merhaba cnm benimde pazartesi yumurtalar toplandı bende de hafif hafif ağrılar oluyor ama normal olduğu söylediler... transferin ne gün yapılacak benim yarın yapılacak.kızlar pazartesi yumurtalarım toplanmıştı.bugün göbek deliği etrafında ağrı daha doğrusu acıma var çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor..afedersiniz tuvaletimi yaaprken daha çok ağrıyor.normal mi bu durum?
merhaba cnm benimde pazartesi yumurtalar toplandı bende de hafif hafif ağrılar oluyor ama normal olduğu söylediler... transferin ne gün yapılacak benim yarın yapılacak.
hayırlısı olsun canım allah sağlıkla hrpimize nasip eder inşallah..inşallah normaldir yürürken bile acıyo karnım.yarın kesinleşecek transferim.doktor yarın ya da cuma dedi.
selam herkese
ben de 4. deneme için dün kent hastanesi Dilek Aslan a muayene oldum
2 ay ilaç kullanacağım
yumurtam çok az
haziran adeti ile başlıyorum nasip olursa
Rabbim bu yola çıkan herkese yardım etsin, hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
Dilek hanım çok pozitif elektrik yüklü harika bir doktor :)
rabbim sabır versin cnm sana inşlh bundan sonra evladınla kavuşursun sağlıkla kucağına laırsın ...hayırlı olsun arkadaşım bende dilek aslana gittim ve tüp bebekle hamile kaldım.ama bebeğimi kaybettim 27 haftalıktı oğlum herşey çok iyi giderken 7 aylık kanamayla erken doğum yapttım.rabbim inşalah hayırlı gelir sağlıklı bir evlat alırsın kucağına
Canım Allah tez vakitte sevindirsin inşallahhayırlı olsun arkadaşım bende dilek aslana gittim ve tüp bebekle hamile kaldım.ama bebeğimi kaybettim 27 haftalıktı oğlum herşey çok iyi giderken 7 aylık kanamayla erken doğum yapttım.rabbim inşalah hayırlı gelir sağlıklı bir evlat alırsın kucağına
Canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda yavrunu sağ sağlim kucağına alirsin Allah sabrını artırsın.hayırlı olsun arkadaşım bende dilek aslana gittim ve tüp bebekle hamile kaldım.ama bebeğimi kaybettim 27 haftalıktı oğlum herşey çok iyi giderken 7 aylık kanamayla erken doğum yapttım.rabbim inşalah hayırlı gelir sağlıklı bir evlat alırsın kucağına
Bence oldu bu işTransferimin 9. günü ve dayanamayım test yaptım ama sabah testi değil Öğlen yaptım yani ilk idrar değil 2. çizgi çok silik çıktı acaba benmi yapamadım yoksa hamilemi değilim sabırsızlanıyorum ...Hakkımızda hayırlısı olsun.
Başın sağolsun allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla evladını alırsın kucağınahayırlı olsun arkadaşım bende dilek aslana gittim ve tüp bebekle hamile kaldım.ama bebeğimi kaybettim 27 haftalıktı oğlum herşey çok iyi giderken 7 aylık kanamayla erken doğum yapttım.rabbim inşalah hayırlı gelir sağlıklı bir evlat alırsın kucağına
Off herkesin yumurta kalitesi iyi olacak diye bisey yok ya, niye hep kotuyu cagiriyorsun kendineKIZLAR aradılar ben 10 tane toplantı sanıyordum toplamda 14 tane toplanmıs 11 i işleme alınmıs bugun 9 tanesi bizimleymiş nasıl sızce 5.güne gidecek kadar varmı kafam karıstı az once 21 tane yumosu toplanan bı arkdasın 3.gune 2 tane kaldıgını ogrendım onunda ılk gun 14 taneymıs sımı 3.gun 2 tane kalmıs kafam takıldı sızce 9 sayısı nasıl ıyımı gun gectkce dusermı blasta gıdermı İNŞALAH MAŞALLAH
Canım git bugün 5. Günü bekleme. Niye saat sınırlaması var kiGÜNAYDIN KIZLARSARİCİCEK ben eşim kızınca diğerini dondurttum bunu bugun açtım . az önce klinikten doktorum aradı 2 tane emrıyom kalmıs istersenız gelın transferını bugun 3.gun olarak yapalım dedı ama kalıtes ıyı 5.gune gıdebılırde dedı gıtmeyebılırde dedı karar sıze kalmıs dedı eger gelebılırsenız 10.30 a kadar gelın dedı ben ılcedeyım aram klınıkle 80.90km zaten gıtme ıhtımalım yetısme sansım yok bende esımle konuştum 5.gune gıdıcez ama gıttıgımızde kalmamıta olabılırler kalmısta bu cumrtesı sabah bellı olur dedler cok kötü moralım bozuldu fire beklıyordum da bukar beklemıordm 9 tanesı döllenmıs ıyıye gıdıyordu bugun 3.gune 2 tane kalmıs