2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

inşallah canım doktorum zaten 150 dozla basladı tedavıye ve tevıdekı ılk muyanemı bugun oldum dedıgın gıbı cok erken daha bugun 5 cı gunum tedavıde belkı bı haftaya ıstenen boyuta gelıcek ama dırek salı gunune bı gelısme olmazsa tedavı ıptal edıcaz demesı benı moralman sarstı benım ılk denemem ve pek bılgımde yok ne umutlarla gıttım muyaaneye... ama senın adına sevındım allaha sukur gelısmıs ler ve opu olmussun dılerım pozıtıf sonuc alırsın amınn ecmaın

selam arkadaşlar....
bi arkadaşımdan duymuştum transfer olmadan 2-3 gün önce azar azar sıcak su torbası koymuş karnına .... transfer oldu şimdide ikizlere hamile ....yani sıcak su torbası kan dolaşımına yardımcı oluyormuş.... siz ne düşünüyorsunuz bu konuda .... bana inşallah salı günü transfer yapacak doktorum... öncesinde sıcak su torbasını yapsammı diye düşünüyorum ama yanlış bişey de yapmaktan korkuyorum .... Allahım herşeyden korkar oldum ....(((

Canımm ben şimdi fragmantasyon fln bilmiyodum drumda bişe dememişti ama araştırınca öğrendim şimdi benimkilerde var galiba bu şeyden 2.kaliteler çünkü bak resim atıyorum yani dahamı tutunma şansı az yarın test günüm ztn bilmiyorum yaa kötü bişede demek istemiyorum hayırlısı

Eklentiler

• image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 84
Oeki cnm simdi senin sağlam gelen kuzu tekrarmı dondurulcak cok dayanıklı olcak ozaman yaaa tutunmamasına imkan yokkk hayırlısıyla inşAllah

Aöin canım cümlemiz pozitifi görürüz gelişirler seninde hayırlısıylaaa üzülme sakınn

Bilmemki cnmm duş alırkende sıcak almayın diyolar ya hamileyken ama adetliyken veya olmaya yakın bende koyarım sancılar için onun şansına denk gelmiş bilseydim kesin yapardım ama 11gün önce

Oeki cnm simdi senin sağlam gelen kuzu tekrarmı dondurulcak cok dayanıklı olcak ozaman yaaa tutunmamasına imkan yokkk hayırlısıyla inşAllah

canım zaten embriyoların 4 tanesi 5.gün 2 taneside 6.gün biyopsi alınarak donduruldu..Genetiğe gidenler biyopsileri embriyoların kendileri değil..

Fragmantasyon embriyonun içinde bulunan ve hücre olmayan yapılardır.Ne kadar çok ise o kadar kalitesinde düşme oluyor embriyonun..Bu resimlere göre fragmantasyon var ama çok değil çünkü 2.kalite demişler sana ve 2.kalitede yüksek oranda fragmantasyon bulunmaz..Gebelik oluşabilir bir embriyo yani..

Kizlar selam...

Geriye donup okuyamiyorum. Sadece haber veriyim dedim..

20 tane yumi toplanmis ama benide kazidilar sanirim.. cok iyi degilim sanki karnimin icine bisi doldurmuslar gibi yatiyorum. Progestan yaptim simdi biraz agrim var uyumaya devam edicem hepinizi opuyoeum dilerim sabaha bisi kalmaz.

Canım inş hepside kaliteli olur ve dölenir

sağol canım grip oluyorum galiba bi yandan da ev işleriyle uğraşıyorum üstüne bide regl oldum şimdi onun sancısı var sen düşün artık nasıl olduğumu

sen nasılsın canım herşey yolundamı
Canım grip hariç ayniyiz bende adet oldum hayatimda görmediği. Soğuk havayı yaşıyoruz bu hafta bıdık ım has idi yoğun bir hafta oldu tabi birde gelecek yeğenin hazırlıkları vardı onun koşturmacas . Böyle geçiyor ömür kuzum

bıdığına geçmiş olsun canım çocukların hastalığı daha zor sende kendine dikkat et canım

merhaba bende size katıldım arkadaşlar... bende dün mauyeneye gittim ve dr.um direkt başladı tedaviye.. bu ikinci denememiz olacak.
herkese bol bebekli bir yıl diliyorum

bu sefer dr.um uzun protokol olacağını söledi. uzun protkol nasıl olucak.. beni bilgilendirirseniz sevinirim....

Maşallah canım yumi sayısı süper döllenen sayısıda çok olsun inşallah..
Fazla yumi toplandığı için ağrın lekelenmen vs..olabilir..

Hoşgeldin tatlım..
Tedavin hayırlı olsun..
Uzun protokol adetin 19.-20.ya da 21.gününde Lucrin denen iğneyi vurmanla başlar bir hafta 10 gün sonra adet olursun ve lucrinin yanına yumurta olgunlaştırıcı diğer iğne eklenir bundan sonrası kısa protokol ile aynıdır yumurta toplama gününe kadar iğnelere devam edersin..

canım sen tutunmayacak diye çok şartlıyorsun vücudunu bence böyle yapma :) önemli olan kalite değil ne kaliteliler tutmadı kalitesiz olanlar tuttu :) tamamen allahımın takdiri :) lütfen bebbişine güven :) olumlu ol canım :)

canım geçmiş olsun :) yarın güzel haberler alalım inşallah :) sana sıkı sıkı tutunacak embriyoların olsun inşallahhhh :)

canım hayırlı olsun tedavin :) sonu bebişli olsun inşallahhhh :) uzun protokol 21. gün başlanıyor yumi baskılayıcı iğne kullanıyorsun adete kadar :) sonrası aynı :)

Şükürler olsun demek duydun kalp atışını..Mucize bebişin bırakmamış annesini sıkı sıkı tutunmuş.
Sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah..
Ailecek gözünüzaydın..
Inş sağlıklı embriyoların saba sağlıklı bir gebelik getirir canım

İnşallah canım..

Gerek yok canım bir teste daha..
Artık kese ve kalp atışı için beklemen yeterli..
İdrar testlerine göre ruh halini belirleme lütfen elinde kapı gibi pozitif kan değerin var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…