inşallah canım salı gunene buyurler ıgnenın dozu arrtı gunde 2 tane bırı kalcadan bırı gobekten 300 doz kullancam fayda eder ınsallahcanım bu sefer hersey güzel olacak :) bizde de durum aynı bir kere hayal kırıklığına uğrayınca korkuyorsun hep :) ama bu güzel günlerin kıymetini bilmeliyiz :) allahım yardımcın olsun :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
canım benim aşılamada böyle olmuştu dr büyümüyor gibi 3 gün sonra bkalım dedi ben üzüldüm hep dua ettim :) yumileri sevdim konuştum 3 gün sonra büyümüştü :) drda şaşırdı :) hayırlısı ile büyürler inşallah :) ama unutma herseyde vardır bir hayır :) allahım yardımcın olsun :)
canım değerin gayet iyi ilerliyor :) hala niye test yaptırıyor drun :) kese için beklemen lazım :) sürekli test yapıp kendii de bebeği de strese sokma canım :) darısı kese ve pıtpıtlara :)
allah razı olsun canım inşallah gelısırde ıptal olmaz amınn ecmaın rabbım hepımızın yuzunu guldrsun inşallahcnm inşlh yumoşalrın büyür ya ben pek bilgi sahibi değilim bu konuda ama elimden dua etmekten başka bişey gelmez arkadaşım inşlh bu tedavin iptal olmaz yumoşalrın tepki verir bu yeni iğneye....
Ocak 6 da transferim oldu canım.ayın 15 inde test günüm cok dua et bana.inşallah sende sağlıklı sıhatli alırsın paşanı kucağınacanım hayırlı olsun bebişin yeni gördüm :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
canım tabi hatırladım :)benim de martta olmadı haziranda bir daha denedik tuttu :) büyüyo bebiş karnımda 8-10 hafta kaldı teyzesi :) darısı sana :) sen neler yapıyorsun :) tedavi var mı ufukta :)
Transfer mi oldun canım sen...Ocak 6 da transferim oldu canım.ayın 15 inde test günüm cok dua et bana.inşallah sende sağlıklı sıhatli alırsın paşanı kucağına
ayyyy Allahım yaa ard arda transfer haberleri geliyorSelam aleyküm arkadaşlar dün transfer oldu bebeklerimle evimizdeyiz inşallah Rabbimin izniyle tutunurlar pozitif sonuç alırız Allah cünlemizin yar ve yardımcısı olsun
amın canım allah razı olsun benım daha tedavımın 5 gunu salıgunu 8 gun olcak ama doktor eger salı gunune gelısme olmazsa ıptal dedı canım cok sıkıldı ınsallah salı gunune buyumus olurlar amınn ecmaın rabbım hepımızın emeklerını bosa cıkarmasın inşallah
Sevindim canım senin adına 2 tanesinden 1 tanesi çok iyi bence benim 6 taneden 1 tane gelmişti sadeceKızlar embriyolarımdan 2 tanesini CGH ye yollamıştım biliyorsunuz diğer 4 tanesi beklemede şu an...
2 tane çok iyi kalite embriyoydu gidenler 1 tanesi sağlam gelmiş diğerinde ciddi kromozom bozukluğu var..
Bu da tutmayan tüp bebeklerin sebebini gösteriyor aslında...
Eşimin ve benim genetiklerimize bakılmıştı sorun yoktu ama oluşan embriyoda yani yeni gen de ciddi sorunlar oluşturmaya engel değil bu...
Şahane görünen 1 embriyoda ciddi kromozom sorunu çıkabiliyor..
Şimdi amacım kalan 4 taneden 2 tanesinide cgh ye yollamak.
Keşke imkanımız olsa hepimiz bu işlemleri yaptırabilsek ve sağlıksız embriyo transferi olmaktan kurtulabilsek.
