2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canlar bisey sormak istiyorum. Bu progestan ignenin yerleri cok fena oldu. her iki tarafima da yatamaz oldm. Netten alkollü pamukla ovun die buldm. Siz neler yapiyorsunuz bu morluklar bezeler için?

Canlar bisey sormak istiyorum. Bu progestan ignenin yerleri cok fena oldu. her iki tarafima da yatamaz oldm. Netten alkollü pamukla ovun die buldm. Siz neler yapiyorsunuz bu morluklar bezeler için?
Bende bugun 6. İgnemi oldum, canim pazar gunu cok kotuydum, acayip agrdi kalcam, biraz alistim igneye artik, canim dayanacaksin, ben igne olduktan sonta yuruyorum biraz sanki acisini azaltti.

Ne kadar süreyle bu ilaçları kullanacaksın peki
Yani tam bilmiyoruz canım iste persembe gidince soracağim. Buradaki arkadaşlardan duyduğum kadarıyla estrofem 12. Hafta falan, bir kısmı kalbi duyulana kadarmıs. Bir kismi doguma kadarmıs. Yani bakalım gidince öğreneceğim benim doktorum ne düşünüyor.

Canım bende de beze olmuştu büyük bir pamuğa bol kolonya döktüm sürekli o kaldı öyle geçti tavsiye ederim geçmiş olsun. Canım tedavini hangi doktorda yaptirmistin? Kaçıncı denemendi? Benim de 4.tüpbebek olacak da merkez araştırıyorum.

Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin sonra da bize de nasip etsin inşallah tedavini hangi doktora l yapmıştı bilgilendirir misin? Benimde 4.deneme olacak iyi bir merkez arıyorum.
Maslak acibadem bulent hoca der ve tek gecerim canim. Cok pozitif biri. Benim ilk denememdi ve 2aylik oldular cok sukur. Ve herhangi bir sorun da gorunmuyor suan ultrason kontrollerimde,gayet iyilermis.

Ben de pko vardi, klomenle de cok rahat hamile kalabiliyordum ama esimdeki morfoloji ve hareket dusuklugu nedeniyle tup bebek yaptirdik ve oldu cok sukur.
Benim amh 13 du. Fsh falan da iyiydi. Hsg cektirdim tupler acik, myom vs gibi ameliyatlik durumum yoktu. Bendeki tek sorun duzensiz yumurtlama ve onun da ne zmn olacaginin bilinmemesiydi(artik 6ayda mi oluyordu yoksa 153.gunde mi yumurtluyordum bilemiyorduk tabi) hic hamilelik yasamadim ben. 28Yasindayim buarada.

Bulent hoca ilk kontrolde demisti cok yuksek ihtimalle basaracaksin diye. Yilda iki kez kendiligimden adet oldugum icin, yumurta stogum iyiydi. Benden 55 yumurta toplandi, 26 tanesi dollendi, 7 tanesi 1.kalite 5.gun embriyosu olarak donduruldu. Her guzel seyin bir yan etkisi oldugu gibi ben OHSS oldum. Opu haftasi 7kilo aldim karnim sisti(bilmeyenler oo hamile misin kac aylik diyordu!) , kabizlik, kalp agrisi nefes alamama... bi tabak corbayla insan catlarcasina doyar mi? Gerisini sen dusun, bir de tum bunlara ragmen ayakta 1.5saat yol cekiyordum isten cikip da.. O gunlere tekrar dönmek istemem, birdaha tup bebek isine de bulasmam hic. hayatimin en berbat haftasiydi. Nasipte varsa doktorlar araci. Cok sukur ki cektigim acilara degdi. Kuzenim 7yil bekleyerek baska merkezde 3.denemesinde hamile kalmisti(surekli dusuk yapiyordu_6aylikken bile)oglu 5 yasinda suan.
Cok yakin bir arkadasim da acibadem de yaptirdi, o da 2.5aylik hamile suan.(sebepsiz infertileydi)

Hangi merkeze icin sinerse ona git, ama gorustugun merkezlerden 1i acibadem olsun. Gercekten cok iyiler..

Fiyat ,
5500 dr+1200 embr. Dondurma ve 5yil saklama+1200 embr.cozme(dondurulmussa)+1500_2000 civari da ilaclar = 9.500_ 10.000 TL civarina geliyor.

Biraz uzun oldu yazdiklarim ama fikir olusmasi açısindandi. Insallah 4.tedavinde yuzun guler canim, umudunu kaybetme. Allah sabir,guc,kuvvet versin..

