inşallah canım doktorum zaten 150 dozla basladı tedavıye ve tevıdekı ılk muyanemı bugun oldum dedıgın gıbı cok erken daha bugun 5 cı gunum tedavıde belkı bı haftaya ıstenen boyuta gelıcek ama dırek salı gunune bı gelısme olmazsa tedavı ıptal edıcaz demesı benı moralman sarstı benım ılk denemem ve pek bılgımde yok ne umutlarla gıttım muyaaneye... ama senın adına sevındım allaha sukur gelısmıs ler ve opu olmussun dılerım pozıtıf sonuc alırsın amınn ecmaınTahmin edebiliyorum cnm benimde 2 tane tedavim iptal oldu hayırlısı olsun ama drun erken pes etmiş benin tedavim aralığın 13ünde başladı yüksek doz kullanmama ragmen büyüme olmadı ayın 23ünde en büyügü 15ti 29unda da opu oldum yani baya uzun sürmüştü tedavim dr yüksek doz verse seninde kırılır direncin büyük ihtimal
Canımm ben şimdi fragmantasyon fln bilmiyodum drumda bişe dememişti ama araştırınca öğrendim şimdi benimkilerde var galiba bu şeyden 2.kaliteler çünkü bak resim atıyorum yani dahamı tutunma şansı az yarın test günüm ztn bilmiyorum yaa kötü bişede demek istemiyorum hayırlısıKızlar embriyolarımdan 2 tanesini CGH ye yollamıştım biliyorsunuz diğer 4 tanesi beklemede şu an...
2 tane çok iyi kalite embriyoydu gidenler 1 tanesi sağlam gelmiş diğerinde ciddi kromozom bozukluğu var..
Bu da tutmayan tüp bebeklerin sebebini gösteriyor aslında...
Eşimin ve benim genetiklerimize bakılmıştı sorun yoktu ama oluşan embriyoda yani yeni gen de ciddi sorunlar oluşturmaya engel değil bu...
Şahane görünen 1 embriyoda ciddi kromozom sorunu çıkabiliyor..
Şimdi amacım kalan 4 taneden 2 tanesinide cgh ye yollamak.
Keşke imkanımız olsa hepimiz bu işlemleri yaptırabilsek ve sağlıksız embriyo transferi olmaktan kurtulabilsek.
Oeki cnm simdi senin sağlam gelen kuzu tekrarmı dondurulcak cok dayanıklı olcak ozaman yaaa tutunmamasına imkan yokkk hayırlısıyla inşAllahaklını karıştırma lütfen...
birileri olumsuz şeyler yaşıyor diye sende de aynısı olacak değil..
benim bundan önceki 2 tedavim başka yerdeydi ben güzel sonuç alamadım ama kimi yönlendirdiysem gebe kaldı.
ben de gözden kaçan şeyler olmasına rağmen üzerine gidip kötü yazmıyorum çünkü genel olarak işini iyi yapan bir doktorum vardı ben de negatif oldu diye olumsuz şeyler yazmam...sen de etkilenme olur mu..
Aöin canım cümlemiz pozitifi görürüz gelişirler seninde hayırlısıylaaa üzülme sakınninşallah canım doktorum zaten 150 dozla basladı tedavıye ve tevıdekı ılk muyanemı bugun oldum dedıgın gıbı cok erken daha bugun 5 cı gunum tedavıde belkı bı haftaya ıstenen boyuta gelıcek ama dırek salı gunune bı gelısme olmazsa tedavı ıptal edıcaz demesı benı moralman sarstı benım ılk denemem ve pek bılgımde yok ne umutlarla gıttım muyaaneye... ama senın adına sevındım allaha sukur gelısmıs ler ve opu olmussun dılerım pozıtıf sonuc alırsın amınn ecmaın
Bilmemki cnmm duş alırkende sıcak almayın diyolar ya hamileyken ama adetliyken veya olmaya yakın bende koyarım sancılar için onun şansına denk gelmiş bilseydim kesin yapardım ama 11gün önceselam arkadaşlar....
bi arkadaşımdan duymuştum transfer olmadan 2-3 gün önce azar azar sıcak su torbası koymuş karnına .... transfer oldu şimdide ikizlere hamile ....yani sıcak su torbası kan dolaşımına yardımcı oluyormuş.... siz ne düşünüyorsunuz bu konuda .... bana inşallah salı günü transfer yapacak doktorum... öncesinde sıcak su torbasını yapsammı diye düşünüyorum ama yanlış bişey de yapmaktan korkuyorum .... Allahım herşeyden korkar oldum ....(((
Oeki cnm simdi senin sağlam gelen kuzu tekrarmı dondurulcak cok dayanıklı olcak ozaman yaaa tutunmamasına imkan yokkk hayırlısıyla inşAllah
Canımm ben şimdi fragmantasyon fln bilmiyodum drumda bişe dememişti ama araştırınca öğrendim şimdi benimkilerde var galiba bu şeyden 2.kaliteler çünkü bak resim atıyorum yani dahamı tutunma şansı az yarın test günüm ztn bilmiyorum yaa kötü bişede demek istemiyorum hayırlısı
Ayy dogru yaa benim nerden aklıma geldi öyle bilmemcanım zaten embriyoların 4 tanesi 5.gün 2 taneside 6.gün biyopsi alınarak donduruldu..Genetiğe gidenler biyopsileri embriyoların kendileri değil..
