2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Amin canim insallah 3. Gun embriyosu dun yapmadim bugun ilk kez yaptim 3 embriyo kondu canim.insallah dedigin gibidir ve bebeklerim benimledir .allahim hepimize buguzelligi tattirsin .kucaklarimizi doldursun insallah

Bence yarın yaptır, diğer günde katlıyo mu diye bakarsın. Hayırlı olsun canım, devamı sağlıkla büyütmeye inşallah

Canim doktor yaptirmamami soyledi pazartesiyi bekle dedi ama ben yarij yine bi idaidrar testi yaparim nasil dayanicam bilemiyorum .amin canim allahim bu mubarek gunlerde hepimizin yuzunu guldursun .mutlulugumuza mutluluk katsin evlatlarimizi bize versin insallah

Kızlar kese görmeye bi kaçgünüm var ama adet ağrısı gibi karın ağrılarım var sizde de olmuş muydu ??

tatlım içini ferah tut biliyorum demesi kolay insan o telefon geldiğinde ölüp ölüp diriliyor. Daha önce yazmıştım bnmde 2 tane 1. kaliteydi diğerleri geriden geliyordu hatta b,r,nden ümidi kesmişti ama 4. ve 5. gün o da çoğaldı. yani 3ünü dondurduk 2 si transfer oldu bak şimdi çok şükür. Bol bol dua et tatlım.bizde edicez senin için.

hkom cum peki senin silik cizgiden sonra kan tahlilinde cikmismiydi hamileligin kesinlesmismiydi .
Canım benim 5. gün sabah idrarında silik çizgi çıktı. Ertesi gün 6. gün sabah idrarında da görünce o gün gidip kan verdim. Yani çizginin çıktığının ertesi günü. Değerim 91 çıkmıştı. Seninde yarın 100 civarında birşey çıkarsa senin de ikizdir bence.Benim de ikiz canım. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla olsun dualarını eksik etme bizim için de.

Kızlar merhaba
epeydir foruma giremedim
bende ufak ufak başlıcam görüşmelere bakalım
Güldencik nasıl acep?
Maşallah herkesler göbişi doldurmuş çok sevindim.Allahım tamamına erdirsin sağ salim inşallah.
Darısı başımıza.

Ben Mustafa Bahçeci ve Bülent Tıraş arasında kaldım
23 ünde ikisiyle de görüşücem bakalım bi mani çıkmazsa
aranızda ikisine de muayene olmuş olan varmı
bu arada 5. tüp denemem
poliskitik over hastasıyım eşimde herhangi bir sorun yok
array cgh ile devam edicem
yurt dışında donasyonu bile düşünüyorum
Bi akıl verin bana gençler :)

Kizlar dün esimin isyeri haziran ayından temmuz sonuna kadar ücretsiz izin mevzuatı yayınlayıp imza toplamış..eşim imzalamayanlardandı dun niye imzalamıyosunuz denmiş isteyen dilekçeyle basvursun tazminati verelim demisler..zaten geçen aylardada 21 kişi cikarmislardi..10 15 kiside öyle cikmisti..benimkide yanindaki ayni isi yapan arkadasida dilekce vermisler dun imza atmayanlarin cogu...tazminatini alacak simdi...issizlik maasini nasil aliniyo bilen var mi..

Canım bende aralarında kalmıştım ama Bülent tıraşa başladım su ana kadar memnunum yarın histereskopim var daha transferim yapılmadı ama Hemşireleri embriyologları dahi moral veriyo seninle sıkılmadan ilgileniyo karar senin Rabbim mucizene nerede kavuşturacaksa senin de oraya gitmeni kısmet etsin

B bebegimolsunistiyorum canımm gözün Aydın kanda görmeni ve değerinin kat kat artmasını dilerim sonrasında minik pıt pıtlarını duyarsın annesi Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü kısmet etsin
Darısı bizlere olsun inşşalh

E egunal kuzummm nasılsın bebişler nasıl çok merak ediyoruz sizi bulantılar daha bitmedi mi yaaa

Canım inşallah son tedavin olur öncelikle. Ben Bahçeciyi çok iyi diye duyuyorum ama bir arkadaşım ikidir orada deniyor kısmet olmadı ona. Bülent Hocayı da buradaki kızlardan duyuyorum ve de benim doktorum o değil ama laboratuvarını ve merkezini iyi biliyorum çünkü benim doktorum tüm tüp bebek işlemlerini Maslak Acıbademde yapıyor. Sıklıkla gittim oraya ve de şuan embriyolarım orada donmuş halde bekliyor hala. Laboratuvarı ve embriyologları çok iyiler.Yani aslında bence ikisi de çok iyi ol diyecek olan Rabbim kendiliğinden bile olduruyor hepimiz biliyoruz vakti gelince. Yani bu sebepler bahaneler boş aslında. Kısmetten öteye köy yok, Nereye gidersen git inşallah son tedavin olur da minik meleklerine kavuşursun. Bu arada şunu da bil ki bu ikisi de genelde sadece ilk muayenede kendileri oluyor. Hep onlar kendileri olamıyor malesef çok yoğun olduğu için kontrollerde asistanları oluyor. Yani gidiş yoluna en başta karar veriyor kendileri sonra her kontrolde onları göremiyorsun. Ama başarı oranları da baya iyi. Yani sen görüşünce kendin karar vereceksin artık. Hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…