tesadüfen bende denk geldim o programa eğlenceli bişeye benziyo ama tam izleyemedimayy kızlar belki izleyeniniz vardır bilmiyorum ama
yeni bi program keşfettim tesadüfen
trt 1 de ana ocağı diye
annemle izliyoruz gül gül karnım ağrıdı valla
şehirli kızlar köy hayatı yaşıyorlar 1 hafta
tereyağı neyden yapılır sorusuna TERE den olabilirmi diyenler falan
canım o karışımı bende kullandım birde bal arı sütü polen karışımınıda 1 aydan fazla kullandım .... bal plen arı sütünüde tavsiye ederim ..... yumurta kalitesi ve sayısı için iyimiş ....Bugün çörek otu tarçın aldım . Bir de bal sipariş ettik.. Doğal şeyleride denemeye karar verdim. Cebimde para kalmıyo valla beybi için
Evet canım onu da okudum. Diğer ay ona başlayacağım inşallah. Sağolasıncanım o karışımı bende kullandım birde bal arı sütü polen karışımınıda 1 aydan fazla kullandım .... bal plen arı sütünüde tavsiye ederim ..... yumurta kalitesi ve sayısı için iyimiş ....
Ben tedavilerimde kullandım canım ve bu tedavimde de kullanacağım mecbur homozigotum ben..arkadaşlar aranızda clexane 0.6 ml kullanan varmı ???
diyet listemin olduğu sayfayıda yazarım canımgünlük günlük söyle bana var mı benden daha kararlı acaba : )Diyet günlüğünün linkini koyarsan buraya bakarım canım
Teşekkür ederim canımdiyet listemin olduğu sayfayıda yazarım canımgünlük günlük söyle bana var mı benden daha kararlı acaba : )
valla ne yaptığımızı biz de bilmiyoruz :) 3,5 senedir evliyiz ilk defa biz de böyle birşey gördük:) rabbm sağlık versin inş..... bu arada tşk ederimHarika bir haber bu çok sevindim..
Naptınızda hamile kaldınMalum biz de bişiler yapıyoruz ama olmuyor yoksa yanlışmı yapıyoruz
canım ben 0,8 ml kullanıyorum. neden sordun ki?arkadaşlar aranızda clexane 0.6 ml kullanan varmı ???
Canım seni daha önceki açtığın topikten biliyorum. Görünce şaşırdım ve çok sevindim. Allah inşallah sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yinede bırakma buraları. Yaz arada sırada.Canım bizde hiç anlamadık. 2 . Kez tedavi görüşmesi için merkeze gitmiştim. Öylesine bi kan alalım da, ne olur ne olmaz dediler, mucize gibi gelmiş konmuş annesine. Şimdi kalp atışlarını bekliyoruz. Bugün gidecektim aslında, ama hava Şartları sebebiyle cumartesiye kaldı
Kafunder hatırladınmı beni geçen sene tanışmıştık.29marttà ilk tüp bebek denemdi olmadı.şimdi senin durumun nedir merak ettim.bebeğin oldumu.canım senle konuşmuştuk ya fatih hoca hakkında :) hatırlamadın herhalde :) çok kişi ile konusunca insan karıştırıyor :) eskişehirdeyim :) biz 4 kere tüp bebek yaptık fatih hocayla :) 2si burada yoktu istanbulda yaptık fatih hoca bülent hoca ortak yapım :) 2.de kızım tuttu 31. haftada erken doğdu maalesef kaybettikonun desteği olmasa ayağa kalkamazdım neyse :) uğraştık yeniden oldu şükür :) senin adına sevindim :) keseyi görür ve kalp atışlarını sağlıkla duyarsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?