2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım kaç günlük iğne sonucunda bu büyüklükte yumiler?

canım az kalmış :) inşallah ptesi güzel sonuçlarını alırız :)

Selam kızlar sizi yakın bir süre önce keşfettim beni de heyecanlandırdınız :) bende önümüzdeki haftaiçinde 2. denemeye başlayacam bu yolda olan herkese kolaylıklar diliyorum..

Yeni yıl yeni umutlar demek 2.tedavinle evladına kavuşursun inşallah

Selam kızlar sizi yakın bir süre önce keşfettim beni de heyecanlandırdınız :) bende önümüzdeki haftaiçinde 2. denemeye başlayacam bu yolda olan herkese kolaylıklar diliyorum..
Hos geldin cnm tedavin simdiden hayili olsun bende 22adetle baslicam suan iki ilac kullaniyorum herkesin tedavisi hayirli olsun saglikli bebeklerimiz olsun insallah

Canım bende öyleyim her tedavide yumurtalar direnç gösteriyo ve zor gelişiyo emin ol uzun gelişip 2.kalite olcana yumurtaların tedavi iptal olsun daha iyi bizimkini devam ettirdi dr yumilerim 2.kalite transferi oldum ben ona bagladım

Hos geldin cnm tedavin simdiden hayili olsun bende 22adetle baslicam suan iki ilac kullaniyorum herkesin tedavisi hayirli olsun saglikli bebeklerimiz olsun insallah

Canım bende ilk tedaviden sonraki arada 2 ilaç kullanmaya başladım inşallah etkisini göstermiştir..

Canım kaç günlük iğne sonucunda bu büyüklükte yumiler?
canım geçmişe baktım :) işim yoktu :) çarşamba başlamış bulutefe galiba 150 puregon mu öyle bişey :)
Çok sağol canımm çok mutlu , umutlu , heyecanlıyım ve bir o kadar da yine negatif olacak diye korku da var içimde...
negatif korkusu hep oluyor :) önemli olan kaygılarının umutlarının önüne geçmemesi :)

Canım doktor dedi bir daha baktır diye son kez baktirdik pazartesi kese görünür mu ki?

Tatlım bu sonuçlar ilk bakışta gebelik habercisi gibi görünse de kullandığımız ilaçlarda değerlerin yüksek çıkmasına sebep olabilir.Yani 2 şekilde de yorumlanabilir.Vücudumuzdaki değişimlerde öyle mesela kullandığımız estrafem yani e2 göğüslerde hassasiyet yapabiliyor bizde bunu gebelikten diye yorabiliyoruz gebeliktende olabilir ama olmayabilir de..Çok arkadaşımız hiç belirti vermeden gebelik testine gitti ve pozitifi aldı.Bir tanesi idrar testi yaptı negatif çıktı aynı gün kan verdi pozitifti hem de ikizmiş.Hiç belli olmaz yani.Keşke elimizde olsa da embriyolar konar konmaz gebelik var mı yok mu anlasak ama 10-12 sonrasına boşuna test günü verilmiyor.Kandaki sonucu beklemekten başka çaremiz yok.İnşallah pozitif haberini burada paylaşırsın..

Benim de 3.denemem olacak 28 yasindayim.sebepsiz infertilite bu ay transfer yapılacak. hayirlisyla isteyen tüm arkadaslar en yakın zamanda kucaklarina bebeklerini alir
İnsaalah her sey cok guzel ve saglikli olur bize guzel haberlerle gelirsin. Allaha emanet ol
Merhaba canim ben varim dort tanecik yum gelismisti o da yuksek doz ilaclarla ve gec gelisti. İcini ferah tut her seyin hayirlisi olsun. Normalde on gun kullanilan ignelerle yumurta gelisir benim 17 gun surdu gunde uc igne ve yuksek doz kullandim. Ama opu oldu cok sukur kalan iki kaliteli embriyo transfer edildi simdi benimle kalan bir tane. Nasip olunca her zorluga ragmen oluyor. Yeter ki yaratan ol desin
Kızlar 12. Gün 281, 14. Gün 758 çıkan değerim bugün 16. Gün 2219 çıktı :) nasıl sizce :)
Masaallah suphanaallah hayirli olsun canim kese 3000 li degerlerde gorunuyor sanirim ama kisiden kisiye de farklilik gosterebiliyor. Saglikla tamamlanmasini dilerim
Canim endiselenme belirtiler cok kafa karistirici takilmamani tavsiye ederim. Bugun onuncu gununmus test yaptirsan cikacagini dusunuyorum insaallah umdugun gibi olur her sey

canım geçmişe baktım :) işim yoktu :) çarşamba başlamış bulutefe galiba 150 puregon mu öyle bişey :)

sağol canım bilgilendirdiğin için.
o zaman bugün iğnede ki 4.günü daha vurmadı.
çarşamba günü başladıysa iğneye 3 kez 150 doz vurup gitmiş oluyor bu da yüksek doz değil ve cevap vermeyebilir istenildiği gibi.. erken aslında doktor zaten dozu artırmış ben cevap vereceğini düşünüyorum yüksek doza..

amın canım allah razı olsun benım daha tedavımın 5 gunu salıgunu 8 gun olcak ama doktor eger salı gunune gelısme olmazsa ıptal dedı canım cok sıkıldı ınsallah salı gunune buyumus olurlar amınn ecmaın rabbım hepımızın emeklerını bosa cıkarmasın inşallah

hayırlısı olsun canım 2750 odeme yaptık eger ıptal olursa oparada bosa gıtmıs olucak o canımı cok sıkıyor

Inşallah CNm ben üçüncü gün îyibarıyle mide bulantısı ve yemeklerden tiksindim Buda ilaçlardanmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…