Grade 1 en iyisi canım..egunal cnm transferdeki embryoların kalitesi nasıl anlaşılıyor hani grade kalite kaç olmalı
saol cnm ya merak ettim gerçi daha ben adet bile olmadım da kafamda deli sorular dolanıyor.Grade 1 en iyisi canım..
Farklı şekilde de değerlendiriyorlar 5AA gibi mesela..
Mesajımı düzenledim detaylı yazdım bak canım..saol cnm ya merak ettim gerçi daha ben adet bile olmadım da kafamda deli sorular dolanıyor.
yani 1 en iisi dr.da onun kaç grade olduğunu söylüyor demekki bakalım bende neler olacak uff...Mesajımı düzenledim detaylı yazdım bak canım..
Canım önceki gebeliğim 10 hafta sürdü ben tedaviye başlamadan önce de başladığımı varsayarsam 12 hafta kadar kullandım neredeyse... Evet gerçekten avı veriyor. Hatta yer yer morarıyor, ama Dediğin gibi evlatlarımız için katlanmak zorundayız. Onlar sağ salim gelse de 9 ay yaptırsakcanım ben inşallah hamile olursam 9 ay her gün bir tane kullanacakmışım ..... yumurta toplama işlemi oldu perşembe günü bu günde o iğnelere başladım tekrar ... canım çok yanıyor bu iğnelerde .... zamanla acıya alışılırmı acaba yani 9 ay boyunca... gerçi hamile olayımda 9 ay çekerim o acıyı .... :)
Canım biz de sorun pco ve kan pıhtılaşması. Ama pıhtılaşmayı önceden biliyorduk çünkü ben nişanlıyken bacağıma pıhtı attığından tedavi görmüştüm. O Yüzden tedavilerin Öncesinde hep iğne kullandım. Allah'ım nasip etti, hala inanamıyoruz . Saat 13.30 da randevumuz var, inş sağlıkla kalp atışlarını duyar da geliriz. Ilk gebeliğimde kalbi durduğu için şu an evde eşimde de bende de bir sessizlik var, ilginç bir sessizlik. Aslında eminim ikimizin de içinden geçenler aynı tedirginlik, aynı korku; ama dile getirmekten korkuyoruz sanki. Çünkü sanki birazdan bizim önemli bir randevumuz çokmuş gibi davranmaya çalışıyoruz!!!! Allah'ım sen büyüksün, ya Rabbim.........Canim hayirli ugurlu olsun bebegin cok cok sevindim rabbim saglikla aldirsin kucagina sizde sorun neydi gerci suan hamis olduguna gore sorun yokmus ama cok cok sevindim umut oldun hepimize
Allah yardimciniz olsun inşallah hersey guzel gececek mucizenin kalp atislarinida duyacaksınız allahın izniyle kucaginiza alacaginiz gunlerde gelecek.Canım biz de sorun pco ve kan pıhtılaşması. Ama pıhtılaşmayı önceden biliyorduk çünkü ben nişanlıyken bacağıma pıhtı attığından tedavi görmüştüm. O Yüzden tedavilerin Öncesinde hep iğne kullandım. Allah'ım nasip etti, hala inanamıyoruz . Saat 13.30 da randevumuz var, inş sağlıkla kalp atışlarını duyar da geliriz. Ilk gebeliğimde kalbi durduğu için şu an evde eşimde de bende de bir sessizlik var, ilginç bir sessizlik. Aslında eminim ikimizin de içinden geçenler aynı tedirginlik, aynı korku; ama dile getirmekten korkuyoruz sanki. Çünkü sanki birazdan bizim önemli bir randevumuz çokmuş gibi davranmaya çalışıyoruz!!!! Allah'ım sen büyüksün, ya Rabbim.........
Sagol guldencigim amin. En kisa zamanda isteyen herkese nasip olsun insTatlım çok geçmiş olsun kızların alıntılarından gördüm...