Sevindim canım senin adına 2 tanesinden 1 tanesi çok iyi bence benim 6 taneden 1 tane gelmişti sadece
inşallah yerleşme sancısıdır canımBugün
Merhaba transferinin onuncu günü Pazartesi test günüm fakat ben endişekiyim çünkü en son bir iki gün önce adet sancısına benzer belirti.m bugün ortadan kayboldu şu an sadece kasıklarımda hafif ağrı hissediyorum kabızlığımda ortadan kayboldu çok endişeliyi
Şimdide merkezim hakkında sürekli kötü şeyler okuyorum kafam çok karıştıbiliyorsun benimde toplamda 6 tane ama hepsini yollayamadım belki de benim de sadece 1 tane sağlam ama buna da şükür canım..ya hiç gelmeseydi..
aklını karıştırma lütfen...Şimdide merkezim hakkında sürekli kötü şeyler okuyorum kafam çok karıştı
cok tesekkur ederım allah razı olsun sızler olmasanız naparım ben bılmıyorum moral yazılarınız bılgılerınız olmasa napardım allah razı olsun ınan umurtlandırdı yazın benı ınsallah salı gunu hersey cok guzel olmus olur ınsallah hepımızın yuzunu guldursun rabbım amınnİğnelerin ilk günlerinde hızlı büyüme olmaz.Asıl büyüme toplamaya yakın zamanda olur.Göreceksin bak salı günü ilaca cevap vermiş olacak yumiler.Moralini yüksek tut psikoloji çok önemli koy verme kendini..Bu süreç böyle gel gitlerle dolu..Para kaybında olabilir.Her şey evlat için canım unutma..
canım büyürler inşallah :) güldenin dediği gibi ilk günler o kadar hızlı büyümüyo dozunda az gelmiş olabilir ben mesela 225 gonalf 150 merional vurulduğum oldu :) dozunu arttırmış drun :) bu gazla büyür senin yumiler inşallah :) dua et sev onları :)inşallah canım salı gunene buyurler ıgnenın dozu arrtı gunde 2 tane bırı kalcadan bırı gobekten 300 doz kullancam fayda eder ınsallah
canımmmm hadi inşallah :) 15inde güzel haberlerini alacağızzzzzz :) hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız :)Ocak 6 da transferim oldu canım.ayın 15 inde test günüm cok dua et bana.inşallah sende sağlıklı sıhatli alırsın paşanı kucağına
Kızlar embriyolarımdan 2 tanesini CGH ye yollamıştım biliyorsunuz diğer 4 tanesi beklemede şu an...
2 tane çok iyi kalite embriyoydu gidenler 1 tanesi sağlam gelmiş diğerinde ciddi kromozom bozukluğu var..
Bu da tutmayan tüp bebeklerin sebebini gösteriyor aslında...
Eşimin ve benim genetiklerimize bakılmıştı sorun yoktu ama oluşan embriyoda yani yeni gen de ciddi sorunlar oluşturmaya engel değil bu...
Şahane görünen 1 embriyoda ciddi kromozom sorunu çıkabiliyor..
Şimdi amacım kalan 4 taneden 2 tanesinide cgh ye yollamak.
Keşke imkanımız olsa hepimiz bu işlemleri yaptırabilsek ve sağlıksız embriyo transferi olmaktan kurtulabilsek.
canım sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah :) ardarda alalım 2015in güzzel haberleriniiiiiiii :)Selam aleyküm arkadaşlar dün transfer oldu bebeklerimle evimizdeyiz inşallah Rabbimin izniyle tutunurlar pozitif sonuç alırız Allah cünlemizin yar ve yardımcısı olsun
İnşallah inşallah pozitif cıksında bi hayırlısıylaTransfer mi oldun canım sen...
15 ocak ta hamilelik haberini kutlamak nasip olsun burda inşallah...
aklını karıştırma lütfen...
birileri olumsuz şeyler yaşıyor diye sende de aynısı olacak değil..
benim bundan önceki 2 tedavim başka yerdeydi ben güzel sonuç alamadım ama kimi yönlendirdiysem gebe kaldı.
ben de gözden kaçan şeyler olmasına rağmen üzerine gidip kötü yazmıyorum çünkü genel olarak işini iyi yapan bir doktorum vardı ben de negatif oldu diye olumsuz şeyler yazmam...sen de etkilenme olur mu..
İnşallah CNm bugün o sancıda azaldı ama kısmet Pazartesi öğrenmez bakalıminşallah yerleşme sancısıdır canım
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberi verirsin bize transfer olmamış daha anladığım kadarıyla, nerde tedavi oldun? Maşallah bu kez embriyolar gelmiş 5. Gune inşallah devamıda gelir cnm
Bende bu kez memorialde yaptırdım birşey var gibi ama inşallah devam ediyordur
evet canım elde var 1...hadi hayırlı olsun :) elde varrrrrr 1 :) 1 tanede oradan gelirse oldu sana ikiz anasıııııı güldennnn :) hadi inşallah canım :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?