2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bu kez güzel gitmiş herşey inşallah sonuda güzel olur
Cnm benimde transferin 8. Gunu 97 çıktı, 10. Günde 228 çıktı bugün 17. Gunum başka test yapmadım ama içim içimi yiyor değer duştumuki diye. 13. Gün idrar testi en son oda çok net değildi sanki 11. Günde yaptıgım test gibiydi o beni strese soktu biraz, umarım kimyasal olmaz

evet canım elde var 1...
şükür diyorum...
diğer 2 sinden sağlam gelen olursa hepsini transfer edermiyim bilmiyorum belki tek embriyo transferi olurum doktorumla karar vericem buna...
bence de canım :) ben 2 tane istedim kesin tutsun diye :) drum 1 tane dedi bu tutaacak sen güven dedi ve oldu şükür :)

Tamam canım çok sağol normalde de herşeyde çok kararsızımdır çabuk etkileniyorum

Kızlar bugün gece 12 de otobüsüm var evime dönüyorum bikaç gün giremezsem merak etmeyin yani beni hepinizi öpüyorum

bu gün opusu olan arkadaşlar muhteşem haberle gelin inş

canımm sakin ol inşşş büyürler allah yüzünü güldürsün
Kızlar 12. Gün 281, 14. Gün 758 çıkan değerim bugün 16. Gün 2219 çıktı :) nasıl sizce :)
maşallah
Haha Görümcede çekiştirelim en sevdiğim konuben de bi tane var aman Yarabbi evlerden ırak
çekiştirelim kız
evet canım teknolojinin sunduğu tüm nimetlerden yararlanmak gerekiyor aslında
Kızlar bugün gece 12 de otobüsüm var evime dönüyorum bikaç gün giremezsem merak etmeyin yani beni hepinizi öpüyorum
iyi yolcuklar

kızlar kız kardeşimin bir arkadaşı vardı tüp bebek yaptırıken tanışmışlar sonrada görüşmeye devam etmişler kadında rezerv azlığı vardı ilaçla 1 yumurtaı oluyor o da büyümüyordu defalarca ptal tedavi yaşamıştı geçen yıllarda şimdi doğal yoldan hamile kalmış 7. ayıbitimiş bile doğum için gün sayıyormuş allahım ol dedikten sonra

güldenim bir sıfırdan büyüktür biliyosun o yüzden gözün aydın canım belki o dört tanede sorun olmayacak olsa bile elinde bir tane sağlam embriyo var inşallah seni anne etmeye yeter canım

benim merak ettiğim diğer bir şeyde embriyoların ikisini cgh gönderdin diğer dört tanesi donduruldumu beklemede derken nasıl bekliyor merak ettim biliyosun benimde dondurulmuşlarım var cgh ile ilgileniyorum o yüzden soruyorum

darısı başımıza yetercim

maşallah rabbımın mucızelerı rabbım ol dedıkten sonra hersey oluyor ınsallah darısı hepımızın basına amınnn ecmaınn bal yumurtalara ıyı gelıyomus sanırım ben bal yıyemedıgım ıcın bı bardak ılık suya karıstırıp ıcıcam ıyı gelır ınsallah

Ohh maşallah böyle haberler beni benden alıyo. Ya şimdi uyandım rüyamda Bülent Traş sözde hastaneye gelmiş, neler sordum neler, kaç para tüp bebek son ne olur bile dedim..hahhah.sanırım kafam iyice going to go:) evde bütün gün mucize eseri hamile kalanları okuyup eşime anlatıyorum. Önceleri deli misin be sen derdi. Şimdi bakıyorum onda da ne hikayeler varmış. Az değil hınzır:) Şaka bi yana Allah o arkadaşın da kucağına almayı nasip etsin ve bizim de...

Evet canım insan ilk seferde hayal kırıklığına uğrayınca her şeye tedirginlikle yaklŞıyor, ama şükür ki kalp atımızı da duyduk, pıt pıt..... Allah'ım ne güzel bir ses......Şükürler olsun Rabb'ime.......

Inş sağlıklı embriyoların saba sağlıklı bir gebelik getirir canım

aminnn ŞİFA olsun inş arkadaşım

inana bana bende duyunca şok oldum çünki kardeşi hep söz ederdi ağlıyor üzülüyor diye bir süredir anlatmıyordu bu gün mesaj atmış çok mutlu oldum rabbim hepimizi sevindirsin sonsuz mucizeleriyle ve tüm hamileler sağlıkla kucaklasınlar yavrualrını

MaşAllah canım yaaa çok sevindimmm Allah kucağına almayı nasip etsinn yerim onu bennn kuzucukkk

amin sarammm nasılsın dün sana özelden yazacaktim kaç zamandır göremiyorum diye ama yoğun bir gündü zaman bulup yazamadım

sağol canım grip oluyorum galiba bi yandan da ev işleriyle uğraşıyorum üstüne bide regl oldum şimdi onun sancısı var sen düşün artık nasıl olduğumu

sen nasılsın canım herşey yolundamı

hayırlısı olsun canım 2750 odeme yaptık eger ıptal olursa oparada bosa gıtmıs olucak o canımı cok sıkıyor
Tahmin edebiliyorum cnm benimde 2 tane tedavim iptal oldu hayırlısı olsun ama drun erken pes etmiş benin tedavim aralığın 13ünde başladı yüksek doz kullanmama ragmen büyüme olmadı ayın 23ünde en büyügü 15ti 29unda da opu oldum yani baya uzun sürmüştü tedavim dr yüksek doz verse seninde kırılır direncin büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…