Rabbim diğerine sağlık ve ömür versin..
cnm inşlh yumoşalrın büyür ya ben pek bilgi sahibi değilim bu konuda ama elimden dua etmekten başka bişey gelmez arkadaşım inşlh bu tedavin iptal olmaz yumoşalrın tepki verir bu yeni iğneye....kızlar moralım cok bozuk merkezden geldım şimdi yumurtalarım dırenc gostermıs buyumemıs ek ıgne yazılıp doz arttırıldı eger salı guune kadar bı gelısme olmazsa tedavım ıptal edılcekmıs cok uzgunum ne yapmam lazım bılmıyorum sızce gelısırlermı 4tane 9 ml 3 tane 8 ml 2 tanede 10 ml olmus yumurtam var gelısırmı sızce 3 gune allahım nolur ıptal olmasın duva edın bana olurmu
eee süper maşalalh artık korkuları bırak yakında keseyi görmeye gidersin cnm .....Kızlar 12. Gün 281, 14. Gün 758 çıkan değerim bugün 16. Gün 2219 çıktı :) nasıl sizce :)
canım bu sefer hersey güzel olacak :) bizde de durum aynı bir kere hayal kırıklığına uğrayınca korkuyorsun hep :) ama bu güzel günlerin kıymetini bilmeliyiz :) allahım yardımcın olsun :) güzel haberlerini bekliyoruz :)Canım biz de sorun pco ve kan pıhtılaşması. Ama pıhtılaşmayı önceden biliyorduk çünkü ben nişanlıyken bacağıma pıhtı attığından tedavi görmüştüm. O Yüzden tedavilerin Öncesinde hep iğne kullandım. Allah'ım nasip etti, hala inanamıyoruz . Saat 13.30 da randevumuz var, inş sağlıkla kalp atışlarını duyar da geliriz. Ilk gebeliğimde kalbi durduğu için şu an evde eşimde de bende de bir sessizlik var, ilginç bir sessizlik. Aslında eminim ikimizin de içinden geçenler aynı tedirginlik, aynı korku; ama dile getirmekten korkuyoruz sanki. Çünkü sanki birazdan bizim önemli bir randevumuz çokmuş gibi davranmaya çalışıyoruz!!!! Allah'ım sen büyüksün, ya Rabbim.........
canım benim aşılamada böyle olmuştu dr büyümüyor gibi 3 gün sonra bkalım dedi ben üzüldüm hep dua ettim :) yumileri sevdim konuştum 3 gün sonra büyümüştü :) drda şaşırdı :) hayırlısı ile büyürler inşallah :) ama unutma herseyde vardır bir hayır :) allahım yardımcın olsun :)kızlar moralım cok bozuk merkezden geldım şimdi yumurtalarım dırenc gostermıs buyumemıs ek ıgne yazılıp doz arttırıldı eger salı guune kadar bı gelısme olmazsa tedavım ıptal edılcekmıs cok uzgunum ne yapmam lazım bılmıyorum sızce gelısırlermı 4tane 9 ml 3 tane 8 ml 2 tanede 10 ml olmus yumurtam var gelısırmı sızce 3 gune allahım nolur ıptal olmasın duva edın bana olurmu
canım değerin gayet iyi ilerliyor :) hala niye test yaptırıyor drun :) kese için beklemen lazım :) sürekli test yapıp kendii de bebeği de strese sokma canım :) darısı kese ve pıtpıtlara :)Kızlar 12. Gün 281, 14. Gün 758 çıkan değerim bugün 16. Gün 2219 çıktı :) nasıl sizce :)
Merhaba transferinin onuncu günü Pazartesi test günüm fakat ben endişekiyim çünkü en son bir iki gün önce adet sancısına benzer belirti.m bugün ortadan kayboldu şu an sadece kasıklarımda hafif ağrı hissediyorum kabızlığımda ortadan kayboldu çok endişeliyiselam kızlar bende tüp bebek yaptıracapım. medikana international Selman Bey'de tedavi gören var mı? yardım ve yorumlarınız bekliyorum.
allahım yardımcın olsun canım :) sonu bebişli olsun inşallahhhh :)Selam kızlar sizi yakın bir süre önce keşfettim beni de heyecanlandırdınız :) bende önümüzdeki haftaiçinde 2. denemeye başlayacam bu yolda olan herkese kolaylıklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?