2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Nickindeki gibi inşallah bibeben olur
Pazar sabahı güzel haberini okumayı nasip etsin bana Rabbim..

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bende topigi takip ediyorum ama yorum konusunda pek katilimci degilim yumurtalari toplanacak arkadaslar ınsaallah kaliteli kaliteeli yumileriniz olur 0hatu0 cok sevindim haberine rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin bende bu hafta hayirli haber yazmayi umut ediyordum 7 gun geciktim ilk defa olmustu ama maalesef kismet degilmis bugun gorundu kirmizilar olsun hayirlisi degilmis bende bis durmayacam yarin incir ve havuc kurune basliycam allahtan umit kesilmez rabbim hepimize saglikli sihhatli bebekler nasip etsin.

ayy kızlar belki izleyeniniz vardır bilmiyorum ama
yeni bi program keşfettim tesadüfen
trt 1 de ana ocağı diye
annemle izliyoruz gül gül karnım ağrıdı valla
şehirli kızlar köy hayatı yaşıyorlar 1 hafta
tereyağı neyden yapılır sorusuna TERE den olabilirmi diyenler falan

2015 te tup bebek yaptirmayacagim ama hala pesinizdeyim gozum ustunuzde ona gore
portakallımı portakallı gofretmi gofretimmmm
geçen gün aklıma geldin hatta çok sevindim herşey yolunda Maşallah
iyi haberlerini duymak çok iyi geldi kendine çoook iyi bak Allaha emanet olun canım

Bugün bi türlü gelemedim topiğe hesapta olmayan işlerim çıktı...
Dışarıdaydım..
Ama ne soğuk
Sabah evden çıkarken -15 dereceydi..

ben pazara gittim ama dondummmmmmmmmmmmmm dondummmmmmmmmmmmmmmmm
bi ara yüzümü kontrol ettim yüz felci mi geldi yoksa hala his varmı diye
hemennn girişten 2 parça bişey aldım döndüm Allahtan pazar kapımın önünde

Bugün çörek otu tarçın aldım . Bir de bal sipariş ettik.. Doğal şeyleride denemeye karar verdim. Cebimde para kalmıyo valla beybi için

Dün tesadüfen bende denk geldim o programa eğlenceli bişeye benziyo ama tam izleyemedim

hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsınız? uzun zamandır siteye giremiyorum. geçen ayın 12 sinde adet olmuştum,bu ayın 8 inde yani dün sabah kahverengi geldi adet görür gibi,ara ara lekeler geliyor anlamadım? ilk kez böle oldu. ne adetim ne de değilim,enteresan bi durum yani.

Bugün çörek otu tarçın aldım . Bir de bal sipariş ettik.. Doğal şeyleride denemeye karar verdim. Cebimde para kalmıyo valla beybi için
canım o karışımı bende kullandım birde bal arı sütü polen karışımınıda 1 aydan fazla kullandım .... bal plen arı sütünüde tavsiye ederim ..... yumurta kalitesi ve sayısı için iyimiş ....

Evet canım onu da okudum. Diğer ay ona başlayacağım inşallah. Sağolasın

Harika bir haber bu çok sevindim..
Naptınızda hamile kaldın Malum biz de bişiler yapıyoruz ama olmuyor yoksa yanlışmı yapıyoruz
valla ne yaptığımızı biz de bilmiyoruz :) 3,5 senedir evliyiz ilk defa biz de böyle birşey gördük:) rabbm sağlık versin inş..... bu arada tşk ederim

Kizlar ben bu tüp bebek hakkinda internette arastirdigim kadar biliyorum ama kisa protokol ve uzun protokol diye bisi varmis ben kendi kafama gore adetten bir gün öncesi randevu aldim benim yumurta durumum iyi sorun esimde acaba daha bu adetimin 20. gününe mi randevu almaliyim bilemedim ya ben almanyadan gelcem bu islem icin ve yumurta takibi icin kac kere cagiriyorlar hastane fulyada ben o sirada bahcelievlerde gorümcemde olcam

Canım seni daha önceki açtığın topikten biliyorum. Görünce şaşırdım ve çok sevindim. Allah inşallah sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yinede bırakma buraları. Yaz arada sırada.

Kafunder hatırladınmı beni geçen sene tanışmıştık.29marttà ilk tüp bebek denemdi olmadı.şimdi senin durumun nedir merak ettim.bebeğin oldumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…