- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Ben Dr.a kürlerin faydası olurmu diye sordum rezerv azlığı için,ona göre yok ama bukadar kişi uyguluyor bana mantıklı geliyo ama ben şu anda tedaviye başlamadım daha ama Dr.kontroldeyim 21 gün cyclo progyynova kullanıp gitçem tekrar,yumurta bu ay görmedi,geçen ay 2,3 vardı.amh 0,42 benim,fsh 13,50 dört ay evvel,e2 de<5 çıktı,vahim durum yani,kür uygulamak istiyorum ama bu ilaçla olurmu ki,çörek otu,bal,tarçın. Deniyor,incir kürü deniyor.keten tohumu deniyor,bilgisi olanlar yardımcı olurmu ...ben aynı zamanda sle (lupus)yim,bide üstüne kanda pıhtılaşma var,yaş 35,panik atak.rezerv az ,..psikolojim alt.üst resmen,eşimlede hergün kavga...hayat çok çekilmez benim için bu aralar,her içtiğim,içeceğim ilaçtan korkuyorum lupusu etkilermi diye.anlayacağınız MUTSUZ bi tüp bebek tedavi aday adayıyım...
Doktorlar pek inanmıyor. Ben de sordum . Ama doğada herşeyin faydası ve yararı olabilir... Sağlıklı beslenme için kürlerden yardım alınabilir. Mutsuzda olma yani olmamaya çalış. Gecenlerde benımde yumurtam az oldugundan tedavım ıptal oldu... Ama şu an iyiyim kendimi topladım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.Ben Dr.a kürlerin faydası olurmu diye sordum rezerv azlığı için,ona göre yok ama bukadar kişi uyguluyor bana mantıklı geliyo ama ben şu anda tedaviye başlamadım daha ama Dr.kontroldeyim 21 gün cyclo progyynova kullanıp gitçem tekrar,yumurta bu ay görmedi,geçen ay 2,3 vardı.amh 0,42 benim,fsh 13,50 dört ay evvel,e2 de<5 çıktı,vahim durum yani,kür uygulamak istiyorum ama bu ilaçla olurmu ki,çörek otu,bal,tarçın. Deniyor,incir kürü deniyor.keten tohumu deniyor,bilgisi olanlar yardımcı olurmu ...ben aynı zamanda sle (lupus)yim,bide üstüne kanda pıhtılaşma var,yaş 35,panik atak.rezerv az ,..psikolojim alt.üst resmen,eşimlede hergün kavga...hayat çok çekilmez benim için bu aralar,her içtiğim,içeceğim ilaçtan korkuyorum lupusu etkilermi diye.anlayacağınız MUTSUZ bi tüp bebek tedavi aday adayıyım...
Canım şu an yumurta olarak hiç bir işe yaramıyorlar süpermenlerle aşk yaşamadan yumurtaları napıcaz ver gitsin
Heyecan her zaman olur canım normal..
O kadar tecrübeli ben ilk kez opu ya giriyormuş gibi heyecanlıydım..
Arada böyle hormonsuz bebek haberi almak çok güzel...
Hep hayalimdi tedaviye hazırlanırken kendiliğinden hamile kalabilmek ahh ah
tatlımmmmm yarın güzel haberlerle gel inşallah
bizde seni öptükkkkkkkkk
Canm artik ikiz degiller biri bizi yedi haftalikken birakti malesef diger bebisim iyi simdilik cok sukurİkizler nasıl annesi...büyümüştür bebişler..
Canim cok tesekkur ederimportakallımı portakallı gofretmi gofretimmmm
geçen gün aklıma geldin hatta çok sevindim herşey yolundaMaşallah
iyi haberlerini duymak çok iyi geldikendine çoook iyi bak Allaha emanet olun canım
Ben her gun 0,4 kullaniyorum yaklasik 16 haftadirarkadaşlar aranızda clexane 0.6 ml kullanan varmı ???