sans ama ısrarla istersenız gelın dedı ama kalıtesı ıyı ınsallah 5.gune gıder dedı pekı hocam sızce dedım kalıtesıne gore gıder gıbı ama gıtmeyebılırde kendınızı her turlu transfer olacak gıbı hazırlayın gıtmemısse yapacak bırsey yok transfr etsekte zaten gıtmezdı dedı hç birseyı agız tadıyla güle oynaya yaopamıyorm sımdı ben cumartesı trsnsfere gıderken ya kalmamıssa korkusuyla gıdıcem benm hıc kaderm yok anladm bunu allhım benı sınıyor ama bunada sukur zaten lazım olan tek yumurta ınsalah oda cumartesıye kalır NOLUR BANA DUA EDN BIRDAHA KOLAY KOLAY TEDAVI PARAS DENKLESTIREMEM dualarınıza benıde alın alah rızası ıcın
canm gökhan bey gıdıyomus yurt dısına sanırm kendı yapmak ıstedı ama bana kalıtesı ıyı dedı gıdebılır dedı ne dıyım esımde bekleyelım dedı zaten gıtmıcekse bugunde transfer olsa gıtmezmıs bu arada dervıs bey var bılırsn sende ona sordm dıerlerı copmu dedım olurmu dedı sız yanlıs anlamıssınız dıerlrıde takıpte ama kalıtelerı ıyı degıl 2 tane kalıtesı ıyı olan dedı bu bıraz rahatlattı oda uzulmeyın gıder dedı canm umarım gıder senın transfer yarın dı dmıCanım git bugün 5. Günü bekleme. Niye saat sınırlaması var ki
canım bence bekleme bugün yaptır 3. gün embriyosuylada hamile kalınıyor 5. güne gidemediğini farzet bekleme benceGÜNAYDIN KIZLARSARİCİCEK ben eşim kızınca diğerini dondurttum bunu bugun açtım . az önce klinikten doktorum aradı 2 tane emrıyom kalmıs istersenız gelın transferını bugun 3.gun olarak yapalım dedı ama kalıtes ıyı 5.gune gıdebılırde dedı gıtmeyebılırde dedı karar sıze kalmıs dedı eger gelebılırsenız 10.30 a kadar gelın dedı ben ılcedeyım aram klınıkle 80.90km zaten gıtme ıhtımalım yetısme sansım yok bende esımle konuştum 5.gune gıdıcez ama gıttıgımızde kalmamıta olabılırler kalmısta bu cumrtesı sabah bellı olur dedler cok kötü moralım bozuldu fire beklıyordum da bukar beklemıordm 9 tanesı döllenmıs ıyıye gıdıyordu bugun 3.gune 2 tane kalmıs sans ama ısrarla istersenız gelın dedı ama kalıtesı ıyı ınsallah 5.gune gıder dedı pekı hocam sızce dedım kalıtesıne gore gıder gıbı ama gıtmeyebılırde kendınızı her turlu transfer olacak gıbı hazırlayın gıtmemısse yapacak bırsey yok transfr etsekte zaten gıtmezdı dedı hç birseyı agız tadıyla güle oynaya yaopamıyorm sımdı ben cumartesı trsnsfere gıderken ya kalmamıssa korkusuyla gıdıcem benm hıc kaderm yok anladm bunu allhım benı sınıyor ama bunada sukur zaten lazım olan tek yumurta ınsalah oda cumartesıye kalır NOLUR BANA DUA EDN BIRDAHA KOLAY KOLAY TEDAVI PARAS DENKLESTIREMEM dualarınıza benıde alın alah rızası ıcın
bekleme kararı aldım canm cok zor oldu ama esımde bekleyelım dedı kalıtesı ıyı demesını göze alarak beklemeye kararverdım ama cumartesı transfer ıcın gıttıgımde bellı olucak cunku tekrar cumartesı sabah acacaklarmıs cok zor oldu karar vermem ama ınsallah bırısı olsun gıder zaten lazım olan 1 tane yumurta inşallah rabbım yardm eder yarında kandıl ne guzel sabaha kadar dua ederım ınallah cumartesı gıttıgımde kötu bır suprız olmaz okdar cok korkuyormkı kızkardesımınde toplamda 2 emrıyosu vard 2 sıde gıttı cok sukur suan hamıle darısı banacanım bence bekleme bugün yaptır 3. gün embriyosuylada hamile kalınıyor 5. güne gidemediğini farzet bekleme bence
inşallah hayırlısı olur canım duayla bekleyecez o zaman rabbim hayırlısını versinbekleme kararı aldım canm cok zor oldu ama esımde bekleyelım dedı kalıtesı ıyı demesını göze alarak beklemeye kararverdım ama cumartesı transfer ıcın gıttıgımde bellı olucak cunku tekrar cumartesı sabah acacaklarmıs cok zor oldu karar vermem ama ınsallah bırısı olsun gıder zaten lazım olan 1 tane yumurta inşallah rabbım yardm eder yarında kandıl ne guzel sabaha kadar dua ederım ınallah cumartesı gıttıgımde kötu bır suprız olmaz okdar cok korkuyormkı kızkardesımınde toplamda 2 emrıyosu vard 2 sıde gıttı cok sukur suan hamıle darısı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?