2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

merhaba cnm benimde pazartesi yumurtalar toplandı bende de hafif hafif ağrılar oluyor ama normal olduğu söylediler... transferin ne gün yapılacak benim yarın yapılacak.

merhaba cnm benimde pazartesi yumurtalar toplandı bende de hafif hafif ağrılar oluyor ama normal olduğu söylediler... transferin ne gün yapılacak benim yarın yapılacak.

inşallah normaldir yürürken bile acıyo karnım.yarın kesinleşecek transferim.doktor yarın ya da cuma dedi.

hayırlı olsun arkadaşım bende dilek aslana gittim ve tüp bebekle hamile kaldım.ama bebeğimi kaybettim 27 haftalıktı oğlum herşey çok iyi giderken 7 aylık kanamayla erken doğum yapttım.rabbim inşalah hayırlı gelir sağlıklı bir evlat alırsın kucağına

rabbim sabır versin cnm sana inşlh bundan sonra evladınla kavuşursun sağlıkla kucağına laırsın ...

Canım Allah tez vakitte sevindirsin inşallah

Canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda yavrunu sağ sağlim kucağına alirsin Allah sabrını artırsın.

Bence oldu bu iş

Başın sağolsun allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla evladını alırsın kucağına

Off herkesin yumurta kalitesi iyi olacak diye bisey yok ya, niye hep kotuyu cagiriyorsun kendine
Allah in izniyle basaracaksin, ben bile pozitif sonuc almani cok istiyorum kaldi ki allah hepimizin cektigi acıları goruyor. Insallah olacak bu sefer. Icini ferah tut senn,bol bol dua ett bence gayet iyisin

Bi arkadasim dan 5yum toplandi, 2 tanesi 5.gune geldi. 1 i 1.kaliteydi. suan 2.5aylik hamile!! Nasipte varsa hersey olur, uzme kendini

günaydın kızlar.yumurta kalitesini artırmak için ne yapabilirim?yaptıklarımı yazayım.farklı birşey biliyorsanız yazın:

maca,koenzim q10,biesteron, omega 3.b12,c vitamini,devit 3,melatonin, arıs sütü bal polen,adaçayı, aslannpençesi,civanperçemi,incir,ceviz badem,fıstık, arada hurma...

GÜNAYDIN KIZLAR SARİCİCEK ben eşim kızınca diğerini dondurttum bunu bugun açtım . az önce klinikten doktorum aradı 2 tane emrıyom kalmıs istersenız gelın transferını bugun 3.gun olarak yapalım dedı ama kalıtes ıyı 5.gune gıdebılırde dedı gıtmeyebılırde dedı karar sıze kalmıs dedı eger gelebılırsenız 10.30 a kadar gelın dedı ben ılcedeyım aram klınıkle 80.90km zaten gıtme ıhtımalım yetısme sansım yok bende esımle konuştum 5.gune gıdıcez ama gıttıgımızde kalmamıta olabılırler kalmısta bu cumrtesı sabah bellı olur dedler cok kötü moralım bozuldu fire beklıyordum da bukar beklemıordm 9 tanesı döllenmıs ıyıye gıdıyordu bugun 3.gune 2 tane kalmıs sans ama ısrarla istersenız gelın dedı ama kalıtesı ıyı ınsallah 5.gune gıder dedı pekı hocam sızce dedım kalıtesıne gore gıder gıbı ama gıtmeyebılırde kendınızı her turlu transfer olacak gıbı hazırlayın gıtmemısse yapacak bırsey yok transfr etsekte zaten gıtmezdı dedı hç birseyı agız tadıyla güle oynaya yaopamıyorm sımdı ben cumartesı trsnsfere gıderken ya kalmamıssa korkusuyla gıdıcem benm hıc kaderm yok anladm bunu allhım benı sınıyor ama bunada sukur zaten lazım olan tek yumurta ınsalah oda cumartesıye kalır NOLUR BANA DUA EDN BIRDAHA KOLAY KOLAY TEDAVI PARAS DENKLESTIREMEM dualarınıza benıde alın alah rızası ıcın

Canım git bugün 5. Günü bekleme. Niye saat sınırlaması var ki

Canım git bugün 5. Günü bekleme. Niye saat sınırlaması var ki
canm gökhan bey gıdıyomus yurt dısına sanırm kendı yapmak ıstedı ama bana kalıtesı ıyı dedı gıdebılır dedı ne dıyım esımde bekleyelım dedı zaten gıtmıcekse bugunde transfer olsa gıtmezmıs bu arada dervıs bey var bılırsn sende ona sordm dıerlerı copmu dedım olurmu dedı sız yanlıs anlamıssınız dıerlrıde takıpte ama kalıtelerı ıyı degıl 2 tane kalıtesı ıyı olan dedı bu bıraz rahatlattı oda uzulmeyın gıder dedı canm umarım gıder senın transfer yarın dı dmı

canım bence bekleme bugün yaptır 3. gün embriyosuylada hamile kalınıyor 5. güne gidemediğini farzet bekleme bence

canım bence bekleme bugün yaptır 3. gün embriyosuylada hamile kalınıyor 5. güne gidemediğini farzet bekleme bence
bekleme kararı aldım canm cok zor oldu ama esımde bekleyelım dedı kalıtesı ıyı demesını göze alarak beklemeye kararverdım ama cumartesı transfer ıcın gıttıgımde bellı olucak cunku tekrar cumartesı sabah acacaklarmıs cok zor oldu karar vermem ama ınsallah bırısı olsun gıder zaten lazım olan 1 tane yumurta inşallah rabbım yardm eder yarında kandıl ne guzel sabaha kadar dua ederım ınallah cumartesı gıttıgımde kötu bır suprız olmaz okdar cok korkuyormkı kızkardesımınde toplamda 2 emrıyosu vard 2 sıde gıttı cok sukur suan hamıle darısı bana

inşallah hayırlısı olur canım duayla bekleyecez o zaman rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…