2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ben Dr.a kürlerin faydası olurmu diye sordum rezerv azlığı için,ona göre yok ama bukadar kişi uyguluyor bana mantıklı geliyo ama ben şu anda tedaviye başlamadım daha ama Dr.kontroldeyim 21 gün cyclo progyynova kullanıp gitçem tekrar,yumurta bu ay görmedi,geçen ay 2,3 vardı.amh 0,42 benim,fsh 13,50 dört ay evvel,e2 de<5 çıktı,vahim durum yani,kür uygulamak istiyorum ama bu ilaçla olurmu ki,çörek otu,bal,tarçın. Deniyor,incir kürü deniyor.keten tohumu deniyor,bilgisi olanlar yardımcı olurmu ...ben aynı zamanda sle (lupus)yim,bide üstüne kanda pıhtılaşma var,yaş 35,panik atak.rezerv az ,..psikolojim alt.üst resmen,eşimlede hergün kavga...hayat çok çekilmez benim için bu aralar,her içtiğim,içeceğim ilaçtan korkuyorum lupusu etkilermi diye.anlayacağınız MUTSUZ bi tüp bebek tedavi aday adayıyım...

Yardimci olmak isterdim ama bende bilmiyorum bendede rezev azligi var bir tup demem oldu ama yumurta 1 taneydi ve bos cikti. Bu aralar tup bebek yaptiramiycam maddi durumdan dolayi bende incir ve havuc kuruni deniycem iyi geldigi soyleniyor denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum.

Doktorlar pek inanmıyor. Ben de sordum . Ama doğada herşeyin faydası ve yararı olabilir... Sağlıklı beslenme için kürlerden yardım alınabilir. Mutsuzda olma yani olmamaya çalış. Gecenlerde benımde yumurtam az oldugundan tedavım ıptal oldu... Ama şu an iyiyim kendimi topladım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Kendini üzdükçe daha da kötü sonuçlar alırsın bu yüzden içini ferah tut.. Yıllar evvel panik atak için 3 yıl tedavi gördüm ve o hastalıktan kurtuldum. Doktorun dediği ölçüde ilaçlarını kullan korkma.. İnsanlar bana o tarz ilaçlar zor bırakılır demişti ama ben çok rahat bıraktım. Zorlanmadım... Ve o ilaçlara bir daha hiç ihtiyaç duymadım. Umarım atlatırsın. Sevdiğin şeyleri yaparak vakit geçir derim . Kendini üzme ..

AYNEN GİTMEK İÇİN ÇILDIRIYORLAR SORMA HAHAHAH :)

Arada böyle hormonsuz bebek haberi almak çok güzel...
Hep hayalimdi tedaviye hazırlanırken kendiliğinden hamile kalabilmek ahh ah

BİZ BU KAFAYLA GIDERSEK ŞEY OLAYINDA OLMAZ TABİİ AHAHAHAH

tatlımmmmm yarın güzel haberlerle gel inşallah
bizde seni öptükkkkkkkkk

İNŞALLAH TATLIM :)

İkizler nasıl annesi...büyümüştür bebişler..
Canm artik ikiz degiller biri bizi yedi haftalikken birakti malesef diger bebisim iyi simdilik cok sukur

portakallımı portakallı gofretmi gofretimmmm
geçen gün aklıma geldin hatta çok sevindim herşey yolunda Maşallah
iyi haberlerini duymak çok iyi geldi kendine çoook iyi bak Allaha emanet olun canım
Canim cok tesekkur ederim isteyen herkesin hayirli ve guzel haberlerini alalim ins
arkadaşlar aranızda clexane 0.6 ml kullanan varmı ???
Ben her gun 0,4 kullaniyorum yaklasik 16 haftadir

Canim hangi igneyi kullandin kac doz bu arada rabbim saglikla aldirsin kucagina

Ben tedavilerimde kullandım canım ve bu tedavimde de kullanacağım mecbur homozigotum ben..
Bir şey mi oldu neden sordun?
canım ben inşallah hamile olursam 9 ay her gün bir tane kullanacakmışım ..... yumurta toplama işlemi oldu perşembe günü bu günde o iğnelere başladım tekrar ... canım çok yanıyor bu iğnelerde .... zamanla acıya alışılırmı acaba yani 9 ay boyunca... gerçi hamile olayımda 9 ay çekerim o acıyı .... :)

canım ben 0,8 ml kullanıyorum. neden sordun ki?
canım ben inşallah hamile olursam 9 ay her gün bir tane kullanacakmışım ..... yumurta toplama işlemi oldu perşembe günü bu günde o iğnelere başladım tekrar ... canım çok yanıyor bu iğnelerde .... zamanla acıya alışılırmı acaba yani 9 ay boyunca... gerçi hamile olayımda 9 ay çekerim o acıyı .... :)

canım hayırlı olsun bebişin yeni gördüm :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
Kafunder hatırladınmı beni geçen sene tanışmıştık.29marttà ilk tüp bebek denemdi olmadı.şimdi senin durumun nedir merak ettim.bebeğin oldumu.
canım tabi hatırladım :)benim de martta olmadı haziranda bir daha denedik tuttu :) büyüyo bebiş karnımda 8-10 hafta kaldı teyzesi :) darısı sana :) sen neler yapıyorsun :) tedavi var mı ufukta :)

Canim hangi igneyi kullandin kac doz bu arada rabbim saglikla aldırsın kucagina
canım tedaviden önce genotropin iğne kullandım 2 tane yaklaşım 2 hafta kadar sonrada merional 150 2 toz 1 su iğne verdi...birde famara izimli bi ilaç verdi rahim kalınlaşması için sanırım .... ama öncesinde çok uzun zaman vitamin hapları kullandım .... tedaviye başlamadan önce incir kürün yaptım yani gün olarak değil yumurta tolama işlemine kadar sabah akşam aç karnına içtim .... birde bal polen arı sütü kullandım bunun çok faydası olduğunu düşünüyorum özelliklede arı sütünün...bu yumurtalar mucize gibi geliyor bu akşam doktorla konuştum 4 tanesi döllenmiş bakalım yarın akşam ne diyecek doktor ???

Günaydın hanımlarrrr herkese mutlu haftasonlarııı

Dün doktor kontrolündeydim veeeeee her şey çok güzel görünüyor kanama alanı yok olmuş bizim ufaklık kafasını dayamış ve annesini ev hapsinden kurtardı

herkese güzel haftasonları..
portakales ve lovely inşlh yumoşlarınız bol kaliteli olur....

Günaydın kızlar...
Portakales ve lovley opuların vardı naptılar acaba

Çok güzel bir haber bu çok sevindim canım...
Paşa çıkış yoluna doğrumu dayamış kafasını

Ben de muhtemelen gebe kalırsam 9 ay kullanacam canım..
o iğneler çok fena buz kullanmanı tavsiye ederim..
vurmadan önce o bölgeye buzla soğut ve öyle vur ilacı yavaş yavaş ver ve iğne ucunu 5 e kadar say öyle çıkar ardından yine buz uygula az bişi...

egunal cnm transferdeki embryoların kalitesi nasıl anlaşılıyor hani grade kalite kaç olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…