Canım inş hepside kaliteli olur ve dölenirKizlar selam...
Geriye donup okuyamiyorum. Sadece haber veriyim dedim..
20 tane yumi toplanmis ama benide kazidilar sanirim.. cok iyi degilim sanki karnimin icine bisi doldurmuslar gibi yatiyorum. Progestan yaptim simdi biraz agrim var uyumaya devam edicem hepinizi opuyoeum dilerim sabaha bisi kalmaz.
Canım grip hariç ayniyiz bende adet oldum hayatimda görmediği. Soğuk havayı yaşıyoruz bu hafta bıdık ım has idi yoğun bir hafta oldu tabi birde gelecek yeğenin hazırlıkları vardı onun koşturmacas . Böyle geçiyor ömür kuzumsağol canım grip oluyorum galiba bi yandan da ev işleriyle uğraşıyorum üstüne bide regl oldum şimdi onun sancısı var sen düşün artık nasıl olduğumu
sen nasılsın canım herşey yolundamı
Canım grip hariç ayniyiz bende adet oldum hayatimda görmediği. Soğuk havayı yaşıyoruz bu hafta bıdık ım has idi yoğun bir hafta oldu tabi birde gelecek yeğenin hazırlıkları vardı onun koşturmacas . Böyle geçiyor ömür kuzum
Maşallah canım yumi sayısı süper döllenen sayısıda çok olsun inşallah..Kizlar selam...
20 tane yumi toplanmis ama benide kazidilar sanirim.. cok iyi degilim sanki karnimin icine bisi doldurmuslar gibi yatiyorum. Progestan yaptim simdi biraz agrim var uyumaya devam edicem hepinizi opuyoeum dilerim sabaha bisi kalmaz.
Hoşgeldin tatlım..merhaba bende size katıldım arkadaşlar... bende dün mauyeneye gittim ve dr.um direkt başladı tedaviye.. bu ikinci denememiz olacak.
herkese bol bebekli bir yıl diliyorum
bu sefer dr.um uzun protokol olacağını söledi. uzun protkol nasıl olucak.. beni bilgilendirirseniz sevinirim....
Çok güzel bir haber bu çok sevindim canım...
Paşa çıkış yoluna doğrumu dayamış kafasını
canım sen tutunmayacak diye çok şartlıyorsun vücudunuCanımm ben şimdi fragmantasyon fln bilmiyodum drumda bişe dememişti ama araştırınca öğrendim şimdi benimkilerde var galiba bu şeyden 2.kaliteler çünkü bak resim atıyorum yani dahamı tutunma şansı az yarın test günüm ztn bilmiyorum yaa kötü bişede demek istemiyorum hayırlısı
canım geçmiş olsun :) yarın güzel haberler alalım inşallah :) sana sıkı sıkı tutunacak embriyoların olsun inşallahhhh :)Kizlar selam...
canım hayırlı olsun tedavin :) sonu bebişli olsun inşallahhhh :) uzun protokol 21. gün başlanıyor yumi baskılayıcı iğne kullanıyorsun adete kadar :) sonrası aynı :)merhaba bende size katıldım arkadaşlar... bende dün mauyeneye gittim ve dr.um direkt başladı tedaviye.. bu ikinci denememiz olacak.
herkese bol bebekli bir yıl diliyorum
bu sefer dr.um uzun protokol olacağını söledi. uzun protkol nasıl olucak.. beni bilgilendirirseniz sevinirim....
Evet canım insan ilk seferde hayal kırıklığına uğrayınca her şeye tedirginlikle yaklŞıyor, ama şükür ki kalp atımızı da duyduk, pıt pıt..... Allah'ım ne güzel bir ses......Şükürler olsun Rabb'ime.......
Inş sağlıklı embriyoların saba sağlıklı bir gebelik getirir canım
Bu kez güzel gitmiş herşey inşallah sonuda güzel olur
Cnm benimde transferin 8. Gunu 97 çıktı, 10. Günde 228 çıktı bugün 17. Gunum başka test yapmadım ama içim içimi yiyor değer duştumuki diye. 13. Gün idrar testi en son oda çok net değildi sanki 11. Günde yaptıgım test gibiydi o beni strese soktu biraz, umarım kimyasal olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?