Canim hayirli ugurlu olsun bebegin cok cok sevindim rabbim saglikla aldirsin kucagina sizde sorun neydi gerci suan hamis olduguna gore sorun yokmus ama cok cok sevindim umut oldun hepimizeHemşerimsin yanI:)
Canim hangi igneyi kullandin kac doz bu arada rabbim saglikla aldirsin kucaginamerhaba arkadaşlar .....
dün yumurta toplama işlemim oldu ... kontrollerde 4 adet yumurta gözüküyordu..... ama doktor 5 tane yumurta toplamış bir tanesi biraz ufakmış....doktoru aradım 5 taneside olgun yumurtaymış .... bakalım bu akşam tekrar arayacağım doktorumu yumurtalar ne durumda ....Allahıma çok şükür şimdilik herşey çok güzel ilerliyor.... normalde 2-3 tane yumurta anca olurdu bende .... çok merak ediyorum acaba doktor akşam ne diyecek ....
canım ben inşallah hamile olursam 9 ay her gün bir tane kullanacakmışım ..... yumurta toplama işlemi oldu perşembe günü bu günde o iğnelere başladım tekrar ... canım çok yanıyor bu iğnelerde .... zamanla acıya alışılırmı acaba yani 9 ay boyunca... gerçi hamile olayımda 9 ay çekerim o acıyı .... :)Ben tedavilerimde kullandım canım ve bu tedavimde de kullanacağım mecbur homozigotum ben..
Bir şey mi oldu neden sordun?
canım ben inşallah hamile olursam 9 ay her gün bir tane kullanacakmışım ..... yumurta toplama işlemi oldu perşembe günü bu günde o iğnelere başladım tekrar ... canım çok yanıyor bu iğnelerde .... zamanla acıya alışılırmı acaba yani 9 ay boyunca... gerçi hamile olayımda 9 ay çekerim o acıyı .... :)canım ben 0,8 ml kullanıyorum. neden sordun ki?
canım hayırlı olsun bebişin yeni gördüm :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)13 hafta oldu bebislerden biri yedinci haftada birakti bizi malesef yazdim mi hatirlamiyorum. Kanamalarim bitti cok sukur onlem amacli bir kac ilaca devam ediyorum. Demek yarin buyuk gun insaallah hepsi de cok kaliteli yumik ve cok kaliteli embriyo olur. Cok heyecanli oluyor insan her asamsinda sonuna kadar guzelliklerle devam etsin ins
canım tabi hatırladım :)benim de martta olmadı haziranda bir daha denedik tuttu :) büyüyo bebiş karnımda 8-10 hafta kaldı teyzesi :) darısı sana :) sen neler yapıyorsun :) tedavi var mı ufukta :)Kafunder hatırladınmı beni geçen sene tanışmıştık.29marttà ilk tüp bebek denemdi olmadı.şimdi senin durumun nedir merak ettim.bebeğin oldumu.
canım tedaviden önce genotropin iğne kullandım 2 tane yaklaşım 2 hafta kadar sonrada merional 150 2 toz 1 su iğne verdi...birde famara izimli bi ilaç verdi rahim kalınlaşması için sanırım .... ama öncesinde çok uzun zaman vitamin hapları kullandım .... tedaviye başlamadan önce incir kürün yaptım yani gün olarak değil yumurta tolama işlemine kadar sabah akşam aç karnına içtim .... birde bal polen arı sütü kullandım bunun çok faydası olduğunu düşünüyorum özelliklede arı sütünün...bu yumurtalar mucize gibi geliyor bu akşam doktorla konuştum 4 tanesi döllenmiş bakalım yarın akşam ne diyecek doktor ???Canim hangi igneyi kullandin kac doz bu arada rabbim saglikla aldırsın kucagina
Günaydın hanımlarrrr herkese mutlu haftasonlarııı
Dün doktor kontrolündeydim veeeeee her şey çok güzel görünüyor kanama alanı yok olmuş bizim ufaklık kafasını dayamış ve annesini ev hapsinden kurtardı
Tatlım çok geçmiş olsun kızların alıntılarından gördüm...kafunder tesekkurler amin cumletem ins
Ben de muhtemelen gebe kalırsam 9 ay kullanacam canım..canım ben inşallah hamile olursam 9 ay her gün bir tane kullanacakmışım ..... yumurta toplama işlemi oldu perşembe günü bu günde o iğnelere başladım tekrar ... canım çok yanıyor bu iğnelerde .... zamanla acıya alışılırmı acaba yani 9 ay boyunca... gerçi hamile olayımda 9 ay çekerim o acıyı .... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?