Canım benim çok zor geçmiş tedavin çok şükür ki gebesin rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah 55 yumurta çok fazla gerçekten de, ohss çok sıkıntılı bir şey Rabbim bir daha öyle sıkıntılar yasatmasın. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşım çok yardımcı oldun Allah razı olsun. Benim daha önceki tedavilerde başka bir ildeki acibadem de olmuştu ama bu sefer tüm şartları zorlayip istanbula gideceğim sanırım. Tekrar teşekkür ederim.

kızlar opudan sonraki ilk gün bugun mu arayıp kaçı dolu kacı boş cıktıgını söyleyecekler ? kacının döllendıgını en zor süreçmiş iğne tedavisindeki sürece kurban olayım sabaha kadar uyuyamadım hoş gündüz uyudum gece sabaha kdar kabus gördüm hatta birinde birini öldürüyordum ya cok korkuyorm aradıklarında telefnu nasıl acarım bılmem keske ıyıyse benı kötuyse esımı arayın deseymısım ben bunu kaldıramam bu heyecanı

Aydın'a mı buralı mısınız? Ben aydında yaşıyorum. Beklerim

Canım maşallah opu oldun mu sen
Sıkıntı etme canım iyi gidecek inşallah. Kaç yumurta çıktı

Canım maşallah opu oldun mu sen
Sıkıntı etme canım iyi gidecek inşallah. Kaç yumurta çıktı
canım 10 küsür dediler narkozun etkısıyle o küsürü bi tam hatırlamıyorm 11 yada 12 olabılır cunku kontrolerdede doktorum en fazla 10 cıkar demıstı buyuklu kucuklu arkadan gelenlerle bırlıkte evet canm cok şükür ilk opumu oldum darısı bugune inşalla iyi haberlerle

Oh oh maşallah inşallah canım benim hadi iyi haberlerini bekliyorum. Ararlar bugün bilgi vermek için. Güzel haberler olsun INŞALLAH. yaz bize de sonucu

Canim hayirlisi olsun. kac yumurtan cikti? Bakkkk yine streslisin , sakin ol kuzum,guzel haberler duyacaksin merak etme , rahatla artik yolu yariladin

Canim hayirlisi olsun. kac yumurtan cikti? Bakkkk yine streslisin , sakin ol kuzum,guzel haberler duyacaksin merak etme , rahatla artik yolu yariladin
canım az önce naz arkadasımada yazdım 10küsür dedıler zaten doktorum son kontroldede en fazla 10 tan demıstı arkadan gelen ufaklarla evet canm cok sukur bın sukur yolu yarıladım sımdıkı stresı düşününce bugune kdar bosuna stres yapmısım asıl strs bundan sonrasıymıs dıyorm ben elımen gelenı yaptım bundan sonrası allahımın ol demesıne baglı hamılenın duası kabul olur derler ısmim tuba lütfen bana dua edın canımsın çok şükür bin şükür bu asamaya gelbıldım ınsallah saglıklı bölünürler bugun kac gıbı ararlar acaba ya keske benı aramayın esımı arayın deseydım ben kaldıramam sımdı bu heyecanı

Oh oh maşallah inşallah canım benim hadi iyi haberlerini bekliyorum. Ararlar bugün bilgi vermek için. Güzel haberler olsun INŞALLAH. yaz bize de sonucu
sağol canım benım dualarına talıbım hamılesın allahım duanı kabul eder ısmım tuba bak özel dua et 5.gün emrıyosu olsnlar benm cok fazlada gozum yok 1 tane olsn bnm olsn saglıkla darısı bızlere sızın hamılelıklerın duana ıhtıyqacm var cok teşekkür ederm sımdıden

Benim opum sabah 9,30 da olmustu, diger gun oglen 12 gibi aramislardi, canim dua ediuorum sana, bugun de edecegim, hep aklimdasin. Allaha sukurler bugunlerini gorduk, daha cok guzel haberlerini duyacagiz insallah.

Benim opum sabah 9,30 da olmustu, diger gun oglen 12 gibi aramislardi, canim dua ediuorum sana, bugun de edecegim, hep aklimdasin. Allaha sukurler bugunlerini gorduk, daha cok guzel haberlerini duyacagiz insallah.
İNŞALLAH CANIM ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DARINI BULAŞSIN İNŞALLAH DUALARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN MİSLİYLE SANA GERİ DÖNSÜN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…